- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.801
Çok sağ ol kaptanım inşallahCanım Zeynebim çok geçmiş olsun kuzenine Allah dermansız dert vermesin bazen öyle bir evreye geliyor ki evinde dinlensin gezsin diyorlar ameliyat tedavi vs yokçok şükür bak son amelîyat diyorsun bundan sonra rahatlar inşallah dua ediyor olacağım
Tmmdır canım olur tabi
Harikaaaaasınnn
Menülerin son halini merak ediyorumafiyet olsun canım
Süperr canım tebriklerrr
Eline sağlık canım
@Mathildablue neredesin diyecektim elektrik sorunu varmış şimdi okudum
Diyecek söz kalmamış
Ama kesinlikle artı olduğunu düşünmüyorum tamamı hatta dahada fazlası ödem var sende canım hiç merak etme
35 yaşına girdim ben artık pacom kalbim pek sağlıklı değil
Canım pes etmek yok
Pes edersen kaybedersin bizim öyle her pazartesi +1.5 2 lerde olan üyelerimiz oluyordu hepside cumayı eksi ile kapattı gördük yaşadık bunları sende yapacaksın
Böyle ortağın olduktan sonra eksi gelirsin S seyrulsefer
Bencede beklendik karşılıklı destekle halledeceğinizs inanıyorum
Çok sevindim canım tebriklerrr
Güzel canım tebriklerrr
Evet ben de sabahları yapıyordum. Cildime bile faydası olmuştu ama istikrar sağlayamıyorum hiç bir konuda bunu da yarıda bıraktımYok yok yeni başladım sayılır. Ama çok çok sevdim!Her yapışımda enerjiyle doluyorum. Hele sabahları yapınca uykum falan açılıyor birden. Çok güzel. İnşallah düzenli devam ettirirsin bu sefer.
Rabbim şifa versin canım hiç görmemişe çevirsin inşallahÇok sağ ol kaptanım inşallah
Ay inşallah kaptanım cuma gününe kadar kayısı çayı ödem çayı ne bulursam içeceğimDiyecek söz kalmamış
Ama kesinlikle artı olduğunu düşünmüyorum tamamı hatta dahada fazlası ödem var sende canım hiç merak etme
Form çayları biraz bağırsakları rahatlatıyor ama ödeme faydası olmuyor. Maydanoz kaynatıp içersen ödeme daha çok faydası olur. Ödem mi WC mi sıkıntın bilmiyorum gerçiAy inşallah kaptanım cuma gününe kadar kayısı çayı ödem çayı ne bulursam içeceğimçok değil yarım kilo versem yeter
İkisi de var canım bende o yüzden hem ödem için hem de wc için bir şeyler yapacağımForm çayları biraz bağırsakları rahatlatıyor ama ödeme faydası olmuyor. Maydanoz kaynatıp içersen ödeme daha çok faydası olur. Ödem mi WC mi sıkıntın bilmiyorum gerçi
35 yaşına girdim ben artık pacom kalbim pek sağlıklı değil
Tesekkur ederim. Evet erken anne oldum. Universiteyi sonradan okudum falan
Ettirirsin ettirirsin. Ben de normalde hiçbir şeyi düzenli yapamam spor konularında. Ama bunu sevdiğim için kendiliğinden yapasım geliyor. Sen de yaparsan “Kadim Hareket Arkadaşı” oluruz!Evet ben de sabahları yapıyordum. Cildime bile faydası olmuştu ama istikrar sağlayamıyorum hiç bir konuda bunu da yarıda bıraktıminşallah başlamayı becerirsem devam ettirebilirim
Bebiş önce yeşil çay, akşamına kayısı çayıyla kombo yap.İkisi de var canım bende o yüzden hem ödem için hem de wc için bir şeyler yapacağım
İyi canım çok sevindim Gazi kesinlikle öok güvenilir bu konularda. Özellere falan gittiyse diye çok panik oldum. İnşAllah şifa olur canım çok zor . Allah yardımcınız olsunGazi üniversitesinde canım. 3.ameliyatını oluyor işte doktorları iyi gerçekten. Bi dr benimle yaşıt olduğu ve beraber büyüdüğümüz için onun çektiklerini gördükçe canım çok acıyor çok yanıyor yediremiyorum ona öyle olmasını
Kuzum yolculuk toparlanma yerleşme hali malum dedim yaniiKimse merak edip sormamış beni
Çok sağ ol canım benimİyi canım çok sevindim Gazi kesinlikle öok güvenilir bu konularda. Özellere falan gittiyse diye çok panik oldum. İnşAllah şifa olur canım çok zor . Allah yardımcınız olsun
İnşallah ortim. Çocuklarla dışarı atıyorum şimdi kendimi. 10000 adım atmadan dönmek yok.Aglamayi falan cuma gunu yapariz. 3 gunu sporsuz gecirmeyelim persembe spor yapmayiz. Aksam yemeklerini erkene cekiyoruz aksam yemeginden sonra bisey yemiyoruz. Ekmegi sadece kahvaltiya koyuyoruz. Birde sen cok az yiyorsun aslinda ama karbonhidratti fazla aliyorsun vucut su tutuyor ona dikkat et. Ben dun bugunden 400 gr daha fazlaydim artilardan kurtulmak cokda zor degil yani. Bide malum odemlerimjzj atmak icin odem atici yesil cay eksik etmeyelim ben dun dukan birasj yapmistim bugunde yapacagim. Maydanoz bulabilirsem yarinda maydanoz kuru yapacagim. Basarabiliriz ortim sıkıntı yok
Kiz bi an sevinmistim benden daha kotusu de varmis diye ama bir an sürdüaciklama cok hizli geldi -800 muhtesem vallaha tebrik ederim
Tamamdır canım zCanım 2 gündür elektrik ile ilgili sıkıntı vardı hic giremedim düzeldi şükür. Yazıcam bugün menümü
Canım dukan yapıp sağlık sorunları yaşayanlardanım hem de ciddi sorunlar hiç tavsiye etmiyorum o nedenleAglamayi falan cuma gunu yapariz. 3 gunu sporsuz gecirmeyelim persembe spor yapmayiz. Aksam yemeklerini erkene cekiyoruz aksam yemeginden sonra bisey yemiyoruz. Ekmegi sadece kahvaltiya koyuyoruz. Birde sen cok az yiyorsun aslinda ama karbonhidratti fazla aliyorsun vucut su tutuyor ona dikkat et. Ben dun bugunden 400 gr daha fazlaydim artilardan kurtulmak cokda zor degil yani. Bide malum odemlerimjzj atmak icin odem atici yesil cay eksik etmeyelim ben dun dukan birasj yapmistim bugunde yapacagim. Maydanoz bulabilirsem yarinda maydanoz kuru yapacagim. Basarabiliriz ortim sıkıntı yok
Hayırlı haberlerini bekliyoruzÇok teşekkür ederim kızlar. 2 saati aşkındır ameliyatta işte bekliyoruz
Çok teşekkür ederim canım unutmamışsın afiyet olsun sana şimdiden☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?