Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bugün kendimi dondurmayla ödüllendireceğim o yüzden tüm çabam

Kac yasında senin minikler:)

Teşekkür ederim ortimm insallah haftaici hedefimi gördün gectim bile insallah kötü bi sürpriz yapmaz tartı :) sende durumlar nasıl?
Oğlan 16 aylık kız 5 yaşında
Benimde hedef tutuyor çok şükür. Senin tartı akıllıdır kötü sürpriz yapmaz merak etme

Günaydınnnn
Öncesinde çok mu hareketsiz bir yaşam vardı yada o 5000 adım koşar adım modu falan mıydı ertesi güne bu kadar zorladı canım seni :) 1 2 güne alışırsın nasılsa programın çok güzel verilecek çok kilon yok o yüzden vücudunu ve kendini strese sokmadan bu işi halledebilirsin

Hedef kilosu yarışma kuralı gereği min yüzde 10 olmak durumunda oluyor yani 53.1 bu kilo senin için çok düşük ise asıl yarışma listesine girmeden takım içinde bizle kalıp motive olabilirsin tabi

Bir süredir evdeyim pek çıkmıyordum evden çalışma karantina vs, nedense yordu beni dün ama alışırım her gün yürüyünce

Hedef kilo 53 olsun benim için uygundur, biraz süre uzar sadece ama olacak o kadar. Listeye girmek isterim, başka şartlar var mıdır
matteroftime hoşgeldin canım. İstediğin zamanda tartıda bol bol eksiler görürsün inşallah

Hoşbuldumm, inşallah

Geçen Cuma: 68.1
Güncel: 67.3
Fark: 800 gr
Yüzde: %1,175

Cherry Mom
Vay anam vay seni gidiiitebeik ederim canım güzel sonuç
Kilon çok fazla değil kendini strese sokma kaptanımın dediğş gibi ne kadar zamanda giderse gitsin çünkü ben kesin vermeliyim dediğim günlerde ya arrı ya sabit geldim ama bu hafta çok kasmadan kendimi güzel bi eksi görcem galiba
Günaaydın :)

geçen hafta:80,6
Bu hafta: 79,6
Fark: 1
Yüzde: %1,241
haftaya hedef 78,8

Eki Görüntüle 2843593
Ya sen ne diyorsuunnnnnnntebrik ederim canım
Çok güzel sonuç canım inşallah ortak birincisi biz oluruz

Aynen kendimi zaman açısından strese sokmak istemiyorum. Kilo kaybı kalıcı olmuyor sonra. Yavaş yavaş versem de mutlu olurum. Yeterki istikrarlı olayım

Ne çıkacak bakalım bahtımıza

Geçmiş olsun canım

Oo harika canım günaydınnnn

Çok iyi eksi canım ,
Teşekkürler kaptancımmm
Oyyy ne yaptın bebişşş H-A-R-İ-K-A!

Ayyy 70leri gördüğüne inanamıyorummm karatay rocks

Kuzuu bomba gibi bir giriş olmuş valla
Yaa teşekkürler bebekk. Seninkini görmek için sabırsızlanıyorum.
Teşekkür ederimm. Hadi takımımız birinci olsun.
Ben bugün kendimi dondurmayla ödüllendireceğim o yüzden tüm çabam
Ben de dondurma yiycem sanırım. kaç gündür tutuyorum kendimi. 180 kalorilik minik bir ara öğün olarak ham yapıcam
Evet canım maalesef rahatsız
Bundan sonra ben paylaşacağım
Aaa kaptanım çok üzüldüm. Mehfamı çok severim. Önemli bir şeyi yoktur inşallah. Bir daha dönecek mi?
Teşekkürler hemşehrim. Sende de güzel eksi varmış. Merakla bekliyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…