Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

-100 diye ağlayanlar utansın mı
Tebrikler canım harikasın maşallah
Yok yok bundan sonra ağlamayacağım kaptancım kesinlikle çünkü ben son iki gün veriyorum ne veriyorsam çok teşekkürler kaptanım şöyle hızlı hızlı gitsin 8ler geliyim 7lere inşallah
Çok iyi ya maşaallah
Sağol canım ya sen bugün tartılmamışsın iyi yapmışsın moral bozmaya gerek yok bir iki güne toparlarsın zaten

Ortim çok iyi ya sen yakında mezun olursun zaten inşallah duraklama olmaz rahat rahat 54 ü görürsün
Harika ortim bu haftayı güzel bir eksiyle kurtardık korktuğumuz gibi olmadı. Tebrik ediyorum ikimizde hedefimizi tutturduk haftalık
Sağol ortim aynen haftaya kötü başlayınca biraz korkmuştum açıkçası ama ben sonradan açılıyorum

Geçen Hafta: 88.6
Bu Hafta: 87,4
Fark:1,2
Yüzde:1,354
Hedef:86,9
Cherry Mom Mathildablue @muhursuzpusula
Ay bu neeeeeee ? Daha da kilo veremiyorum yiiiaaa dersen

Ne yaptın sen, yaktın yıktın ortalığı

Tebrik ederim çok çok çok.

Kızlar hepinize kocaman tebrikler, şaka bir yana da motive oluyor insan böyle eksiler görünce. Sabahtan beri aç geziyorum mesela ben, mutlu musunuz

Ben daha yeni girdim ana listeye bi yere gitmeye niyetim yok kaptanımla ilk hedefi 55 belirlemiştik. Bi 2. Hedef daha belirlicem sonra
Geçen hafta 56.3
Güncel 55.3
Fark 1

Cherry Mom
redsonja87 hedefi tutturamasam da eksilerimle geldim ortim geç uyandım da azıcık
Cok iyi tebrikler. Aynı kilolarda benzer oranlarda vermişiz. Kapışalım mı

Canım benim senin de menülerin çok iyi aslında, pek bişey yemedin ki lakin seni bu karantina mahvetti, güzel açık havalarda bi yürüdün mü ne eksiler gelecek senden aç gezme kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…