- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.501
Yok kaptanım bu plan çoktandır vardıListeye alacağım dedim diye mi böyle abarttın ha kuzummenüyü yazmamazlık etme görelim mutlaka önümüzdeki 2 günüde biraz düşük kalorili geçirirsen hiç birşey olmaz canım olmul bitmiş artık göndrmeye bakacağız üzülme
Ama sizde tam pandeminin göbeğine düşmüşsünüz canımsabırlar diliyorum umarım eşinde seni çok bunaltmadan nazın niyazın dozunu ayarlar :/
Şimdi gördümYok kaptanım bu plan çoktandır vardıPorsiyonları az yedim sporumu da yaptım akşamı aç geçiriyorum Artık 1 hafta hiç kaçamak yok merak etme, menüyü de yazdım
14 mayıs
Bugün birkaç arkadaş piknik yaptık (yasak olmayan bir alanda, korona riski de yoktu). Gün menüsü ikramları vardı, ben de bir tabak yedim malesefBir daha olmayacak söz.
Bir tatlı tabağı gün menüsü, her şeyden biraz biraz yedim abartmadan (rulo pasta, poğaça, börek, patates salatası, kısır)
Başka da bir şey yemedim gün boyu vicdan azabından, şu an karnım aç hatta
Bol su
Spor: Leslie 3 mil
Cherry Mom @monarosaa ummhnisa
Tebrik ederim kızlar bu hafta 2. OlmuşuzCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 726. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> % 1,026
2. (5. TAKIM) ==> %1,017
3. (4. TAKIM) ==> %0,958
BİREYSEL DERECELER
1. Zerosima ==> %2.955==>10.TAKIM
2.Hedef60kgolmak ==> % 2.807==>5.TAKIM
3. S seyrulsefer ==> % 2,646==> 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Eddaak ==> -%2.055==> 10. TAKIM
Canım çok uzun zamandır görüşemediğimiz bi arkadaşla görüştükÜzme kendini, diyeceğim ama üzülmemek elde olmaz tabii ki. Ama emin ol her ailede olur böyle şeyler.Pandemi yüzünden insanlar da iyi bunalıma girdi. Tabii ki bu demek değil ki birbirimize çatalım. Hiçbir bahane de olamaz zaten. Ama hayattaki en önemli şey kendinsin. Bunu unutma. :) Kavga etmiş olsanız bile kendini, sinirlerini harap etmene değmez hiçbir şey. Kendinin en iyi hali ol bebiş. Lav yu.
Kahvaltı gayet iyiydi ki.... Ortim cuma diye mi böyle yaptın?Poğaça lafını duyunca bile midem alev oldu şu an hahaha Akşam bi şey yemeyerek dengelemişsin ama kendine yazık. Aç bıraktın kendini. Hem de o glisemik indeksi everest dağında olan şeylere rağmen. Kendine bunu yapmaa, bize de. Bir de suyu 2 lt yapalım mı yarın? Ben hep 2400 içiyorum bana da yetişmek isteyebilirsin.
Cuma için çook abartılı değil demişsin ama ben hep bu ayarda yiyorum bebeğim.İnş diğer günler çok oldu demezsin bana hahaha Ki bugün öğle yemeği yiyemedim. Normalde bir de araya öğle yemeği patlatırım, ohh ziyafet çekerim kendime. Genellikle diyet listelerim var eski, onlara uymaya çalışıyorum. Her hafta bir tanesine. Ama %100 uyamıyorum tabii ki.
Aman diyim çocuklara alsan bile ye-me.Bak ben sıcacık ekmekten bile bir parçacık aldım. Gözümün önünde baklavalar yendi -ki en sevdiğim fıstıklı baklavadır, o da ondandı-. Annem kızartmalar mı yapmadı, Hatay börekleri mi pişirmedi. Çok zor oldu ama hep tuttum kendimi. Sen de tut bebiş, bu kilolar başka türlü gitmez. Çünkü her gün başka bir bahane yaratabiliriz istersek. Gece gece çenemin düşeceği varmış. Ay ne çok konuştum. Psikoloji mi okusam ne etsem hahaha
Ben olsam direkt aile hekimliğine gider bi kan değerlerime baktırırdım. Eğer daha önceden böyle bir sorunun yoksa büyük ihtimal diyetle birlikte aldığın vitamin/mineraller de azaldı. Ona bağlı da saçın dökülüyor. Birçok vit/min eksikliği saç dökülmesi yapar. Kan tahliline göre takviye alırsın oldu bitti. Hastanede sürünmene bile değmez.
