- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.821
Sğa ol canım benimyarimuhendis
Allah şifa versin canım senin hastana da tüm hastalara da
pacman tebrik ediyorum canım güzel eksi
Amin inşallah aminnTamamdır canım z
Canım dukan yapıp sağlık sorunları yaşayanlardanım hem de ciddi sorunlar hiç tavsiye etmiyorum o nedenle
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Valla ev göçürdüm sanki daha yerşelemedimKuzum yolculuk toparlanma yerleşme hali malum dedim yanii
Aa geçmiş olsun canım ve kolay gelsinValla ev göçürdüm sanki daha yerşelemedimkışlıkları kaldırmamştım onlar vs birsürü iş var
Bide büyük kızm ürtiker(kurdeşen) oldu
1 yaşında da olmuştu birkere
Daha önce yaşayan varmı kızlar?
Çok teşekkür ederim canım benim çok sağ ol☺yarimuhendis canım beniim. Şimdi gördüm ben senin mesajlarını. Çok çok geçmiş olsun. Umuyorum ki ameliyat çok güzel sonuçlanır. Gazi’nin doktorları çok iyidir. Tabii ne olursa olsun sonuçta Allah’ın takdiri. Duadan başka yapabileceğimiz bir şey yok. Kendini üzme. Güzel düşün, güzel olsun. Ben de dua edeceğim.
Güzel haberler gelecek inşallah canım iyi yapmışsın boş boş beklemek daha kötü dışarı çık imkanın varsaNe yapacağımı bilemedim evde kafa dağıtmak için kalktım 4 mile leslie yaptım şimdi kalkıp duş alıp yeşil çay içip hayırlı haberleri bekleyeceğim
Var kaptanım ama evdeyim işler de var annem de gitti ankaraya akşama yemek yapacağım çamaşır yıkama falan filan dağılır kafam ama öncesinde biraz dinlenirim rahatlamak içinGüzel haberler gelecek inşallah canım iyi yapmışsın boş boş beklemek daha kötü dışarı çık imkanın varsa
Tşkler canımİyiyim ben de canımSabit gayet iyi bence bayram haftası sonrası, eksiye geçeceksin bence cuma hayırlı haftalar
İnşallah canım göreceğinden eminimÇok güzel kilo alabildiğim gibi çok güzel de veriyorum orticimama koruyamıyorum işte geçen yazdan beri uğraşıyorum canım hoş arada dört ay boşluğum var ama çok kilo almadan yine sizle başladım 6lı rakamları görmeden bırakmayacağım inşallah
Bu sefer öyle oldu canım birde akşam kabız olmamın etkisi dün akşam çok kötüydümÇok güzel menü ortim , su da güzel içmişsin tek eksik spor onu da spor günü değil diye yapmadın herhalde
Alerji dr gidecez inşaAllah kaptanın sebebini bulmak için bakalım bilmiyorum bnde niye olduğunuAa geçmiş olsun canım ve kolay gelsin
Neden oluyor çözebildiniz mi alerjik mi acaba çözerseniz sonrasında rahat edersiniz bizde hiç olmadı öyle bir durum o yüzden pek bilgim yok maalesef
Hazal ve selimmi adınız sanki öyle oldu gibi kısaltımca bu benim 4üncü adımNe isim koyacağımı bilememiştim ilk hesap açtığımda kendi ismimle eşimin ismini kısaltıp ortaya karışık bir şey çıktı ortayabu ara kafamda var ismimi değiştirmek ama içime sinen bir isim bulamadım henüz
Ben de bugün çok geç kahvaltı ettim sporu da resmen silah zoruyla yaptım gibi tatil bitiyor diye bende de var mod düşüklüğü
Kilo aldık ya kaptanım suçu bayrama attımAyyy Beşiktaşlııı bunlarrr
Merhaba
Esra bende takım kaptanıyım 35 yaşındayım çalışmıyorum şuan. Benimde 1 oğlum var. Takıma hoşgeldinizumarım bizle birlikte istikrarlı gider ve ideal kilonuza ulaşırsınız
Menü sayfamız başka bir sayfada linkini ekliyorum yarından itibaren menüleri beklerizbirde 1.sayfadaki kuralları okuyup, formuda sanıyorum doldurmadınız onuda buradan dönerseniz seviniriz
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Canım tansiyonunu hemen bi ölçseydin keşke çok geçmiş olsun tekrarlamaz umarım
