- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.281
Atarım canım atarım inşallahCanım 1 günde kilo alınmaz merak etme cumaya kadar atarsın ödemleri yaptıysa egerBayramda bu kadar kafaya takmayın gerek yok bence
Aman aman tartılma o zaman.Bu dünün tartısı bugünün değillbugün allah bilir kaç çıkarım ama tartılmayacağım haftaua kadar minimum düzeyde beslenmem lazım dünden eksiye geçmek için diyorum ya hedefim aslında dünle sabit gelebilmek
Bak sakın korkma,korkmak olarak düşünme adını. Tadını çıkar anın o an ne yapmak istiyorsan onu yap sonra bir yere gidecekken kırk kere düşünürsün of şunlar falan olacak gidip nasıl yemeden dururum gitmese miydimlere dönüşür olay sakın sakın ben yaşadım biliyorum
Yani kaptanımın bileceği bir şey zaten eski kiloma dönmeden üst listeye giremiyorum ama birkaç hafta düzenli kilo verildiğinde o iradeyi görünce alıyormuş kaptanımBence de yapılabiliiir.Ne zaman geleceksin üst listeye ya da gelecek misin?
Aynen şimdi beslenmeyi de eskiye döndürünce sıkıntı kalmazAman aman tartılma o zaman.Ya bir günde alamazsın kilo zaten. Spor da yapıyorsun sen bebiş. Eksi gelirsin haftaya eminim. Ya korkmasam iyi de biz arkadaş grubu olarak yemeği çok severiz. Yeni yerler keşfetmek için yemeği de severiz. Abartır mıyım diye korkuyorum sadece. Ama en kötü o gün bi tek o öğünde yerim diye de düşündüm. Neyse hele o gün gelsin de bakalım.
İşte buAtarım canım atarım inşallahzaten hafta sonu detoks yapacağım
Bu hafta ortak istiyorsun dimi canım yazayım seni ortaklaraŞunu yavaşça bırakayım umarım regl günüm olduğu için böyledir ama 64 görmekten iyidir . Kaptancım bugün dönüyorum tamamen bitti yan gelip yatma günleri şu 60 ın altına inmem lazım artıkCherry Mom
Ay ben de soğuk baklavam için bekliyorumTeşekkür ederiim. Çok mutlu oldum ben de. Dün baklavalarla baya bir bakıştık ama değdi sanırım.Kokladım bi de kendime eziyet ettim resmen.
Senin son ortiliğini mutsuz hatırlamana gönlüm razı olmadı diyeliimm.Evet kuzucuğum, ikinci gelişimden beri en en yüksek yüzdem. Esas ben teşekkür ederiim, çok güzel bir yoldaş oldun bana bu hafta, ve de her gün çok güzel menü ve sporunla beni teşvik ettin. Çok seviyorum seni. Senin jübileni de dört gözle bekliyorum.
Hadi hayırlısı o zaman.Yani kaptanımın bileceği bir şey zaten eski kiloma dönmeden üst listeye giremiyorum ama birkaç hafta düzenli kilo verildiğinde o iradeyi görünce alıyormuş kaptanımşu anda düşünüyor muyum düşünmüyorum aslında çok dengesiz ilerliyorum çünkü yani beslenme olarak değil ama kilo olarak o yüzden takımı da riske atmaya gerek yok olursa da en az 2 haftası var o düzenli kilo verimimi hissetmem için
Valla bu arkadaş grubuyla yeme olayı mükemmel bi şey aslında ama kilo olarak dönmesi çok fena.Aynen şimdi beslenmeyi de eskiye döndürünce sıkıntı kalmaz
Ahahaha benim de arkadaş grubum öyledir cidden yemeyi çok severizhatta ben üst listedeydim o zaman cuma günleri buluşurduk ama o takımdayım diye iştahım kesildi sanki hepsinden çok azar azar yedim takımı düşündüm sürekli ve o gün başka bir şey yemedim sonraki güne eksi gelmiştim
Aman yarabbi bu nasıl bir yüzdediiir? Kendim hesapladım dayanamadım.Geçen cuma 57.0 kg
Bugün 55.4 kg
Fark -1.6 kg
Cherry Mom muhursuzpusula pacman davşanım
Eki Görüntüle 2848891
Bizde tatlı yok şu an aslında.Ay ben de soğuk baklavam için bekliyorum
Teşekkür ederim düşünceliliğin için
Ay ne mutlu bana teşvik ettiysem seniisen de çok güzel yoldaş oldun doktor hanım
Ben de seni çokk seviyoruuum
Ay ben nisanda kalmışım
Olur olur haftaya nötrlersin canım benim
Ya seni nerelere atayım ben 4 haftada destan yazdın resmenGeçen cuma 57.0 kg
Bugün 55.4 kg
Fark -1.6 kg
Cherry Mom muhursuzpusula pacman davşanım
Eki Görüntüle 2848891
Ya arkadaşlarımka buluşma planlarım var onları bi atlatayım da üst liste düşünülür canım ya bilemiyorum şu andaHadi hayırlısı o zaman.Aslında dengesiz ilerliyorum diyorsun ama üst listeye geçsen biraz daha zorlarsın kendini en iyisini yapmak için. Ama nasıl rahat ediyorsan öyle devam etmen en güzel.
Valla bu arkadaş grubuyla yeme olayı mükemmel bi şey aslında ama kilo olarak dönmesi çok fena.Bizi hep bu buluşmalar mahvetti.
Aman yarabbi bu nasıl bir yüzdediiir? Kendim hesapladım dayanamadım.Artık seni kimse tutamaz. Aaaah ah ilk gelişin bile hep aklımda.
Bizde tatlı yok şu an aslında.Baklava bitmiş #şükür. Acaba dondurma alsam mııı, yoksa başka bi şeyler mi düşünsem emin olamadım. Hiç bozmasam da müko olur, ama düşüniciğim.
Ne demek hayatım, senin de aynı şekilde düşündüğüne eminim.
Beni unutma ihtimaline karşı (öyle bi şey yok da yaniiiii) sana bir şarkı gönderiyorum.Adımı unutma diye. Hüzünlü bir şarkı göndermek istemedim tabi. ki. (İlk pp'nde gözüme kumral gibi gelmiştin, beyaz da olabilir ama minik ayrıntılar. )
Ortim gözümüz aydın bu haftayı da yırttıkGeçen hafta:70.5
Bu hafta:70.4
Yüzde : 0.141
Haftaya hedefim:70 olsun
Cherry Mom S seyrulsefer Eki Görüntüle 2848910
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?