- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.701
Harika bir sonuç ortimSelam gencler
Kardio aşkıyla geldim. Kardio yapmak cok zor hele ramazanda gecenin bir yari kan ter ölüyorum ramazandan sonra mi yapsam 1 hafta deneyeyim derken 1 hafta oldu. Onceki 3 hafta bolgesel ve yürüyüş agirlikli spor yapmistim 3 haftada 7 cm incelmem olmustu. Kardioya basladim 1 haftada 5 cm incelmem oldu bu gazla kardioya devam hilal dedim
Harikasın canım 7lerin geride kalması da yakındırVay beee geçen sene bu zamanlar 95 kiloydum şimdi 74 kiloyum21 kg gitmiş
Vay beee geçen sene bu zamanlar 95 kiloydum şimdi 74 kiloyum21 kg gitmiş
Süper sonuç canım bu hafta hep aynı videoyu mu yaptın canım bize de örnek olsun atsanaSelam gencler
Kardio aşkıyla geldim. Kardio yapmak cok zor hele ramazanda gecenin bir yari kan ter ölüyorum ramazandan sonra mi yapsam 1 hafta deneyeyim derken 1 hafta oldu. Onceki 3 hafta bolgesel ve yürüyüş agirlikli spor yapmistim 3 haftada 7 cm incelmem olmustu. Kardioya basladim 1 haftada 5 cm incelmem oldu bu gazla kardioya devam hilal dedim
Muhteşem canımVay beee geçen sene bu zamanlar 95 kiloydum şimdi 74 kiloyum21 kg gitmiş
Ayy inşallahHarikasın canım 7lerin geride kalması da yakındır
İlk heder 72Muhteşem canımhedef kilona az kalmıştır
Menün güzel ortim ama mantının porsiyonu ne kadar25 nisan
Sahur
1 dilim yumurtali ekmek
1 dilim beya peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
4 bardak su
Iftar
Sulu köfte
Manti
Yogurt
1.5 litre su içtim içmeye devam
Cherry Mom @Mehfam yarimuhendis
Ortim yine yanlış yere yazmışsınAfiyet olsun canım sporun gayet iyi ben bu ara sporu saldım biran önce baslamam lazımyarimuhendis
Sen de indir bak, seveceksin bebeğim.Aaa telefonunla oynayacağına ders çalış
Evet ayni videoyu yaptim 30 dk bolgesel ekledim. Tk 500 yapiyorum butun vucudu calisiyorsun bende cok işe yariyor gecen yilda yapmistim. Bir sure sonra vucut alisiyor ramazan bitince 2 tur yapacagim tk 500 yazinca youtube cikar 30 dk sıkıcı da degil hemen geciyor vakit acayip ter atiyorsun. Tavsiye ederimSüper sonuç canım bu hafta hep aynı videoyu mu yaptın canım bize de örnek olsun atsana
İftardan sonra acıkmıyor musun ortim ara öğün yapmamışsın hoş geç yatmıyorsan çok acıkmazsın bu arada sporun şahane bu hafta da güzel eksiler gelir sendenSahur
2 yumurta ile ispanakli omlet
1 kase yoğurt
Iftar
150 gr pilav (5 yk kadar falan oluyor galiba)
3 yk barbunya
Salata
Su sahura kadar 2 lt olur
Spor
30 dk kardio
45 dk bolgesel
Cherry Mom @Mehfam hzlsel
Aaa öyle deme benimle mezun ol banane bananeeeeAyhh cuma zor gibiiki haftadır iyi gidiyor bu hafta zor gibi
Evet süt hafif olsun diye içmiştim ama kahveye dönüş yapıyorum bugün itibarıyla
Hadi senin için indiriyorumSen de indir bak, seveceksin bebeğim.