Canım gelecek o güzel eksi merak etme
İdare derkenyarın artı gelseniz bile cuma gününe kadar dişimizle tırnağımızlaa eksiye ulaşacağız amacımız bu
Beni de mahvediyor her sabah kayısı yiyorum bu hafta bir de kayısı çayı ekleyeceğim inşallah işe yararBu sefer öyle oldu canım birde akşam kabız olmamın etkisi dün akşam çok kötüydüm
aynen canımHazal ve selimmi adınız sanki öyle oldu gibi kısaltımca bu benim 4üncü adım
Artı 200 çok değil amaYaklaşık olarak 4 saatlik uyku sonunda, wc yüzü görememe ve regl olma durumumu işin içine katarsak(bahanelerim de hazır) pazartesiyi +200 ile karşılıyorum hiç hoş gelmedin pazartesi Cherry Mom
Yaa bende tek başıma daha iyiyim aslında arkadaş ortamında da aklıma yemek gelmiyor iyi oluyor ama evde yaşayanlar vicdan azabı gibi üstünden gitmiyorlarÇok geçmiş olsun canımcım.Daha da iyi olursun bugün umarım. Hahahahaah evde tek başına daha iyi diyet yapılıyor yemin ederim. Ben evde 3 kişiye karşı bunun savaşını veriyorum her gün. Hele annem... Canım çok çekiyor da yiyemiyorum zannedip “Bir lokma al, lütfen al.” diye diye canım istemese bile istetiyor. Çok zor gerçekten. Bu psikolojiyle mücadele etmek diyetten de zor. O yüzden senin adına sevindim.
Ben hareket edebildiğim kadar ediyorum gün içinde aslında. Boş vakitlerimde baya şarkı açıp hareketli dans ediyorum. Ama belli bi süre tutmadığım için yazamıyorum.Yoksa ilk gruba geldiğim zamanki gibi full oturuyor değilim. Bir de sabahları hala Tibetin hareketlerini yapmaya devam ediyorum. Sen bu kadar sporla cumaya iyi bir eksi getirirsin bence. Misafirin geldiğinde dikkat edeceksin di mi?
Bende çok içmek kötü etki yaptı şimdi çok zorda kalırsam tartıdan 1 gün önce içiyorum. Bağırsaklarım tembelleştiYani ben bi ara her gün 2 tane falan içip abartmıştım akkdskdksk bi süre sonra fark etmedi. Şimdi bazen günde 1, bazen 2 günde bir içiyorum. Şimdilik iyiyiz.İlk başta kabızlık sorunun için çok içsen bi şey olmaz ama bence.
Kalbim Bi pıtt etti haaaBu aradaaa pzt tartısını yine ilk ben söyleyeyim madem. Cuma 63.3’tüm. Bugün 65.5. Daha da düşmez cumaya kadar. Benden bu kadar sanırım.
Bunu görünceAmanın ne 63.3’ü yaa. Akfkskfkdkd İnsan kendini nerede görmek istiyorsa işte... 66.3tüm. -800 yani. Lütfen yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Ex ortim noldu sana hadi benim böyle atraksiyonlarım hep oldu da sende bunu görünce şaşırdım. Merak etme biraz da dikkat edersen giderlerCuma 55.9
Bugün 57.2
Arkadaşlar cumaya toparlanabilir miyim? Yoksa sen ölmüşsün ağlayanın yok mu diyorsunuz
Cherry Mom C Cagrihilal1
Hoşgeldin evine canımValla ev göçürdüm sanki daha yerşelemedimkışlıkları kaldırmamştım onlar vs birsürü iş var
Bide büyük kızm ürtiker(kurdeşen) oldu
1 yaşında da olmuştu birkere
Daha önce yaşayan varmı kızlar?
Kiz hep aklimizdasin gozlerimiz seni ariyorKimse merak edip sormamış beni
Diyetini yapmiyorum odem aticisini yapıyorum sadece arti oldugum zamanlar gecen yilda yapmistim bi sorun yasamadim ben zaten yesilcayda soda da surekli iciyorum. Ama iyi gelmeyenlerde oluyormus ben bi sonradan bisey cikmazsa su ana kadar bir yan etkisi olmadi bana sen diyetini mi yapmistinTamamdır canım z
Canım dukan yapıp sağlık sorunları yaşayanlardanım hem de ciddi sorunlar hiç tavsiye etmiyorum o nedenle
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
işler başladı kaptanım gelsin adımlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?