Vicdan çorbası ne oluyorŞimdi gördüm
Yarın vicdan corbasııı
Tamam canımYok kuzm beni haftaya eklersin inşaAllah
Bu hafta da kaynanamda oluruz özlemişlerdir
Bi nane çayı yap canım iyi gelirAy benim midem çok fena ya bugünden beri bi gaz var dolanıp duruyor şişiyor iniyor şu an öyle bi gergin ki midem en son 6da yemişim yemeğimi ama sanki 1 dk önce sofradan kalkmış gibiyim aşşırı rahatsızım aşşırııı
Yatıyorum öyle midem de çok yanıyor üşüttüm mü ne yaptım anlamadım vallahi yaBi nane çayı yap canım iyi gelir
döverim bak seni mezunum ben
Böyle yiyip yiyip kilo alırsan mezundan geri dönersin (depresyon yükleniyor....)
Aslında akside olabilir yani bak onlar daha kötü durumda ama maşallah biz iyiyiz oh oh da diyebilirizHahahahahahaha inş bebeğim.
Hahahhaahhaha ben onu izleyince iştahım kesiliyor resmen.O yüzden her kilo vermek istediğimde açar izlerim biraz ki yemek yemeyim.
Mangal tarzı bi yer olacak sanırım. Açık havada olmak istediğimiz için İncek tarafında çardakları olan bi restorana gideceğiz. Ama ortaya başka yerden bir iki şey daha söyleyebiliriz.
Valla benimde saçlarımda aşırı dökülme vardı değerlerimde sıkıntılar vardı ve galiba bu dönem d vitamini düzenli kullandım belki ondanda olabilir düzeldi gibi sanki :) bide bende erkek tipi saç dökülmesi vardı daha doğrusu dökülme denmez ona rağmen boynuzlarım var gibi o bölgelerde saçlarım aşırı seyrek kısacık bişeydi saçım açıkken önleri aşırı bebe duruyodu bebek saçları yani :))) izmirde bi eczanede yapılan bir serum keşfettim onu kullanıyorum 2 aydır deneyeyim dedim kıydım paraya ve bayaa çıktı saçlarım :) neden bilmiyorum bunu anlatasım geldiDoktor bacılarım aşırı saçlarım dökülüyor randevu alamıyorum şu an hastanelerden önce saglık ocagına mı gideyim tahlil yaptırıp yoksa özel hastaneye mi bana bi yol gösterin moralim sıfırHedef60kgolmak @pacman
Çayın yanına birşey getirmemiş mi
Yanına diyince aklıma ne geldi
Bi gün annemi fena bir gıcık tuttu kadın tıkandı durdu bende koştum aceleyle bi lokma ekmek kaptım getirdim.. ekmeği aldı içini açtı bana bi yapıştırtınoluyor anne yaaaa dedim ekmek böyle boş mu getirilir içine peynir falan bir şey koysaydın dedi
Yok merak etme Birtanem tartıda sonra yedim sana yetişemem yani canım akşam mangal vardı biraz fazla kaçtı birde tatlı yedim daha ne olsun değilmi, canımOff müthiş müthiş.Böyle sizlerinkini görünce ben de çok gaza geliyorum ama bu kadarı olmuyor hiç bende. Spor harici çok hareketsizim genelde ondan sanırım. Aman sakın - yazma yüzdenin başına, - olunca kilo almış demek kadkskkdskd Gerçi yanlış hesaplamaz kaptanım ama öyle görüncü çarpıntım oldu. Kilo almak istemiyoruz!
