Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimde genelde çarşamba ya da perşembe eksiye geçmiş oluyorum ama olsun sonuçta eksiye geçiyoruz yaa

Misafir içinde öyle çok bişey yapmıycan eşiyle beraber o da diyetteymiş bu da benim işime geldi valla. Aslında şu süreçte görüşmek istemiyoruz ama en son 30 ekimde görüşmüştük kaç ay geçmiş biraz moral olacak bize de

Önemli olan eksi görmek bebeğim.

Olsun ya, arada bir böyle buluşmalar olabilir. O kadar da değil. Diyette olmalarına ben bile sevindim ahsjsjdjs Senin için daha rahat olur.

Önemli olan eksi görmek bebeğim.

Olsun ya, arada bir böyle buluşmalar olabilir. O kadar da değil. Diyette olmalarına ben bile sevindim ahsjsjdjs Senin için daha rahat olur.
Canım benim annemler çok ağır geçirdi covid i yoğun bakımlık oldular tüm sülale aynı anda ve böyle Bi buluşmadan sonra oldular 7 aydan fazla oldu hala toparlanamadılar. O yüzden biraz tırsıyoruz açıkcası

Diyette olmalarına ben bile çok sevindim

Hiii çok çok geçmiş olsun ortimm. Allah korumuş. Ben hastaneye falan da gittiğim için böyle arada buluşmalar daha masum gelmişti. Ama tabii karşı tarafın ne derece dikkat ettiğini de bilmiyoruz haklısın. Ben arkadaşlarımla hala çok az kişinin gittiği parklarda sosyal mesafeli buluşuyorum. O da çok nadir işte... Haklısınız tırsmakta. Bi daha böyle bi şey yaşamazsınız inşallah.

Bizde buluşsak bile dediğin gibi dışarda mesela dün 2 arkadaşım geldi bahçede oturduk ordan eve girmeden gittiler. Biz dikkat edelim de gerisi Allah tan artık
Geçmiş olsun canım hangi değerlerin yüksek çıktı ki nete de bakabilirsin

Ben pazartesi tartısını yazmamışım hiç de demiyonuz haaa
Çok değil +300 üm ama bu benim için normal bence ben ne artılar gördüm de yıkılmadım
Cherry Mom pacman
+300 çabucak gider gayet iyi bence
Doktor da gelmiş konuşmuş artık kanserli hücre kalmamış kuzenim artık kanser değildarısı tüm şifa bekleyen hastaların başına
Oh, çok şükür çok sevindim
Siz böyle detaylı konuşunca ben de çok merak ettim. Biraz araştırdım hep olumlu yorumlar var Tibet hakkında. Belki başlarım ben de
Sporlarrr yapılıyor mu hanımlarrrr

Eki Görüntüle 2851175

Siz de koruma dönemine geçin siz de yiyin
Haydi tam gaz devammmmm yaz tatili geliyorrrr
İyi ki bugün bu mesajları yazdın. O kadar yorgundum ki yine de yapayım dedim. Zar zor tamamladım Leslie yi
Koruma donemine gecmeklede kurtulamiyoruz ki ben her sene ayni tarihte ayni yerdeyim her kışı kilo vererek her yazi kilo alarak geciriyorum
Ben de tam tersiyim. Kışın kilo alıp yaza doğru veriyorum
Çok geçmiş olsun canım, umarım ciddi bir şey yoktur

Ayy canımcım şimdi gördüm. Bana da atabilirsin istersen. Hedef60kgolmak kilo da görmüş ama sen bilirsin.
Çok haklısın, yine de dikkat etmemiz şart. Ama ben bu kadar dikkat ederken de başkalarının hiç umursamaması çok zoruma gidiyor biliyor musun
Siz böyle detaylı konuşunca ben de çok merak ettim. Biraz araştırdım hep olumlu yorumlar var Tibet hakkında. Belki başlarım ben de
Ayy bence de bak, yapalım birlikte. Ben de o kadar çok olumlu yorum gördüm ki anlatamam. Çok sıkıcı bir şey de değil. :)

Ah çok sevindim canım inşallah bir an önce toparlanır

pacman davşanım beni hiç etiketlememişsin sormamışsın ben de Begonya2 cum gibi başladım mı
Bebeğim hep aklımdasın, olur mu öyle şey? Girmezsin belki diye etiketlemedim. Hazirana kadar tatil yapıcam demiştin ya. Sen mezun olmamış gibi hep gel, ben çok mesut olurum. Nasıl gidiyor takım olmadan hayat?

Tadını çıkar kuzum iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…