- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.361
Tebrikler kuzucuğum haftaya çok daha güzel vereceksin spor yap emiGeçen Cuma: 67.3
Güncel: 66.3
Fark: 1
Yüzde: %1.486
Sonraki Hedef: 65.8
Cherry Mom muhursuzpusula
Hedef60kgolmak bebeğiim final kilonu heyecanla bekliyoruum.
Muhteşem canım kilon az olmasına rağmen çok iyi gitmişGünaydın kızlarrr
Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum
Eki Görüntüle 2848866
Tebrik ederim canımGeçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
Muhteşemsin canımGeçen cuma 57.0 kg
Bugün 55.4 kg
Fark -1.6 kg
Cherry Mom muhursuzpusula pacman davşanım
Eki Görüntüle 2848891
Tebrikler canım bayram haftasında kilo vermek kolay iş değil inşallah bu haftadan sonra güzelce vereceksin Ramazan’ı bitirdik gitsin kilolarGeçen hafta:70.5
Bu hafta:70.4
Yüzde : 0.141
Haftaya hedefim:70 olsun
Cherry Mom S seyrulsefer Eki Görüntüle 2848910
Olur tabi canım evine gel toparlarsın anneciğinin yemeklerini gidene kadar gönül rahatlığıyla ye bu kiloların çoğu ödem zaten
Tebrikler canım çok iyi bir oran
Tebrikler canımDünün fotosunu paylasiyorum bugun sabit çıktım.
Gecen hafta 69.8
bu hafta 69.4
400 gr
Yuzde 0.573
Haftaya hedef 68.8
Cherry Mom muhursuzpusula @karabiber01
Eki Görüntüle 2848939
Haftaya toparlarsın canım bayram haftasıydı sonuçta gayet normalEki Görüntüle 2848945
Geçen hafta 72.1
Bu hafta 72.6
500 gr almışım
Yüzde - 0.69
Herkesten çok özür dilerim düzenli menü yazamadım yazamadığım günler kaçamak yaptım sonuç kötü oldu bu hafta en az 1 kilo eksik geleceğim söz veriyorum
Tebrikler canımHayırlı cumalar tebrikler kızlar bayram haftasına rağmen güzel eksilerimiz var
Geçen cuma 86
Bugün 85.5
Fark 0.5
Yüzde 0.58
Bu haftaki Hedefim 85
Oooo işte beklediğim hareketler bence kesin kapışalımBen daha yeni girdim ana listeye bi yere gitmeye niyetim yokkaptanımla ilk hedefi 55 belirlemiştik. Bi 2. Hedef daha belirlicem sonra
Cok iyi tebrikler. Aynı kilolarda benzer oranlarda vermişiz. Kapışalım mı
Ya sana helal olsunGeçen hafta 56.3
Güncel 55.3
Fark 1
Cherry Mom
redsonja87 hedefi tutturamasam da eksilerimle geldim ortim geç uyandım da azıcık
Ağzından bal damlıyorYa sana helal olsunBak demişti diyeceksin, o listeye giremeden 53 olacaksın sen. Bu hafta için kusura bakma, ortiler sıralamasında faydam olmadı sana ancak malum; ramazan, bayram derken. Mücbir sebep diyelim biz en iyisi
Kocaman kocaman tebriklerBir de spor dahil etsen programına, yine 48 leri görürsün sen kısa zamanda.
Ortak mı olmak istiyorsunuz rakip mi anlamadım
Kıııızzzz ben de anlamadım gittiAy bu neeeeeee ? Daha da kilo veremiyorum yiiiaaa dersen
Ne yaptın sen, yaktın yıktın ortalığı
Tebrik ederim çok çok çok.
