Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de tam moral konuşması yapıyordum sana tebrik ederim canım muhteşem bir eksi cuma günü derece mi geliyor acaba
Ben de kendime yapardım öyle bi durumda olsam. Allah korusun ya regl öncesi değil bi şey değil. Sizinkilere de bakıciğimm
Ahahaha çok güldüm ya, diyorum + sı fazla gelmiş cumaya da umudu yok eyvah
Hahahahaa valla bi baktım, böyle olmaması lazım diyorum. Neyse hallettik çok şükür.
Cuma 55.9
Bugün 57.2
Arkadaşlar cumaya toparlanabilir miyim? Yoksa sen ölmüşsün ağlayanın yok mu diyorsunuz
Cherry Mom C Cagrihilal1
Toparlarsııın! Ama çok dikkat edip bol su tüketirsen. Sana güveniyoruz. Mutlaka ödemdir. Yoksa şu kadarcık zamanda bu kadar kilo mümkün değil.

Cuma 55.9
Bugün 57.2
Arkadaşlar cumaya toparlanabilir miyim? Yoksa sen ölmüşsün ağlayanın yok mu diyorsunuz
Cherry Mom C Cagrihilal1
Aglamayi falan cuma gunu yapariz. 3 gunu sporsuz gecirmeyelim persembe spor yapmayiz. Aksam yemeklerini erkene cekiyoruz aksam yemeginden sonra bisey yemiyoruz. Ekmegi sadece kahvaltiya koyuyoruz. Birde sen cok az yiyorsun aslinda ama karbonhidratti fazla aliyorsun vucut su tutuyor ona dikkat et. Ben dun bugunden 400 gr daha fazlaydim artilardan kurtulmak cokda zor degil yani. Bide malum odemlerimjzj atmak icin odem atici yesil cay eksik etmeyelim ben dun dukan birasj yapmistim bugunde yapacagim. Maydanoz bulabilirsem yarinda maydanoz kuru yapacagim. Basarabiliriz ortim sıkıntı yok

Cuma 55.9
Bugün 57.2
Cherry Mom C Cagrihilal1
Moral bozmak yok canım bu hafta ödem atıcı su yapabilirsin cuma gününe kadar etkisi olur gider fazlalıklar
Bende persembeye gore +1 im beklendik biseydi. Ama dort gunde toparlayacagim buyuk eksiler gelmez belki bu hafta ama eksiye gecmek icin elimden geleni yapacagim. Cherry Mom S seyrulsefer
Toparlarsın canım bir günde bile neler değişiyor yarın bir bakmışsın gitmiş hepsi cuma gününe zaten geçersin eksiye
Ben regl dönemindeyim mesela +200 ile günü açtım

Amanın ne 63.3’ü yaa. Akfkskfkdkd İnsan kendini nerede görmek istiyorsa işte... 66.3tüm. -800 yani. Lütfen yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Kiz bi an sevinmistim benden daha kotusu de varmis diye ama bir an sürdü aciklama cok hizli geldi -800 muhtesem vallaha tebrik ederim

Ben bu hafta bu çayı yapacağım kızlar işe yarar inşallah

Eklentiler

• 61159E87-97A6-4A57-89FA-6FC1920C1898.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 31
Yavaş ilerliyor. Şu an 2. Haftadayım. 5’er kez yapıyorum. Ama sanırım alışkanlık haline gelmeye başladı. Yapınca mutlu oluyorum.
Anladım canım uzun zamandır yapıyorsun sandım. Ben de 3 kez bi başladım 9 tekrardan sonra devam edemedim ikinsinde de ama onda bile baya fayda görmüştüm inşallah bi daha başlayacağım.

Ben de regl zamanını hiç sevmiyorum ya skdkskdksjsj Çok dengesiz oluyorum. Hem kilo anlamında hem de yemek anlamında.
Kiz bi an sevinmistim benden daha kotusu de varmis diye ama bir an sürdü aciklama cok hizli geldi -800 muhtesem vallaha tebrik ederim
Aşk olsuun. Sen de verirsin hemencik ya. Ödemdir diyorum bebeğim. Teşekkür ederim canımcım. Cumaya -800 bile gelsem yeter. Ama hafta sonu yasak olduğu için arkadaşlarla buluşmayı perşembeye aldık. İşte gerçek bir gerilim hikayesi size.

Anladım canım uzun zamandır yapıyorsun sandım. Ben de 3 kez bi başladım 9 tekrardan sonra devam edemedim ikinsinde de ama onda bile baya fayda görmüştüm inşallah bi daha başlayacağım.
Yok yok yeni başladım sayılır. Ama çok çok sevdim! Her yapışımda enerjiyle doluyorum. Hele sabahları yapınca uykum falan açılıyor birden. Çok güzel. İnşallah düzenli devam ettirirsin bu sefer.