Karabiberiiim çok iyisin.Bir hafta salsam beni geçeceksin he. Seninle tatlı bir mücadele içindeyiz hahahaha
Benim çok sevdiğim Nowzaradan’ın hiç aklımdan çıkarmadığım bi sözü vardır bilir misin?: “The scale doesn’t lie, people do.” Bugün tartıda göreceğiz pişman olacak mısın, olmayacak mısın?
Eki Görüntüle 2848878
Ay -900’dü aslında da 1 kiloya tamamlamak için 40 dk falan geç tartılmış olabilirim bekleyip.
Böyle yiyip yiyip kilo alırsan mezundan geri dönersin (depresyon yükleniyor....)
Aslında akside olabilir yani bak onlar daha kötü durumda ama maşallah biz iyiyiz oh oh da diyebiliriz
Valla benimde saçlarımda aşırı dökülme vardı değerlerimde sıkıntılar vardı ve galiba bu dönem d vitamini düzenli kullandım belki ondanda olabilir düzeldi gibi sanki :) bide bende erkek tipi saç dökülmesi vardı daha doğrusu dökülme denmez ona rağmen boynuzlarım var gibi o bölgelerde saçlarım aşırı seyrek kısacık bişeydi saçım açıkken önleri aşırı bebe duruyodu bebek saçları yani :))) izmirde bi eczanede yapılan bir serum keşfettim onu kullanıyorum 2 aydır deneyeyim dedim kıydım paraya ve bayaa çıktı saçlarım :) neden bilmiyorum bunu anlatasım geldi
Ayyy kaptanım buna benzer bir hikaye bende de var. Annem şuan tansiyon hastası ama ilk hastalığı başladığında doktorlar falanda kontrol ediyolardı ona iyi gelecek ilacı bulana dek deniyolardı yani dozunu vs. o sırada da annemin tansiyonu bir anda aşırı yükleniyodu ve baya gözü açık ama bilinci kapalı noktaya geliyodu sonrası artık felce kadar gidebilecek bi nokta yani tansiyonu aşırı yükseliyo müdahale etmek lazım. Doktorda bize su çarpın falan demişti olursa diye. Bir gün koltukta oturuyodu falan derken yine oldu bilinci gitti gözü açık ama kas katı kesildi bizde aldık baya bii sürahi suyu çarparcasına döktük, yok kendine gelmiyo artık baya bildiğin anneme tokat atıyoduk şak diyesonra bir gün öyle oldu kendine geldi ve insan o an der ki ayy ne oldu bana kötü oldum falan. Yooook annem aksine etrafa baktı ve bu ne hal böyle mahfetmişsiniz koltuğu sırıksıklam olmuş ya offff diye kızmaya başladı bize
Lokumlar mideyi yaktı belli kiYatıyorum öyle midem de çok yanıyor üşüttüm mü ne yaptım anlamadım vallahi ya
Yok valla var öyle bir çorbaVicdan çorbası ne oluyormecazi anlam mı yoksa ceza olarak çorba mı içiyoruz sadece
Oy kaptanım oy oyLokumlar mideyi yaktı belli ki
Geçmiş olsun canım yarına birşey kalmaz inşallah
Seriyye nerelerdesin canım yaOff çok şükür katıla bildim.sonunda aranıza internetim çok kötü bişey yapamıyorum bu günkü menüm
Akşam makarna yedim. Sadece tek Ogün beslenildi
Akşama kadar 3litre su.icildi
10000 adım atıldı
Ramazanin bitmesinden dolayı menümü bı dogru düzgün oturtamadim
Cherry Mom özür dilerim kaptanım bendende kaynaklanmayan sorundan dolayı katilamiyodum
@Mehfam
Ay çok güldüm ya hiç duymamıştımYok valla var öyle bir çorbaDilara koçak tarifi
Ablamın diyetisyeni vermişti ona içerik aynı isim farklıydı tbi metabolizma çalıştıran çorba olarak vermişti..Ay çok güldüm ya hiç duymamıştımbakayım kalorisi azsa yapabilirim
Selam ortim ben bu hafta cok veremedim insallah seninle 68 leri gorurum iyi bir hafta gecirelim insallahummhnisa canım asıl ben teşekkür ederim hedefimize ulaştık
C Cagrihilal1 yeni ortim selamBu hafta bizim haftamız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?