Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende

Suyu yazmadım ama sofrada kalkana kadar 5 subardağı içtim sonrada karın ağrısından kıvrandım
Yemek yerken çok su içmek hem mideyi genişletiyor hemde sindirimi zorlaştırıyor,
Mümkünse orucu açarken 3 yudum suyla açın yemeğinizi yiyin 1 saat sonra istediğiniz kadar içmeye başlayın

Çok geçmiş olsun, yeni gördüm alıntılardan geçmişi okuyamamıştım
Bide şans bambusu geliyomuş bende ondan alıcam

Evet yemekler ağırlaştırıyordur seni canım, bu hafta cumaya hazırlan mezuniyet partisi vericez

Bende

Suyu yazmadım ama sofrada kalkana kadar 5 subardağı içtim sonrada karın ağrısından kıvrandım
Yavaş yavaş içmeye çalış bebiş. Ben de normalde hiç içemezdim su. Bi uygulama indirdim. “Plant Nanny” ismi. Tohum ekip su içtikçe bitkini suluyorsun. Hatırlatıyor sana ara ara. Sırf bitkim susuz kalmasın diye içiyorum.

nasıl oluyor canım şans bambusu

ummhnisa eksidemisn ortim, ben şuan - 400deym ama oruçta ilk günüm oldğ için sanırm inşaAllah yarınada ekside kalırım vucut suyu tutmaz,
Şimcik tartıldım bende yaaa - 400 de benden tam orti olduk bu hafta
AA ne güzel uygulamayı bende unutuyorum hep yüklüyorum hemen

Aaa ilk defa duydum güzelmiş

Süt uykunu getirebilir belki bilemedim bu menün mesela öncekine göre sanki daha hafif gibi ama suyun az olmuş :)

Ayhh cuma zor gibiiki haftadır iyi gidiyor bu hafta zor gibi
Süt uykunu getirebilir belki bilemedim bu menün mesela öncekine göre sanki daha hafif gibi ama suyun az olmuş :)
Evet süt hafif olsun diye içmiştim ama kahveye dönüş yapıyorum bugün itibarıyla

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin ailesine bağışlasın

19-25 nisan tablo spor listesi :)
UYE19 Nisan21 Nisan24 NisanSonuç
@fitblonde-------------------
balpamuk --------------------
S Suskunhanim 1 1
melita09 ---------------------
yarimuhendis 51+66
Hedef60kgolmak 1+4+61+21+2
Kendinin en iyi hali ol ------1-------1
Begonya2 2+45-------2
@olvidos111
Deniz ve Kum 11------2
M monarosaa 2--------------1
Mathildablue -------112
ummhnisa -------1+2+7------1
C Cagrihilal1 1+4+64+64+6
Cherry Mom 5------- 1
hzlsel 2+41+21+2
S seyrulsefer 2+62------2
pacman 4--------------1
Namaria 11+6-------2

3 gün de spor yapan yarimuhendis Hedef60kgolmak @olvidos C Cagrihilal1 hzlsel tebrik ediyoruzz

Selam gencler
Kardio aşkıyla geldim. Kardio yapmak cok zor hele ramazanda gecenin bir yari kan ter ölüyorum ramazandan sonra mi yapsam 1 hafta deneyeyim derken 1 hafta oldu. Onceki 3 hafta bolgesel ve yürüyüş agirlikli spor yapmistim 3 haftada 7 cm incelmem olmustu. Kardioya basladim 1 haftada 5 cm incelmem oldu bu gazla kardioya devam hilal dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…