- 31 Temmuz 2020
- 20.394
- 60.272
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.961
rica ederim cnmEline sağlık canım
oyyy harikasın canım yaaTabii keyfimiz yerinde olsun.Azıcık da fit olup düşman çatlatsak fena da olmaz ama.
Evet evet işin yoksa gitme tabii hastaneye. Biz ders için mecbur gittik birkaç defa. O ara baktıralım dedik. Biraz keyfi oldu.
Pörfekto diyeyim bugün o zaman hahahaha.
Bebeğim senin için sabahın köründe 47 dk pilates yaptım bugün.
hıı onu duymamıştım cnm çok mu şekerli tadı gerçi stevia filandırKuzum nutrich markası ben yedim sahurda 2 3 çatal kadar ama başta şurup tadı gibi geldiağızda iyice dağılınca güzelleşti
Yok canım 100 gramında 3 gram şeker var bi de tatalndırıcı da varmış dün yiyince birkaç gün yemeyi düşünmüyorum kaldırdım bence sıfır katkılısı daha güzeloyyy harikasın canım yaaben ve vücudun sana teşekkür ederiz
hıı onu duymamıştım cnm çok mu şekerli tadı gerçi stevia filandır
Rica ederim efenim ne demek.oyyy harikasın canım yaaben ve vücudun sana teşekkür ederiz
hıı onu duymamıştım cnm çok mu şekerli tadı gerçi stevia filandır
Süper öyleyse o gün geldiğinde konuşuruz teşekkürler kaptanımSelam canımredsonja87 haklı ama zaten kural sebebiyle bu hafta değil öbür hafta alabileceğiz o zamana kadar kafanda netleşir belki durumlar
Eline sağlık tatlım öncelikle. Fakat ben dün 5 km yürümüştüm ya10- 16 mayıs tablo spor listesi :)
UYE 10 mayıs Hedef60kgolmak 1+2 yarimuhendis 5+6 @olvidos 6 Deniz ve Kum 6 M monarosaa 2+4 @Mathildablue 1 ummhnisa 6 @Cagrihilal1 4+6 @hzlsel 2 @seyrulsefer 2+6 pacman ------ @muhursuzpusula ----- @Samara96 ----- redsonja87 ------ kollontai ----- matteroftime ------ @Kendinin en iyi hali ol 6 melita09 -------
Spor listesi var canım menü spor sayfasının ilk sayfasında paylaşılmıştı dün de ben burda paylaştım☺☺Eline sağlık tatlım öncelikle. Fakat ben dün 5 km yürümüştüm yaBildirim de yapmıştım aslında seni etiketleyip ancak yürüyüş değil de leslie falan mı yapmak gerekiyor, spor listesi falan mı var ki?
Aynen canım. Şuan iyiyim. Bayram a kadar bekliyecemNasıl Bi düşüncesizlik bu yaa insan hayatıyla oynamak bu kadar kolay mı anlamıyorum bu insanları. İnşallah kimsede bişey çıkmaz canım bu bekleyiş yoruyor insanı
Ohhh miisss tertemiz havası
Spor no spor içerik yazan tablodakileri mi yapmamız gerekiyor? Yukarısında bir de puanların olduğu tablo var o nerede işimize yarıyor peki canım?Spor listesi var canım menü spor sayfasının ilk sayfasında paylaşılmıştı dün de ben burda paylaştım☺☺
Kıyamam umarım temiz çıkar kuzum geçmiş olsunKaptanım cuma günü binamızda bir kadın çocuklarını bahçeye gönderdi. Üstüne akşamda geldi yanımızda oturdu birkaç komşum vardı. Korona teması varmış. Olma ihtimalini bilmesine rağmen yinede bizi önemsemedi... Komşularla bekliyoruz oldukmu diye... Ne kandil kaldı ne ramazan. O günden beri ağzıma geleni söylüyorum. Bide dışarıdan yemek getirenler için 10 yaşındaki kızı asansörle alıp gelmiş. 45 daire yaşlısı hastası genci... Çoğunluk asansör kullanmıyorum.. 11 kat çık... Bunlarla uğraştım cumadan beri... Bekliyoruz yani... Kaç günde belli olur.. Ben biraz daha ey riskliyim. Çünkü eve çıkarken aynu asansörü kullandım
İnşallah bişey çıkmaz ama önlem amaçlı bekleyin canım başka insanlarında hakkına girmemek lazımAynen canım. Şuan iyiyim. Bayram a kadar bekliyecem
Evet canım onları yapıyoruz spor günlerinde. O puanlar da kaptanımız spor yapıp 1.leri falan açıklıyor da yaptığımız sporun puanını hesaplıyoruz mesela 10bin adım 100 puan oluyor her gün yaptığımız puanlar toplanıyor 1.belli oluyorSpor no spor içerik yazan tablodakileri mi yapmamız gerekiyor? Yukarısında bir de puanların olduğu tablo var o nerede işimize yarıyor peki canım?