Kızlar hepinize kocaman tebrikler, şaka bir yana da motive oluyor insan böyle eksiler görünce. Sabahtan beri aç geziyorum mesela ben, mutlu musunuz
Vay vay çok iyi canım o biralara rağmenGeçen hafta 56.3
Güncel 55.3
Fark 1
Cherry Mom
redsonja87 hedefi tutturamasam da eksilerimle geldim ortim geç uyandım da azıcık
Kapışırken ortak da olsak birbirimizi gaza getiririz gibime geldi ama birdeOrtak mı olmak istiyorsunuz rakip mi anlamadım
Çok iyi canımGeçen hafta 56.3
Güncel 55.3
Fark 1
Cherry Mom
Yiiaaaaa sevgi saatiCanım benim senin de menülerin çok iyi aslında, pek bişey yemedin ki lakin seni bu karantina mahvetti, güzel açık havalarda bi yürüdün mü ne eksiler gelecek sendenaç gezme kıyamam
Sağol canm ama hep diyorum o dün ki biraları içmeyecektimKıııızzzz ben de anlamadım gittidaha Çarşamba günü -100 düm tartıyla kavga ediyordum ne olduysa iki günde oldu Sağol canım benim bundan sonra konuşmayacağım söz
Vay vay çok iyi canım o biralara rağmenkilo alacağım diye aylardır ağzıma tek damla sürmedim ya şimdi seni görünce şöyle bir cesaret geldi
Teşekkürler kaptanımÇok iyi canımtebriklerrr
Yiiaaaaa sevgi saati
Hırslandım orticanım hiiiiç merak etme. Bomba gibi döneceğim. Haftaya cuma günü giriş cümlem hazır; UzUn ZaMAnDIR YOkTum Biri Demİş ÖLdü, AmA ŞUnU BİLinKi KraL GeRi Döndü..........!!!!!
+100 ne ki kuzuuumBen artı 100 gram almışım. Buna da şükür diyorum, ipini koparmış deli dana gibiydim 2 gündür. Lakin bugünden itibaren eski formuma dönüyorum. Kaptanım ben bugün değil önümüzdeki Cuma takıma dahil olayım.Cherry Mom
Tartıdaki kilom 57.5 di. Bugün sporda yapacağım. Zaten takımda olmadığım için saat 5-6 gibi fotoğraflı bildirim yaparım. Belki daha az çıkar kilom spordan sonra o saatlerde.
oyyy al benden bir tane dahaaaaGünaydın kızlarrr
Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum
bak umutlu değildin çok amaaa tebriklerrGeçen hafta 69.3
Güncel 68.7
Fark - 600gr
Hedef 68.4
Bir şeyler ettim etmez mi olaydım şu an onun kararsızlığındayım
Ya bak sen benim hemşehrimebebiş asıl sen ne ettinnnmmmm
Bugün yulaf yiyecektim ama protein kaynaklı besleneyim diyorum sıfır karbon olsun hatta onu bir şekilde ayarlarım zaten
Ben şimdi bildirimimi yapayım sonra çıkıp yokuşlu yollarda tempolu yürüyüş yapayım yollar beni bekliyor
canııım tebrikssGeçen cuma : 56.7
Bu perşembe : 56.3
Fark : -400
Yüzde : %0.705
Haftaya hedef aslında sabit gelmek ama 56 olsun
Cherry Mom @matteroftime muhursuzpusula
evet tartılar yalan söylemezOff müthiş müthiş.Böyle sizlerinkini görünce ben de çok gaza geliyorum ama bu kadarı olmuyor hiç bende. Spor harici çok hareketsizim genelde ondan sanırım. Aman sakın - yazma yüzdenin başına, - olunca kilo almış demek kadkskkdskd Gerçi yanlış hesaplamaz kaptanım ama öyle görüncü çarpıntım oldu. Kilo almak istemiyoruz!
Karabiberiiim çok iyisin.Bir hafta salsam beni geçeceksin he. Seninle tatlı bir mücadele içindeyiz hahahaha
Benim çok sevdiğim Nowzaradan’ın hiç aklımdan çıkarmadığım bi sözü vardır bilir misin?: “The scale doesn’t lie, people do.” Bugün tartıda göreceğiz pişman olacak mısın, olmayacak mısın?
Eki Görüntüle 2848878
Ay -900’dü aslında da 1 kiloya tamamlamak için 40 dk falan geç tartılmış olabilirim bekleyip.
vayyy ilk ve son kez eksiksiz menü bildirimim
Oyy ne tür bir restoran olcak canımmmAman aman tartılma o zaman.Ya bir günde alamazsın kilo zaten. Spor da yapıyorsun sen bebiş. Eksi gelirsin haftaya eminim. Ya korkmasam iyi de biz arkadaş grubu olarak yemeği çok severiz. Yeni yerler keşfetmek için yemeği de severiz. Abartır mıyım diye korkuyorum sadece. Ama en kötü o gün bi tek o öğünde yerim diye de düşündüm. Neyse hele o gün gelsin de bakalım.
ineceksiiin moral bozmak yokkŞunu yavaşça bırakayım umarım regl günüm olduğu için böyledir ama 64 görmekten iyidir . Kaptancım bugün dönüyorum tamamen bitti yan gelip yatma günleri şu 60 ın altına inmem lazım artıkCherry Mom
canım toparlarsıın
Güzel hakiki bi dondurma ye benceAman yarabbi bu nasıl bir yüzdediiir? Kendim hesapladım dayanamadım.Artık seni kimse tutamaz. Aaaah ah ilk gelişin bile hep aklımda.
