- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.141
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın herkeseee. Ben artık erken yatıp erken kalkıyorum. Günün ilk günaydını benden olsun o zaman. Çünkü gün içinde ders çalışıyorum, ancak akşam girerim.6.20'de kalkıyorum ve fena dincim şu aralar. Şu an bile müzikle danslar ederek kahvaltı yapıyorum hhahaahhahaa Keşke hep böyle enerjik olsaaam.
Hosbuldum canımHoşgeldin canım bende yeniyim hiç mezuniyetim yok. Böyle bir gruba ilk girişimUmarım hedeflediğin kiloya çabucak ulaşırsın
Merhaba hoşgeldin AslıHerkese kocaman merhabalar! Öncelikle kendimden bahsedeyim Aslı ben. 30 yaşındayım çocuğum yok. Takımın eski mezunlarındanım. 50.4 ile mezun olmuştum ancak corona dönemi geri aldım biraz. Burada tekrar motive olurum diye yeniden geldim. Boy 152 şimdi ki kilom 57 hedefim 47
Birde kaptanım nasılsın özleştik @toplight ve tabi canim @morordek
Kaptanım siz gün içinde de sürekli bir koşturmaca halindesiniz. Çok normal... Ben 7/24 masa başındayım. Çok enerji harcamıyorum.Günaydın canım kolay gelsinne mutlu saana oğlum sağolsun bende 7 de uyandım ama, ben hâlâ koltuğa yapışmış şekildeyimmn
Ayy yetişemedim mi30 Nisan-07 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
@balpamuk
@muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
@karabiber01
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
yarimuhendis
@melita09
@Cagrihilal1
@ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
@Samara96
@Chernoglazyy
redsonja87
Çocuklardan fırsat bulursam yapıcam inşallah ortimCanım menu ve su cok güzel. Spor olsa daha iyi olurdu bence yarın yap fazla soguma
Tabiki canım çok iyi olur nasılsın
İyiyim kaptancım şükürTabiki canım çok iyi olur nasılsın
Bende yazıyorum iyi oluyor canm,
Selam canım öğleden sonra 4 5 gibi olurSelam hanımlar, yarın en geç saat kaça kadar kilo bildirimi yapmamız gerekiyor? İftara yakın kilolar daha çok eksilerde oluyor da, şayet saat sınırlaması yoksa o saatlerde tartılacağım.
O zmann mutlaka yaz tatlımİyiyim kaptancım şükürburalardayım ama aşırı kaçamak yapıyorum . İnşAllah bayram haftası geri dönmek istiyorum biraz psikolojik olarak toparlandım
Korkuyorum kaptanımYarın sonuncu ortaklar kimler olacakyorulmuştum liste yapmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?