- 31 Temmuz 2020
- 20.459
- 60.415
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.341
Evet kuzumHedef60kgolmak seni ortaklardan çıkarmıyorum dimi canım
Tamam canımEvet canım dahil olmak istiyorum
İnşaAllah kaptanım yarın dönüyorum evime haftaya tam teşkilat başlarım inşaAllahYok yok sanmıyorum evinde toparlarsın sen
Hemen müdahale edersen hemen gider anlamazsın bile önemli olan günbe gün üstüne koymamanİnşaAllah kaptanım yarın dönüyorum evime haftaya tam teşkilat başlarım inşaAllah
döverim bak seni mezunum ben
Yok yok bundan sonra ağlamayacağım kaptancım kesinlikle çünkü ben son iki gün veriyorum ne veriyorsam-100 diye ağlayanlar utansın mı
Tebrikler canım harikasınmaşallah
Sağol canım yaÇok iyi ya maşaallah
Bu gün son kaptanımHemen müdahale edersen hemen gider anlamazsın bile önemli olan günbe gün üstüne koymaman
Ortim çok iyi yaGecen hafta: 56.0
Bu hafta: 55.2
Fark: 800 gr
Yüzde: 1.43
Hem tatlımı yerim hem eksimi görürüm :d hedefim 55.5 di fazlasıyla ulaştım. Haftaya hedef 55.0 olsun 2 hafta iyi eksi gördüm bu hafta duraklama olabilir
Cherry Mom @muhursuzpusula hzlsel
Sağol ortim aynen haftaya kötü başlayınca biraz korkmuştum açıkçası ama ben sonradan açılıyorumHarika ortim bu haftayı güzel bir eksiyle kurtardıkkorktuğumuz gibi olmadı. Tebrik ediyorum ikimizde hedefimizi tutturduk haftalık
Veda busesiBu gün son kaptanım
Bu günde yiyim doya doya anacm taze yapraktan sarma dolma yapıyor
Eve gidince başlarım inşaAllah
Tadını çıkarım son günümünVeda busesi
Ay bu neeeeeee ? Daha da kilo veremiyorum yiiiaaa dersenGeçen Hafta: 88.6
Bu Hafta: 87,4
Fark:1,2
Yüzde:1,354
Hedef:86,9
Cherry Mom Mathildablue @muhursuzpusula
Ben daha yeni girdim ana listeye bi yere gitmeye niyetim yokOrtim çok iyi yasen yakında mezun olursun zaten inşallah duraklama olmaz rahat rahat 54 ü görürsün
Sağol ortim aynen haftaya kötü başlayınca biraz korkmuştum açıkçası ama ben sonradan açılıyorum
Cok iyi tebrikler. Aynı kilolarda benzer oranlarda vermişiz. Kapışalım mıGeçen hafta 56.3
Güncel 55.3
Fark 1
Cherry Mom
redsonja87 hedefi tutturamasam da eksilerimle geldim ortim geç uyandım da azıcık
Canım benim senin de menülerin çok iyi aslında, pek bişey yemedin ki lakin seni bu karantina mahvetti, güzel açık havalarda bi yürüdün mü ne eksiler gelecek sendenAy bu neeeeeee ? Daha da kilo veremiyorum yiiiaaa dersen
Ne yaptın sen, yaktın yıktın ortalığı
Tebrik ederim çok çok çok.
Kızlar hepinize kocaman tebrikler, şaka bir yana da motive oluyor insan böyle eksiler görünce. Sabahtan beri aç geziyorum mesela ben, mutlu musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?