Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harika bir sonuç ortim kesinlikle bırakma devam et benim şu an çok kilom çok o yüzden cesaret edemiyorum kardioya

Süper sonuç canım bu hafta hep aynı videoyu mu yaptın canım bize de örnek olsun atsana

25 nisan
Sahur
1 dilim yumurtali ekmek
1 dilim beya peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
4 bardak su

Iftar
Sulu köfte
Manti
Yogurt
1.5 litre su içtim içmeye devam
Cherry Mom @Mehfam yarimuhendis
Menün güzel ortim ama mantının porsiyonu ne kadarbiraz da hareket eklesen çok iyi olurmuş ortim☺
Afiyet olsun canım sporun gayet iyi ben bu ara sporu saldım biran önce baslamam lazım yarimuhendis
Ortim yine yanlış yere yazmışsınaynen hareket eklemelisin eklediğinde farkı göreceksin maalesef ben bu kilolarda hareketsiz ilerlersem daha da yavaşlar kilo vermem

Süper sonuç canım bu hafta hep aynı videoyu mu yaptın canım bize de örnek olsun atsana
Evet ayni videoyu yaptim 30 dk bolgesel ekledim. Tk 500 yapiyorum butun vucudu calisiyorsun bende cok işe yariyor gecen yilda yapmistim. Bir sure sonra vucut alisiyor ramazan bitince 2 tur yapacagim tk 500 yazinca youtube cikar 30 dk sıkıcı da degil hemen geciyor vakit acayip ter atiyorsun. Tavsiye ederim

Sahur
2 yumurta ile ispanakli omlet
1 kase yoğurt

Iftar
150 gr pilav (5 yk kadar falan oluyor galiba)
3 yk barbunya
Salata

Su sahura kadar 2 lt olur

Spor
30 dk kardio
45 dk bolgesel
Cherry Mom @Mehfam hzlsel
İftardan sonra acıkmıyor musun ortim ara öğün yapmamışsın hoş geç yatmıyorsan çok acıkmazsın bu arada sporun şahane bu hafta da güzel eksiler gelir senden

İftardan sonra acıkmıyor musun ortim ara öğün yapmamışsın hoş geç yatmıyorsan çok acıkmazsın bu arada sporun şahane bu hafta da güzel eksiler gelir senden
Atistirma olayini biraktim ortim 1 aydan fazladir ara ogun falan yapmiyorum meyve yemek istersem sahurda yiyorum yoğurtla beraber. Haftada bir gunde tatli yiyorum cuma ya da cumartesi gunu o gunde yemekleri ona gore ayarliyorim. Iftarla sahur arasi cay bitki cayi kahve yetiyor. Baya sıkıyorum da kendimj ramazini 70 leri bitirerek bitirmek istiyorum ondanda sıkı tutuyorum biraz

Yürüyüşü annemle birlikte yapıyoruz annem çok disiplinlidir hayır canım istemiyor diyemiyorum

İnşallah ortim bu gayretle bitirirsin zaten hoş insan alışıyor sürekli gece yemek yiyen biriydim şimdi akşam 8 den sonra su hariç hiçbir şey yiyip içmiyorum genelde de 2-3 gibi yatıyorum ona rağmen hedef kilon kaç yaklaşmışsındır hedefe

Sağol canım yarın bende bakayım buna ben cardio pek yapamıyorum da bunu yaparsam vücut şaşırır bu hafta inşallah

Ilk hedefim 67 ortim ama 65 den once mezun olmayacagim kilo verme durumuna gore bakariz gerisine

Yemek yerken çok su içmek hem mideyi genişletiyor hemde sindirimi zorlaştırıyor,
Mümkünse orucu açarken 3 yudum suyla açın yemeğinizi yiyin 1 saat sonra istediğiniz kadar içmeye başlayın
Canım sıcaktan öyle bir yandımki ilk hemen 2 su bardağı içmiş oldum

Nasıl güzel bir uygulamaymış öyle, bende bir bakayım uygulamaya, bende oruç olmadığında suyu 1 litrelik şişee dolduruyorum lavobanun üzerinde duruyor gördükçe içiyordum

Çok geçmiş olsun canım inşallah atlatır
Bende baktım şimdi merakımdan
pacman
TDK'ye göre "yeşilzeytin"in bitişik, "siyah zeytin" ayrı yazılıyor.

Tövbee rengine göre ayrılıyormuş meğer
Birşey daha öğrenmiş olduk valla
Vay beee geçen sene bu zamanlar 95 kiloydum şimdi 74 kiloyum 21 kg gitmiş
LOL Tebrik ederim çok güzel vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…