Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz sanırım geçen yıl aynı dönemdeydik, hatırladım :) düşünüyorum da evde neler yapılabilir ki mesela? Tavsiye edeceğiniz bir training programı varsa youtubedan açıp bakayım.

Nike training program var telefona yükleyebilirsin canım ben yapmadım ama takımda yanlış hatırlamıyorsam Kendinin en iyi hali ol yapıyordu oradan aklımda kalmış içeriği baya kapsamlıydı bir göz at istersen

Ben diyetisyenimle konuştum bugün regl olduğumu belirttim. Eğer seni zorlamayacaksa sahur iftar şeklinde gün içinde sadece su içerek geçir ya da görüşmemizi erkene çekelim bugğn yeni bi liste hazırlayayım dedi☺ama ben açıkçası görüşmenin erkene çekilmesini istemedim bi de düzenimi bozup tekrardan oturtması var dedim yaparım sıkıntı değil

Emoticons

&

Emoticons

TEBRİKLERR KIZLAR

Biz sanırım geçen yıl aynı dönemdeydik, hatırladım :) düşünüyorum da evde neler yapılabilir ki mesela? Tavsiye edeceğiniz bir training programı varsa youtubedan açıp bakayım.
Ben haftanin 6 gunu tk 500 yapiyorum arkasindanda en az yarim saat bolgesel yapiyorum bacaklarim kalin oldugu icin bacak agirlikli calisiyorum. Vücudun spora alisik degilse pilatesle baslayabilirsin hem bastan cok yormaz hem vucudun esner. Daha sonra baska seyler ekleyebilirsin. Birde leslie 2 mil ile baslayip alistikca artirabilirsin

Yuzdeler cok yuksekti diger takimlarin

Hayırlı olsun canım mezuniyetin çok güzel bir kilo
Teşekkür ederim
Karantinaya zor ne yazık ki bı kaç gün bakıp duruma göre bı b planı yaparım
Çok da artmadan gelmişsin,en güzeli, yaza da az kaldı, hemen halledersin

1 haftada 6 üye mi gider beee zalımlar hemen yeni üye çağırmam lazım alışması 1 ay
Pazartesiye kadar o 2-3 kiloyu alıp gelirim kaptanım üzülme sen

Kızlar tartım geldiii an itibariyle Eki Görüntüle 2838011
Hayırlı olsun tartın

Kilo bildirimi
Geçen cuma: 61.9
Bu cuma: 61.5
Fark: - 400 gr
Yüzde: 0,646
Hedef: kilo koruma

Cherry Mom

Selam
Gecen cuma 72.3
Bugun 70.9
fark 1.4
Yuzde 1.936
Haftaya hedefim 70
Cherry Mom muhursuzpusula hzlsel

Eki Görüntüle 2838052

Eki Görüntüle 2838068
Geçen hafta 73.8
Bugün 72.7
Fark 1.1
Yüzde 1.490
Cherry Mom

Tşkler canım senide tebrik ederim

Burdayım burda
Uyuduummmm
Sağolsun anacım baktı çocuklara uyudum mis gibi

Geçen hafta 52.95
Güncel 52.1
Fark 0.85
Oran 1,57
Kaptanım yetiyor mu mezuniyete, yetmiyorsa ev falan supureyim spora gücüm yetmeyebilir Cherry Mom
Kilo veren herkezi tekrardan tebrik ederim
Cherry Mom kaptanım ben mezun değilde izne mi ayrılsam?
Dönünce geri hemen listeye girerdim
Bayramdan sonra geri gel canım kimin depresyonlarını dinleyeceğiz biz

Son düzenleme:
Ya evet ya alda geri gel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…