Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla menü yazıcam da ortağım belli olsun diye bekliyorum kaptanımuyuyup kalmasam bi de menğ yazamadım diye dertlenmesem
Yaz yaz ben ortak isteyen istemeyen şekillensin diye bekleyeceğim daha yarın paylaşırım ortakları :)
Ortaksız dön çok mu kötü hissedersin kendini haahahah

Ay ben bugün fazla duygusalımkesinlikle kaptanlık bana göre olmazdı herkeze alışır sonrada arkasından gitme diye ağlardım kesin ben çok alışıyorum nedense kızlar bazılarınızla yazışmasamda belki inanın nicklerinize çok alışıyorum he, hemen mezun olup izne ayrılıp nerdeee gittiniz ya

Oy canım geri çağırayım mı üzülme yaaa bazen bazı üyeler mezun olunca uzun uzun yazıyorum bildiğin veda ediyorum Çünkü insan az çok anlıyorki bu üye uzunca süre dönmez geri :/ vedalaş ama ben bugün hiç biriyle gördüğün gibi vedalaşmıyorum ki en çok sevdiklerim listeden çıkanlar ama dönecekler biliyorum sende hiç tasa etme

Dönmezseniz saçınızı başınızı
Begonya2 belmayne S Suskunhanim Kendinin en iyi hali ol

Valla yolalım kaptanım saçlarını,

Kaptanım yıkılmadım ayaktayım sen beni kovalayıncaya kadar da gitmşycem Bi orti de ben isterim

Seni şimdiden özledim..................

Geçmiş olsun canım nasıl durumunuz inşallah iyidir
Biz bıraktığın gibi alırken hiç düşünmediğimiz kilolarımızı vermeye çalışıyoruz hâlâ

Kaptanım ortak güzel oluyor iki haftadır ortilerim sayesinde spor yaptım menümü de ortaklar belli olunca yazarım demiştim ama hemen yazıyorum

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…