- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.581
Harikasin ortim menude sporda sahaneKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, peynir, domates-salatalık,çeyrek simit
Ara
Elma, kivi, yeşil çay
Akşam
Tarhana çorbası, mercimek yemeği, salata, 2 yk yoğurt, 2 yk bulgur pilavı
2.5 LT su
9bin adım / 2 mil Leslie
Cherry Mom Mehfam Hedef60kgolmak C Cagrihilal1
Canım ya ben seni yine etiketlemeyi unuttum bu, arada dünkü menünde çok güzel, yeşil zeytin bitişik yazılır yazınca bak ben bilmeden yine ayrı yazdımKahvaltı (12.30): 1 yumurtadan çok çok az yağlı omlet, 20 gr lor peynir, 20 gr yeşilzeytin (yeşilzeytin bitişik yazılıyormuş ya, şok geçiriyorum), bol yeşillik, 2 tane cherry domates, 25 gr tb ekmek, 1 tane köz kırmızı biber, 1 bardak yeşil çay
Ara (16.00): 6 tane çağla, 10 gr fındık, 1 fincan kayısı çayı
Akşam (19.30): 1 kepçe tarhana çorbası, bolca roka salatası, yarım tabak kadar fırında karnabahar, brokoli, havuç. Üzerine biraz yoğurt döküp yedim. 2-3 çatal yoğurtlu patlıcan salatası, 1 çatal da sini kebabının tadına baktım..
Su: 1600 ml. Bugün çok geç içmeye başladım. Yarın telafi edicem.
Spor:
Cherry Mom Deniz ve Kum @Mehfa
Bende baktım şimdi merakımdanCanım ya ben seni yine etiketlemeyi unuttum bu, arada dünkü menünde çok güzel, yeşil zeytin bitişik yazılır yazınca bak ben bilmeden yine ayrı yazdım
Yolunu mu şaşırdınSahur
1 orta patates
Salatalik
domates
2 dilim ekmek
1 yk kozlenmis kirmizi bibrr
Iftar
1 kase corba
Salata
2 yk barbunya
50 gr un helvasi
Su sahura kadar 2 lt yi gecer
Spor
30 dk kardio
45 dk bolgesel
Cherry Mom Mehfam hzlsel
Çok üzüldüm kaptanımSelam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım
Kötü bir haber aldım bütün moralim alt üst eşimin babası gibi sevdiği bir amcamız oğlumdaki Mehmet adı ondan geliyor hatta coviddi entübe olmuş bugünmelek gibi adam o kadar üzgünüm ki içim acıyor daha fazla sevdiklerimzden olmadan bu illet terk eder inşallah bizleri
Amin canım Allah razı olsunÇok üzüldüm kaptanımAllahtan ümit kesilmez inşaAllah Rabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin amcaya
Teşekkürler ortim elimden geldiğince sporu işin içine katmaya çalışıyorumHarikasin ortim menude sporda sahane
Allah sifa versin canim çok zor artik cevremizde hergun bir haber aliyoruz. İnsallah tez zamanda biter bu illet. Amcamiza da acil sifalar diliyorum canimSelam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım
Kötü bir haber aldım bütün moralim alt üst eşimin babası gibi sevdiği bir amcamız oğlumdaki Mehmet adı ondan geliyor hatta coviddi entübe olmuş bugünmelek gibi adam o kadar üzgünüm ki içim acıyor daha fazla sevdiklerimzden olmadan bu illet terk eder inşallah bizleri
Ay kaptanım yanlış anladım önce Allah şifasını versin inşallah iyileşir Allahtan Ümit kesilmezSelam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım
Canım yanlış yere yazmışsın menünüSahur
1 orta patates
Salatalik
domates
2 dilim ekmek
1 yk kozlenmis kirmizi bibrr
Iftar
1 kase corba
Salata
2 yk barbunya
50 gr un helvasi
Su sahura kadar 2 lt yi gecer
Spor
30 dk kardio
45 dk bolgesel
Cherry Mom Mehfam hzlsel
Rabbim tüm hastalarımızıda sizin hastanıza da Şafi isminin hürmetine şifa versin. Bol bol dua edicez kaptanımSelam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım
Tamam olsun, menümü yazayım bakarım seninkine.Canım ya ben seni yine etiketlemeyi unuttum bu, arada dünkü menünde çok güzel, yeşil zeytin bitişik yazılır yazınca bak ben bilmeden yine ayrı yazdım
Gerçekten ilk başta inanamamıştım ama her gün bir yeni bilgi diyelim.Bende baktım şimdi merakımdan
pacman
TDK'ye göre "yeşilzeytin"in bitişik, "siyah zeytin" ayrı yazılıyor.
Tövbeerengine göre ayrılıyormuş meğer
Kaptanım, çok çok geçmiş olsun. Entübe edildikten sonra iyileşen de çok var. Umudunuzu kaybetmeyin. Allah acil şifalar versin inşallah. Dua edicem.Selam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım
Ortim çok güzel. Sadece ekmekten kh almak yerine daha çok protein alırsan yorgun olmazsın. Bir de su nerede???Sahur
1 tane lorlu kepekli tost
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
1 sivri biber
İftar
5 yemek kaşığı kıymalı yumurta
1 kase cacık
2 dilim kepekli ekmek
Mehfam
Hedef60kgolmak
Sen de iyi bak kuzumSagol canim. Kendine iyi bak, ben ins evime donunce gelirim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?