Şükür 62.8 çıktım cumaya göre -600 şükür
yarimuhendis Cherry Mom
Canım ortim üzme kendini Ankara da hangi hastanede ameliyat olucak bilgi verirsen çok sevinirim bir kaç ay önce bizim bi yakınımızda Ankara da kanser ameliyatı oldu istersen doktor ismi de verebilirim . Çok uzun zamandır tedavi gören bi kuzenim var benimde doktorları çok iyi

Gazi üniversitesinde canım. 3.ameliyatını oluyor işte doktorları iyi gerçekten. Bi dr benimle yaşıt olduğu ve beraber büyüdüğümüz için onun çektiklerini gördükçe canım çok acıyor çok yanıyor yediremiyorum ona öyle olmasını

Canım benim ya çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin size bağışlasın inşallah

Ahh kuzum çok geçmiş olsun inşallah ameliyatı güzel, rahat geçer ve sizler de tez zamanda güzel haberler alırsınız dualarımız kuzeninle

Çok geçmiş olsun canım, umarım ameliyat çok başarılı geçer ve çabucak atlatır. Dualarımız sizinle
Çok teşekkür ederim kızlar. 2 saati aşkındır ameliyatta işte bekliyoruz
Çok teşekkür ederim canım unutmamışsın afiyet olsun sana şimdiden☺

Kıyamam çok geçmiş olsun allahı. Şifasını versin inşallah

Çok zor canım benim annem de üç sene önce meme kanseri teşhisi konduğunda o ameliyat ve tedavi süreci gerçekten çok yıpratıcı Allah şifasını versin inşallah sağlığına bir an önce kavuşur

Canım Zeynebim çok geçmiş olsun kuzenine Allah dermansız dert vermesin bazen öyle bir evreye geliyor ki evinde dinlensin gezsin diyorlar ameliyat tedavi vs yok çok şükür bak son amelîyat diyorsun bundan sonra rahatlar inşallah dua ediyor olacağım
Kaptanim benim niyet orucum vardı ben menüleri iftarımi açtıktan sonra bildirr bilirmiyim Cherry Mom
Tmmdır canım olur tabi
Harikaaaaasınnn
Menülerin son halini merak ediyorum afiyet olsun canım
Kızlar ben de -300 çıktım, cumaya kadar artar inşallah
Süperr canım tebriklerrr
Eline sağlık canım
Mathildablue neredesin diyecektim elektrik sorunu varmış şimdi okudum
Yaklaşık olarak 4 saatlik uyku sonunda, wc yüzü görememe ve regl olma durumumu işin içine katarsak(bahanelerim de hazır) pazartesiyi +200 ile karşılıyorum hiç hoş gelmedin pazartesi Cherry Mom
Diyecek söz kalmamış
Ama kesinlikle artı olduğunu düşünmüyorum tamamı hatta dahada fazlası ödem var sende canım hiç merak etme
Amanın ne 63.3’ü yaa. Akfkskfkdkd İnsan kendini nerede görmek istiyorsa işte... 66.3tüm. -800 yani. Lütfen yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
35 yaşına girdim ben artık pacom kalbim pek sağlıklı değil
Cuma 55.9
Bugün 57.2
Cherry Mom C Cagrihilal1
Canım pes etmek yok
Pes edersen kaybedersin bizim öyle her pazartesi +1.5 2 lerde olan üyelerimiz oluyordu hepside cumayı eksi ile kapattı gördük yaşadık bunları sende yapacaksın
Bende ayni durumdayim kuzum ama daha cumaya var elimizden geleni yapacagiz eksiyi gorecegiz sıkıntı yok 3 gunde geleni 3 gunde yollariz 1 gunde eksiye calisiriz oldu bitti birakma kendinj
Böyle ortağın olduktan sonra eksi gelirsin S seyrulsefer
Bende persembeye gore +1 im beklendik biseydi. Ama dort gunde toparlayacagim buyuk eksiler gelmez belki bu hafta ama eksiye gecmek icin elimden geleni yapacagim. Cherry Mom S seyrulsefer
Bencede beklendik karşılıklı destekle halledeceğinizs inanıyorum
Çok sevindim canım tebriklerrr
İyiyim orticim sen nasılsın Canım ben sabitim kuzu 85.5 geldim.. Hayırlı haftalar dilerim
Güzel canım tebriklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…