- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.781
Ben de tam moral konuşması yapıyordum sanatebrik ederim canım muhteşem bir eksi cuma günü derece mi geliyor acaba
Hahahahaa valla bi baktım, böyle olmaması lazım diyorum.Ahahaha çok güldüm ya, diyorum + sı fazla gelmiş cumaya da umudu yok eyvah
Toparlarsııın! Ama çok dikkat edip bol su tüketirsen. Sana güveniyoruz. Mutlaka ödemdir. Yoksa şu kadarcık zamanda bu kadar kilo mümkün değil.Cuma 55.9
Bugün 57.2
Arkadaşlar cumaya toparlanabilir miyim? Yoksa sen ölmüşsün ağlayanın yok mu diyorsunuz
Cherry Mom C Cagrihilal1
Aglamayi falan cuma gunu yapariz. 3 gunu sporsuz gecirmeyelim persembe spor yapmayiz. Aksam yemeklerini erkene cekiyoruz aksam yemeginden sonra bisey yemiyoruz. Ekmegi sadece kahvaltiya koyuyoruz. Birde sen cok az yiyorsun aslinda ama karbonhidratti fazla aliyorsun vucut su tutuyor ona dikkat et. Ben dun bugunden 400 gr daha fazlaydim artilardan kurtulmak cokda zor degil yani. Bide malum odemlerimjzj atmak icin odem atici yesil cay eksik etmeyelim ben dun dukan birasj yapmistim bugunde yapacagim. Maydanoz bulabilirsem yarinda maydanoz kuru yapacagim. Basarabiliriz ortim sıkıntı yokCuma 55.9
Bugün 57.2
Arkadaşlar cumaya toparlanabilir miyim? Yoksa sen ölmüşsün ağlayanın yok mu diyorsunuz
Cherry Mom C Cagrihilal1
Moral bozmak yok canım bu hafta ödem atıcı su yapabilirsin cuma gününe kadar etkisi olur gider fazlalıklarCuma 55.9
Bugün 57.2
Cherry Mom C Cagrihilal1
Toparlarsın canım bir günde bile neler değişiyor yarın bir bakmışsın gitmiş hepsi cuma gününe zaten geçersin eksiyeBende persembeye gore +1 im beklendik biseydi. Ama dort gunde toparlayacagim buyuk eksiler gelmez belki bu hafta ama eksiye gecmek icin elimden geleni yapacagim.Cherry Mom S seyrulsefer
Ben regl dönemindeyim mesela +200 ile günü açtımBen de kendime yapardım öyle bi durumda olsam. Allah korusun ya regl öncesi değil bi şey değil. Sizinkilere de bakıciğimm
Hahahahaa valla bi baktım, böyle olmaması lazım diyorum.Neyse hallettik çok şükür.
Toparlarsııın! Ama çok dikkat edip bol su tüketirsen. Sana güveniyoruz. Mutlaka ödemdir. Yoksa şu kadarcık zamanda bu kadar kilo mümkün değil.
Kiz bi an sevinmistim benden daha kotusu de varmis diye ama bir an sürdüAmanın ne 63.3’ü yaa. Akfkskfkdkd İnsan kendini nerede görmek istiyorsa işte... 66.3tüm. -800 yani. Lütfen yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Anladım canım uzun zamandır yapıyorsun sandım. Ben de 3 kez bi başladım 9 tekrardan sonra devam edemedim ikinsinde de ama onda bile baya fayda görmüştüm inşallah bi daha başlayacağım.Yavaş ilerliyor. Şu an 2. Haftadayım. 5’er kez yapıyorum.Ama sanırım alışkanlık haline gelmeye başladı. Yapınca mutlu oluyorum.
Ben de regl zamanını hiç sevmiyorum ya skdkskdksjsj Çok dengesiz oluyorum. Hem kilo anlamında hem de yemek anlamında.Moral bozmak yok canım bu hafta ödem atıcı su yapabilirsin cuma gününe kadar etkisi olur gider fazlalıklar
Toparlarsın canım bir günde bile neler değişiyor yarın bir bakmışsın gitmiş hepsi cuma gününe zaten geçersin eksiye
Ben regl dönemindeyim mesela +200 ile günü açtım
Aşk olsuun.Kiz bi an sevinmistim benden daha kotusu de varmis diye ama bir an sürdüaciklama cok hizli geldi -800 muhtesem vallaha tebrik ederim
Yok yok yeni başladım sayılır. Ama çok çok sevdim!Anladım canım uzun zamandır yapıyorsun sandım. Ben de 3 kez bi başladım 9 tekrardan sonra devam edemedim ikinsinde de ama onda bile baya fayda görmüştüm inşallah bi daha başlayacağım.
