- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.661
Rica ederimAllar razı olsun hepinizden kızlar umarız düzelir torunu olacak inşallah onu görebilir küçük oğlunun üniversite mezuniyetini görebilir yaşı öyle çok büyük değil daha 50 yaşında rabbim ailesiine bağışlasın. Ama yine konu geldi çattı kiloya maalesef fazla kilosu vardı 100 küsür kiloydu sanırım o yüzden şeker hastalığı vardıçok dikkat etmeliyiz çok şu yaşımızda adam gibi beslenmeyi öğrenmeliyiz cidden
@seyrulsefer di canım o da a101 den bakıyordu sanırım sağol haber verdiğin için
Menü yanlış sayfada olmuş canımMehfam ı etiket yaparsın menülerinde kendisi takibini yapıyor çünkü etiket olmayıp birde yanlış sayfada olunca menü paylaşmamış gibi olmuşsun listede
Birde bu hafta ortağınyarimuhendis değil mi o yüzden ummhnisa yi etiket yapmana gerek yok
Eline sağlık kuzum
Samara merhaba canım menülerin çok farklı birazcık yorum yapabilir miyim seni rahatsız etmeden. Biraz fazla karbonhidrat tüketiyorsun gibi. Yavaş yavaş azaltmaya çalış istersen birde pilav ve sarma aynı anda ikisinin de glisemik indeksi çok yüksek pilav yediğin zaman yanında mutlaka bir protein olsun
Bu protein baklagilde olabilir
Yumurta peynir yada tavuk balık et olabilirbende diyetisyene gidiyorum çok aşırı uyamıyorum oruçta ama dikkat ediyorum istediğin zaman konuşabiliriz
Rus salatasina benzer birsey içinde tavuk eti patates havuç yumurta pancar dere otu maydanoz mayonez falan oluyorOoo çok geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım ama biraz az olmuş gibi sankişuba salatası nasıl bir şey ki
Valla alışamadım bir turlu yeni yeni öğreniyorum kusuruma bakmayinMenü yanlış sayfada olmuş canımMehfam Mehfam ı etiket yaparsın menülerinde kendisi takibini yapıyor çünkü etiket olmayıp birde yanlış sayfada olunca menü paylaşmamış gibi olmuşsun listede
Birde bu hafta ortağınyarimuhendis yarimuhendis değil mi o yüzden ummhnisa yi etiket yapmana gerek yok
Günaydın ortim nasılsınGünaydın
Çok şükür iyiym ortim uykum var,Günaydın ortim nasılsın
Valla bende dün iftar sonrası sızmışım sahur a anca kalktım aylardır böyle uyumuyordum ama iyi mi oldu bilemedim hala yataktayımÇok şükür iyiym ortim uykum var,sen nasılsın
Sabaha eksiyle uyandım
Salı günüydü güya ama annem dün nezaman çıkarız bilmiyorm dediValla bende dün iftar sonrası sızmışım sahur a anca kalktım aylardır böyle uyumuyordum ama iyi mi oldu bilemedim hala yataktayım
Ohh ne güzel annenler gelmeden eksiye geçtin ne zaman geliyorlardı
Bu arada bende iftar öncesi tartıldığımda _300 gördüm umarım pazartesiye de bu şekilde olur
Sahurda yediklerinden olabilir mi canısıMutlu pazarlar kızlar, bu aralar biraz canım sıkkın, iyice uykuya verdim galiba kendimisabahları erken kalkıp kitap okuyan ben, sahur sonrası siziyorum hemen bugün son olur umarım
Cuma sahur
Filitre kahve, 1 h yumurta, 1 tel peynir, avuç içi tost, 1 YK kaymak pekmez
İftar
Bir kase mercimek çorbası, 2 servis kaşığı mantı, 1 içli köfte
3000 adımyattım dün hep.
