- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.721
Menüm çok güzel canım benim ben bugün yürüyüşe çıkamadım modum düşük bugünKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, beyaz peynir, çeyrek lavaş
Akşam
Tavuk yemeği(150 gr), 4 yk bulgur pilavı, yarım avuç kuruyemiş
2.5 lt su, 3 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa Deniz ve Kum
Dünde kötü değildi menün aslında da 2 gündür biraz keyfin yoktu tansiyon sıkıntım var biraz da o etkili sanırım bugün daha iyiyim. Tatilin bitecek olması beni Motive ediyor çünkü eşim evde ve durmadan şuna da yiyelim çekirdekte çitlwyelim Bi kola getirsene ayyy baygınlık geldi valla. Yarın gidecek daire şükür kiNeredesin sen yahuDün menü de yazmadın... Neyse bugün yazmışsın. Birazdan bakıcam. Yarın gidecektim aslında ama hocanın covid servisine gitmesi gerekiyormuş. Salıya erteledi. Daha iyi oldu benim için de. Bir iki konuyu bitirememiştim. Onu çalışıcam yarın. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor? Motivasyonun iyidir umarımm.
Menün şahane canım haftaiçi sporda eklersen yine çok güzel Bi eksi gelir senden. Bende yarın spora başlıycağım artık Bi çarşamba yapamam salı günü misafirim gelecek yatılı ama onun dışında cumaya kadar spor yapmayı düşünüyorumKahvaltı: 1 haşlanmış yumurta: 40 gr lor, domates, saltalık, taze nane, kapya biber, 1 tane form etimek, yeşil çay
Ara 1: 1 tane yeşil elma
Ara 2: türk kahvesi, 10 gr çiğ kuruyemiş
Akşam: 1 kepçe şehriye çorbası, 5 yk taze fasulye, 150 gr yoğurt
Su: 2400 ml
Cherry Mom ummhnisa
Ne isim koyacağımı bilememiştim ilk hesap açtığımda kendi ismimle eşimin ismini kısaltıp ortaya karışık bir şey çıktı ortayaİsmini seviyorsan değiştirme canım ben kağıda yazar öyle etiketlerim seni canım benim
Ben de bugün çok geç kahvaltı ettim sporu da resmen silah zoruyla yaptım gibi tatil bitiyor diye bende de var mod düşüklüğüMenüm çok güzel canım benim ben bugün yürüyüşe çıkamadım modum düşük bugün
Sabahları kuru kayısı da yiyebilirsin canım ben de işe yaradı geçen haftaBen bu diyete başladım başlayalı kabız oluyorum yarın ilk işim meşhur kaysı çayından almak olacak
Kuru kayısıyı ılık suda bekletip, sonra yumuşayan kayısıları yersen üzerine bir de beklettiğin o suyu da içersen KESİN ÇÖZÜMBen bu diyete başladım başlayalı kabız oluyorum yarın ilk işim meşhur kaysı çayından almak olacak
Ayyy Beşiktaşlııı bunlarrrHayvan sevgisiyle yanıp tutuşuyorum kaptancım hoş ikisi de benden çok eşimi seviyorlar
MerhabaMerhaba. Ben de kilo vermek icin burdayım. 40 yasindayim. Öğretmenim. 1 oglum var.
1.59 boy kilo 74 civaridir. Yarin sabah tam olarak yazayim kilomu.
