Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzum yolculuk toparlanma yerleşme hali malum dedim yanii
Valla ev göçürdüm sanki daha yerşelemedim kışlıkları kaldırmamştım onlar vs birsürü iş var

Bide büyük kızm ürtiker(kurdeşen) oldu
1 yaşında da olmuştu birkere

Daha önce yaşayan varmı kızlar?

yarimuhendis canım beniim. Şimdi gördüm ben senin mesajlarını. Çok çok geçmiş olsun. Umuyorum ki ameliyat çok güzel sonuçlanır. Gazi’nin doktorları çok iyidir. Tabii ne olursa olsun sonuçta Allah’ın takdiri. Duadan başka yapabileceğimiz bir şey yok. Kendini üzme. Güzel düşün, güzel olsun. Ben de dua edeceğim.

Aa geçmiş olsun canım ve kolay gelsin

Neden oluyor çözebildiniz mi alerjik mi acaba çözerseniz sonrasında rahat edersiniz bizde hiç olmadı öyle bir durum o yüzden pek bilgim yok maalesef

Çok teşekkür ederim canım benim çok sağ ol☺

Ne yapacağımı bilemedim evde kafa dağıtmak için kalktım 4 mile leslie yaptım şimdi kalkıp duş alıp yeşil çay içip hayırlı haberleri bekleyeceğim
Güzel haberler gelecek inşallah canım iyi yapmışsın boş boş beklemek daha kötü dışarı çık imkanın varsa

Güzel haberler gelecek inşallah canım iyi yapmışsın boş boş beklemek daha kötü dışarı çık imkanın varsa
Var kaptanım ama evdeyim işler de var annem de gitti ankaraya akşama yemek yapacağım çamaşır yıkama falan filan dağılır kafam ama öncesinde biraz dinlenirim rahatlamak için

İnşallah canım göreceğinden eminim

Aa geçmiş olsun canım ve kolay gelsin

Neden oluyor çözebildiniz mi alerjik mi acaba çözerseniz sonrasında rahat edersiniz bizde hiç olmadı öyle bir durum o yüzden pek bilgim yok maalesef
Alerji dr gidecez inşaAllah kaptanın sebebini bulmak için bakalım bilmiyorum bnde niye olduğunu

Hazal ve selimmi adınız sanki öyle oldu gibi kısaltımca bu benim 4üncü adım

Kilo aldık ya kaptanım suçu bayrama attım

Bu sefer öyle oldu canım birde akşam kabız olmamın etkisi dün akşam çok kötüydüm
Beni de mahvediyor her sabah kayısı yiyorum bu hafta bir de kayısı çayı ekleyeceğim inşallah işe yarar
Hazal ve selimmi adınız sanki öyle oldu gibi kısaltımca bu benim 4üncü adım
aynen canım ben de bir isim bulursam içime sinen değiştireceğim

tartıldın mı ortim var mı gelen giden

Yaklaşık olarak 4 saatlik uyku sonunda, wc yüzü görememe ve regl olma durumumu işin içine katarsak(bahanelerim de hazır) pazartesiyi +200 ile karşılıyorum hiç hoş gelmedin pazartesi Cherry Mom
Artı 200 çok değil ama
Ben de senimi üzeyim artı 400
Ben bayramın 2nci, günü köyde çok, kaçırdım çünkü daha fazla geliyordum neyseki onlar gitmiş

Yaa bende tek başıma daha iyiyim aslında arkadaş ortamında da aklıma yemek gelmiyor iyi oluyor ama evde yaşayanlar vicdan azabı gibi üstünden gitmiyorlar
Tibet hareketleri benim de ilgimi çekti pdf ini bulursam Bi inceliycem kitabı. İlk fırsatta da almayı düşünüyorum
Bende çok içmek kötü etki yaptı şimdi çok zorda kalırsam tartıdan 1 gün önce içiyorum. Bağırsaklarım tembelleşti
Bu aradaaa pzt tartısını yine ilk ben söyleyeyim madem. Cuma 63.3’tüm. Bugün 65.5. Daha da düşmez cumaya kadar. Benden bu kadar sanırım.
Kalbim Bi pıtt etti haaa
Amanın ne 63.3’ü yaa. Akfkskfkdkd İnsan kendini nerede görmek istiyorsa işte... 66.3tüm. -800 yani. Lütfen yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Bunu görünce maşallah kuzum sana sen cuma dan pazartesi ye eriyorsun resmen
Cuma 55.9
Bugün 57.2
Arkadaşlar cumaya toparlanabilir miyim? Yoksa sen ölmüşsün ağlayanın yok mu diyorsunuz
Cherry Mom C Cagrihilal1
Ex ortim noldu sana hadi benim böyle atraksiyonlarım hep oldu da sende bunu görünce şaşırdım. Merak etme biraz da dikkat edersen giderler

Hoşgeldin evine canım
Canım ordan ayrılırken üzüldü mü genelde böyle şeyler üzülünce olur diye biliyorum

Tamamdır canım z

Canım dukan yapıp sağlık sorunları yaşayanlardanım hem de ciddi sorunlar hiç tavsiye etmiyorum o nedenle

Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Diyetini yapmiyorum odem aticisini yapıyorum sadece arti oldugum zamanlar gecen yilda yapmistim bi sorun yasamadim ben zaten yesilcayda soda da surekli iciyorum. Ama iyi gelmeyenlerde oluyormus ben bi sonradan bisey cikmazsa su ana kadar bir yan etkisi olmadi bana sen diyetini mi yapmistin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…