Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Rica ederim

Merhaba kuzum işte diyet uyqulamiyorum valla dün yedigimede hiç dikkat etmedim annem hasta yardıma geldim ne varsa onu yedim tabi konuşabiliriz çok memnun kalırım

Valla alışamadım bir turlu yeni yeni öğreniyorum kusuruma bakmayin

Çok şükür iyiym ortim uykum var, sen nasılsın
Sabaha eksiyle uyandım
Valla bende dün iftar sonrası sızmışım sahur a anca kalktım aylardır böyle uyumuyordum ama iyi mi oldu bilemedim hala yataktayım
Ohh ne güzel annenler gelmeden eksiye geçtin ne zaman geliyorlardı
Bu arada bende iftar öncesi tartıldığımda _300 gördüm umarım pazartesiye de bu şekilde olur

Salı günüydü güya ama annem dün nezaman çıkarız bilmiyorm dedi çok ihtiyacım var gelmelerine hemen gelse keşke ama annemim keyfini bekliyorum

İnşallah eksin artar ortim çok iyi

Canım iftarların ağır gibi gözleme mantı içli köfte... enerjini düşürür tabi
Sahurdaki süt de uyku getirir canım

Protein ağırlıklı istiyodun ama 20-30 gr protein çok az :))

Taze meyve ve salata sebze yemeği de yok vitamin mineral enerji verir

Salı günüydü güya ama annem dün nezaman çıkarız bilmiyorm dedi çok ihtiyacım var gelmelerine hemen gelse keşke ama annemim keyfini bekliyorum

İnşallah eksin artar ortim çok iyi
Canım neredeydi annenler
çok iyi gelir sana eminim hem çocukların yükünü alırlar biraz hem de şu dönemde yanımızda olmalarına ihtiyacımız var

Canım neredeydi annenler
çok iyi gelir sana eminim hem çocukların yükünü alırlar biraz hem de şu dönemde yanımızda olmalarına ihtiyacımız var
Osmaniye deler canım ben Ankaradayım
Ya ben doğum yaptığımda geçen sene nisanda şehirler arası yasak olmuştu 2 ay bende mahsur kalmıştı annem yine yasak gelir eve gidemeyiz diye korkuyor
Okadar çok ihtiyacım varki anlatamam, gelse çocuklarla ilgilense biraz bende dinlesem okadar iyi gelck kiiiii

Afiyet olsun canım benim
Herkese iyi geceleeer :) ara ara geliyorum gidiyorum.

Filtre kahvesiz asla diyorsuun Servis kaşığının boyutu nedir

Bence senin son ortin ben olucam ve bu hafta mezun olucan haddiii dobaarlaaan bırakmaaa kendiniiii
Hem sevdiğimden hem de uyumamak içindi ama bugün Türk kahvesi ile sasirtayim demiştim sasirmadi
Sahurda yediklerinden olabilir mi canısı
Olabilir hatta iftardakilerden de
Annemler burda, onlara hazırlayıp yemesem olmuyor yiyince de böyle saftim kayıyor
Bana dokunuyor diyeceğim artık bugün,yapacak bir şey yok

Yaa kıyamam sanaa çok zor canım tek başına olmak kaynanalarda sağolsun çok düşünmezler 2 çocuk var diye inşallah hemen sağsalim gelsinler canım. Ben daha 15 tatilde gördüm annemleri ama şimdi bayramdan sonra gelsin istiyorum malum bu sene bizim temmuz a kadar okul var dersleri falan hemen gidemeyiz o gelsin diyorum bakalım artık

Canım kendi sağlığımız için bazı şeylere hayır demeliyiz kırmadan

Ahahaha aynı şey bizim de başımıza geldiablam geçen sene mart sonu doğum yaptı annemler de uçakla gelmişlerdi ablamda mahsur kaldık çok sıkıldık gerildik falan zar zor izin aldık eniştemin arabasıyla döndük1.5 ay ama eskişehirde geçirdik sonra gelmemizde kendi arabamızla geldik aralıkta bi de yine martta geldik yine arabasız geldik bu sefer ablam okula gidiyor diye temaslı çıktı annem bu sefer ya pozitif çıkarsa diye dertlendi ama şükür pozitif çıkmadı

Gecmiş olsun canım
Bu haftanın ödülü olsun
Ortim suyu biraz artırmalı mısın acaba
Ramazanda süre kısıtlı ya bu kadar içebiliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…