teşekkür ederim canım evet menü spor sayfasının ilk postunda numaralı sporlarımız varEline sağlık tatlım öncelikle. Fakat ben dün 5 km yürümüştüm yaBildirim de yapmıştım aslında seni etiketleyip ancak yürüyüş değil de leslie falan mı yapmak gerekiyor, spor listesi falan mı var ki?
Çok güzel canım tebrik ederim spor da yapılmış tadından yenmez11 mayıs:
Kahvaltı:
az sütle kavrulmuş 4 kaşık yulaf, 5-6 çilek, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı kakao
Ara: yok
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
1 dilim pide (avuç içi kadar)
Akşam:
2 ızgara köfte
1 servis kaşığı yoğurtlu brokoli salatası
Ara:
1 fincan sade türk kahvesi
1 ç.b şekersiz çay
Su: 2 litre
Spor: 3 mil leslie
yarimuhendis ummhnisa Cherry Mom
11 mayıs
Sahur : 1 haşlanmış yumurta, 60gr peynir,5 fındık, salatalık domates, 1.5 dilim tb ekmek ve 2 3 çatal fıstık ezmesi
İftar : yarım kepçe çorba, 1 tabaktan az yağsız tavada pişmiş tavuk,salata,1dilim tb ekmek,1 porsiyon karpuz
Ara : yeşil çay 5 badem,5fındık
Su : 2 lt
Spor : 1500 tane ip ve 2 mile leslie
Cherry Mom ummhnisa matteroftime
Teşekkür ederim canım, bugün enerjim bitmeden öğle arasında yaptım sporu çok iyi olduÇok güzel canım tebrik ederim spor da yapılmış tadından yenmez
Her şey iyi güzel de bugün dünden 600gram artı çıktım moralim bozuldu vallahi ellerim bir şeylere gidip gidip duruyor suya abanıyorum sürekliHer zamanki gibi çok dengeli bir menü olmuş. Spor da çok iyi hem ip hem leslie
Teşekkür ederim canım, bugün enerjim bitmeden öğle arasında yaptım sporu çok iyi oldu
Sürekli tartılma bence negatif etkiliyor insanı. İyi gidiyorsun bence eksi olacak hiç moral bozma.Her şey iyi güzel de bugün dünden 600gram artı çıktım moralim bozuldu vallahi ellerim bir şeylere gidip gidip duruyor suya abanıyorum sürekli
İşte o sürekli tartılmamayı yapamıyorum ben her gün fix tartırılımSürekli tartılma bence negatif etkiliyor insanı. İyi gidiyorsun bence eksi olacak hiç moral bozma.Bugün ben de çok zorlandım sabahki yulaf hiç tutmadı, evde muz yoktu muz koyamayınca doyurucu olmadı sanırım. Normalde öğle yemeği yemezdim yedim hem de küçük bir parça pideyle Neyseki tuttu iştahımı. Ben de sürekli su içiyorum biraz midem bulanıyor aç olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?