- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.481
Canım çok geçmiş olsun ya nasılsınız şimdiSlmmm herkese iyi gecelerrrr
Uzun zamandir buralara giremedim cok yogun gunlerdi sonunda covit olduk ve bugun karantinamizin 7. Gunu ramazan bittiginde kendimi topladigimda solugu burda alicam insallah kizlarrr sizde ne var ne yok bakalim
KaptanimCherry Mom
Uzun süreli gitmiyorum ki aslında sadece şu sıralarhiç bir şeye adapte olamıyorum annemlere de gidemedik aşırı mutsuzum onlarsız bir bayram dahaCanımBegonya2 Kendinin en iyi hali ol belmayne 3 ünde kısa süreli ayrılış aslında yine gelecekler takıma S Suskunhanim da bence buralarda olmalı henüz net konuşmuyor
Üzülme sen bırakmaz onlar bizi demirbaş onlar
Cok saol canimGeçmiş olsun canım
Suan sukur halsizlik var ama takviyelerle ayakta durmaya calisiyoruz insallah kaptanim bayramdan sonra donucem insallahCanım çok geçmiş olsun ya nasılsınız şimdi
Bende tamm üye sayımız azaldı diyordum dön dön çabuk dön
Bende buralardayim sikinti yok bende menu me bh haftaki ortjmi etiketleyem bariYaz yaz ben ortak isteyen istemeyen şekillensin diye bekleyeceğim daha yarın paylaşırım ortakları :)
Ortaksız dönçok mu kötü hissedersin kendini haahahah
Çok geçmiş olsun canımSlmmm herkese iyi gecelerrrr
Uzun zamandir buralara giremedim cok yogun gunlerdi sonunda covit olduk ve bugun karantinamizin 7. Gunu ramazan bittiginde kendimi topladigimda solugu burda alicam insallah kizlarrr sizde ne var ne yok bakalim
KaptanimCherry Mom
Çok iyi canım sporların da çok güzel30 Nisan
Sabah
Tarçınlı Türk kahvesi
Akşam
Yarım kepçe çorba
2 yk sebzeli kıyma kavurması
2yk pilav
2 lokma ekmek
Su:2lt
Spor: 10000 adım
2mil leslie jog
21 dk zumba
Cherry Mom @Mehfam
Menün çok güzel canımSabah: 1 biberli omlet, 2 büyük yeşilzeytin, 2 etimek, 20 gr lor, 1 küçük muz, yeşil çay
Ara: 1 hurma, türk kahvesi
Öğle: 20 gr tavuk, salata, ayran
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 2 fırında köfte, 2 dilim fırında pattissalata
Kaçamak!! Çok özür dilerim bir parça cevizli sucuk yedim.... Gözüm döndü kendime hakim olamadım.
Çok iyi bi menü olmuş canım benim☺☺sporu da aynen es vermek gerekiyor kasların dinlenmesi için iyi yapmışsınKahvaltı
Tam buğday ekmekle kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta
Ara
1 bardak süt, 1 avuç kuruyemiş
Akşam
Kuru fasulye, 4 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, salata
2,5 lt su
Spor yok (her yerim ağrıyorbugün mola verdim)
Cherry Mom @Mehfam
İnşaAllah canım benim teşekkür ederimS Suskunhanim tebrik ederim mezuniyetin hayirli olsun Allah bi daha dusurmesin korumayi nasip etsin
Begonya2 canim seninde ilk mezuniyetin hayirli olsun insallah sende korursun kilonu ve yeni eksiler gorursun
Aslında sınavlarında bitiyormuş ama aktif olamam diyorsan yazmayayım canımMezun olanlar kilo kaybedenler kilosunu koruyanlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorumdarısı başıma inşallah Yarın ve çarşamba son sınavlarım. Cherry Mom kaptanım bana bu hafta ortak yazılmasa olur mu? Kendime hiç güvenmiyorum
Alma 3 de düşünürüz 4 de selam bile verme bize ver öyle gelİnşaAllah canım benim teşekkür ederim
Korkuyorum inşaAllah 2 Kilodan fazla almam
Daha iyi olun inşallah canımCok saol canim
Suan sukur halsizlik var ama takviyelerle ayakta durmaya calisiyoruz insallah kaptanim bayramdan sonra donucem insallah
Daha da iyi olursunuz inşallah canımSükür canim zor gecti ama suan iyiyizkilo vermeye devamsa superrr
Deme öyle zaten modumu düzeltmeye çalışıyorum bendeUzun süreli gitmiyorum ki aslında sadece şu sıralarhiç bir şeye adapte olamıyorum annemlere de gidemedik aşırı mutsuzum onlarsız bir bayram dahamahvettin korona bizi
Ay dönmez miyiz kaptancığım aile gibi oldu burasıOy canımgeri çağırayım mı üzülme yaaa bazen bazı üyeler mezun olunca uzun uzun yazıyorum bildiğin veda ediyorum Çünkü insan az çok anlıyorki bu üye uzunca süre dönmez geri :/ vedalaş ama ben bugün hiç biriyle gördüğün gibi vedalaşmıyorum ki en çok sevdiklerim listeden çıkanlar ama dönecekler biliyorum sende hiç tasa etme
Dönmezseniz saçınızı başınızı
Begonya2 belmayne S Suskunhanim Kendinin en iyi hali ol
Kuzum kaçamaksız az ve öz Bi menü olmuş sporda eklemişsin ne güzel bu hafta ikimizde eksiyi yakalarız inşallah30 nisan
Sahur : dereotlu lorlu omlet,45gr peynir,5badem,salatalık domates
İftar : tavuklu salata,3yk yoğurt,1dilim tb ekmek
Su : 2.5lt
Spor : 35dk cardio= 175p
Cherry Mom @Mehfam
Ne yalan söylim bunu rahatlama olarak görmüştümAslında sınavlarında bitiyormuş ama aktif olamam diyorsan yazmayayım canım
Bunu asla rahatlama olarak görme ama senin için değil ortağına haksızlık olmasın diye yapılan bir durum, aman diyeyim bu hafta dikkat ediyoruz bir daha tartı öncesi kaçamak olursa ayrıca küserim bilesin dünküler olmasaydı eksi gelecektin dmekki
Yakalayacağız canım inanıyorum benKuzum kaçamaksız az ve öz Bi menü olmuş sporda eklemişsin ne güzel bu hafta ikimizde eksiyi yakalarız inşallah
Alma 3 de düşünürüz 4 de selam bile verme bize ver öyle gel
İş güç her zaman var ama şu ara düzenimi kurdum diyet spor anlamında motiveyim de ortaklık yapabilirimBu hafta kimin işii gücü çişivar ortaklara eklemeyeceğim adam giibi ortaklar istiyorum veee ortak sonuncularına yeni kural (ceza) getirdim o yüzden listede olacaksınız iyi karar verin sonunculuk sizi bulabilir
@SanSebastianCheesecake
Deniz ve Kum
@muhursuzpusula
ummhnisa
@monarosaa
@olvidos
hzlsel
@pacman
C Cagrihilal1
@melita09
S seyrulsefer
@Mathildablue
yarimuhendis
@Chernoglazyy
@redsonja87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?