Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım kolay gelsin ne mutlu saana oğlum sağolsun bende 7 de uyandım ama, ben hâlâ koltuğa yapışmış şekildeyimmn

Merhaba hoşgeldin Aslı
Nick değişimi olmadıysa denk gelmemişiz daha önce seninle sanıyorum :) morördek ve toplight kaptanlarım yoklar ara ara giriyorlar ama yaklaşk 1 senedir ben kaptanlık yapıyorum
İsmim Esra 35 yaşındayım 1 oğlum var 4.5 yaşında :) bende mezun oldum senin gibi buralardan ayrılmayarak kilo korumaya çalışıyorum :) ayrılırsam kilo alırım endişesi var

Günaydın canım kolay gelsin ne mutlu saana oğlum sağolsun bende 7 de uyandım ama, ben hâlâ koltuğa yapışmış şekildeyimmn
Kaptanım siz gün içinde de sürekli bir koşturmaca halindesiniz. Çok normal... Ben 7/24 masa başındayım. Çok enerji harcamıyorum.

İyiyim kaptancım şükür buralardayım ama aşırı kaçamak yapıyorum . İnşAllah bayram haftası geri dönmek istiyorum biraz psikolojik olarak toparlandım
O zmann mutlaka yaz tatlım en azından sınırlandırmış olursun kendini fazlan çok olursa listeye dönmek zor olur eski kilonda dönebiliyorsun biliyorsun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…