Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy bunları yenii görüyorummm biri persian diğeri scotish değil mi? Bu renk scotishi ilk defa görüyorum. Demek sana kanımın ısınması bundanmış, evde bir adet british tabby de bizde var. Ellerinizden öper.
Evet canım Persian olan canıma okuyor o tüyleri beni mahvediyor Scottish yavrum geldiğinde daha açık renkliydi tüyleri zamanla koyulaştı bir de resimlerde bir tık daha koyu çıkıyor ay onlar da çok şeker oluyorlar ya kedi sevgisi de bambaşka kediş kardeşliğine o zaman

Ne kadar sürede bir içsek vücut alışmaz canım acaba
Yani ben bi ara her gün 2 tane falan içip abartmıştım akkdskdksk bi süre sonra fark etmedi. Şimdi bazen günde 1, bazen 2 günde bir içiyorum. Şimdilik iyiyiz. İlk başta kabızlık sorunun için çok içsen bi şey olmaz ama bence.

Canım tibette kaç tekrara geldin

Ben haftada iki kez içsem etkisini kaybeder mi acaba diye korkmuştum ama herhalde bir şey olmaz

Bu aradaaa pzt tartısını yine ilk ben söyleyeyim madem. Cuma 63.3’tüm. Bugün 65.5. Daha da düşmez cumaya kadar. Benden bu kadar sanırım.
Amanın ne 63.3’ü yaa. Akfkskfkdkd İnsan kendini nerede görmek istiyorsa işte... 66.3tüm. -800 yani. Lütfen yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.

Amanın ne 63.3’ü yaa. Akfkskfkdkd İnsan kendini nerede görmek istiyorsa işte... 67.3tüm. -800 yani. Lütfen yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Ben de tam moral konuşması yapıyordum sana tebrik ederim canım muhteşem bir eksi cuma günü derece mi geliyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…