- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.301
Ben bugün kendimi dondurmayla ödüllendireceğim o yüzden tüm çabamEvet sonunda gitti. Ucundan 66’yı görsem daha çok sevinirdim ama haftaya artık
Hahahahahahaha bense tam tersi taktik uyguluyorum. Bir an önce tartılayım ki diğer gidecek kilo haftaya katılsın.
Çok güzel eksi. Tebriklerr.
Oğlan 16 aylık kız 5 yaşındaKac yasında senin minikler:)
Teşekkür ederim ortimminsallah haftaici hedefimi gördün gectim bile insallah kötü bi sürpriz yapmaz tartı :) sende durumlar nasıl?
GünaydınnnnGünaydın kızlarr
Bugün o kadar zor kalktım ki anlatamam. Resmi olarak diyete bugün başlıyorum ama dün uzun bir aradan sonra 5bin adım attım yürüyüşte, akşam da salata yedim. Sabah dayak yemiş gibi çoook zor kalktım. Hala kendime sayılmam
Oruçlu değilim. Sabah aç karna tartıldım 59 kilo çıktım. Bu durumda hedefimi 54 kilo olarak belirliyorum. Önümüzdeki haftaya kadar hedefim 700-800 gram vermek. Geç kahvaltı + akşam yemeği + 5000 adım + 1.5 litre su planlıyorum. Öğünler belli olunca detaylı yazarım size.
Evet canım maalesef rahatsızEline sağlık kaptanım [IMG alt="Mehfam"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/642/642499.jpg?1619882112[/IMG] Mehfam rahatsız falan mı listeyi 2 gündür sen paylaşıyorsun da merak ettim
Günaydınnnn
Öncesinde çok mu hareketsiz bir yaşam vardı yada o 5000 adım koşar adım modu falan mıydı ertesi güne bu kadar zorladı canım seni :) 1 2 güne alışırsın nasılsa programın çok güzelverilecek çok kilon yok o yüzden vücudunu ve kendini strese sokmadan bu işi halledebilirsin
Hedef kilosu yarışma kuralı gereği min yüzde 10 olmak durumunda oluyor yani 53.1bu kilo senin için çok düşük ise asıl yarışma listesine girmeden takım içinde bizle kalıp motive olabilirsin tabi
Vay anam vay seni gidiii
Kilon çok fazla değil kendini strese sokma kaptanımın dediğş gibi ne kadar zamanda giderse gitsin çünkü ben kesin vermeliyim dediğim günlerde ya arrı ya sabit geldim ama bu hafta çok kasmadan kendimi güzel bi eksi görcem galibaGünaydın kızlarr
Bugün o kadar zor kalktım ki anlatamam. Resmi olarak diyete bugün başlıyorum ama dün uzun bir aradan sonra 5bin adım attım yürüyüşte, akşam da salata yedim. Sabah dayak yemiş gibi çoook zor kalktım. Hala kendime sayılmam
Oruçlu değilim. Sabah aç karna tartıldım 59 kilo çıktım. Bu durumda hedefimi 54 kilo olarak belirliyorum. Önümüzdeki haftaya kadar hedefim 700-800 gram vermek. Geç kahvaltı + akşam yemeği + 5000 adım + 1.5 litre su planlıyorum. Öğünler belli olunca detaylı yazarım size.
