Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok kaptanım bu plan çoktandır vardı Porsiyonları az yedim sporumu da yaptım akşamı aç geçiriyorum Artık 1 hafta hiç kaçamak yok merak etme, menüyü de yazdım

Yok kaptanım bu plan çoktandır vardı Porsiyonları az yedim sporumu da yaptım akşamı aç geçiriyorum Artık 1 hafta hiç kaçamak yok merak etme, menüyü de yazdım
Şimdi gördüm
Yarın vicdan corbasııı

Tebrik ederim kızlar bu hafta 2. Olmuşuz
Hedef60kgolmak S seyrulsefer sizleri ayrıca tebrik ederim bu hafta süperdiniz

Canım çok uzun zamandır görüşemediğimiz bi arkadaşla görüştük
Zalımın kızı poğaçayı da çok güzel yapar hep onun suçu dayanabilseydim sabah kahvaltı da yapmayacaktım ama olmadı. Şu anda hiç aç değilim öyle çok yemişim ki. Yarın spor da yaparım dengelenir inşallah.

Bi nane çayı yap canım iyi gelir

döverim bak seni mezunum ben
İnşaAllah bebeğim

Bak oku oku muhursuzpusula
Böyle yiyip yiyip kilo alırsan mezundan geri dönersin (depresyon yükleniyor....)

Aslında akside olabilir yani bak onlar daha kötü durumda ama maşallah biz iyiyiz oh oh da diyebiliriz
Valla benimde saçlarımda aşırı dökülme vardı değerlerimde sıkıntılar vardı ve galiba bu dönem d vitamini düzenli kullandım belki ondanda olabilir düzeldi gibi sanki :) bide bende erkek tipi saç dökülmesi vardı daha doğrusu dökülme denmez ona rağmen boynuzlarım var gibi o bölgelerde saçlarım aşırı seyrek kısacık bişeydi saçım açıkken önleri aşırı bebe duruyodu bebek saçları yani :))) izmirde bi eczanede yapılan bir serum keşfettim onu kullanıyorum 2 aydır deneyeyim dedim kıydım paraya ve bayaa çıktı saçlarım :) neden bilmiyorum bunu anlatasım geldi

Ayyy kaptanım buna benzer bir hikaye bende de var. Annem şuan tansiyon hastası ama ilk hastalığı başladığında doktorlar falanda kontrol ediyolardı ona iyi gelecek ilacı bulana dek deniyolardı yani dozunu vs. o sırada da annemin tansiyonu bir anda aşırı yükleniyodu ve baya gözü açık ama bilinci kapalı noktaya geliyodu sonrası artık felce kadar gidebilecek bi nokta yani tansiyonu aşırı yükseliyo müdahale etmek lazım. Doktorda bize su çarpın falan demişti olursa diye. Bir gün koltukta oturuyodu falan derken yine oldu bilinci gitti gözü açık ama kas katı kesildi bizde aldık baya bii sürahi suyu çarparcasına döktük, yok kendine gelmiyo artık baya bildiğin anneme tokat atıyoduk şak diye sonra bir gün öyle oldu kendine geldi ve insan o an der ki ayy ne oldu bana kötü oldum falan. Yooook annem aksine etrafa baktı ve bu ne hal böyle mahfetmişsiniz koltuğu sırıksıklam olmuş ya offff diye kızmaya başladı bize

Yok merak etme Birtanem tartıda sonra yedim sana yetişemem yani canım akşam mangal vardı biraz fazla kaçtı birde tatlı yedim daha ne olsun değilmi, canım

yaa bu anneler ne minnoşlar

Seriyye nerelerdesin canım ya
Düzeldi mi peki internet problemin bundan sonra düzenli girebilecek misin yani ? Böyle düzensiz olunca biz seni takip edemiyoruz canım çıkarmıştık bu sebeple listelerden düzenli yazarım dersen alalım veya böyle listelerimiz dışında bizle olabilirsin

Menü takibini artık mehfam yapmıyor kendisini etiketleme Gerek yok canım ummhnisa yapıyor

Ay çok güldüm ya hiç duymamıştım bakayım kalorisi azsa yapabilirim
Ablamın diyetisyeni vermişti ona içerik aynı isim farklıydı tbi metabolizma çalıştıran çorba olarak vermişti..
Sabah normal kahvaltı
Öğlen ve akşam bu çorbadan içiyordu bende geçtiğimiz sene listedeyken çoğu Çarşamba Perşembe günümü böyle geçirmiştim tadı güzel doyurucu bir çorba bol baharat koyuyordum hoşuma gidiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…