Bizde tatlı yok şu an aslında.Baklava bitmiş #şükür. Acaba dondurma alsam mııı, yoksa başka bi şeyler mi düşünsem emin olamadım. Hiç bozmasam da müko olur, ama düşüniciğim.
Ne demek hayatım, senin de aynı şekilde düşündüğüne eminim.
Beni unutma ihtimaline karşı (öyle bi şey yok da yaniiiii) sana bir şarkı gönderiyorum.Adımı unutma diye. Hüzünlü bir şarkı göndermek istemedim tabi. ki. (İlk pp'nde gözüme kumral gibi gelmiştin, beyaz da olabilir ama minik ayrıntılar. )
ya orda tartılman bile hataGeçen hafta 74,0
Bu hafta 75.1
Fark +1.1
Yüzde bilmem kaç
beni başbakanlığa ata diyetisyen olarakYa seni nerelere atayım ben 4 haftada destan yazdın resmen
Ya arkadaşlarımka buluşma planlarım var onları bi atlatayım da üst liste düşünülür canım ya bilemiyorum şu anda
oooo müthişsin kuzum tebriklerr
baklavamı da yerim kilomu da veririm gariiiGecen hafta: 56.0
Bu hafta: 55.2
Fark: 800 gr
Yüzde: 1.43
Hem tatlımı yerim hem eksimi görürüm :d hedefim 55.5 di fazlasıyla ulaştım. Haftaya hedef 55.0 olsun 2 hafta iyi eksi gördüm bu hafta duraklama olabilir
Cherry Mom muhursuzpusula hzlsel
bu hafta da birinci olmazsam napiim bitti zatenNazar değmesin ama derece gelecek gibi hissediyoruuum.Diğer takımlardan daha durumda gibiyiz şu an için.
olsun canım toparlarsın bitti zor günlerGunaydin kizlar
Dünün fotosunu paylasiyorum bugun sabit çıktım.
Gecen hafta 69.8
bu hafta 69.4
400 gr
Yuzde 0.573
Haftaya hedef 68.8
Cherry Mom muhursuzpusula @karabiber01
mezun olayım diyeCok iyi ya tebrik ederim haftalardir ayni performansla ilerliyorsun harikasin darisi basimiza
1.lik gelir mi kiNe diyorsuuuunnnnntebrikler burcummm
hadi bu hafta asılma zamanıGeçen hafta 72.1
Bu hafta 72.6
500 gr almışım
Yüzde - 0.69
Herkesten çok özür dilerim düzenli menü yazamadım yazamadığım günler kaçamak yaptım sonuç kötü oldu bu hafta en az 1 kilo eksik geleceğim söz veriyorum
teşekkürler canım tebriklerHayırlı cumalar tebrikler kızlar bayram haftasına rağmen güzel eksilerimiz var
Geçen cuma 86
Bugün 85.5
Fark 0.5
Yüzde 0.58
Bu haftaki Hedefim 85
üç milyar milyon hahaSen üç milyor milyon milyar sen sen ne yaptın sen? Valla helal olsun, bir noktadan sonra kilo vermek zorlaşıyor hele ki 50 kilolarda kilo vermek çok çok daha zor. Tebrik ettim tatlım
oooo 60lar korksun senden artık tebriklerr detoks ortimmGeçen hafta: 79.6
Bu hafta: 78.9
Fark: 0.7
Yüzde: %0,879
Haftaya hedef: 78
yaaa tekrar okudumHedef60kgolmak seni ortaklardan çıkarmıyorum dimi canım
İnşaAllah bebeğimOlur tabi canım evine gel toparlarsın anneciğinin yemeklerini gidene kadar gönül rahatlığıyla ye bu kiloların çoğu ödem zaten
Hahahahahahaha inş bebeğim.Tebrikler kuzucuğum haftaya çok daha güzel vereceksin spor yap emi
Hahahhaahhaha ben onu izleyince iştahım kesiliyor resmen.evet tartılar yalan söylemez
muhursuzpusula da izliyor ağır yaşamları
Oyy ne tür bir restoran olcak canımmmhakettin şimdiden valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?