İyiyim orticim sen nasılsın Canım ben sabitim kuzu 85.5 geldim.. Hayırlı haftalar dilerim
Sendrn kötüsü benim canım herkesten kötüsü benim birazdan tartılacağımKiz bi an sevinmistim benden daha kotusu de varmis diye ama bir an sürdüaciklama cok hizli geldi -800 muhtesem vallaha tebrik ederim
Gazi üniversitesinde canım. 3.ameliyatını oluyor işte doktorları iyi gerçekten. Bi dr benimle yaşıt olduğu ve beraber büyüdüğümüz için onun çektiklerini gördükçe canım çok acıyor çok yanıyor yediremiyorum ona öyle olmasınıŞükür 62.8 çıktım cumaya göre -600 şükür
yarimuhendis Cherry Mom
Canım ortim üzme kendini Ankara da hangi hastanede ameliyat olucak bilgi verirsen çok sevinirim bir kaç ay önce bizim bi yakınımızda Ankara da kanser ameliyatı oldu istersen doktor ismi de verebilirim . Çok uzun zamandır tedavi gören bi kuzenim var benimde doktorları çok iyi
Canım benim ya çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin size bağışlasın inşallah
Ahh kuzum çok geçmiş olsun inşallah ameliyatı güzel, rahat geçer ve sizler de tez zamanda güzel haberler alırsınız dualarımız kuzeninle
Çok teşekkür ederim kızlar. 2 saati aşkındır ameliyatta işte bekliyoruzÇok geçmiş olsun canım, umarım ameliyat çok başarılı geçer ve çabucak atlatır. Dualarımız sizinle
Çok teşekkür ederim canım unutmamışsın afiyet olsun sana şimdiden☺Günaydın 5. takımın azimli hanımları
Sabah aç karnına tartıldım. 2 günde 600 gram gitmiş benden. Çok şükür tartıda eksi gördüm. Bizim baskülün boş yere günahını almışız biz
Cherry Mom
Bu arada bugün itibariyle diyetisyen kontrolünde 5 günlük detoks programına başladım. Sabah getirmişler bugünkü menüyü. Menüyü yazıyorum detoks yapmak isteyenlere fikir olması açısından. Kahvaltıda biraz salatalık ve 3 tane çeri domates vardı. Kepek ekmeğinin üzerine yağsız beyaz peynir sürmüşler, üzerine de kekik ve pul biber serpiştirilmişti. Yanında da yeşil çay. Öğlen için avuç içi kadar tavuk ve yoğurtlu semiz otu salatası var. Akşamda da domates çorbası ve kepekli çeyrek lavaşa sarılmış içinde sebzeler olan bir öğün var. İçini akşam kontrol eder yazarım başka şeylerde vardı. Tabii ben akşam yemeği yemediğim için akşam öğününü duruma göre geçiştirebilirim. Ara öğünlerde de yeşil elma, 2 tane kuru kayısı ve ada çayı var. Bugünkü menü en ağır menüymüş, git gide içerik sayısı ve kalori sayısı düşürülecekmişson günlerde de tamamen sıvı detoksu yapacağız sanırım. Bakalım Cuma tartıda kaç kilo vereceğim, ayy heyecan yaptım..
Tatlım keyifsiz olduğunu biliyorum ancak dün sana menümü haber edeceğim diye söz verdiğim için etiketliyorum seni.yarimuhendis bugünlük menü bundan ibaret.
Kızlar siz ne durumdasınız? Eksiler gelsin de motive olalım hadi
Kıyamam çok geçmiş olsun allahı. Şifasını versin inşallahGazi üniversitesinde canım. 3.ameliyatını oluyor işte doktorları iyi gerçekten. Bi dr benimle yaşıt olduğu ve beraber büyüdüğümüz için onun çektiklerini gördükçe canım çok acıyor çok yanıyor yediremiyorum ona öyle olmasını
KATILIM FORMU ADINIZ: Gönülbağı
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 1.59
KİLONUZ: 73.7
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: ogretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 oglum var 20 yaşında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pandemi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: giydigim yakismiyor. Kendimi ağır hissediyorum. Mutsuzum
İyiyim ben de canımİyiyim orticim sen nasılsın Canım ben sabitim kuzu 85.5 geldim.. Hayırlı haftalar dilerim
Çok sağ ol canımKıyamam çok geçmiş olsun allahı. Şifasını versin inşallah
Çok zor canım benim annem de üç sene önce meme kanseri teşhisi konduğunda o ameliyat ve tedavi süreci gerçekten çok yıpratıcı Allah şifasını versin inşallah sağlığına bir an önce kavuşurGazi üniversitesinde canım. 3.ameliyatını oluyor işte doktorları iyi gerçekten. Bi dr benimle yaşıt olduğu ve beraber büyüdüğümüz için onun çektiklerini gördükçe canım çok acıyor çok yanıyor yediremiyorum ona öyle olmasını
Amin inşallah canım çok sağ olÇok zor canım benim annem de üç sene önce meme kanseri teşhisi konduğunda o ameliyat ve tedavi süreci gerçekten çok yıpratıcı Allah şifasını versin inşallah sağlığına bir an önce kavuşur
