- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.241
Çok güzel ortim çok ama çokkkk tebrik ederim yarına eksilerdesin13 mayıs:
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilimden az tahıllı ekmekten tost (içinde azar azar çeşitli kahvaltılıklar var)
1 kupa yeşil çay
Ara: 6-7 yeşil erik
Akşam:
1 kepçe mercimek çorbası (içinde patates havuç yok)
1 servis kaşığı et sote
birkaç kaşık yoğurt, minik parça pide
Ara:
1 sade türk kahvesi
2 kuru kayısı
Bol su
Spor: Leslie Fast Walking 30 min
Cherry Mom yarimuhendis Hedef60kgolmak @ummhnisa
Menün süper canım hele o ıvırık zıvırıklar ne acaba kafada deli sorularOy oy oy ben menümü yazıp nerelere gideyim nerelereeeeeeeeeeeee yarın sabah yulafa talimim
ben anlatırım canımDaha ben yemedim çok merak ediyorum
Ahh ortim benim gibi sende kaçaklardasın yoksun buralarda, birlikte mi kaçtık naptık11 mayıs salı
Sahur yapmadım su içtim
İftar
1 kase yeşil mercimekli erişte çorbası
1 tabak bamya yemeği salata
Birkaç parça haşlanmış tavuk
Su 2lt
Cherry Mom @ummhnisa muhursuzpusula
Bugün tartılmayacağım canım kendimi biliyorum bak uyandım şu saatte midem hala şişMenün süper canım hele o ıvırık zıvırıklar ne acaba kafada deli sorularkuymak varken masada nasıl yemeyeceksin nasıl ekmeği bandırmayacaksın afiyet bal şeker olsun kuzum belki vücudunu şaşırtmış olabilirsin o yüzden çok ümitsiz olma hiç belli olmaz
Hahahahahahaha güzel bir dörtlük oldujübilene beniii çağır sevgilimm istersen ortinn olurum seninn bu davşan kim diye soran olursaa eski bir tanıdık dersin sevgiliim
gel gelll haziranda cnm
haarika bir menü yine canım benimseninle gurur duyuyorum
ay dambıl da var mutluluktan ağlııciiim
Bebiş sen ne ettin??13 mayıs
11.00 = 1 küçük pişi,8 9 dilim pattis kızartması,2 kaşık kuymak, ve yaklaşık 3 dilim kadar beyaz ekmek,salatalık domates
Aralarda = 3 dilim baklava(ev yapımı),çikiletalar bademler fıstıklar ıvırık zıvırıklar(sayanadığım çeşitler olunca böyle tabir ettim)
Akşam yemeği yok
Su : 2 lt
Spor : 7700 adım
Cherry Mom @ummhnisa matteroftime
Ya sana ne demeliyim bilmiyorum. Bu hafta 1 kilo verebilmek gerçekten şahane. TebriklerGeçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8
Cherry Mom muhursuzpusula
Hedef60kgolmak bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum.
Ohh yarasın ortime, vitamin olsun kilo yapmasın13 mayıs
11.00 = 1 küçük pişi,8 9 dilim pattis kızartması,2 kaşık kuymak, ve yaklaşık 3 dilim kadar beyaz ekmek,salatalık domates
Aralarda = 3 dilim baklava(ev yapımı),çikiletalar bademler fıstıklar ıvırık zıvırıklar(sayanadığım çeşitler olunca böyle tabir ettim)
Akşam yemeği yok
Su : 2 lt
Spor : 7700 adım
Cherry Mom @ummhnisa matteroftime
İnşallah ortim çok korkuyorumÇok güzel ortim çok ama çokkkk tebrik ederim yarına eksilerdesin
Canım malum bayram haftası bir de benim karşı apartmanda annem oturuyor 3 apartman yanımda kayınvalidem bekar görümcem var kapanmadan önce o da geldi bu durum bende oraya git buraya git acayip bir trafik yaratıyorAhh ortim benim gibi sende kaçaklardasın yoksun buralarda, birlikte mi kaçtık naptık
Ooo çok çok iyi tebrik ederimGeçen Cuma: 67.3
Süper menü diyet listesi yazılmış gibi tebrik ederim canım13.05.2021
Sabah
2 yumurtalı omlet
Domates,salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik
1 dilim peynir
Ara
1 türk kahvesi
2 kuru kayısı
Akşam
Ton balıklı Salata
Su
2,5 lt
Spor
8000 adım
Cherry Mom @ummhnisa @olvidos
Olsun bu hafta +100 de gayet iyiBen artı 100 gram almışım. Buna da şükür diyorum, ipini koparmış deli dana gibiydim 2 gündür. Lakin bugünden itibaren eski formuma dönüyorum. Kaptanım ben bugün değil önümüzdeki Cuma takıma dahil olayım.Cherry Mom
Tartıdaki kilom 57.5 di. Bugün sporda yapacağım. Zaten takımda olmadığım için saat 5-6 gibi fotoğraflı bildirim yaparım. Belki daha az çıkar kilom spordan sonra o saatlerde.
Ya sana ne demeliyim bilmiyorum. Bu hafta 1 kilo verebilmek gerçekten şahane. Tebrikler
YaaaaGeçen Cuma: 67.3
Teşekkür ederiim. Çok mutlu oldum ben de. Dün baklavalarla baya bir bakıştık ama değdi sanırım.Ya sana ne demeliyim bilmiyorum. Bu hafta 1 kilo verebilmek gerçekten şahane. Tebrikler
Teşekkür ederiim. Sizleri de bekliyorum hadi hadiiiiOoo çok çok iyi tebrik ederim
Senin son ortiliğini mutsuz hatırlamana gönlüm razı olmadı diyeliimm.Yaaaabebeğiiimmmm sen naptınnn en güzel yüzden değil mi ve benimle ortiliğinde bana da armağan oldu yaaaa teşekkür ederiim diyetine sıkı uyduğun ve hayatının sporunu yaptığın için şimdi gelsin dondurmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?