Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok güzel ortim çok ama çokkkk tebrik ederim yarına eksilerdesin

Oy oy oy ben menümü yazıp nerelere gideyim nerelereeeeeeeeeeeee yarın sabah yulafa talimim
Menün süper canım hele o ıvırık zıvırıklar ne acaba kafada deli sorular kuymak varken masada nasıl yemeyeceksin nasıl ekmeği bandırmayacaksın afiyet bal şeker olsun kuzum belki vücudunu şaşırtmış olabilirsin o yüzden çok ümitsiz olma hiç belli olmaz

Bugün tartılmayacağım canım kendimi biliyorum bak uyandım şu saatte midem hala şişnormalde acıkmam gereken bi saat ama olsun artık elden ne gelir(her böyle olduktan sonra asla bir daha bu kadar yemeyeceğim diyorum ama yok)

Ancak pazartesi tartılırım onda bile artı geleceğime kesinliklr eminim bakalım

Hahahahahahaha güzel bir dörtlük oldu
Kuzum benim en çok ben gurur duyuyorum seninle. Hele bireysel ikinci oluşun....
Bu hafta senin için bissürü spor yaptım valla kskdkdkdoz
Bebiş sen ne ettin??

Ben artı 100 gram almışım. Buna da şükür diyorum, ipini koparmış deli dana gibiydim 2 gündür. Lakin bugünden itibaren eski formuma dönüyorum. Kaptanım ben bugün değil önümüzdeki Cuma takıma dahil olayım. Cherry Mom
Tartıdaki kilom 57.5 di. Bugün sporda yapacağım. Zaten takımda olmadığım için saat 5-6 gibi fotoğraflı bildirim yaparım. Belki daha az çıkar kilom spordan sonra o saatlerde.
Geçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8

Cherry Mom muhursuzpusula
Hedef60kgolmak bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum.
Ya sana ne demeliyim bilmiyorum. Bu hafta 1 kilo verebilmek gerçekten şahane. Tebrikler

Ohh yarasın ortime, vitamin olsun kilo yapmasın Akşam yemeği yememişsin bugün de dikkat edersin oldu bitti sefan olsun
Çok güzel ortim çok ama çokkkk tebrik ederim yarına eksilerdesin
İnşallah ortim çok korkuyorum

Ahh ortim benim gibi sende kaçaklardasın yoksun buralarda, birlikte mi kaçtık naptık
Canım malum bayram haftası bir de benim karşı apartmanda annem oturuyor 3 apartman yanımda kayınvalidem bekar görümcem var kapanmadan önce o da geldi bu durum bende oraya git buraya git acayip bir trafik yaratıyor

Olsun bu hafta +100 de gayet iyi

Geçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8

Cherry Mom muhursuzpusula
Hedef60kgolmak bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum.
Yaaaa bebeğiiimmmm sen naptınnn en güzel yüzden değil mi ve benimle ortiliğinde bana da armağan oldu yaaaa teşekkür ederiim diyetine sıkı uyduğun ve hayatının sporunu yaptığın için şimdi gelsin dondurmalar

Ya sana ne demeliyim bilmiyorum. Bu hafta 1 kilo verebilmek gerçekten şahane. Tebrikler
Teşekkür ederiim. Çok mutlu oldum ben de. Dün baklavalarla baya bir bakıştık ama değdi sanırım. Kokladım bi de kendime eziyet ettim resmen. Ama tam bayram zamanı +100 de çok değil canımcım. Hemencik gider, ödemdir zaten.
Ooo çok çok iyi tebrik ederim
Teşekkür ederiim. Sizleri de bekliyorum hadi hadiiii
Senin son ortiliğini mutsuz hatırlamana gönlüm razı olmadı diyeliimm. Evet kuzucuğum, ikinci gelişimden beri en en yüksek yüzdem. Esas ben teşekkür ederiim, çok güzel bir yoldaş oldun bana bu hafta, ve de her gün çok güzel menü ve sporunla beni teşvik ettin. Çok seviyorum seni. Senin jübileni de dört gözle bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…