- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.741
Amin inşallah canım çok sağ olCanım kuzeninin ameliyatı çok güzel ve kolay geçer umarım, Allah şifasını versin, tez vakitte düzelip sağlığına kavuşsun inşallah...
Canım benim ya çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin size bağışlasın inşallahYa benim kuzenim kanser hastası kızlar bugün son ameliyatına girecek en risksiz ameliyatı diye demişlerdi ama dün doktor gelip aslında en risklisinin bu ameliyat oldığunu ve en uzun sürecek ameliyatın bu olduğunu söylemişlerben dün bu haberi aldığımdan beri ne buluyorsam yiyorum üzüntü moral bozukluğu beni çok etkiliyor kendimi geçtim kuzenimi düşünüyorum 1 saattir uyanığım uyuyamıyorum annem de gidiyor yanlarına ankarada kuzenim sizden çok çok dua etmenizi istiyorum
Ahh kuzum çok geçmiş olsun inşallah ameliyatı güzel, rahat geçer ve sizler de tez zamanda güzel haberler alırsınız dualarımız kuzeninleYa benim kuzenim kanser hastası kızlar bugün son ameliyatına girecek en risksiz ameliyatı diye demişlerdi ama dün doktor gelip aslında en risklisinin bu ameliyat oldığunu ve en uzun sürecek ameliyatın bu olduğunu söylemişlerben dün bu haberi aldığımdan beri ne buluyorsam yiyorum üzüntü moral bozukluğu beni çok etkiliyor kendimi geçtim kuzenimi düşünüyorum 1 saattir uyanığım uyuyamıyorum annem de gidiyor yanlarına ankarada kuzenim sizden çok çok dua etmenizi istiyorum
Ben sana demedim mi gidecek diyeGünaydın 5. takımın azimli hanımları
Sabah aç karnına tartıldım. 2 günde 600 gram gitmiş benden. Çok şükür tartıda eksi gördüm. Bizim baskülün boş yere günahını almışız biz
Cherry Mom
Bu arada bugün itibariyle diyetisyen kontrolünde 5 günlük detoks programına başladım. Sabah getirmişler bugünkü menüyü. Menüyü yazıyorum detoks yapmak isteyenlere fikir olması açısından. Kahvaltıda biraz salatalık ve 3 tane çeri domates vardı. Kepek ekmeğinin üzerine yağsız beyaz peynir sürmüşler, üzerine de kekik ve pul biber serpiştirilmişti. Yanında da yeşil çay. Öğlen için avuç içi kadar tavuk ve yoğurtlu semiz otu salatası var. Akşamda da domates çorbası ve kepekli çeyrek lavaşa sarılmış içinde sebzeler olan bir öğün var. İçini akşam kontrol eder yazarım başka şeylerde vardı. Tabii ben akşam yemeği yemediğim için akşam öğününü duruma göre geçiştirebilirim. Ara öğünlerde de yeşil elma, 2 tane kuru kayısı ve ada çayı var. Bugünkü menü en ağır menüymüş, git gide içerik sayısı ve kalori sayısı düşürülecekmişson günlerde de tamamen sıvı detoksu yapacağız sanırım. Bakalım Cuma tartıda kaç kilo vereceğim, ayy heyecan yaptım..
Tatlım keyifsiz olduğunu biliyorum ancak dün sana menümü haber edeceğim diye söz verdiğim için etiketliyorum seni.yarimuhendis bugünlük menü bundan ibaret.
