Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünde kötü değildi menün aslında da 2 gündür biraz keyfin yoktu tansiyon sıkıntım var biraz da o etkili sanırım bugün daha iyiyim. Tatilin bitecek olması beni Motive ediyor çünkü eşim evde ve durmadan şuna da yiyelim çekirdekte çitlwyelim Bi kola getirsene ayyy baygınlık geldi valla. Yarın gidecek daire şükür ki
Salı gününe kadar sende eksiklerini tamamlarsın iyi olmuş senin için de
Menün şahane canım haftaiçi sporda eklersen yine çok güzel Bi eksi gelir senden. Bende yarın spora başlıycağım artık Bi çarşamba yapamam salı günü misafirim gelecek yatılı ama onun dışında cumaya kadar spor yapmayı düşünüyorum

İsmini seviyorsan değiştirme canım ben kağıda yazar öyle etiketlerim seni canım benim
Ne isim koyacağımı bilememiştim ilk hesap açtığımda kendi ismimle eşimin ismini kısaltıp ortaya karışık bir şey çıktı ortaya bu ara kafamda var ismimi değiştirmek ama içime sinen bir isim bulamadım henüz
Menüm çok güzel canım benim ben bugün yürüyüşe çıkamadım modum düşük bugün
Ben de bugün çok geç kahvaltı ettim sporu da resmen silah zoruyla yaptım gibi tatil bitiyor diye bende de var mod düşüklüğü

Ben bu diyete başladım başlayalı kabız oluyorum yarın ilk işim meşhur kaysı çayından almak olacak
Kuru kayısıyı ılık suda bekletip, sonra yumuşayan kayısıları yersen üzerine bir de beklettiğin o suyu da içersen KESİN ÇÖZÜM
Test edildi onaylandı Sabah aç karnına yapılmalı ancak bu işlem.Yatmadan yaparsan gece bağırsaklarının hareket sesi uyutmayabilir

Hayvan sevgisiyle yanıp tutuşuyorum kaptancım hoş ikisi de benden çok eşimi seviyorlar
Ayyy Beşiktaşlııı bunlarrr
Merhaba. Ben de kilo vermek icin burdayım. 40 yasindayim. Öğretmenim. 1 oglum var.
1.59 boy kilo 74 civaridir. Yarin sabah tam olarak yazayim kilomu.
ummhnisa daveti uzerine geldim
Merhaba
Esra bende takım kaptanıyım 35 yaşındayım çalışmıyorum şuan. Benimde 1 oğlum var. Takıma hoşgeldiniz umarım bizle birlikte istikrarlı gider ve ideal kilonuza ulaşırsınız
Menü sayfamız başka bir sayfada linkini ekliyorum yarından itibaren menüleri bekleriz birde 1.sayfadaki kuralları okuyup, formuda sanıyorum doldurmadınız onuda buradan dönerseniz seviniriz
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Canım tansiyonunu hemen bi ölçseydin keşke çok geçmiş olsun tekrarlamaz umarım
İki gündür o kadar çok dikkat ediyorum ki menülerime. Artık yarın ekside olmazsam tartıda problem var diye düşüneceğim. Bunu da buraya şerh düşeyim
Canım gelecek o güzel eksi merak etme
Bu, hafta bizi idare kaptanım bayram dan dolayı oldu
İdare derken yarın artı gelseniz bile cuma gününe kadar dişimizle tırnağımızlaa eksiye ulaşacağız amacımız bu

Menünde sporunda güzel kuzum afiyet olsun

Geçmiş olsun canım vertigo falan oldu acaba annemde arefe günü öyle olmuş vertigo demiş doktor
Geçmiş olsun canımdaha bugün annem de aynı şeyleri yaşamış vertigo olmasından şüphelendik inşallah değildir ama eğer yine olursa ihmal etme mutlaka doktora git
Sağolun bende aynı şeyden şüpheleniyorum ya seneler evvelde olmuştu ama hiç bu kadar yoğun değildi acaba o baş dönmesini çok şiddetli yaşadığı zaman geçince de yine yürürken falan yine etkilerini hissetti mi anneleriniz ? Çünkü gün boyu banyoya ve tuvalete gittiğimde bile beynim sarsılıyo gibiydi dengem yerinde değildi ama başım dönmüyodu

Çok geçmiş olsun yarına daha iyi olursun inşallah
Sağol canım teşekkür ederim
Sağol kaptanım
muhursuzpusula canım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım

Ya 2 gündür takımda ses seda yok inşallah her şey yolundadır

Kendinin en iyi hali ol benim ortim de yok dün menü de paylaşmamış hu huu orticanım nerelerdesinn
Ayy çok çok üzgünüm tatlım iki gündür feci bir baş agrısı yaşıyorum sürekli ilaç içip uyudum kaçamak falan yok

Ayyy Beşiktaşlııı bunlarrr
aynen kaptanım oğluşlarım Beşiktaş gibiler tam gününe yakıştı
Niye sen bile
Ben de veririm tabii de işte moda giremedim bi türlü. Baya 2 yıldır aynı kilolardayım. 75 olunca diyete başlıyorum 68 olunca bırakıyorum
Yine sen 75 te başlıyorsun canım baksana 120 kilo olmam gerekti zayıflamam gerektiğini anlamak için bu sefer biraz daha çıtayı yükselt 65 filan yap
Yarın arayıp soracağım canım inşallah vertigo değildir

Ya benim kuzenim kanser hastası kızlar bugün son ameliyatına girecek en risksiz ameliyatı diye demişlerdi ama dün doktor gelip aslında en risklisinin bu ameliyat oldığunu ve en uzun sürecek ameliyatın bu olduğunu söylemişlerben dün bu haberi aldığımdan beri ne buluyorsam yiyorum üzüntü moral bozukluğu beni çok etkiliyorkendimi geçtim kuzenimi düşünüyorum 1 saattir uyanığım uyuyamıyorum annem de gidiyor yanlarına ankarada kuzenim sizden çok çok dua etmenizi istiyorum

Canım kuzeninin ameliyatı çok güzel ve kolay geçer umarım, Allah şifasını versin, tez vakitte düzelip sağlığına kavuşsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…