ummhnisa daveti uzerine geldim
Canım tansiyonunu hemen bi ölçseydin keşke çok geçmiş olsun tekrarlamaz umarımAyy bugün hayatımın en berbat ötesi günüydü yaaa, sabah bir uyandım daha yataktaydım daha yerimden kalkmadım yeltenmedim bile ama inanılmaz berbat bir baş dönmesi ama öyle böyle değil yerimden kalkamadım gözümü kapadım artık ama yok geçmiyo gözüm kapalı bile dönüyorum. Sonrası zaten tüm gün baş dönmesi, bulantı, kusma devam etti. hiç birşey yiyemedim bi akşam çorba ile haşlanmış patates
Canım gelecek o güzel eksi merak etmeİki gündür o kadar çok dikkat ediyorum ki menülerime. Artık yarın ekside olmazsam tartıda problem var diye düşüneceğim. Bunu da buraya şerh düşeyim
İdare derkenBu, hafta bizi idare kaptanım bayram dan dolayı oldu
Vallahi tartı makine ben insan ikimizde yanılmış olabilirizEvet yag oranini artmasi olayini bende hic anlamadim kilo verince vucuttan yag ve su azalir ilk olcumde yanlismi yazdin acaba
Niye sen bileGider gider canım ben bile kilo verebiliyorsam herkes verir diyorum hep sen o moda gir bak ne güzel gidecek
Menünde sporunda güzel kuzum afiyet olsun16 mayıs
Kahvaltı:
4 y.k haşlanmış yulaf üzerine iki küçük yerli muz, az bal & az kakao
Ara:
Yarım kase yoğurt, 2 ceviz, 3 yeşil erik
Akşam:
Fırında kabak üzerine dereotlu yoğurt
1 küçük parça fırında tavuk, yarım dilim tahıllı ekmek
Su: 2 litreyi geçer
Spor: 3 mil leslie + 35 dk yoga
Cherry Mom M monarosaa ummhnisa
Akşam 7den sabah 9a kadar yazmamız lazım canım
Geçmiş olsun canım vertigo falan oldu acaba annemde arefe günü öyle olmuş vertigo demiş doktor
Sağolun bende aynı şeyden şüpheleniyorum ya seneler evvelde olmuştu ama hiç bu kadar yoğun değildi acaba o baş dönmesini çok şiddetli yaşadığı zaman geçince de yine yürürken falan yine etkilerini hissetti mi anneleriniz ? Çünkü gün boyu banyoya ve tuvalete gittiğimde bile beynim sarsılıyo gibiydi dengem yerinde değildi ama başım dönmüyoduGeçmiş olsun canımdaha bugün annem de aynı şeyleri yaşamış vertigo olmasından şüphelendik inşallah değildir ama eğer yine olursa ihmal etme mutlaka doktora git
Sağol canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun yarına daha iyi olursun inşallah
Sağol kaptanımAyyy Beşiktaşlııı bunlarrr
Merhaba
Esra bende takım kaptanıyım 35 yaşındayım çalışmıyorum şuan. Benimde 1 oğlum var. Takıma hoşgeldinizumarım bizle birlikte istikrarlı gider ve ideal kilonuza ulaşırsınız
Menü sayfamız başka bir sayfada linkini ekliyorum yarından itibaren menüleri beklerizbirde 1.sayfadaki kuralları okuyup, formuda sanıyorum doldurmadınız onuda buradan dönerseniz seviniriz
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Canım tansiyonunu hemen bi ölçseydin keşke çok geçmiş olsun tekrarlamaz umarım
Canım gelecek o güzel eksi merak etme
İdare derkenyarın artı gelseniz bile cuma gününe kadar dişimizle tırnağımızlaa eksiye ulaşacağız amacımız bu
Teşekkür ederim canım
Ayy çok çok üzgünüm tatlım iki gündür feci bir baş agrısı yaşıyorum sürekli ilaç içip uyudumYa 2 gündür takımda ses seda yok inşallah her şey yolundadır
Kendinin en iyi hali ol benim ortim de yok dün menü de paylaşmamış hu huu orticanım nerelerdesinn
Ayyy Beşiktaşlııı bunlarrr
Yine sen 75 te başlıyorsun canım baksana 120 kilo olmam gerekti zayıflamam gerektiğini anlamak içinNiye sen bile
Ben de veririm tabii de işte moda giremedim bi türlü. Baya 2 yıldır aynı kilolardayım. 75 olunca diyete başlıyorum 68 olunca bırakıyorum
Yarın arayıp soracağım canım inşallah vertigo değildirSağolun bende aynı şeyden şüpheleniyorum ya seneler evvelde olmuştu ama hiç bu kadar yoğun değildi acaba o baş dönmesini çok şiddetli yaşadığı zaman geçince de yine yürürken falan yine etkilerini hissetti mi anneleriniz ? Çünkü gün boyu banyoya ve tuvalete gittiğimde bile beynim sarsılıyo gibiydi dengem yerinde değildi ama başım dönmüyodu
Sağol canım teşekkür ederim
Sağol kaptanım
Teşekkür ederim canım
Canım kuzeninin ameliyatı çok güzel ve kolay geçer umarım, Allah şifasını versin, tez vakitte düzelip sağlığına kavuşsun inşallah...Ya benim kuzenim kanser hastası kızlar bugün son ameliyatına girecek en risksiz ameliyatı diye demişlerdi ama dün doktor gelip aslında en risklisinin bu ameliyat oldığunu ve en uzun sürecek ameliyatın bu olduğunu söylemişlerben dün bu haberi aldığımdan beri ne buluyorsam yiyorum üzüntü moral bozukluğu beni çok etkiliyor kendimi geçtim kuzenimi düşünüyorum 1 saattir uyanığım uyuyamıyorum annem de gidiyor yanlarına ankarada kuzenim sizden çok çok dua etmenizi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?