- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.121
Normalde kayınvalidemdee tatlı olurdu ben yapmazdım ama bir tuaf hissettim sanki bayram havası olamayacak gibi geldi tatlı yapmazsam ve bizde köye gidebilirsek gideceğiz kadayıf tatlısı yaparlar kesin bende şerbetli tatlı hastasıyım naparım, bilmiyorumOlunca yeniyor korkumdan tatli falan yapmadim ben daha
Soğuk baklavayı yedikten sonra buraya yaz tadı nasıl yenmeye yapmaya değermiBizde yapmadık kardeşim gelirken almıs sütlü nuriye ve soguk baklava nasıl yemeyim simdi:d sporuma ek spor yapcam bugün artık
DeğmezSoğuk baklavayı yedikten sonra buraya yaz tadı nasıl yenmeye yapmaya değermi
Canım zaten uzun yıllar bedenin bu kiloya alışmış, çok normal sen yeterki istikrarla devam etAyy inşallah canım ya tartıyı kırıp atasım geliyorKaç yıldır 90 üstüyüm en son herhalde 7 yıl önce 80li kilolardaydım inşallah bir an önce direncim kırılır da kilo vermeye devam edebilirim
Sagol ortim desteğin icinHer şey o araya kadar çok güzelmiş ortimafiyet bal şeker olsun fıstıklı baklava dedin mi benim için akan sular durur hiç dert etme artı çıksa bile her zaman olan bir şey değil adı üzerinde şeker bayramı benim evde olsa kesin yerdim sporunla telafi etmeye çalışmışsın zaten yarın güzel bir menüyle cumaya telafi olur
Tadını ben cok begendim ama hazırdı tabi. Ev yapımı nasıl olur bilmiyorum. Bence zaten az porsiyon yiyeceksin ondan hazır al derim 1 tepsi olursa dayanması zor olurSoğuk baklavayı yedikten sonra buraya yaz tadı nasıl yenmeye yapmaya değermi
Serbest isteyen yarında bildirebilirCherry Mom tarti gunumuz yarin mi simdi yoksa hem yarin hem cuma mi tartilacagiz ona gore spor yapacam spor beni cok sisiriyor zaten eksim yok bide spor yapip arti falan gelmeyeyim
Ben ceza anlamında sormuştum kaptanımYani bira özelinde bilemiyorum ama ertesi günü bol su içmek ve protein almak onun zararını götürür bence
Ayy koli değil ben patlıycam sanırım kaptanım
Yaa ama çok, süslü püslü duruyor ben güllaç sevemedim eğer ona benziyorsa yiyemem birtek güllaç yiyemiyorum çünkü soğuk süt tadından nefret ederim süt kaynamış olacak ve ağzımı yakmalı içine kakao yada kahve katmalıyımDeğmez
Hımmm menülerde ki kaçamaklara ortaklar ceza verebilirBen ceza anlamında sormuştum kaptanımbeslenmemde onu dengeliyorum zaten çünkü sık tüketiyorum
Evet önce tadına hazır alıp bakmak lazımSagol ortim desteğin icinseni utandırmıcam merak etme. Bu arada ben pek sevemedim fıstıklı olanı yarım yedim:d diger ikisi cok güzeldi. Bende hic planlamamıstım eve de almamıştım olunca dayanamadm
Tadını ben cok begendim ama hazırdı tabi. Ev yapımı nasıl olur bilmiyorum. Bence zaten az porsiyon yiyeceksin ondan hazır al derim 1 tepsi olursa dayanması zor olur
O zman hiç ssvmezsin canım benziyor çünkü içi yumuşak yumuşak soğuk sütlüYaa ama çok, süslü püslü duruyor ben güllaç sevemedim eğer ona benziyorsa yiyemem birtek güllaç yiyemiyorum çünkü soğuk süt tadından nefret ederim süt kaynamış olacak ve ağzımı yakmalı içine kakao yada kahve katmalıyım
Canım doyasıya değil ama ucundan azıcıkta olsa yedim yarın foto çekicem ama pek ümitli değilim cumaya daha iyi olacağını düşünüyorum. İnşallah öyle olurAma her hafta bana kalp çarpıntısı yaş oldu 35 yolun yarısı
Evet bu sefer bırakmayacağım inşallah canım bu kadar kilo verdim emeklerim boşa gitmesin diye devam edeceğim ama yine de sinir oluyor insanCanım zaten uzun yıllar bedenin bu kiloya alışmış, çok normal sen yeterki istikrarla devam et
Ben de soğuk baklava hiç yemedim önümüzdeki ay kendime ödül vereceğim sırada bir deneyim soğuk baklavayıSagol ortim desteğin icinseni utandırmıcam merak etme. Bu arada ben pek sevemedim fıstıklı olanı yarım yedim:d diger ikisi cok güzeldi. Bende hic planlamamıstım eve de almamıştım olunca dayanamadm
Tadını ben cok begendim ama hazırdı tabi. Ev yapımı nasıl olur bilmiyorum. Bence zaten az porsiyon yiyeceksin ondan hazır al derim 1 tepsi olursa dayanması zor olur
ooh hayırlı uğurlu olsun canımsuHedef60kgolmak aşkımsu baklava garantilendi ben yarını off geçireceğim galiba yengelerimin birisi baklava diğeri revani bu zeynep nereye gitseydi
Tamam canım cuma gününden itibaren detokslara geri dönüş yapılsınooh hayırlı uğurlu olsun canımsu
niye kız ye işte tarıyı da yarın sabah çekköye gitmişsiniz mis gibi :) dönünce benim detokstan yaparsın
Süpersin ortim güzel bir eksi gelecek sanırsam afiyet olsun11 mayıs
İftar
Yumurta salatası
Zeytin
Peynir
Salatalık
Domates
3lt su
72 mekik
Cherry Mom M monarosaa ummhnisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?