Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok sağ ol kaptanım inşallah

Evet ben de sabahları yapıyordum. Cildime bile faydası olmuştu ama istikrar sağlayamıyorum hiç bir konuda bunu da yarıda bıraktım inşallah başlamayı becerirsem devam ettirebilirim

G Gonulbagi teşekkür ederiz form için
Ay aramızda sadece 5 yaş var benim oğlan 4 yaşında senin ki 20 Arkadaş gibisinizdir ne güzel

Daha önce 10.takımda yer almışsınız izinli olarak
Gonulbagi(68,9///% )Sabit, izinli. 4 5 kg kadar izin sonrası fazla var kısa zamanda hedefiniz 65 e ulaşalım inşallah

Diyecek söz kalmamış
Ama kesinlikle artı olduğunu düşünmüyorum tamamı hatta dahada fazlası ödem var sende canım hiç merak etme
Ay inşallah kaptanım cuma gününe kadar kayısı çayı ödem çayı ne bulursam içeceğimçok değil yarım kilo versem yeter

Ay inşallah kaptanım cuma gününe kadar kayısı çayı ödem çayı ne bulursam içeceğimçok değil yarım kilo versem yeter
Form çayları biraz bağırsakları rahatlatıyor ama ödeme faydası olmuyor. Maydanoz kaynatıp içersen ödeme daha çok faydası olur. Ödem mi WC mi sıkıntın bilmiyorum gerçi

Form çayları biraz bağırsakları rahatlatıyor ama ödeme faydası olmuyor. Maydanoz kaynatıp içersen ödeme daha çok faydası olur. Ödem mi WC mi sıkıntın bilmiyorum gerçi
İkisi de var canım bende o yüzden hem ödem için hem de wc için bir şeyler yapacağım

Tesekkur ederim. Evet erken anne oldum. Universiteyi sonradan okudum falan

Evet ben de sabahları yapıyordum. Cildime bile faydası olmuştu ama istikrar sağlayamıyorum hiç bir konuda bunu da yarıda bıraktım inşallah başlamayı becerirsem devam ettirebilirim
Ettirirsin ettirirsin. Ben de normalde hiçbir şeyi düzenli yapamam spor konularında. Ama bunu sevdiğim için kendiliğinden yapasım geliyor. Sen de yaparsan “Kadim Hareket Arkadaşı” oluruz!

İyi canım çok sevindim Gazi kesinlikle öok güvenilir bu konularda. Özellere falan gittiyse diye çok panik oldum. İnşAllah şifa olur canım çok zor . Allah yardımcınız olsun

İnşallah ortim. Çocuklarla dışarı atıyorum şimdi kendimi. 10000 adım atmadan dönmek yok.
Kiz bi an sevinmistim benden daha kotusu de varmis diye ama bir an sürdü aciklama cok hizli geldi -800 muhtesem vallaha tebrik ederim

Canım 2 gündür elektrik ile ilgili sıkıntı vardı hic giremedim düzeldi şükür. Yazıcam bugün menümü
Tamamdır canım z
Canım dukan yapıp sağlık sorunları yaşayanlardanım hem de ciddi sorunlar hiç tavsiye etmiyorum o nedenle
Çok teşekkür ederim kızlar. 2 saati aşkındır ameliyatta işte bekliyoruz

Çok teşekkür ederim canım unutmamışsın afiyet olsun sana şimdiden☺
Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…