- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.321
Kaptanım biliyorsunuz hiç su içemiyorum. Mayıs ayını her gün 3 lt su içerek geçirecektim. Gün boyu unutunca gece kalkıp içtim çoğunu. Siz kaç derseniZ o saate kadar beklerim. Akşama kadarda aç kalırım yeterki takıma zararım en az dokunsun. 250 gr artıyımSelam canım anlayamadım gece 5 gibi niye su içtin o kadar Kendi durumunu bile bile
Saat kaçta bildirim yapacaksın tüm gün aç durumazsın sonuçta
Bu hafta kilo verebilen her şeyi başarır. Süpersin, tebrik ederim. Aynı kiloya gelmişiz seninle, ki ben bu hafta hiç kilo veremedim. Motivasyonunu kaybetme sakınGünaydın kızlarrr
Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum
Eki Görüntüle 2848866
Aaaa mızıkçı. Haftaiçi kesin kilo aldım kesin kilo aldım diye diye kandırdın bizi, neyse yalnız değilim en azından diye kandırıyordum kendimiGeçen cuma : 56.7
Bu perşembe : 56.3
Fark : -400
Yüzde : %0.705
Haftaya hedef aslında sabit gelmek ama 56 olsun
Cherry Mom @matteroftime muhursuzpusula
Sen üç milyor milyon milyar sen sen ne yaptın sen? Valla helal olsun, bir noktadan sonra kilo vermek zorlaşıyor hele ki 50 kilolarda kilo vermek çok çok daha zor. Tebrik ettim tatlımGeçen cuma 57.0 kg
Bugün 55.4 kg
Fark -1.6 kg
Cherry Mom muhursuzpusula @pacman davşanım
Eki Görüntüle 2848891
Azdan az çoktan çok gider seyrülcüm diyerek tebrik ediyorum seni. 50 kilolarda bu performans gayet iyi
Yerim yerim kilo almam diyenlere napıyorduk buralarda kızlar, söyleyin de aşırıya kaçmayayımGecen hafta: 56.0
Bu hafta: 55.2
Fark: 800 gr
Yüzde: 1.43
Hem tatlımı yerim hem eksimi görürüm :d hedefim 55.5 di fazlasıyla ulaştım. Haftaya hedef 55.0 olsun 2 hafta iyi eksi gördüm bu hafta duraklama olabilir
Cherry Mom muhursuzpusula hzlsel
Yok canım akşama kadar aç kalma tabi ama tartı öncesi vücudu öyle suyla doldurmasaydın keşke sıvı alımı bile belli bir saaten sonra kısılmalı kötü olmuş üzüldüm şimdi.Kaptanım biliyorsunuz hiç su içemiyorum. Mayıs ayını her gün 3 lt su içerek geçirecektim. Gün boyu unutunca gece kalkıp içtim çoğunu. Siz kaç derseniZ o saate kadar beklerim. Akşama kadarda aç kalırım yeterki takıma zararım en az dokunsun. 250 gr artıyım
Canımcım ben dün böyleydim bugün tartılmadım pazartesi tartısında anlayacaksın ne demek istediğimiBu hafta kilo verebilen her şeyi başarır. Süpersin, tebrik ederim. Aynı kiloya gelmişiz seninle, ki ben bu hafta hiç kilo veremedim. Motivasyonunu kaybetme sakın
Aaaa mızıkçı. Haftaiçi kesin kilo aldım kesin kilo aldım diye diye kandırdın bizi, neyse yalnız değilim en azından diye kandırıyordum kendimiBen şimdi gidem de başımı nerelere vuram.. Tebrikler exorticanım
Sen üç milyor milyon milyar sen sen ne yaptın sen? Valla helal olsun, bir noktadan sonra kilo vermek zorlaşıyor hele ki 50 kilolarda kilo vermek çok çok daha zor. Tebrik ettim tatlım
Azdan az çoktan çok gider seyrülcüm diyerek tebrik ediyorum seni. 50 kilolarda bu performans gayet iyi
Yerim yerim kilo almam diyenlere napıyorduk buralarda kızlar, söyleyin de aşırıya kaçmayayımMathildacım tebrik ederim -800 gram için hangi tatlılardan, karbonhidratlardan fedakarlık ederdim ben kimbilir.
