- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.761
Evet canım Persian olan canıma okuyorAyyy bunları yenii görüyorummmbiri persian diğeri scotish değil mi? Bu renk scotishi ilk defa görüyorum. Demek sana kanımın ısınması bundanmış, evde bir adet british tabby de bizde var. Ellerinizden öper.
Ben de kullanıyorum kayısı çayını. İşe yarıyor bence. Ama vücudunu çok alıştırıp sürekli içince etkisi azalıyor.Ben bu diyete başladım başlayalı kabız oluyorum yarın ilk işim meşhur kaysı çayından almak olacak
Ne kadar sürede bir içsek vücut alışmaz canım acabaBen de kullanıyorum kayısı çayını. İşe yarıyor bence. Ama vücudunu çok alıştırıp sürekli içince etkisi azalıyor.
Yani ben bi ara her gün 2 tane falan içip abartmıştım akkdskdksk bi süre sonra fark etmedi. Şimdi bazen günde 1, bazen 2 günde bir içiyorum. Şimdilik iyiyiz.Ne kadar sürede bir içsek vücut alışmaz canım acaba
Canım tibette kaç tekrara geldinÇok geçmiş olsun canımcım.Daha da iyi olursun bugün umarım. Hahahahaah evde tek başına daha iyi diyet yapılıyor yemin ederim. Ben evde 3 kişiye karşı bunun savaşını veriyorum her gün. Hele annem... Canım çok çekiyor da yiyemiyorum zannedip “Bir lokma al, lütfen al.” diye diye canım istemese bile istetiyor. Çok zor gerçekten. Bu psikolojiyle mücadele etmek diyetten de zor. O yüzden senin adına sevindim.
Ben hareket edebildiğim kadar ediyorum gün içinde aslında. Boş vakitlerimde baya şarkı açıp hareketli dans ediyorum. Ama belli bi süre tutmadığım için yazamıyorum.Yoksa ilk gruba geldiğim zamanki gibi full oturuyor değilim. Bir de sabahları hala Tibetin hareketlerini yapmaya devam ediyorum. Sen bu kadar sporla cumaya iyi bir eksi getirirsin bence. Misafirin geldiğinde dikkat edeceksin di mi?
Yavaş ilerliyor. Şu an 2. Haftadayım. 5’er kez yapıyorum.Canım tibette kaç tekrara geldin
Ben haftada iki kez içsem etkisini kaybeder mi acaba diye korkmuştum ama herhalde bir şey olmazYani ben bi ara her gün 2 tane falan içip abartmıştım akkdskdksk bi süre sonra fark etmedi. Şimdi bazen günde 1, bazen 2 günde bir içiyorum. Şimdilik iyiyiz.İlk başta kabızlık sorunun için çok içsen bi şey olmaz ama bence.
Ohooo yok hiçbir şey olmaz ondan cınım.Ben haftada iki kez içsem etkisini kaybeder mi acaba diye korkmuştum ama herhalde bir şey olmaz
Amanın ne 63.3’ü yaa. Akfkskfkdkd İnsan kendini nerede görmek istiyorsa işte... 66.3tüm. -800 yani. Lütfen yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.Bu aradaaa pzt tartısını yine ilk ben söyleyeyim madem. Cuma 63.3’tüm. Bugün 65.5. Daha da düşmez cumaya kadar. Benden bu kadar sanırım.
Ben de tam moral konuşması yapıyordum sanaAmanın ne 63.3’ü yaa. Akfkskfkdkd İnsan kendini nerede görmek istiyorsa işte... 67.3tüm. -800 yani. Lütfen yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Canım 2 gündür elektrik ile ilgili sıkıntı vardı hic giremedim düzeldi şükür. Yazıcam bugün menümü
Ahahaha çok güldüm ya, diyorum + sı fazla gelmiş cumaya da umudu yok eyvahAmanın ne 63.3’ü yaa. Akfkskfkdkd İnsan kendini nerede görmek istiyorsa işte... 66.3tüm. -800 yani. Lütfen yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Aynen olcum daha iyi bazen kilo gitmesede incelme oluyorVallahi tartı makine ben insan ikimizde yanılmış olabilirizmetreyle ölçmeyi daha çok seviyorum o yüzden yanılma payı az
Bende ayni durumdayim kuzum ama daha cumaya var elimizden geleni yapacagiz eksiyi gorecegiz sıkıntı yok 3 gunde geleni 3 gunde yollariz 1 gunde eksiye calisiriz oldu bitti birakma kendinj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?