- 29 Nisan 2016
- 3.097
- 11.950
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.861
Benimde genelde çarşamba ya da perşembe eksiye geçmiş oluyorum ama olsun sonuçta eksiye geçiyoruz yaaHahahahahah sadece kendi irademizle değil, evdekilerin de iradesiyle sınanıyoruz resmen.
Canımcım ben kitabı, hareketlerin mantığını derinlemesine anlamak için almıştım. Pdf’i varsa o da yeter. Ki hiç kitap olmasa bile youtube videoları da yeter ama nefesleri herkes doğru yapmıyor. O yüzden iyi araştırırsan daha iyi olur.Ama hareketler vücuda çok iyi geliyor bence. Normalde bu tarz şeylere pek inanasım gelmez. Ama bununla bütünleştim gibi bi şey oldu.
Ayy evet bence de çok içilirse bağırsak tembelliği yapıyor. Ama ben aynı zamanda magnezyum takviyesi aldığım için şimdilik böyle bi şey yaşamadım.
Ortim ben de şaşırıyorum. Cumadan pazartesiye baya gidiyor. Sonrası sabit.Anlamadım ben bu bünyeyi.
Ohh tekrardan çok geçmiş olsun hemşehrim. Gözünüz aydın. İnşallah hemencecik toparlak. Çok mutlu oldum.
Ayy ortim soracaktım valla. Senin üstteki cevabı 1-2 saat önce görmüştüm ama kuafördeydim. Dedim eve girince cevaplarken sorarım. O ara sen yazdın.Sen ne artılar gördün de yıkılmadın. Cumaya halledeceğine eminin. Misafire dikkat!
Önemli olan eksi görmek bebeğim.Benimde genelde çarşamba ya da perşembe eksiye geçmiş oluyorum ama olsun sonuçta eksiye geçiyoruz yaa
Misafir içinde öyle çok bişey yapmıycan eşiyle beraber o da diyetteymiş bu da benim işime geldi valla. Aslında şu süreçte görüşmek istemiyoruz ama en son 30 ekimde görüşmüştük kaç ay geçmiş biraz moral olacak bize de
Canım benim annemler çok ağır geçirdi covid i yoğun bakımlık oldular tüm sülale aynı anda ve böyle Bi buluşmadan sonra oldular 7 aydan fazla oldu hala toparlanamadılar. O yüzden biraz tırsıyoruz açıkcasıÖnemli olan eksi görmek bebeğim.
Olsun ya, arada bir böyle buluşmalar olabilir. O kadar da değil. Diyette olmalarına ben bile sevindim ahsjsjdjs Senin için daha rahat olur.
Hiii çok çok geçmiş olsun ortimm. Allah korumuş.Canım benim annemler çok ağır geçirdi covid i yoğun bakımlık oldular tüm sülale aynı anda ve böyle Bi buluşmadan sonra oldular 7 aydan fazla oldu hala toparlanamadılar. O yüzden biraz tırsıyoruz açıkcası
Bizde buluşsak bile dediğin gibi dışarda mesela dün 2 arkadaşım geldi bahçede oturduk ordan eve girmeden gittiler. Biz dikkat edelim de gerisi Allah tan artıkHiii çok çok geçmiş olsun ortimm. Allah korumuş.Ben hastaneye falan da gittiğim için böyle arada buluşmalar daha masum gelmişti. Ama tabii karşı tarafın ne derece dikkat ettiğini de bilmiyoruz haklısın. Ben arkadaşlarımla hala çok az kişinin gittiği parklarda sosyal mesafeli buluşuyorum. O da çok nadir işte... Haklısınız tırsmakta. Bi daha böyle bi şey yaşamazsınız inşallah.
Geçmiş olsun canım hangi değerlerin yüksek çıktı ki nete de bakabilirsinpacman ve Hedef60kgolmak bugün tahlil verdim ama kendimi iyi hissetmediğim için sonuçları doktora göstermeye gidemedim çok yüksek sonuçlar var biraz endişelendim yazsam bakar mısınız kızlar
Çok geçmiş olsun canım ortim ne zaman gidip göstereceksin doktorapacman ve Hedef60kgolmak bugün tahlil verdim ama kendimi iyi hissetmediğim için sonuçları doktora göstermeye gidemedim çok yüksek sonuçlar var biraz endişelendim yazsam bakar mısınız kızlar
+300 çabucak gider gayet iyi benceBen pazartesi tartısını yazmamışım hiç de demiyonuz haaa
Çok değil +300 üm ama bu benim için normal bence ben ne artılar gördüm de yıkılmadım
Cherry Mom pacman
Oh, çok şükür çok sevindimDoktor da gelmiş konuşmuş artık kanserli hücre kalmamış kuzenim artık kanser değildarısı tüm şifa bekleyen hastaların başına
Siz böyle detaylı konuşunca ben de çok merak ettim. Biraz araştırdım hep olumlu yorumlar var Tibet hakkında. Belki başlarım ben deHahahahahah sadece kendi irademizle değil, evdekilerin de iradesiyle sınanıyoruz resmen.
Canımcım ben kitabı, hareketlerin mantığını derinlemesine anlamak için almıştım. Pdf’i varsa o da yeter. Ki hiç kitap olmasa bile youtube videoları da yeter ama nefesleri herkes doğru yapmıyor. O yüzden iyi araştırırsan daha iyi olur.Ama hareketler vücuda çok iyi geliyor bence. Normalde bu tarz şeylere pek inanasım gelmez. Ama bununla bütünleştim gibi bi şey oldu.