Yok yok sanmıyorum evinde toparlarsın senOruçtanmış sabit kalmam kaptanın
Şoka girdim
Ha tamam o zaman, barıştıkCanımcım ben dün böyleydim bugün tartılmadım pazartesi tartısında anlayacaksın ne demek istediğimi
Tebrik ederim canım benimGeçen hafta: 79.6
Bu hafta: 78.9
Fark: 0.7
Yüzde: %0,879
Haftaya hedef: 78
Cherry Mom @olvidos
Eki Görüntüle 2849016
Hahahaah pekiHa tamam o zaman, barıştık
Çok iyi canım tebriklerrrGeçen hafta: 79.6
Cherry Mom @olvidos
Eki Görüntüle 2849016
İnşaAllah kaptanım artık Bi düzene giricem bana Sahur yapmak yaramadı benceHaftaya güzel bir eksi borcun olsun kuzumhedefin altı bekliyoruz
Tebrik ederim ortim ben iyi değildim bu hafta ama sen süpersin
Aynen valla ramazan da bittiğine göre diyete tam gaz devam artık bugün ye canım benim de küçük Bi buluşmamız var orda abartmadan yiyeceğim
Oooo süpersin tatlım tebrik ederim
Super ya tebrikler
Harikasin tebrik ederim
Cok iyi ortim tebrik ederim sen ne guzel 68 leri gormussun ben bu hafta cakildim ne olduysa
Tebrik ederim harikasin
Cok iyi ya tebrik ederim haftalardir ayni performansla ilerliyorsun harikasin darisi basimiza
Tebrik ederim hic yoktan iyidir
Bu olmasi muhtemel biseydi benim de yemek duzeni degisince kilom oynuyor sen toparlarsin hemen sıkıntı yok
Tebrik ederim cok iyi
Tebrik ederim bu kilolarda bu eksiler cok iyi
Hepinizi tebrik ederim 50 li kilodaki arkadaslar fark yaratmis resmen
Ooooo pacommmharika
Tüh ya liste yalan mı oldutmmdır canım önümüzdeki cuma listelere bomba gibi başlarız
Oooo harikaaaa eksiii bravoo canımm
Tebriklerr canım çok güzel eksi
Çok iyi Zeynepcimbugün sen yinede ipin uucunu kaçırma amaaaa
Ne diyorsuuuunnnnntebrikler burcummm
Haftaya güzel bir eksi borcun olsun kuzumhedefin altı bekliyoruz
Nazara mı geldinnn
helal olsun ne yaptın ettin güzel bir eksi buldun canım
Ooooo harikasınkötüyü çağırma canım ne güzel gidiyor işte tebrikler
Tebrikler hilalcım
Teşekkür ederim kızlarBu hafta kilo verebilen her şeyi başarır. Süpersin, tebrik ederim. Aynı kiloya gelmişiz seninle, ki ben bu hafta hiç kilo veremedim. Motivasyonunu kaybetme sakın
Aaaa mızıkçı. Haftaiçi kesin kilo aldım kesin kilo aldım diye diye kandırdın bizi, neyse yalnız değilim en azından diye kandırıyordum kendimiBen şimdi gidem de başımı nerelere vuram.. Tebrikler exorticanım
Sen üç milyor milyon milyar sen sen ne yaptın sen? Valla helal olsun, bir noktadan sonra kilo vermek zorlaşıyor hele ki 50 kilolarda kilo vermek çok çok daha zor. Tebrik ettim tatlım
Yerim yerim kilo almam diyenlere napıyorduk buralarda kızlar, söyleyin de aşırıya kaçmayayımMathildacım tebrik ederim -800 gram için hangi tatlılardan, karbonhidratlardan fedakarlık ederdim ben kimbilir.
Tebrikler canımGeçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8
Cherry Mom muhursuzpusula
Hedef60kgolmak bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum.
Ortim sen her halinle eksisin tartı yönünü şaşırmıştır üzülmeBen artı 100 gram almışım. Buna da şükür diyorum, ipini koparmış deli dana gibiydim 2 gündür. Lakin bugünden itibaren eski formuma dönüyorum. Kaptanım ben bugün değil önümüzdeki Cuma takıma dahil olayım.Cherry Mom
Tartıdaki kilom 57.5 di. Bugün sporda yapacağım. Zaten takımda olmadığım için saat 5-6 gibi fotoğraflı bildirim yaparım. Belki daha az çıkar kilom spordan sonra o saatlerde.
Ya sana ne demeliyim bilmiyorum. Bu hafta 1 kilo verebilmek gerçekten şahane. Tebrikler
Günaydın kızlarrr
Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum
Eki Görüntüle 2848866
TebriklerGeçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
Yine eksidesin sıkma canını bi günlük kaçamakla hiçbişi olmazGeçen cuma : 56.7
Bu perşembe : 56.3
Fark : -400
Yüzde : %0.705
Haftaya hedef aslında sabit gelmek ama 56 olsun
Cherry Mom @matteroftime muhursuzpusula
Kocaman bi nazar değmesinGeçen cuma 57.0 kg
Bugün 55.4 kg
Fark -1.6 kg
Cherry Mom muhursuzpusula @pacman davşanım
Eki Görüntüle 2848891
TebriklerGeçen hafta:70.5
Bu hafta:70.4
Yüzde : 0.141
Haftaya hedefim:70 olsun
Cherry Mom @seyrulseferEki Görüntüle 2848910
Tebrikler
Düşük kiloda bu kayıplar süper vallaGecen hafta: 56.0
Bu hafta: 55.2
Fark: 800 gr
Yüzde: 1.43
Hem tatlımı yerim hem eksimi görürüm :d hedefim 55.5 di fazlasıyla ulaştım. Haftaya hedef 55.0 olsun 2 hafta iyi eksi gördüm bu hafta duraklama olabilir
Cherry Mom muhursuzpusula hzlsel
TebriklerGunaydin kizlar
Dünün fotosunu paylasiyorum bugun sabit çıktım.
Gecen hafta 69.8
bu hafta 69.4
400 gr
Yuzde 0.573
Haftaya hedef 68.8
Cherry Mom muhursuzpusula @karabiber01
Eki Görüntüle 2848939
TebriklerHayırlı cumalar tebrikler kızlar bayram haftasına rağmen güzel eksilerimiz var
Geçen cuma 86
Bugün 85.5
Fark 0.5
Yüzde 0.58
Bu haftaki Hedefim 85
TebriklerGeçen hafta: 79.6
Cherry Mom @olvidos
Eki Görüntüle 2849016
Evet canım dahil olmak istiyorumkollontai canım bu hafta ortaklar listesine seni dahil edeyim mi geçen gün çok aktif olamayacağım demiştin ama bi sorayım dedim tekrar☺
Geçen Hafta: 88.6
Bu Hafta: 87,4
Fark:1,2
Yüzde:1,354
Hedef:86,9
Cherry Mom Mathildablue muhursuzpusula
Harika ortim bu haftayı güzel bir eksiyle kurtardıkGeçen Hafta: 88.6
Çok iyi ya maşaallahGeçen Hafta: 88.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?