Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bebiş sen ne ettin??
Bir şeyler ettim etmez mi olaydım şu an onun kararsızlığındayım
Geçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8

Cherry Mom muhursuzpusula
@hedef54kg bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum.
Ya bak sen benim hemşehrimebebiş asıl sen ne ettinnnmmmm
Ohh yarasın ortime, vitamin olsun kilo yapmasın Akşam yemeği yememişsin bugün de dikkat edersin oldu bitti sefan olsun

İnşallah ortim çok korkuyorum
Bugün yulaf yiyecektim ama protein kaynaklı besleneyim diyorum sıfır karbon olsun hatta onu bir şekilde ayarlarım zaten

Ben şimdi bildirimimi yapayım sonra çıkıp yokuşlu yollarda tempolu yürüyüş yapayım yollar beni bekliyor

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr

Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum

Eki Görüntüle 2848866
Off müthiş müthiş. Böyle sizlerinkini görünce ben de çok gaza geliyorum ama bu kadarı olmuyor hiç bende. Spor harici çok hareketsizim genelde ondan sanırım. Aman sakın - yazma yüzdenin başına, - olunca kilo almış demek kadkskkdskd Gerçi yanlış hesaplamaz kaptanım ama öyle görüncü çarpıntım oldu. Kilo almak istemiyoruz!
Geçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
Karabiberiiim çok iyisin. Bir hafta salsam beni geçeceksin he. Seninle tatlı bir mücadele içindeyiz hahahaha
Bir şeyler ettim etmez mi olaydım şu an onun kararsızlığındayım

Ya bak sen benim hemşehrimebebiş asıl sen ne ettinnnmmmm
Benim çok sevdiğim Nowzaradan’ın hiç aklımdan çıkarmadığım bi sözü vardır bilir misin?: “The scale doesn’t lie, people do.” Bugün tartıda göreceğiz pişman olacak mısın, olmayacak mısın?

Ay -900’dü aslında da 1 kiloya tamamlamak için 40 dk falan geç tartılmış olabilirim bekleyip.

Canım menün çok güzel sporda yapmışsın ben dün yapamadım spor telefonla konuşmaktan

Geçen cuma : 56.7
Bu perşembe : 56.3
Fark : -400
Yüzde : %0.705
Haftaya hedef aslında sabit gelmek ama 56 olsun
Cherry Mom matteroftime muhursuzpusula
Ve tartı yalan söylemedi. Helal olsun hemşehrimm. Şimdi bi de bu ödemli halidir aslında. Haftaya kadar abartmazsak yine eksi geliriz eminim. Benim 22’sinde arkadaşlarımla planım var. Çok uzun zaman sonra ilk kez yemekli plan yaptık. O günden çok korkuyorumm. Help.

Ay diyorum ya keşke üst listede olsaydım bu kadar cozutmazdım

Olsun olsun böyle küçük oyunlar yapılabilir

Geçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8

Cherry Mom muhursuzpusula
@hedef54kg bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum.
Ooo süpersin canım
Günaydın kızlarrr

Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum

Eki Görüntüle 2848866
Senin kilonda bu kadar vermek süper ötesi canım
Geçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
Ohh ne güzel eksi var ramazan da bitti eski düzene dönüces artık
Geçen cuma : 56.7
Bu perşembe : 56.3
Fark : -400
Yüzde : %0.705
Haftaya hedef aslında sabit gelmek ama 56 olsun
Cherry Mom matteroftime muhursuzpusula
Zeynep cim az kaldı takıma girmene yavaş yavaş eksiliyorsun ne güzel

Bu dünün tartısı bugünün değillbugün allah bilir kaç çıkarım ama tartılmayacağımhaftaua kadar minimum düzeyde beslenmem lazım dünden eksiye geçmek için diyorum ya hedefim aslında dünle sabit gelebilmek
Bak sakın korkma,korkmak olarak düşünme adını. Tadını çıkar anın o an ne yapmak istiyorsan onu yap sonra bir yere gidecekken kırk kere düşünürsün of şunlar falan olacak gidip nasıl yemeden dururum gitmese miydimlere dönüşür olay sakın sakın ben yaşadım biliyorum

Canım 1 günde kilo alınmaz merak etme cumaya kadar atarsın ödemleri yaptıysa eger Bayramda bu kadar kafaya takmayın gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…