Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende gecen seneki yaz fotolarıma bakıp ic cekiyorum bir kere olmusum bir daha neden olmasın diye kendimi motive ediyorum.

Selaam ben adımı değiştirdim
Şahanee olmuş kuzum, hayırlı olsun yeni nickin
Olsun canım ertesi gün yorum yapıyosun zaten, benim dersler akşam var o yüzden gece anca yazıyorum :)) bugün tavuk kıymasını alıverdim valla yapıcam en kısa zamanda afiyetle yicem

Ayy menüye yorum yapamicam en alttaki acıklı hikayen yüreğimi dağladı

Ah canım çok geçmiş olsun hızlıca toparlar inşallah en ufak hastalıklarında biz rezil oluyoruz
Ve çok kolay gelsin
Sağ ol kaptanım.
Menun güzel baya az kalori almısın ortim ama az biraz protein olsa daha iyi olurmus:)spor ve su süper

Gecmiş olsun canım. Allah kolaylık versin
VAlla orti bu aralar annem sağ olsun o pişiriyor ben yiyorum teşekkür ederim canım. Amin.
Selaam ben adımı değiştirdim
Çok motive edici bir nick olmuşhayırlı olsun

Hoşgeldin canım bende yeniyim hiç mezuniyetim yok. Böyle bir gruba ilk girişim Umarım hedeflediğin kiloya çabucak ulaşırsın

Ben
Kaptanım. Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ne acı bir durum. Kim bilir kim sebep oldu. Kimler kimlere sebep oluyo... Uslanmıyo akıllanmıyoruz. Birilerinin rahat hayatı zincirleme kaç kişinin günahına giriyor. Üzgünüm..

Günaydın herkeseee. Ben artık erken yatıp erken kalkıyorum. Günün ilk günaydını benden olsun o zaman. Çünkü gün içinde ders çalışıyorum, ancak akşam girerim. 6.20'de kalkıyorum ve fena dincim şu aralar. Şu an bile müzikle danslar ederek kahvaltı yapıyorum hhahaahhahaa Keşke hep böyle enerjik olsaaam.

Sana da iyi dersler bebiş. Aa yapınca haber ver. Kıymayla karıştır bence, tekrar söylüyorum. Diğer türlü kuru oluyor
Ayy menüye yorum yapamicam en alttaki acıklı hikayen yüreğimi dağladı
Ben de yaktım bi sigara... (Kullanmıyorum ama sigara içiyor olsam kesin yakardım...)
Yine mükemmel. Akşam yemeklerinin porsiyonunu yazmıyorsun onu fark ettim. 1 tabak dediğin 4-6 yk mı?

Günaydın canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…