Canım Zeynebim çok geçmiş olsun kuzenine Allah dermansız dert vermesin bazen öyle bir evreye geliyor ki evinde dinlensin gezsin diyorlar ameliyat tedavi vs yokYa benim kuzenim kanser hastası kızlar bugün son ameliyatına girecek en risksiz ameliyatı diye demişlerdi ama dün doktor gelip aslında en risklisinin bu ameliyat oldığunu ve en uzun sürecek ameliyatın bu olduğunu söylemişlerben dün bu haberi aldığımdan beri ne buluyorsam yiyorum üzüntü moral bozukluğu beni çok etkiliyor kendimi geçtim kuzenimi düşünüyorum 1 saattir uyanığım uyuyamıyorum annem de gidiyor yanlarına ankarada kuzenim sizden çok çok dua etmenizi istiyorum
Tmmdır canım olur tabiKaptanim benim niyet orucum vardı ben menüleri iftarımi açtıktan sonra bildirr bilirmiyimCherry Mom
HarikaaaaasınnnGünaydın 5. takımın azimli hanımları
Sabah aç karnına tartıldım. 2 günde 600 gram gitmiş benden. Çok şükür tartıda eksi gördüm. Bizim baskülün boş yere günahını almışız biz
Cherry Mom
Bu arada bugün itibariyle diyetisyen kontrolünde 5 günlük detoks programına başladım. Sabah getirmişler bugünkü menüyü. Menüyü yazıyorum detoks yapmak isteyenlere fikir olması açısından. Kahvaltıda biraz salatalık ve 3 tane çeri domates vardı. Kepek ekmeğinin üzerine yağsız beyaz peynir sürmüşler, üzerine de kekik ve pul biber serpiştirilmişti. Yanında da yeşil çay. Öğlen için avuç içi kadar tavuk ve yoğurtlu semiz otu salatası var. Akşamda da domates çorbası ve kepekli çeyrek lavaşa sarılmış içinde sebzeler olan bir öğün var. İçini akşam kontrol eder yazarım başka şeylerde vardı. Tabii ben akşam yemeği yemediğim için akşam öğününü duruma göre geçiştirebilirim. Ara öğünlerde de yeşil elma, 2 tane kuru kayısı ve ada çayı var. Bugünkü menü en ağır menüymüş, git gide içerik sayısı ve kalori sayısı düşürülecekmişson günlerde de tamamen sıvı detoksu yapacağız sanırım. Bakalım Cuma tartıda kaç kilo vereceğim, ayy heyecan yaptım..
Tatlım keyifsiz olduğunu biliyorum ancak dün sana menümü haber edeceğim diye söz verdiğim için etiketliyorum seni.yarimuhendis bugünlük menü bundan ibaret.
Kızlar siz ne durumdasınız? Eksiler gelsin de motive olalım hadi
Süperr canım tebriklerrrKızlar ben de -300 çıktım, cumaya kadar artar inşallah
Eline sağlık canım15- 21 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
@muhursuzpusula
@karabiber01
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
@melita09
C Cagrihilal1
@ummhnisa,
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
@Samara96
@redsonja87
Kendinin en iyi hali ol
@kollontai
matteroftime
Anka
Yaklaşık olarak 4 saatlik uyku sonunda, wc yüzü görememe ve regl olma durumumu işin içine katarsak(bahanelerim de hazır) pazartesiyi +200 ile karşılıyorum hiç hoş gelmedin pazartesi Cherry Mom
35 yaşına girdim ben artık pacom kalbim pek sağlıklı değilAmanın ne 63.3’ü yaa. Akfkskfkdkd İnsan kendini nerede görmek istiyorsa işte... 66.3tüm. -800 yani. Lütfen yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Canım pes etmek yokCuma 55.9
Bugün 57.2
Cherry Mom C Cagrihilal1
Böyle ortağın olduktan sonra eksi gelirsin S seyrulseferBende ayni durumdayim kuzum ama daha cumaya var elimizden geleni yapacagiz eksiyi gorecegiz sıkıntı yok 3 gunde geleni 3 gunde yollariz 1 gunde eksiye calisiriz oldu bitti birakma kendinj
Bencede beklendik karşılıklı destekle halledeceğinizs inanıyorumBende persembeye gore +1 im beklendik biseydi. Ama dort gunde toparlayacagim buyuk eksiler gelmez belki bu hafta ama eksiye gecmek icin elimden geleni yapacagim.Cherry Mom S seyrulsefer
Çok sevindim canım tebriklerrrŞükür 62.8 çıktım cumaya göre -600 şükür
yarimuhendis Cherry Mom
Canım ortim üzme kendini Ankara da hangi hastanede ameliyat olucak bilgi verirsen çok sevinirim bir kaç ay önce bizim bi yakınımızda Ankara da kanser ameliyatı oldu istersen doktor ismi de verebilirim . Çok uzun zamandır tedavi gören bi kuzenim var benimde doktorları çok iyi
Güzel canım tebriklerrrİyiyim orticim sen nasılsın Canım ben sabitim kuzu 85.5 geldim.. Hayırlı haftalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?