Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oyyy harikasın canım yaa ben ve vücudun sana teşekkür ederiz

Kuzum nutrich markası ben yedim sahurda 2 3 çatal kadar ama başta şurup tadı gibi geldiağızda iyice dağılınca güzelleşti
hıı onu duymamıştım cnm çok mu şekerli tadı gerçi stevia filandır

oyyy harikasın canım yaa ben ve vücudun sana teşekkür ederiz

hıı onu duymamıştım cnm çok mu şekerli tadı gerçi stevia filandır
Yok canım 100 gramında 3 gram şeker var bi de tatalndırıcı da varmış dün yiyince birkaç gün yemeyi düşünmüyorum kaldırdım bence sıfır katkılısı daha güzel

Eline sağlık tatlım öncelikle. Fakat ben dün 5 km yürümüştüm ya Bildirim de yapmıştım aslında seni etiketleyip ancak yürüyüş değil de leslie falan mı yapmak gerekiyor, spor listesi falan mı var ki?

Spor listesi var canım menü spor sayfasının ilk sayfasında paylaşılmıştı dün de ben burda paylaştım☺☺

Kıyamam umarım temiz çıkar kuzum geçmiş olsun

Spor no spor içerik yazan tablodakileri mi yapmamız gerekiyor? Yukarısında bir de puanların olduğu tablo var o nerede işimize yarıyor peki canım?
Evet canım onları yapıyoruz spor günlerinde. O puanlar da kaptanımız spor yapıp 1.leri falan açıklıyor da yaptığımız sporun puanını hesaplıyoruz mesela 10bin adım 100 puan oluyor her gün yaptığımız puanlar toplanıyor 1.belli oluyor

teşekkür ederim canım evet menü spor sayfasının ilk postunda numaralı sporlarımız var 10.000 adım 1 numara mesela, altı olunca leslie de yaptıysan tamamlıyorum 10 bine mümkünse ama sadece yürüyüşse yetmiyor cnm 10 bine seninkiler

Çok güzel canım tebrik ederim spor da yapılmış tadından yenmez

Her zamanki gibi çok dengeli bir menü olmuş. Spor da çok iyi hem ip hem leslie
Çok güzel canım tebrik ederim spor da yapılmış tadından yenmez
Teşekkür ederim canım, bugün enerjim bitmeden öğle arasında yaptım sporu çok iyi oldu

Her zamanki gibi çok dengeli bir menü olmuş. Spor da çok iyi hem ip hem leslie

Teşekkür ederim canım, bugün enerjim bitmeden öğle arasında yaptım sporu çok iyi oldu
Her şey iyi güzel de bugün dünden 600gram artı çıktım moralim bozuldu vallahi ellerim bir şeylere gidip gidip duruyor suya abanıyorum sürekli

Her şey iyi güzel de bugün dünden 600gram artı çıktım moralim bozuldu vallahi ellerim bir şeylere gidip gidip duruyor suya abanıyorum sürekli
Sürekli tartılma bence negatif etkiliyor insanı. İyi gidiyorsun bence eksi olacak hiç moral bozma. Bugün ben de çok zorlandım sabahki yulaf hiç tutmadı, evde muz yoktu muz koyamayınca doyurucu olmadı sanırım. Normalde öğle yemeği yemezdim yedim hem de küçük bir parça pideyle Neyseki tuttu iştahımı. Ben de sürekli su içiyorum biraz midem bulanıyor aç olunca

İşte o sürekli tartılmamayı yapamıyorum ben her gün fix tartırılım olsun aç kalıp başka şeylere saldıracağına yemek yemek mantıklı bi hareket olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…