- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.301
Tebrik ederim ortim ben iyi değildim bu hafta ama sen süpersin
Aynen valla ramazan da bittiğine göre diyete tam gaz devam artık bugün ye canım benim de küçük Bi buluşmamız var orda abartmadan yiyeceğimOrtim gözümüz aydın bu haftayı da yırttıkdün kendimi öyle bir tuttum ki Bugün yemek benim de hakkım dimi
Oooo süpersin tatlım tebrik ederimGecen hafta: 56.0
Bu hafta: 55.2
Fark: 800 gr
Yüzde: 1.43
Hem tatlımı yerim hem eksimi görürüm :d hedefim 55.5 di fazlasıyla ulaştım. Haftaya hedef 55.0 olsun 2 hafta iyi eksi gördüm bu hafta duraklama olabilir
Cherry Mom muhursuzpusula hzlsel
Yes kuzucum sadece ana listeye dönemiyorum şişkolaştığım içinBu hafta ortak istiyorsun dimi canım yazayım seni ortaklara
Super ya tebriklerGeçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8
Cherry Mom muhursuzpusula
@hedef54kg bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum.
Harikasin tebrik ederimGünaydın kızlarrr
Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum
Eki Görüntüle 2848866
Cok iyi ortim tebrik ederim sen ne guzel 68 leri gormussun ben bu hafta cakildim ne olduysaGeçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
Tebrik ederim harikasinGeçen cuma : 56.7
Bu perşembe : 56.3
Fark : -400
Yüzde : %0.705
Haftaya hedef aslında sabit gelmek ama 56 olsun
Cherry Mom @matteroftime muhursuzpusula
Cok iyi ya tebrik ederim haftalardir ayni performansla ilerliyorsun harikasin darisi basimizaGeçen cuma 57.0 kg
Bugün 55.4 kg
Fark -1.6 kg
Cherry Mom muhursuzpusula pacman davşanım
Eki Görüntüle 2848891
Tebrik ederim hic yoktan iyidirGeçen hafta:70.5
Bu hafta:70.4
Yüzde : 0.141
Haftaya hedefim:70 olsun
Cherry Mom @seyrulseferEki Görüntüle 2848910
Bu olmasi muhtemel biseydi benim de yemek duzeni degisince kilom oynuyor sen toparlarsin hemen sıkıntı yok
Tebrik ederim cok iyi
Tebrik ederim bu kilolarda bu eksiler cok iyiGecen hafta: 56.0
Hem tatlımı yerim hem eksimi görürüm :d hedefim 55.5 di fazlasıyla ulaştım. Haftaya hedef 55.0 olsun 2 hafta iyi eksi gördüm bu hafta duraklama olabilir
Ooooo pacommmGeçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8
@hedef54kg bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum.
Tüh ya liste yalan mı olduBen artı 100 gram almışım. Buna da şükür diyorum, ipini koparmış deli dana gibiydim 2 gündür. Lakin bugünden itibaren eski formuma dönüyorum. Kaptanım ben bugün değil önümüzdeki Cuma takıma dahil olayım.Cherry Mom
Tartıdaki kilom 57.5 di. Bugün sporda yapacağım. Zaten takımda olmadığım için saat 5-6 gibi fotoğraflı bildirim yaparım. Belki daha az çıkar kilom spordan sonra o saatlerde.
Ya sana ne demeliyim bilmiyorum. Bu hafta 1 kilo verebilmek gerçekten şahane. Tebrikler
Oooo harikaaaa eksiii bravoo canımmGünaydın kızlarrr
Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum
Eki Görüntüle 2848866
Tebriklerr canım çok güzel eksiGeçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
Çok iyi ZeynepcimGeçen cuma : 56.7
Bu perşembe : 56.3
Fark : -400
Yüzde : %0.705
Haftaya hedef aslında sabit gelmek ama 56 olsun
Cherry Mom @matteroftime muhursuzpusula
Ne diyorsuuuunnnnnGeçen cuma 57.0 kg
Bugün 55.4 kg
Fark -1.6 kg
Cherry Mom muhursuzpusula pacman davşanım
Eki Görüntüle 2848891
Haftaya güzel bir eksi borcun olsun kuzumGeçen hafta:70.5
Bu hafta:70.4
Yüzde : 0.141
Haftaya hedefim:70 olsun
Cherry Mom @seyrulseferEki Görüntüle 2848910
Ooooo harikasınGecen hafta: 56.0
Tebrikler hilalcımGunaydin kizlar
Dünün fotosunu paylasiyorum bugun sabit çıktım.
Gecen hafta 69.8
bu hafta 69.4
400 gr
Yuzde 0.573
Haftaya hedef 68.8
Cherry Mom muhursuzpusula Deniz ve Kum
Eki Görüntüle 2848939
Aynen canım menüleri aksatmadan devam et lütfenEki Görüntüle 2848945
Geçen hafta 72.1
Bu hafta 72.6
500 gr almışım
Yüzde - 0.69
Herkesten çok özür dilerim düzenli menü yazamadım yazamadığım günler kaçamak yaptım sonuç kötü oldu bu hafta en az 1 kilo eksik geleceğim söz veriyorum
Canım regli etkiside vardır biraz artıda vardır üzülme haftaya listeye girersin inanıyorumŞunu yavaşça bırakayım umarım regl günüm olduğu için böyledir ama 64 görmekten iyidir . Kaptancım bugün dönüyorum tamamen bitti yan gelip yatma günleri şu 60 ın altına inmem lazım artıkCherry Mom
Ay kaptanım kahvaltıda midem bi bulandı anlatamam hiçbir şey yiyemedim resmenÇok iyi Zeynepcimbugün sen yinede ipin uucunu kaçırma amaaaa
Tebrik ederim canım ben de artık oralara gelmek istiyorum yet herrrGecen hafta: 56.0
Tamamdır canım alayım seni deYes kuzucum sadece ana listeye dönemiyorum şişkolaştığım için
Selam canım anlayamadım gece 5 gibi niye su içtin o kadar Kendi durumunu bile bileGünaydın arkadaşlar. Son iftardan sonra gece regl oldum karnım çok ağrıyor.şuan artıyım ne yapacam bilmiyorum... Kaçamakları bugün yapacaktım... Ama hala artıyım. Ben çok su içmem. İçtiğim suyu vücut çok tutar. Gece 5 gibiydi hala içiyordum. O suyu tuttu vücut. Birde erken yatmayıncada kilom gitmez benim. En son saate bekliyeyim. Bu arada soğuk baklavayı bende denedim. Beğenildi dışarıdakiler den daha güzelmiş. Herkese afiyet şekerler olsun. Bol eksiler olsun. Hayırlı cumalar
Bende inanıyorum inşallah haftaya eski kiloma inip devam edebileceğimAynen canım menüleri aksatmadan devam et lütfenhaftaya telafi edeceğine inanıyoruz
Oruçtanmış sabit kalmam kaptanınNazara mı geldinnn
Güzel eksi canım tebriklerHayırlı cumalar tebrikler kızlar bayram haftasına rağmen güzel eksilerimiz var
Geçen cuma 86
Bugün 85.5
Fark 0.5
Yüzde 0.58
Bu haftaki Hedefim 85
İnşaAllah kuzmBu olmasi muhtemel biseydi benim de yemek duzeni degisince kilom oynuyor sen toparlarsin hemen sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?