Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim ya çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin size bağışlasın inşallah

Günaydın 5. takımın azimli hanımları
Sabah aç karnına tartıldım. 2 günde 600 gram gitmiş benden. Çok şükür tartıda eksi gördüm. Bizim baskülün boş yere günahını almışız biz

Cherry Mom

Bu arada bugün itibariyle diyetisyen kontrolünde 5 günlük detoks programına başladım. Sabah getirmişler bugünkü menüyü. Menüyü yazıyorum detoks yapmak isteyenlere fikir olması açısından. Kahvaltıda biraz salatalık ve 3 tane çeri domates vardı. Kepek ekmeğinin üzerine yağsız beyaz peynir sürmüşler, üzerine de kekik ve pul biber serpiştirilmişti. Yanında da yeşil çay. Öğlen için avuç içi kadar tavuk ve yoğurtlu semiz otu salatası var. Akşamda da domates çorbası ve kepekli çeyrek lavaşa sarılmış içinde sebzeler olan bir öğün var. İçini akşam kontrol eder yazarım başka şeylerde vardı. Tabii ben akşam yemeği yemediğim için akşam öğününü duruma göre geçiştirebilirim. Ara öğünlerde de yeşil elma, 2 tane kuru kayısı ve ada çayı var. Bugünkü menü en ağır menüymüş, git gide içerik sayısı ve kalori sayısı düşürülecekmiş son günlerde de tamamen sıvı detoksu yapacağız sanırım. Bakalım Cuma tartıda kaç kilo vereceğim, ayy heyecan yaptım..

Tatlım keyifsiz olduğunu biliyorum ancak dün sana menümü haber edeceğim diye söz verdiğim için etiketliyorum seni. yarimuhendis bugünlük menü bundan ibaret.

Kızlar siz ne durumdasınız? Eksiler gelsin de motive olalım hadi

Ahh kuzum çok geçmiş olsun inşallah ameliyatı güzel, rahat geçer ve sizler de tez zamanda güzel haberler alırsınız dualarımız kuzeninle

Ben sana demedim mi gidecek diye ay bu menüyle cuma gününe kadar erir gidersin Ben şimdi tartılacağım bakalım ne yazacak tartıcığım

Çok geçmiş olsun canım, umarım ameliyat çok başarılı geçer ve çabucak atlatır. Dualarımız sizinle

Oo harikasın, -600 süper
Ben sana demedim mi gidecek diye ay bu menüyle cuma gününe kadar erir gidersin Ben şimdi tartılacağım bakalım ne yazacak tartıcığım
Bekliyoruz merakla

Ben de sana “7li sayıları ben buradan ayrılmadan göreceksin diye ben sana demedim mi bak” diyeceğim, göreceksin:) Sen karantina ve bir de bayram haftası olmasına rağmen o kadar kilo verdin ya, daha da kimse sana “kilo veremiyorum” deyince inanmaz, haberin olsun. Bu Cumada yak yık ortalığı haydiii

Oo harikasın, -600 süper

Bekliyoruz merakla
Ay hiç merak etmeyin bu hafta en kötü başlangıcımdayım ama bekliyordum bunu
Ay inşallah canım ya ben hep pazartesiye kötü başlıyorum o yüzden kilo veremiyorum demeyeceğim kesinlikle

Hayvan sevgisiyle yanıp tutuşuyorum kaptancım hoş ikisi de benden çok eşimi seviyorlar
Oyyy çok şeker bunlar canım
Evet canım kaç gündür iyileşemedi hala onda da kusma falan çoktu eğer devam ederse ihmal etme doktora git lütfen
Canım çok üzüldüm rabbim şifa versin sağsalim çıksın o ameliyattan da
Kaptanim benim niyet orucum vardı ben menüleri iftarımi açtıktan sonra bildirr bilirmiyim Cherry Mom
Canım iftardan sonra yazabilirsin tabi ki
Canım çok iyiymiş menün bence bu şekilde devam edip cuma ya güzel Bi eksi göreceksin belli

Yaklaşık olarak 4 saatlik uyku sonunda, wc yüzü görememe ve regl olma durumumu işin içine katarsak(bahanelerim de hazır) pazartesiyi +200 ile karşılıyorum hiç hoş gelmedin pazartesi Cherry Mom
Sen en kötü başlangıç diyince +1000 falan sandım, 200 gramı halledersin çok rahat bence.
Tebrikler canım çok güzel ya pazartesiyi eksiyle açmak cuma günü çok güzel bir eksi göreceksin inşallah
Teşekkür ederim, inşallah canım

Tartı bozuk!!!!!!!
Kesinlikle normalde on kere tartılırdım ama derslerim var vaktim yok hiç uğraşamacağım seninle tartı dedim
Sen en kötü başlangıç diyince +1000 falan sandım, 200 gramı halledersin çok rahat bence.

Teşekkür ederim, inşallah canım
ay yok yok o kadar değil Allahtan genelde sabit geliyordum pazartesi ilk defa artı gördüm o yüzden en kötüsü oldu benim için
Ay sağol canım çok tatlılar ama çok da uğraştırıcılar her güzelliğin bir bedeli varmış

Hayvan sevgisiyle yanıp tutuşuyorum kaptancım hoş ikisi de benden çok eşimi seviyorlar
Ayyy bunları yenii görüyorummm biri persian diğeri scotish değil mi? Bu renk scotishi ilk defa görüyorum. Demek sana kanımın ısınması bundanmış, evde bir adet british tabby de bizde var. Ellerinizden öper.

Çok geçmiş olsun canımcım. Daha da iyi olursun bugün umarım. Hahahahaah evde tek başına daha iyi diyet yapılıyor yemin ederim. Ben evde 3 kişiye karşı bunun savaşını veriyorum her gün. Hele annem... Canım çok çekiyor da yiyemiyorum zannedip “Bir lokma al, lütfen al.” diye diye canım istemese bile istetiyor. Çok zor gerçekten. Bu psikolojiyle mücadele etmek diyetten de zor. O yüzden senin adına sevindim.

Ben hareket edebildiğim kadar ediyorum gün içinde aslında. Boş vakitlerimde baya şarkı açıp hareketli dans ediyorum. Ama belli bi süre tutmadığım için yazamıyorum. Yoksa ilk gruba geldiğim zamanki gibi full oturuyor değilim. Bir de sabahları hala Tibetin hareketlerini yapmaya devam ediyorum. Sen bu kadar sporla cumaya iyi bir eksi getirirsin bence. Misafirin geldiğinde dikkat edeceksin di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…