Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay aranız iyiyse iyi o zaman ya

Ay ben de normalde aralıklı oruç yapıyorum ama öyle saat beklemiyorum sabah kahvaltı saatimiz hemen hemen aynıdır mesela 11 de kahvaltı yaptıysam akşam için 7yi beklemembenim açlık sürem daha uzun oluyor o yüzdenama sabah saatini hiç şaşmam acıktığım gibi yerim

Gayet güzel ortim menün ne güzel 10 bin adım da atmışsın şu kapanma bitse de ben de yürüyüşe başlasam çok özledim yürümeyi
Market ayağına cıkıyorum dolaşıyorum öyle 8 bin felan oluyor geri kalanı iftardan sonra tamamlıyorum ev ici bir şekilde kılıfına uyduruyoruz. Kapanma bitse de cidden rahatlasak bende sahili özledim
Bu arada dün 500 gr fazla cıkmıstım ya bugün 800 gr eksik cıktım dünden total -300 inanmak istiyorum ödem olmasıın

Benim kahvaltı sarkıyor genelde dersler varken zor oluyor sabah 8den 1 e kadar zorluyor sürekli sigara su modundayım bu hafta tatil geç kalkıyorum zaten daha rahat ama gece geç yattığım için zorluyor aman açlık her türlü sıkıntı şu kiloları versek de azcık rahatlasak

Çok iyi ortim Ben de -200 üm bugün inşallah cuma gününe kadar daha çok gider ben genelde duruyorum duruyorum cuma birden gidiyor yine öyle olur umarım nerede yaşıyorsun

afiyet olsuuun rulo yapıp dilimliyolar pinwheel gibi salatalık yassı dilimi arası peynirle ondan mı yaptınız
spor da var ooooh

Oy bu gün çok yedim oyy
gelsin yarına eksiler o zaman

Ay evet ya bi rahata ersek kafamız rahat olsun artık bir şeyler yersek pişman olmasak

Doktoruna sormuş işte o da sen
Ben sana her gün yazıyorum ama süper, mükemmelden başka diyecek bi şey bulamıyorum bebiş. Bana seni övecek yeni kelimeler üretmeme yardım ett.
Yeni kelime bul enter

Bunu mu demek istediniz ? "Darısı başıma"
Süper bir menü olmuş ortim
Ayıp bana yaa bu güzel kalplerim eksik kaldı
Burası cennetten bir köşe resmeeen, karantinayı burda geçirirdim valla geliyoorrrummm

Katmer bükme kaymaklı lokum meyveli lokum sucuk yani anlayacağın afyon da ne meşhursa onu koymuş kargo ya bide sağolsun kendi tavukları var yumurta da göndermiş çocuklar için
Ay hepsiyle ben de aşk yaşarımhepsini afyona gittiğimde öğrenip sevmiştim. Bi de tazecik yeni pişmişse sıcak sıcak öf anam öffffff

Ben neden giremiyorum pek fazla bu hafta özellikle daha da azaldı girişlerim çünküü dünden beri günde yaklaşık 2 eğitim 1 toplantı şeklinde zoom görüşmeleri ve her biri yaklaşık 2 saat sürdü, birde işyeri herşeyi son dakikaya bıraktı bayramda tatil vs gibi dışarı çıkma durumu olmasa da bayramda da çalışıyoruz evden şuan ve baya yoğun şekilde. Son dakikaya bırakmamış olsalar rahat rahat yapılacak işleri hep son dakikada gönderiyolar söylüyorlar ortime de hiç destek olamıyorum bu hafta menülere bakmak dışında Cherry Mom kaptanım beni bir süre ortilere yazmayın olur mu ? yarimuhendis doğru düzgün yardımcı olamıyorum yazamıyorum rahat edemiyorum o yüzden

Katmer bükme kaymaklı lokum meyveli lokum sucuk yani anlayacağın afyon da ne meşhursa onu koymuş kargo ya bide sağolsun kendi tavukları var yumurta da göndermiş çocuklar için
Kaymaklı lokum mu adresimi veriyorum hemen kargo bana gelsin yada ben size geliyorum

Tamamdır canım yeni hafta başlangıcında sana ortak vermeyiz nasıl rahat olacaksan öyle yaparız merak etme

Ayy gerçekten Allah yardımcın olsun canım ucundan azcık ye
Ahahagga bişe dicem valla çok yiyince wcye güzel çıkıyorum bazen artı gelmiyor yarında öyle olur inşaAllah
İnşallah canım vücut alışık değil şaşırdığı içinde eksi oluyor genelde yine eksiyi görürsün umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…