Kızlar siz ne durumdasınız? Eksiler gelsin de motive olalım hadi
Çok geçmiş olsun canım, umarım ameliyat çok başarılı geçer ve çabucak atlatır. Dualarımız sizinleYa benim kuzenim kanser hastası kızlar bugün son ameliyatına girecek en risksiz ameliyatı diye demişlerdi ama dün doktor gelip aslında en risklisinin bu ameliyat oldığunu ve en uzun sürecek ameliyatın bu olduğunu söylemişlerben dün bu haberi aldığımdan beri ne buluyorsam yiyorum üzüntü moral bozukluğu beni çok etkiliyor kendimi geçtim kuzenimi düşünüyorum 1 saattir uyanığım uyuyamıyorum annem de gidiyor yanlarına ankarada kuzenim sizden çok çok dua etmenizi istiyorum
Oo harikasın, -600 süperGünaydın 5. takımın azimli hanımları
Sabah aç karnına tartıldım. 2 günde 600 gram gitmiş benden. Çok şükür tartıda eksi gördüm. Bizim baskülün boş yere günahını almışız biz
Cherry Mom
Bu arada bugün itibariyle diyetisyen kontrolünde 5 günlük detoks programına başladım. Sabah getirmişler bugünkü menüyü. Menüyü yazıyorum detoks yapmak isteyenlere fikir olması açısından. Kahvaltıda biraz salatalık ve 3 tane çeri domates vardı. Kepek ekmeğinin üzerine yağsız beyaz peynir sürmüşler, üzerine de kekik ve pul biber serpiştirilmişti. Yanında da yeşil çay. Öğlen için avuç içi kadar tavuk ve yoğurtlu semiz otu salatası var. Akşamda da domates çorbası ve kepekli çeyrek lavaşa sarılmış içinde sebzeler olan bir öğün var. İçini akşam kontrol eder yazarım başka şeylerde vardı. Tabii ben akşam yemeği yemediğim için akşam öğününü duruma göre geçiştirebilirim. Ara öğünlerde de yeşil elma, 2 tane kuru kayısı ve ada çayı var. Bugünkü menü en ağır menüymüş, git gide içerik sayısı ve kalori sayısı düşürülecekmişson günlerde de tamamen sıvı detoksu yapacağız sanırım. Bakalım Cuma tartıda kaç kilo vereceğim, ayy heyecan yaptım..
Tatlım keyifsiz olduğunu biliyorum ancak dün sana menümü haber edeceğim diye söz verdiğim için etiketliyorum seni.yarimuhendis bugünlük menü bundan ibaret.
Bekliyoruz meraklaBen sana demedim mi gidecek diyeay bu menüyle cuma gününe kadar erir gidersin Ben şimdi tartılacağım bakalım ne yazacak tartıcığım
Ben de sana “7li sayıları ben buradan ayrılmadan göreceksin diye ben sana demedim mi bak” diyeceğim, göreceksin:) Sen karantina ve bir de bayram haftası olmasına rağmen o kadar kilo verdin ya, daha da kimse sana “kilo veremiyorum” deyince inanmaz, haberin olsun. Bu Cumada yak yık ortalığı haydiiiBen sana demedim mi gidecek diyeay bu menüyle cuma gününe kadar erir gidersin Ben şimdi tartılacağım bakalım ne yazacak tartıcığım
Ay hiç merak etmeyin bu hafta en kötü başlangıcımdayım ama bekliyordum bunuOo harikasın, -600 süper
Bekliyoruz merakla
Ay inşallah canım ya ben hep pazartesiye kötü başlıyorum o yüzden kilo veremiyorum demeyeceğim kesinlikleBen de sana “7li sayıları ben buradan ayrılmadan göreceksin diye ben sana demedim mi bak” diyeceğim, göreceksin:) Sen karantina ve bir de bayram haftası olmasına rağmen o kadar kilo verdin ya, daha da kimse sana “kilo veremiyorum” deyince inanmaz, haberin olsun. Bu Cumada yak yık ortalığı haydiii
Tebrikler canım çok güzel ya pazartesiyi eksiyle açmak cuma günü çok güzel bir eksi göreceksin inşallahKızlar ben de -300 çıktım, cumaya kadar artar inşallah
Tartı bozuk!!!!!!!Yaklaşık olarak 4 saatlik uyku sonunda, wc yüzü görememe ve regl olma durumumu işin içine katarsak(bahanelerim de hazır) pazartesiyi +200 ile karşılıyorum hiç hoş gelmedin pazartesi Cherry Mom
