- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.461
Ben işsizim kaptanım buralardayımBu hafta kimin işii gücü çişivar ortaklara eklemeyeceğim adam giibi ortaklar istiyorum veee ortak sonuncularına yeni kural (ceza) getirdim o yüzden listede olacaksınız iyi karar verin sonunculuk sizi bulabilir
@SanSebastianCheesecake
Deniz ve Kum
@muhursuzpusula
ummhnisa
@monarosaa
@olvidos
hzlsel
pacman
@Cagrihilal1
@melita09
@seyrulsefer
@Mathildablue
yarimuhendis
@Chernoglazyy
@redsonja87
İlk döndünüz ve kazandınızzzzz en iyi ortak sizin olduBen işsizim kaptanım buralardayım
Valla menü yazıcam da ortağım belli olsun diye bekliyorum kaptanımİlk döndünüz ve kazandınızzzzz en iyi ortak sizin oldu
Yaz yaz ben ortak isteyen istemeyen şekillensin diye bekleyeceğim daha yarın paylaşırım ortakları :)Valla menü yazıcam da ortağım belli olsun diye bekliyorum kaptanımuyuyup kalmasam bi de menğ yazamadım diye dertlenmesem
Yok yok bugünlük olsun ortaksız yazayımYaz yaz ben ortak isteyen istemeyen şekillensin diye bekleyeceğim daha yarın paylaşırım ortakları :)
Ortaksız dönçok mu kötü hissedersin kendini haahahah
Aman gelsinler kaptanım olmaz onlarsız ya,CanımBegonya2 Kendinin en iyi hali ol belmayne 3 ünde kısa süreli ayrılış aslında yine gelecekler takıma S Suskunhanim da bence buralarda olmalı henüz net konuşmuyor
Üzülme sen bırakmaz onlar bizi demirbaş onlar
Oy canımAy ben bugün fazla duygusalımkesinlikle kaptanlık bana göre olmazdı herkeze alışır sonrada arkasından gitme diye ağlardım kesin ben çok alışıyorum nedense kızlar bazılarınızla yazışmasamda belki inanın nicklerinize çok alışıyorum he, hemen mezun olup izne ayrılıp nerdeee gittiniz ya
Bende bu gün sporumu biraz düzgün yaptımBen işsizim kaptanım buralardayım
Valla yolalım kaptanım saçlarını,Oy canımgeri çağırayım mı üzülme yaaa bazen bazı üyeler mezun olunca uzun uzun yazıyorum bildiğin veda ediyorum Çünkü insan az çok anlıyorki bu üye uzunca süre dönmez geri :/ vedalaş ama ben bugün hiç biriyle gördüğün gibi vedalaşmıyorum ki en çok sevdiklerim listeden çıkanlar ama dönecekler biliyorum sende hiç tasa etme
Dönmezseniz saçınızı başınızı
Begonya2 belmayne S Suskunhanim Kendinin en iyi hali ol
Sporsuz olmuyor zaten olur tabi de bi yere kadar. Bugün ben de baya iyi spor yaptım yani terlerim aktı spor yaptığımı hissettimBende bu gün sporumu biraz düzgün yaptım
Kaptanım yıkılmadım ayaktayım sen beni kovalayıncaya kadar da gitmşycem Bi orti de ben isterimBu hafta kimin işii gücü çişivar ortaklara eklemeyeceğim adam giibi ortaklar istiyorum veee ortak sonuncularına yeni kural (ceza) getirdim o yüzden listede olacaksınız iyi karar verin sonunculuk sizi bulabilir
@SanSebastianCheesecake
Deniz ve Kum
@muhursuzpusula
ummhnisa
@monarosaa
@olvidos
hzlsel
pacman
@Cagrihilal1
@melita09
@seyrulsefer
@Mathildablue
yarimuhendis
@Chernoglazyy
@redsonja87
Seni şimdiden özledim..................Ay ben bugün fazla duygusalımkesinlikle kaptanlık bana göre olmazdı herkeze alışır sonrada arkasından gitme diye ağlardım kesin ben çok alışıyorum nedense kızlar bazılarınızla yazışmasamda belki inanın nicklerinize çok alışıyorum he, hemen mezun olup izne ayrılıp nerdeee gittiniz ya
Amaaa şu cümle gönlümü feth etti beniiimmmen çok sevdiklerim listeden çıkanlar ama dönecekler biliyorum
Geçmiş olsun canım nasıl durumunuz inşallah iyidirSlmmm herkese iyi gecelerrrr
Uzun zamandir buralara giremedim cok yogun gunlerdi sonunda covit olduk ve bugun karantinamizin 7. Gunu ramazan bittiginde kendimi topladigimda solugu burda alicam insallah kizlarrr sizde ne var ne yok bakalim
KaptanimCherry Mom
Kaptanım ortak güzel oluyor iki haftadır ortilerim sayesinde spor yaptımBu hafta kimin işii gücü çişivar ortaklara eklemeyeceğim adam giibi ortaklar istiyorum veee ortak sonuncularına yeni kural (ceza) getirdim o yüzden listede olacaksınız iyi karar verin sonunculuk sizi bulabilir
@SanSebastianCheesecake
Deniz ve Kum
@muhursuzpusula
ummhnisa
@monarosaa
@olvidos
hzlsel
pacman
@Cagrihilal1
@melita09
@seyrulsefer
@Mathildablue
yarimuhendis
@Chernoglazyy
@redsonja87
Yerimmmm seni yeriimmBayramdan sonra geri gel canım kimin depresyonlarını dinleyeceğiz biz
Geçmiş olsun canım nasıl durumunuz inşallah iyidir
Biz bıraktığın gibi alırken hiç düşünmediğimiz kilolarımızı vermeye çalışıyoruz hâlâ
Geçmiş olsun canımSlmmm herkese iyi gecelerrrr
Uzun zamandir buralara giremedim cok yogun gunlerdi sonunda covit olduk ve bugun karantinamizin 7. Gunu ramazan bittiginde kendimi topladigimda solugu burda alicam insallah kizlarrr sizde ne var ne yok bakalim
KaptanimCherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?