- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.261
Bir şeyler ettim etmez mi olaydım şu an onun kararsızlığındayımBebiş sen ne ettin??
Ya bak sen benim hemşehrimeGeçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8
Cherry Mom muhursuzpusula
@hedef54kg bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum.
Bugün yulaf yiyecektim ama protein kaynaklı besleneyim diyorum sıfır karbon olsun hatta onu bir şekilde ayarlarım zatenOhh yarasın ortime, vitamin olsun kilo yapmasınAkşam yemeği yememişsin bugün de dikkat edersin oldu bitti sefan olsun
İnşallah ortim çok korkuyorum
Vay vay vay ortime bakın hele hele o yüzde çok iyi ya maşallahGünaydın kızlarrr
Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum
Eki Görüntüle 2848866
Tebrik ederim canım çok iyiGeçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
Teşekkür ederim canımVay vay vay ortime bakın hele hele o yüzde çok iyi ya maşallah
Ortim bu haftaya göre çok çok iyiGeçen cuma : 56.7
Bu perşembe : 56.3
Fark : -400
Yüzde : %0.705
Haftaya hedef aslında sabit gelmek ama 56 olsun
Cherry Mom matteroftime muhursuzpusula
Allah bilir bugün kaç çıkarım tartıda ama tartılıp moral bozmayacağım bugün bir telafi menüsüyle kapatırım günü hafta sonu da detoksTeşekkür ederim canım
Ortim bu haftaya göre çok çok iyi55 kere geldin nerdeyse harika
55 lere geldin nerdeyse yazmıştım oto düzeltmiş kusura bakmaAllah bilir bugün kaç çıkarım tartıda ama tartılıp moral bozmayacağım bugün bir telafi menüsüyle kapatırım günü hafta sonu da detoks
Off müthiş müthiş.Günaydın kızlarrr
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum
Eki Görüntüle 2848866
Karabiberiiim çok iyisin.Geçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
Benim çok sevdiğim Nowzaradan’ın hiç aklımdan çıkarmadığım bi sözü vardır bilir misin?: “The scale doesn’t lie, people do.” Bugün tartıda göreceğiz pişman olacak mısın, olmayacak mısın?Bir şeyler ettim etmez mi olaydım şu an onun kararsızlığındayım
Ya bak sen benim hemşehrimebebiş asıl sen ne ettinnnmmmm
Canım menün çok güzel sporda yapmışsın ben dün yapamadım spor telefonla konuşmaktanSabah kalkış
1 bardak limonlu ballı ılık su
Kahvaltı
5 zeytin
3 küp kaşar peyniri
Öğle
5 yk bezelye yemeği
Akşam
2 kepçe çorba 1 kase yoğurt
Ara 1 kupa kiraz sapı çayı
Su 2 lt su 30 dk Leslie 2 mil
Cherry Mom ummhnisa @hedef54kg
Hahahaha sıkıntı yok55 lere geldin nerdeyse yazmıştım oto düzeltmiş kusura bakma
Ve tartı yalan söylemedi.Geçen cuma : 56.7
Ay diyorum ya keşke üst listede olsaydım bu kadar cozutmazdımBenim çok sevdiğim Nowzaradan’ın hiç aklımdan çıkarmadığım bi sözü vardır bilir misin?: “The scale doesn’t lie, people do.” Bugün tartıda göreceğiz pişman olacak mısın, olmayacak mısın?
Eki Görüntüle 2848878
Ay -900’dü aslında da 1 kiloya tamamlamak için 40 dk falan geç tartılmış olabilirim bekleyip.
Ooo süpersin canımGeçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8
Cherry Mom muhursuzpusula
@hedef54kg bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum.
Senin kilonda bu kadar vermek süper ötesi canımGünaydın kızlarrr
Eki Görüntüle 2848866
Ohh ne güzel eksi var ramazan da bitti eski düzene dönüces artıkGeçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
Zeynep cim az kaldı takıma girmene yavaş yavaş eksiliyorsun ne güzelGeçen cuma : 56.7
Bu dünün tartısı bugünün değillVe tartı yalan söylemedi.Helal olsun hemşehrimm. Şimdi bi de bu ödemli halidir aslında. Haftaya kadar abartmazsak yine eksi geliriz eminim. Benim 22’sinde arkadaşlarımla planım var. Çok uzun zaman sonra ilk kez yemekli plan yaptık. O günden çok korkuyorumm. Help.
Canım 1 günde kilo alınmaz merak etme cumaya kadar atarsın ödemleri yaptıysa egerBu dünün tartısı bugünün değillbugün allah bilir kaç çıkarım ama tartılmayacağım haftaua kadar minimum düzeyde beslenmem lazım dünden eksiye geçmek için diyorum ya hedefim aslında dünle sabit gelebilmek
Bak sakın korkma,korkmak olarak düşünme adını. Tadını çıkar anın o an ne yapmak istiyorsan onu yap sonra bir yere gidecekken kırk kere düşünürsün of şunlar falan olacak gidip nasıl yemeden dururum gitmese miydimlere dönüşür olay sakın sakın ben yaşadım biliyorum
İnşallah devamı da böyle güzel gelecek canım yaZeynep cim az kaldı takıma girmene yavaş yavaş eksiliyorsun ne güzel
Bence de yapılabiliiir.Ay diyorum ya keşke üst listede olsaydım bu kadar cozutmazdım
Olsun olsun böyle küçük oyunlar yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?