Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ya ben seni yine etiketlemeyi unuttum bu, arada dünkü menünde çok güzel, yeşil zeytin bitişik yazılır yazınca bak ben bilmeden yine ayrı yazdım

Selam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım
Kötü bir haber aldım bütün moralim alt üst eşimin babası gibi sevdiği bir amcamız oğlumdaki Mehmet adı ondan geliyor hatta coviddi entübe olmuş bugün melek gibi adam o kadar üzgünüm ki içim acıyor daha fazla sevdiklerimzden olmadan bu illet terk eder inşallah bizleri

Canım ya ben seni yine etiketlemeyi unuttum bu, arada dünkü menünde çok güzel, yeşil zeytin bitişik yazılır yazınca bak ben bilmeden yine ayrı yazdım
Bende baktım şimdi merakımdan
pacman
TDK'ye göre "yeşilzeytin"in bitişik, "siyah zeytin" ayrı yazılıyor.

Tövbee rengine göre ayrılıyormuş meğer

Çok üzüldüm kaptanım Allahtan ümit kesilmez inşaAllah Rabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin amcaya

Allah sifa versin canim çok zor artik cevremizde hergun bir haber aliyoruz. İnsallah tez zamanda biter bu illet. Amcamiza da acil sifalar diliyorum canim

Ay kaptanım yanlış anladım önce Allah şifasını versin inşallah iyileşir Allahtan Ümit kesilmez nice iyileşenler oldu öyle inşallah siz de güzel haberler alırsınız bir an önce

Canım yanlış yere yazmışsın menünüakşam yemeğini az yemişsin helva için herhalde gayet dengeli bir menü olmuş sporun da harika

Rabbim tüm hastalarımızıda sizin hastanıza da Şafi isminin hürmetine şifa versin. Bol bol dua edicez kaptanım

Kaptanım, çok çok geçmiş olsun. Entübe edildikten sonra iyileşen de çok var. Umudunuzu kaybetmeyin. Allah acil şifalar versin inşallah. Dua edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…