Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İşte o sürekli tartılmamayı yapamıyorum ben her gün fix tartırılım olsun aç kalıp başka şeylere saldıracağına yemek yemek mantıklı bi hareket olmuş
Haha, gelir yakında eksiler aynen aklımdan makarnalar pizzalar geçerken mercimek çorbası içtim daha ne olsun

Haha, gelir yakında eksiler aynen aklımdan makarnalar pizzalar geçerken mercimek çorbası içtim daha ne olsun
Ohooooo aklımızdan geçenlerin dur durağı yokmesela bayram sabahı tartılıp foti çekicem çünkü bayram sabahı kahvaltısı var köyde olduğumuz için amcamlar kuzenler falan burda onu düşünmeden edemiyorum ya o gün tek öğün kahvaltı yapıcam ya da bu kahvaltı sevdasından vazgeçip oturup herkes keyif yaparken ben haşlanmıl yumurta yicem

Sizin kahvaltı da gerçekten ne kahvaltı olur şimdi büyük bir ikilem ben olsam ne yapacağım çok belli ama seni etkilemeyim şimdi

Off çok zor gerçekten Bize de misafir gelebilir kek poğaça vs yapmam gerekecek sanırım . Senin gibi tek öğün yapıp ikramlardan yesem mi yoksa yemesem mi diye ikilemdeyim

Uzaklaş oralardan
Eşime ben görmeden ye şunu dedim
Benim fifty fiftyo gün o masanın bana hissettirdiklerine bağlı tamamen
İnşallah seni kandırmaz masa o gün sen yine de hem perşembe hem cuma çek tartının resmini
Off çok zor gerçekten Bize de misafir gelebilir kek poğaça vs yapmam gerekecek sanırım . Senin gibi tek öğün yapıp ikramlardan yesem mi yoksa yemesem mi diye ikilemdeyim
Allahtan ne gelenim gidenim olacak ne biz gideceğiz sıradan bir gün olacak yoksa insan dayanamaz yer gibime geliyor ama yine de yemeyin siz kızlar

İyi demişsin

Valla o gün yersem abartmadan tek öğün yerim ve aynen cumayı da düşünerek abanmam zaten her gün tartılan birisi olarak o gün de tartılırım

Keşke sıradan olsaydı bizim de ama allaha şükür kendi aramızda olmak bile bayram gibi hissettirecek ona seviniyorum hepimiz de bir süredir burda olduğumuz için başka kimseler de gelmeyeceği için korkmuyorum çok

Ben de buzluktaki magnumu yememek için zor tutuyorum kendimi karnım aslında çok aç değil ama şeytanım rahat bırakmıyor beni
Yaa o bende de var canım karnım aç değil ama şundan da Bi lokma alsam bundan da yesem olayı beni mahvediyor. Hepsi pis boğazlığımdan bunların

Benimki de gizli gizli mutfakta yiyor, diyorum nolur yanımda yeme

Ne kadar uyumlu bir orti olduk biz bu hafta ya
Öyle oldu ortim ne güzel

Orticim menü , spor , su hersey güzel farkettimde sen hergün simit yiyosun baya seviyosun sanki canım afiyet olsun minicik porsiyon yediğin icin tebrik ediyorum ben öyle şeylerde cok kontrollü olamıyorum ondan yemiyorum ekmek bu süreçte :)

Bayramı ne güzel aileyle beraber geçiriyorsunuz canım sadece aile olacağı için bir şey olmaz inşallah benim annem şehir dışında babamla kardeşim yurt dışındakayınvalidemler de korktukları için kimseyi kapıya koymuyorlarişime geliyor tabi
Yaa o bende de var canım karnım aç değil ama şundan da Bi lokma alsam bundan da yesem olayı beni mahvediyor. Hepsi pis boğazlığımdan bunların
Gözüm doymuyor gerçekten ya aç gözlülüğüme yapıyorum her gece olmuyor ama bu gece zor geçiyor sabaha kadar da oturuyorum önümde zor bir 4-5 saat var
Benimki de gizli gizli mutfakta yiyor, diyorum nolur yanımda yeme

Öyle oldu ortim ne güzel
İyi bari mutfakta yiyor yanında yese daha zor Benimki gece boyu acıktım meyve getirsene, acıktım kuruyemiş nerede benim sınavım bu adam

Yaa buzlukta oluyor genelde ekmek olmuyor eşim kahvaltıda istiyor ben de her sabah yemeyeceğim diyorum ama dayanamayıp bir çeyrek yiyorum ama bitti bugün istesem de yiyemeyeceğim

Ahahahah kayınvalidenlerin adı çıkmış genel olarak iyi birine denk gelsek bile inanamıyoruz vardır bi kaynanalığı diyoruzsenin aran nasıl kayınvalidenle

Ben de sahuru dar bekliyorum gelsin de yiyetim diye

Gayet güzel ortim menün ne güzel 10 bin adım da atmışsın şu kapanma bitse de ben de yürüyüşe başlasam çok özledim yürümeyi

Ahahahah kayınvalidenlerin adı çıkmış genel olarak iyi birine denk gelsek bile inanamıyoruz vardır bi kaynanalığı diyoruzsenin aran nasıl kayınvalidenle

Ben de sahuru dar bekliyorum gelsin de yiyetim diye
Aslında iyi anlaşıyoruz severiz birbirimizi ona göre hep oğlu haksiz hep ben haklıyımdır o yüzden aramız mis ama yine de kayınvalide tabi eşim sonradan olmuşyaşlılar korkuyorlar o yüzden çok nadir gidiyoruz ben de gelelim diye ısrar etmiyorum tabi

Neyse yine sahurda yersin bir şeyler biraz tutar seni ben aralıklı oruçtan dolayı yarın 13.00 e kadar bekleyeceğim gece aç yatmak zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…