Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canım anlayamadım gece 5 gibi niye su içtin o kadar Kendi durumunu bile bile
Saat kaçta bildirim yapacaksın tüm gün aç durumazsın sonuçta
Kaptanım biliyorsunuz hiç su içemiyorum. Mayıs ayını her gün 3 lt su içerek geçirecektim. Gün boyu unutunca gece kalkıp içtim çoğunu. Siz kaç derseniZ o saate kadar beklerim. Akşama kadarda aç kalırım yeterki takıma zararım en az dokunsun. 250 gr artıyım

Günaydın kızlarrr

Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum

Eki Görüntüle 2848866
Bu hafta kilo verebilen her şeyi başarır. Süpersin, tebrik ederim. Aynı kiloya gelmişiz seninle, ki ben bu hafta hiç kilo veremedim. Motivasyonunu kaybetme sakın
Geçen cuma : 56.7
Bu perşembe : 56.3
Fark : -400
Yüzde : %0.705
Haftaya hedef aslında sabit gelmek ama 56 olsun
Cherry Mom @matteroftime muhursuzpusula
Aaaa mızıkçı. Haftaiçi kesin kilo aldım kesin kilo aldım diye diye kandırdın bizi, neyse yalnız değilim en azından diye kandırıyordum kendimiBen şimdi gidem de başımı nerelere vuram.. Tebrikler exorticanım
Geçen cuma 57.0 kg
Bugün 55.4 kg
Fark -1.6 kg
Cherry Mom muhursuzpusula @pacman davşanım
Eki Görüntüle 2848891
Sen üç milyor milyon milyar sen sen ne yaptın sen? Valla helal olsun, bir noktadan sonra kilo vermek zorlaşıyor hele ki 50 kilolarda kilo vermek çok çok daha zor. Tebrik ettim tatlım
Geçen hafta 56.7
Bu hafta. 55.9
Fark 0.8
Yüzde 1.41
Hedef 55.6
Cherry Mom ummhnisa
Azdan az çoktan çok gider seyrülcüm diyerek tebrik ediyorum seni. 50 kilolarda bu performans gayet iyi
Yerim yerim kilo almam diyenlere napıyorduk buralarda kızlar, söyleyin de aşırıya kaçmayayım Mathildacım tebrik ederim -800 gram için hangi tatlılardan, karbonhidratlardan fedakarlık ederdim ben kimbilir.

Yok canım akşama kadar aç kalma tabi ama tartı öncesi vücudu öyle suyla doldurmasaydın keşke sıvı alımı bile belli bir saaten sonra kısılmalı kötü olmuş üzüldüm şimdi.
Liste bitti sayılır hzlsel 1 gibi yapacak dün konuşmuştuk muhursuzpusula henüz yok o geç yatıyor ama 2 ye kadar gelmiş olur sende 2 giib bildirim yap tatlım ondan sonra da aç kalma zaten yazık günah imkanın varsa spor yapmaya çalış terle birlikte vücuttan su atımı sağlamış olursun

Canımcım ben dün böyleydim bugün tartılmadım pazartesi tartısında anlayacaksın ne demek istediğimi

Teşekkür ederim kızlar redsonja87 yok kız nerde ye ye kilo alma 2 gün önce yemiştim dün yemedim açlıktan zor uyudum gece Aksam yemeğinden sonra ara öğün hic bisi yapmadım öyle toparladı sanırım . Birde ben her günüme kalori aşmadan tatlı bisi ekliyorum ondan artı çıkmamış olabilir. Tesekkür ederim sonjajım

Geçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8

Cherry Mom muhursuzpusula
Hedef60kgolmak bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum.
Tebrikler canım
Ortim sen her halinle eksisin tartı yönünü şaşırmıştır üzülme
Günaydın kızlarrr

Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum

Eki Görüntüle 2848866
maşallah canım
Geçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
Tebrikler
Geçen cuma : 56.7
Bu perşembe : 56.3
Fark : -400
Yüzde : %0.705
Haftaya hedef aslında sabit gelmek ama 56 olsun
Cherry Mom @matteroftime muhursuzpusula
Yine eksidesin sıkma canını bi günlük kaçamakla hiçbişi olmaz
Geçen cuma 57.0 kg
Bugün 55.4 kg
Fark -1.6 kg
Cherry Mom muhursuzpusula @pacman davşanım
Eki Görüntüle 2848891
Kocaman bi nazar değmesin
Geçen hafta:70.5
Bu hafta:70.4
Yüzde : 0.141
Haftaya hedefim:70 olsun
Cherry Mom @seyrulseferEki Görüntüle 2848910
Tebrikler
Geçen hafta 56.7
Bu hafta. 55.9
Fark 0.8
Yüzde 1.41
Hedef 55.6
Cherry Mom ummhnisa
Tebrikler
Düşük kiloda bu kayıplar süper valla
Gunaydin kizlar
Dünün fotosunu paylasiyorum bugun sabit çıktım.
Gecen hafta 69.8
bu hafta 69.4
400 gr
Yuzde 0.573
Haftaya hedef 68.8
Cherry Mom muhursuzpusula @karabiber01
Eki Görüntüle 2848939
Tebrikler
Hayırlı cumalar tebrikler kızlar bayram haftasına rağmen güzel eksilerimiz var
Geçen cuma 86
Bugün 85.5
Fark 0.5
Yüzde 0.58
Bu haftaki Hedefim 85
Tebrikler
Geçen hafta: 79.6
Bu hafta: 78.9
Fark: 0.7
Yüzde: %0,879
Haftaya hedef: 78

Cherry Mom @olvidos

Eki Görüntüle 2849016
Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…