Oyyy çok şeker bunlar canımHayvan sevgisiyle yanıp tutuşuyorum kaptancım hoş ikisi de benden çok eşimi seviyorlar
Evet canım kaç gündür iyileşemedi hala onda da kusma falan çoktu eğer devam ederse ihmal etme doktora git lütfenSağolun bende aynı şeyden şüpheleniyorum ya seneler evvelde olmuştu ama hiç bu kadar yoğun değildi acaba o baş dönmesini çok şiddetli yaşadığı zaman geçince de yine yürürken falan yine etkilerini hissetti mi anneleriniz ? Çünkü gün boyu banyoya ve tuvalete gittiğimde bile beynim sarsılıyo gibiydi dengem yerinde değildi ama başım dönmüyodu
Sağol canım teşekkür ederim
Sağol kaptanım
Teşekkür ederim canım
Canım çok üzüldüm rabbim şifa versin sağsalim çıksın o ameliyattan daYa benim kuzenim kanser hastası kızlar bugün son ameliyatına girecek en risksiz ameliyatı diye demişlerdi ama dün doktor gelip aslında en risklisinin bu ameliyat oldığunu ve en uzun sürecek ameliyatın bu olduğunu söylemişlerben dün bu haberi aldığımdan beri ne buluyorsam yiyorum üzüntü moral bozukluğu beni çok etkiliyor kendimi geçtim kuzenimi düşünüyorum 1 saattir uyanığım uyuyamıyorum annem de gidiyor yanlarına ankarada kuzenim sizden çok çok dua etmenizi istiyorum
Canım iftardan sonra yazabilirsin tabi kiKaptanim benim niyet orucum vardı ben menüleri iftarımi açtıktan sonra bildirr bilirmiyimCherry Mom
Canım çok iyiymiş menün bence bu şekilde devam edip cuma ya güzel Bi eksi göreceksin belliGünaydın 5. takımın azimli hanımları
Cherry Mom
Sen en kötü başlangıç diyince +1000 falan sandım, 200 gramı halledersin çok rahat bence.Yaklaşık olarak 4 saatlik uyku sonunda, wc yüzü görememe ve regl olma durumumu işin içine katarsak(bahanelerim de hazır) pazartesiyi +200 ile karşılıyorum hiç hoş gelmedin pazartesi Cherry Mom
Teşekkür ederim, inşallah canımTebrikler canım çok güzel ya pazartesiyi eksiyle açmak cuma günü çok güzel bir eksi göreceksin inşallah
Kesinlikle normalde on kere tartılırdımTartı bozuk!!!!!!!
Sen en kötü başlangıç diyince +1000 falan sandım, 200 gramı halledersin çok rahat bence.
Teşekkür ederim, inşallah canım
Ay sağol canım çok tatlılar ama çok da uğraştırıcılarOyyy çok şeker bunlar canım
Evet canım kaç gündür iyileşemedi hala onda da kusma falan çoktu eğer devam ederse ihmal etme doktora git lütfen
Canım çok üzüldüm rabbim şifa versin sağsalim çıksın o ameliyattan da
Canım iftardan sonra yazabilirsin tabi ki
Canım çok iyiymiş menün bence bu şekilde devam edip cuma ya güzel Bi eksi göreceksin belli
Ayyy bunları yenii görüyorummmHayvan sevgisiyle yanıp tutuşuyorum kaptancım hoş ikisi de benden çok eşimi seviyorlar
Çok geçmiş olsun canımcım.Dünde kötü değildi menün aslında da 2 gündür biraz keyfin yoktu tansiyon sıkıntım var biraz da o etkili sanırım bugün daha iyiyim. Tatilin bitecek olması beni Motive ediyor çünkü eşim evde ve durmadan şuna da yiyelim çekirdekte çitlwyelim Bi kola getirsene ayyy baygınlık geldi valla. Yarın gidecek daire şükür ki
Salı gününe kadar sende eksiklerini tamamlarsın iyi olmuş senin için de
Menün şahane canım haftaiçi sporda eklersen yine çok güzel Bi eksi gelir senden. Bende yarın spora başlıycağım artık Bi çarşamba yapamam salı günü misafirim gelecek yatılı ama onun dışında cumaya kadar spor yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?