Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Artı 200 çok değil ama
Ben de senimi üzeyim artı 400
Ben bayramın 2nci, günü köyde çok, kaçırdım çünkü daha fazla geliyordum neyseki onlar gitmiş
Sonra tekrar tartıldığımda sabittim zaten canım Cuma’ya kadar eksiye geçerim olsun canım sen de onu halledersin cuma gününe çok var daha

Hoşgeldin evine canım
Canım ordan ayrılırken üzüldü mü genelde böyle şeyler üzülünce olur diye biliyorum
Sağol canım, üzüldü ama öyle aşırı değil unuttu hemen, burda kuzenleri var onları görünce çok sevindi, dün akşam çıkmaya başladı serum verdiler şurup verdiler
Alerji dr gitmemiz lazm, bayada araşrtdım sebebini bulmak zormuş
Kiz hep aklimizdasin gozlerimiz seni ariyor
Ayy canımsın benimde aklım hep burda özledim hepinizi

Kaptanım ben sabah uyandığımda +2.6 kiloydum
Şuan kahvaltı yapmış halimle +2 kiloyum
Kızımı öyle kızarık görmek iştahımı kesti kızım iyileşene kadar iştah falan olmaz gider artılar inşaAllah

Sabahtan beri koşturmaca içindeyim. Daha öğle yemeğimi dahi yiyemedim kızlar. Şimdi de adliyedeyim duruşma bekliyorum, erken çıkabilirsem eve gidip öğlen öğünümü yiyeceğimmmmm

Sabahtan diyetisyene gittim bu arada. Ölçümlerim yapıldı. Vucudumda ödemim hiç yokmuş(eee iftarda bile kabak yersem) , iç organlarımda yağlanma hiç yok, sadece yağ oranım olması gerektiğinden bir tık fazla imiş. Cuma gününe kadar 2.5 kilo verebilirsiniz belki dedi diyetisyenim, ay hadi inşallah....

Bu arada bugün spor günüydü değil mi? Eve erken geçebilirsem üstümü değiştirip doğru yürüyüşe gideceğim.

Hadi gözün aydın canım

gözün aydın, inşallah doktor da güzel haberler verir

şükür canım iyi haberi geldi bundan sonra da daha iyi olur inşallah

Gözün aydın canım

Hahahahahah sadece kendi irademizle değil, evdekilerin de iradesiyle sınanıyoruz resmen.

Canımcım ben kitabı, hareketlerin mantığını derinlemesine anlamak için almıştım. Pdf’i varsa o da yeter. Ki hiç kitap olmasa bile youtube videoları da yeter ama nefesleri herkes doğru yapmıyor. O yüzden iyi araştırırsan daha iyi olur. Ama hareketler vücuda çok iyi geliyor bence. Normalde bu tarz şeylere pek inanasım gelmez. Ama bununla bütünleştim gibi bi şey oldu.

Ayy evet bence de çok içilirse bağırsak tembelliği yapıyor. Ama ben aynı zamanda magnezyum takviyesi aldığım için şimdilik böyle bi şey yaşamadım.

Ortim ben de şaşırıyorum. Cumadan pazartesiye baya gidiyor. Sonrası sabit. Anlamadım ben bu bünyeyi.
Ohh tekrardan çok geçmiş olsun hemşehrim. Gözünüz aydın. İnşallah hemencecik toparlak. Çok mutlu oldum.
Ben pazartesi tartısını yazmamışım hiç de demiyonuz haaa
Çok değil +300 üm ama bu benim için normal bence ben ne artılar gördüm de yıkılmadım
Cherry Mom pacman
Ayy ortim soracaktım valla. Senin üstteki cevabı 1-2 saat önce görmüştüm ama kuafördeydim. Dedim eve girince cevaplarken sorarım. O ara sen yazdın. Sen ne artılar gördün de yıkılmadın. Cumaya halledeceğine eminin. Misafire dikkat!

Sporlarrr yapılıyor mu hanımlarrrr

Eki Görüntüle 2851175

Siz de koruma dönemine geçin siz de yiyin
Haydi tam gaz devammmmm yaz tatili geliyorrrr
Koruma donemine gecmeklede kurtulamiyoruz ki ben her sene ayni tarihte ayni yerdeyim her kışı kilo vererek her yazi kilo alarak geciriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…