Cumartesi sahur
1 dlm yumurtalı ekmek, 5 zeytin, 1 Filitre kahve, 1 bardak süt
@muhursuzpusulaCherry Mom
Canım iftarların ağır gibiKızlar bu aralar sürekli uyuyorum,neden oldu bilmidyorumgünlük 6 saatten fazla uyumazken üç gündür her fırsatta uyudum
Cumartesi menüsü
İftar
1 hurma, bir kase mercimek çorbası, 1 gözleme, zeytin,domates salatalık
Sahur
1 kupa süt, 2 yk lor,3 ceviz, 1 dlm ekmek
Ezana yakın 1 de türk kahvesi ama yine de acamadi uykumu
1 lt su, 4000 adım
Cherry Mom , @muhursuzpusula
Canım neredeydi annenlerSalı günüydü güya ama annem dün nezaman çıkarız bilmiyorm dediçok ihtiyacım var gelmelerine hemen gelse keşke ama annemim keyfini bekliyorum
İnşallah eksin artar ortim çok iyi
Osmaniye deler canım ben AnkaradayımCanım neredeydi annenler
çok iyi gelir sana eminim hem çocukların yükünü alırlar biraz hem de şu dönemde yanımızda olmalarına ihtiyacımız var
Afiyet olsun canım benimYoğunluktan yine çift yazıyorum
23.04.2021
Sabah
2 yumurtalı omlet
Domates,salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik
1 dilim peynir
Ara
1 türk kahvesi
2 kuru kayısı
Akşam
Büyük bir balığın yarısı
Salata
Su: 2 lt
Spor yok iki günde
24.04.2021
Sabah
2 yumurtalı omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik domates salatalık
1 dilim peynir
Ara
1 sade türk kahvesi
3 badem
Akşam
1 lahmacun, salata
Ayran
Su: 2 lt
Cherry Mom Mehfam S Suskunhanim
Hem sevdiğimden hem de uyumamak içindi ama bugün Türk kahvesi ile sasirtayim demiştim sasirmadiHerkese iyi geceleeer :) ara ara geliyorum gidiyorum.
Filtre kahvesiz asla diyorsuunServis kaşığının boyutu nedir
Bence senin son ortin ben olucam ve bu hafta mezun olucan haddiii dobaarlaaan bırakmaaa kendiniiii
Olabilir hatta iftardakilerden deSahurda yediklerinden olabilir mi canısı
Annemler burda, onlara hazırlayıp yemesem olmuyor yiyince de böyle saftim kayıyorCanım iftarların ağır gibigözleme mantı içli köfte... enerjini düşürür tabi
Sahurdaki süt de uyku getirir canım
Protein ağırlıklı istiyodun ama 20-30 gr protein çok az :))
Taze meyve ve salata sebze yemeği de yok vitamin mineral enerji verir
Yaa kıyamam sanaa çok zor canım tek başına olmak kaynanalarda sağolsun çok düşünmezler 2 çocuk var diye inşallah hemen sağsalim gelsinler canım. Ben daha 15 tatilde gördüm annemleri ama şimdi bayramdan sonra gelsin istiyorum malum bu sene bizim temmuz a kadar okul var dersleri falan hemen gidemeyiz o gelsin diyorum bakalım artıkOsmaniye deler canım ben Ankaradayım
Ya ben doğum yaptığımda geçen sene nisanda şehirler arası yasak olmuştu 2 ay bende mahsur kalmıştı annemyine yasak gelir eve gidemeyiz diye korkuyor
Okadar çok ihtiyacım varki anlatamam, gelse çocuklarla ilgilense biraz bende dinlesem okadar iyi gelck kiiiii
Canım kendi sağlığımız için bazı şeylere hayır demeliyiz kırmadanAfiyet olsun canım benim
Hem sevdiğimden hem de uyumamak içindi ama bugün Türk kahvesi ile sasirtayim demiştim sasirmadi
Olabilir hatta iftardakilerden de
Annemler burda, onlara hazırlayıp yemesem olmuyor yiyince de böyle saftim kayıyor
Bana dokunuyor diyeceğim artık bugün,yapacak bir şey yok
Ahahaha aynı şey bizim de başımıza geldiOsmaniye deler canım ben Ankaradayım
Ya ben doğum yaptığımda geçen sene nisanda şehirler arası yasak olmuştu 2 ay bende mahsur kalmıştı annemyine yasak gelir eve gidemeyiz diye korkuyor
Okadar çok ihtiyacım varki anlatamam, gelse çocuklarla ilgilense biraz bende dinlesem okadar iyi gelck kiiiii
Gecmiş olsun canımSabah
Kahve
1 saat sonra yeşil çay ve 2 tane gün kurusu
Akşam 16.30 da
2 kepçe çorba
2 kaşık tavuk sote
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 kase cacık
1 avuç kuru yemiş
2.5 litre su
Rahatsızdım spor yapamadım maalesef yarın inşallah yaparım.
Cherry Mom Mehfam Mathildablue
Ramazanda süre kısıtlı ya bu kadar içebiliyorum:)Bu haftanın ödülü olsun
Ortim suyu biraz artırmalı mısın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?