Atistirma olayini biraktim ortim 1 aydan fazladir ara ogun falan yapmiyorum meyve yemek istersem sahurda yiyorum yoğurtla beraber. Haftada bir gunde tatli yiyorum cuma ya da cumartesi gunu o gunde yemekleri ona gore ayarliyorim. Iftarla sahur arasi cay bitki cayi kahve yetiyor. Baya sıkıyorum da kendimj ramazini 70 leri bitirerek bitirmek istiyorum ondanda sıkı tutuyorum birazİftardan sonra acıkmıyor musun ortim ara öğün yapmamışsın hoş geç yatmıyorsan çok acıkmazsın bu arada sporun şahane bu hafta da güzel eksiler gelir senden
Yürüyüşü annemle birlikte yapıyoruz annem çok disiplinlidir hayır canım istemiyor diyemiyorum19-25 nisan tablo spor listesi :)
UYE 19 Nisan 21 Nisan 24 Nisan Sonuç @fitblonde ------- ------ ------ @balpamuk ------- ------- ------ @Suskunhanim 1 1 @melita09 ------- ------- ------- yarimuhendis 5 1+6 6 Hedef60kgolmak 1+4+6 1+2 1+2 @Kendinin en iyi hali ol ------ 1 ------- 1 Begonya2 2+4 5 ------- 2 @olvidos 1 1 1 Deniz ve Kum 1 1 ------ 2 @monarosaa 2 ------- ------- 1 @Mathildablue ------- 1 1 2 ummhnisa ------- 1+2+7 ------ 1 C Cagrihilal1 1+4+6 4+6 4+6 Cherry Mom 5 ------- 1 hzlsel 2+4 1+2 1+2 @seyrulsefer 2+6 2 ------ 2 pacman 4 ------- ------- 1 @Namaria 1 1+6 ------- 2
3 gün de spor yapanyarimuhendis Hedef60kgolmak @olvidos C Cagrihilal1 hzlsel tebrik ediyoruzz
İnşallah ortim bu gayretle bitirirsin zatenAtistirma olayini biraktim ortim 1 aydan fazladir ara ogun falan yapmiyorum meyve yemek istersem sahurda yiyorum yoğurtla beraber. Haftada bir gunde tatli yiyorum cuma ya da cumartesi gunu o gunde yemekleri ona gore ayarliyorim. Iftarla sahur arasi cay bitki cayi kahve yetiyor. Baya sıkıyorum da kendimj ramazini 70 leri bitirerek bitirmek istiyorum ondanda sıkı tutuyorum biraz
Sağol canım yarın bende bakayım buna ben cardio pek yapamıyorum da bunu yaparsam vücut şaşırır bu hafta inşallahEvet ayni videoyu yaptim 30 dk bolgesel ekledim. Tk 500 yapiyorum butun vucudu calisiyorsun bende cok işe yariyor gecen yilda yapmistim. Bir sure sonra vucut alisiyor ramazan bitince 2 tur yapacagim tk 500 yazinca youtube cikar 30 dk sıkıcı da degil hemen geciyor vakit acayip ter atiyorsun. Tavsiye ederim
Harikasınız yaaYürüyüşü annemle birlikte yapıyoruz annem çok disiplinlidir hayır canım istemiyor diyemiyorum
Ilk hedefim 67 ortim ama 65 den once mezun olmayacagim kilo verme durumuna gore bakariz gerisineİnşallah ortim bu gayretle bitirirsin zatenhoş insan alışıyor sürekli gece yemek yiyen biriydim şimdi akşam 8 den sonra su hariç hiçbir şey yiyip içmiyorum genelde de 2-3 gibi yatıyorum ona rağmen hedef kilon kaç yaklaşmışsındır hedefe
Canım sıcaktan öyle bir yandımki ilk hemen 2 su bardağı içmiş oldumYemek yerken çok su içmek hem mideyi genişletiyor hemde sindirimi zorlaştırıyor,
Mümkünse orucu açarken 3 yudum suyla açın yemeğinizi yiyin 1 saat sonra istediğiniz kadar içmeye başlayın
Nasıl güzel bir uygulamaymış öyle, bende bir bakayım uygulamaya, bende oruç olmadığında suyu 1 litrelik şişee dolduruyorum lavobanun üzerinde duruyor gördükçe içiyordumYavaş yavaş içmeye çalış bebiş. Ben de normalde hiç içemezdim su. Bi uygulama indirdim. “Plant Nanny” ismi. Tohum ekip su içtikçe bitkini suluyorsun. Hatırlatıyor sana ara ara. Sırf bitkim susuz kalmasın diye içiyorum.
Çok geçmiş olsun canım inşallah atlatırSelam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım
Kötü bir haber aldım bütün moralim alt üst eşimin babası gibi sevdiği bir amcamız oğlumdaki Mehmet adı ondan geliyor hatta coviddi entübe olmuş bugünmelek gibi adam o kadar üzgünüm ki içim acıyor daha fazla sevdiklerimzden olmadan bu illet terk eder inşallah bizleri
Birşey daha öğrenmiş olduk vallaBende baktım şimdi merakımdan
pacman
TDK'ye göre "yeşilzeytin"in bitişik, "siyah zeytin" ayrı yazılıyor.
Tövbeerengine göre ayrılıyormuş meğer
LOL Tebrik ederim çok güzel vermişsinVay beee geçen sene bu zamanlar 95 kiloydum şimdi 74 kiloyum21 kg gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?