Ayy evet bence de çok içilirse bağırsak tembelliği yapıyor. Ama ben aynı zamanda magnezyum takviyesi aldığım için şimdilik böyle bi şey yaşamadım.
Ortim ben de şaşırıyorum. Cumadan pazartesiye baya gidiyor. Sonrası sabit.Anlamadım ben bu bünyeyi.
Ohh tekrardan çok geçmiş olsun hemşehrim. Gözünüz aydın. İnşallah hemencecik toparlak. Çok mutlu oldum.
Ayy ortim soracaktım valla. Senin üstteki cevabı 1-2 saat önce görmüştüm ama kuafördeydim. Dedim eve girince cevaplarken sorarım. O ara sen yazdın.Sen ne artılar gördün de yıkılmadın. Cumaya halledeceğine eminin. Misafire dikkat!
İyi ki bugün bu mesajları yazdın. O kadar yorgundum ki yine de yapayım dedim. Zar zor tamamladım Leslie yiSporlarrr yapılıyor mu hanımlarrrr
Eki Görüntüle 2851175
Siz de koruma dönemine geçin siz de yiyin
Haydi tam gaz devammmmm yaz tatili geliyorrrr
Ben de tam tersiyim. Kışın kilo alıp yaza doğru veriyorumKoruma donemine gecmeklede kurtulamiyoruz ki ben her sene ayni tarihte ayni yerdeyimher kışı kilo vererek her yazi kilo alarak geciriyorum
Çok geçmiş olsun canım, umarım ciddi bir şey yokturpacman ve Hedef60kgolmak bugün tahlil verdim ama kendimi iyi hissetmediğim için sonuçları doktora göstermeye gidemedim çok yüksek sonuçlar var biraz endişelendim yazsam bakar mısınız kızlar
Yarın sabah canımÇok geçmiş olsun canım ortim ne zaman gidip göstereceksin doktora
özelden yaz cnm geldimpacman ve Hedef60kgolmak bugün tahlil verdim ama kendimi iyi hissetmediğim için sonuçları doktora göstermeye gidemedim çok yüksek sonuçlar var biraz endişelendim yazsam bakar mısınız kızlar
Çok geçmiş olsun canımpacman ve Hedef60kgolmak bugün tahlil verdim ama kendimi iyi hissetmediğim için sonuçları doktora göstermeye gidemedim çok yüksek sonuçlar var biraz endişelendim yazsam bakar mısınız kızlar
Ayy canımcım şimdi gördüm. Bana da atabilirsin istersen.pacman ve Hedef60kgolmak bugün tahlil verdim ama kendimi iyi hissetmediğim için sonuçları doktora göstermeye gidemedim çok yüksek sonuçlar var biraz endişelendim yazsam bakar mısınız kızlar
Çok haklısın, yine de dikkat etmemiz şart. Ama ben bu kadar dikkat ederken de başkalarının hiç umursamaması çok zoruma gidiyor biliyor musunBizde buluşsak bile dediğin gibi dışarda mesela dün 2 arkadaşım geldi bahçede oturduk ordan eve girmeden gittiler. Biz dikkat edelim de gerisi Allah tan artık
Geçmiş olsun canım hangi değerlerin yüksek çıktı ki nete de bakabilirsin
Ayy bence de bak, yapalım birlikte.Siz böyle detaylı konuşunca ben de çok merak ettim. Biraz araştırdım hep olumlu yorumlar var Tibet hakkında. Belki başlarım ben de
Çok teşekkür ederim canım kaç gündür iyi hissetmiyorum umarım ciddi degildir ya zaten çok narin bir insanımÇok geçmiş olsun canım
Ah çok sevindim canım inşallah bir an önce toparlanırKuzenim az önce çıktı ameliyattan gayet güzel geçti hiçbir sıkıntı olmadı demiş doktorun asistanı daha doktor gelmemiş. Böbreğinin alınma durumu vardı almamışlar şükür her şey yolundaymış bi de doktorla konuşulunca daha da rahatlarız inşallah
Bebiş kalori olarak çok iyisin ama hiç acıkmadın mıı17 mayıs
Öğle
1 büyük kupa sütlü menengiç kahvesi
Akşam
1 kase erişteli yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
Su: 2.5 lt
Spor: 4mil leslie boosted
11000 adım
Cherry Mom pacman Hedef60kgolmak
Bebeğim hep aklımdasın, olur mu öyle şey? Girmezsin belki diye etiketlemedim. Hazirana kadar tatil yapıcam demiştin ya.
Tadını çıkar kuzum iyi tatillerBiz de bugün yazlığa(yazlık dediğime bakmayın batı Karadeniz de)gittik iki üç gün buradayız kimsecikler yok deniz kenarında yürüyüş yaptım ne kadar özlemişim deniz havasını dışarıda yürümeyi 3 haftadır evde kapalı kalmıştık çok iyi geldi
Gayet güzel canım, sporun da var.Kahvaltı
1 fincan sütlü nescafe, 1 günkurusu
Akşam
1 servis kaşığı pilav, 1 servis kaşığı et sote, 1 bardak ayran, 2yk salata
1.5 litre su
10.000 adım
Cherry Mom , ummhnisa , Hedef60kgolmak , matteroftime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?