Ya sen ne diyorsuunnnnnnnGünaaydın :)
geçen hafta:80,6
Bu hafta: 79,6
Fark: 1
Yüzde: %1,241
haftaya hedef 78,8
Eki Görüntüle 2843593
Çok güzel sonuç canım inşallah ortak birincisi biz oluruzGünaydın hanımlar, gün içerisinde dışarıda olacağım, o sebeple şuraya şunu şimdiden bırakayım;
Geçen hafta kilom;58.5
Bu haftaki kilom; 57.3
Önümüzdeki hafta hedef; 57 (bayram kazalarını göz önünde bulundurarak hedefi çok uçurmayayım dedim)
Fark; 1.2 kg
Oran: %2,051
Cherry Mom
Aynen kendimi zaman açısından strese sokmak istemiyorum. Kilo kaybı kalıcı olmuyor sonra. Yavaş yavaş versem de mutlu olurum. Yeterki istikrarlı olayımVay anam vay seni gidiiitebeik ederim canım güzel sonuç
Kilon çok fazla değil kendini strese sokma kaptanımın dediğş gibi ne kadar zamanda giderse gitsin çünkü ben kesin vermeliyim dediğim günlerde ya arrı ya sabit geldim ama bu hafta çok kasmadan kendimi güzel bi eksi görcem galiba
Ya sen ne diyorsuunnnnnnntebrik ederim canım
Çok güzel sonuç canım inşallah ortak birincisi biz oluruz
Önemli olan da o zaman canımAynen kendimi zaman açısından strese sokmak istemiyorum. Kilo kaybı kalıcı olmuyor sonra. Yavaş yavaş versem de mutlu olurum. Yeterki istikrarlı olayım
Teşekkürler kaptancımmmNe çıkacak bakalım bahtımıza
Geçmiş olsun canım
Oo harika canım günaydınnnn
Çok iyi eksi canım ,
Yaa teşekkürler bebekk. Seninkini görmek için sabırsızlanıyorum.Oyyy ne yaptın bebişşşH-A-R-İ-K-A!
Ayyy 70leri gördüğüne inanamıyorummmkaratay rocks
Kuzuu bomba gibi bir giriş olmuş valla
Teşekkür ederimm. Hadi takımımız birinci olsun.Ooo süpersin canımb
Ohhh geldi 7ler çabucak burdan 6lara da geçersin inşallah
Harikasın canım tebrikler
Eline sağlık kaptanım @Mehfam rahatsız falan mı listeyi 2 gündür sen paylaşıyorsun da merak ettim
Ben de dondurma yiycem sanırım.Ben bugün kendimi dondurmayla ödüllendireceğim o yüzden tüm çabam
Aaa kaptanım çok üzüldüm. Mehfamı çok severim. Önemli bir şeyi yoktur inşallah. Bir daha dönecek mi?Evet canım maalesef rahatsız
Bundan sonra ben paylaşacağım
Teşekkürler hemşehrim. Sende de güzel eksi varmış. Merakla bekliyorumm.Vay anam vay seni gidiiitebeik ederim canım güzel sonuç
Kilon çok fazla değil kendini strese sokma kaptanımın dediğş gibi ne kadar zamanda giderse gitsin çünkü ben kesin vermeliyim dediğim günlerde ya arrı ya sabit geldim ama bu hafta çok kasmadan kendimi güzel bi eksi görcem galiba
Ya sen ne diyorsuunnnnnnntebrik ederim canım
Çok güzel sonuç canım inşallah ortak birincisi biz oluruz
Eksimi daha da arttırmak için 1 saatlik spor videom var ona başlarım öğleden sonra gidecek olanların hepsini sıvarım artıkTeşekkürler hemşehrim. Sende de güzel eksi varmış. Merakla bekliyorumm.
Hadi bakalım. Dondurma eşliğinde bekleyeceğimm.Eksimi daha da arttırmak için 1 saatlik spor videom var ona başlarım öğleden sonra gidecek olanların hepsini sıvarım artık
Tamam canım ben de merak ediyorum valla odamı toparlayıp biraz zaman geçireyim de başlarım sporaHadi bakalım. Dondurma eşliğinde bekleyeceğimm.
Yaaaa çok iyi çok çok tebrik ederimHedefimi geçtiğime göre artık paylaşabilim
Geçen Hafta:89,7
Bu Hafta: 88,6
Fark:1,1
Yüzde:1.22
Hedef:87,7
Cherry Mom Hedef60kgolmak muhursuzpusula
Hiç umudum yoktu canım ya bu hafta pazartesi sabitle başlamıştım birden gidiverdiYaaaa çok iyi çok çok tebrik ederim
Harikasın canımHedefimi geçtiğime göre artık paylaşabilim
Geçen Hafta:89,7
Bu Hafta: 88,6
Fark:1,1
Yüzde:1.22
Hedef:87,7
Cherry Mom Hedef60kgolmak muhursuzpusula
Hakkındır canımHiç umudum yoktu canım ya bu hafta pazartesi sabitle başlamıştım birden gidiverdigelsin dondurmalar
Teşekkürler kaptanımHarikasın canımtebriklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?