Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok geçmiş olsun ya nasılsınız şimdi
Bende tamm üye sayımız azaldı diyordum dön dön çabuk dön

30 Nisan
Sabah
Tarçınlı Türk kahvesi

Akşam
Yarım kepçe çorba
2 yk sebzeli kıyma kavurması
2yk pilav
2 lokma ekmek

Su:2lt
Spor: 10000 adım
2mil leslie jog
21 dk zumba

Cherry Mom @Mehfam
Çok iyi canım sporların da çok güzel
Menün çok güzel canımo cevizli sucuk var yaa bana neler çektirdişu sıralar canımın en çok çektiği şey olabilirafiyet olsun
Çok iyi bi menü olmuş canım benim☺☺sporu da aynen es vermek gerekiyor kasların dinlenmesi için iyi yapmışsın

S Suskunhanim tebrik ederim mezuniyetin hayirli olsun Allah bi daha dusurmesin korumayi nasip etsin
Begonya2 canim seninde ilk mezuniyetin hayirli olsun insallah sende korursun kilonu ve yeni eksiler gorursun
İnşaAllah canım benim teşekkür ederim
Korkuyorum inşaAllah 2 Kilodan fazla almam

Aslında sınavlarında bitiyormuş ama aktif olamam diyorsan yazmayayım canım
Bunu asla rahatlama olarak görme ama senin için değil ortağına haksızlık olmasın diye yapılan bir durum, aman diyeyim bu hafta dikkat ediyoruz bir daha tartı öncesi kaçamak olursa ayrıca küserim bilesin dünküler olmasaydı eksi gelecektin dmekki

Uzun süreli gitmiyorum ki aslında sadece şu sıralarhiç bir şeye adapte olamıyorum annemlere de gidemedik aşırı mutsuzum onlarsız bir bayram daha mahvettin korona bizi
Deme öyle zaten modumu düzeltmeye çalışıyorum bende

Ay dönmez miyiz kaptancığım aile gibi oldu burası Deniz ve Kum canım hemencecik geliriz biz

30 nisan
Sahur : dereotlu lorlu omlet,45gr peynir,5badem,salatalık domates
İftar : tavuklu salata,3yk yoğurt,1dilim tb ekmek
Su : 2.5lt
Spor : 35dk cardio= 175p
Cherry Mom @Mehfam
Kuzum kaçamaksız az ve öz Bi menü olmuş sporda eklemişsin ne güzel bu hafta ikimizde eksiyi yakalarız inşallah

Ne yalan söylim bunu rahatlama olarak görmüştümO zaman ortak şart kaptanım. Aktif olucam başka çarem yok. Bu hafta artı olmak istemiyorum.

Alma 3 de düşünürüz 4 de selam bile verme bize ver öyle gel
şuan kendime otluğa birden salınan koyunlar gibi hissediyorum
Ama yarından itibaren dikkat etmeye başlıcam inşaAllah en azından yemek sonrası yediklerime dikkat edersem yemezsem çok almam diye ümit ediyorum

İş güç her zaman var ama şu ara düzenimi kurdum diyet spor anlamında motiveyim de ortaklık yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…