- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.841
Sonra tekrar tartıldığımda sabittim zaten canım Cuma’ya kadar eksiye geçerim olsun canım sen de onu halledersin cuma gününe çok var dahaArtı 200 çok değil ama
Ben de senimi üzeyim artı 400
Ben bayramın 2nci, günü köyde çok, kaçırdım çünkü daha fazla geliyordum neyseki onlar gitmiş
Sağol canım, üzüldü ama öyle aşırı değil unuttu hemen, burda kuzenleri var onları görünce çok sevindi, dün akşam çıkmaya başladı serum verdiler şurup verdilerHoşgeldin evine canım
Canım ordan ayrılırken üzüldü mü genelde böyle şeyler üzülünce olur diye biliyorum
Ayy canımsınKiz hep aklimizdasin gozlerimiz seni ariyor
Çok geçmiş olsun kolay gelsin canımValla ev göçürdüm sanki daha yerşelemedimkışlıkları kaldırmamştım onlar vs birsürü iş var
Bide büyük kızm ürtiker(kurdeşen) oldu
1 yaşında da olmuştu birkere
Daha önce yaşayan varmı kızlar?
Hadi gözün aydın canımKuzenim az önce çıktı ameliyattan gayet güzel geçti hiçbir sıkıntı olmadı demiş doktorun asistanı daha doktor gelmemiş. Böbreğinin alınma durumu vardı almamışlar şükür her şey yolundaymış bi de doktorla konuşulunca daha da rahatlarız inşallah
gözün aydın, inşallah doktor da güzel haberler verirKuzenim az önce çıktı ameliyattan gayet güzel geçti hiçbir sıkıntı olmadı demiş doktorun asistanı daha doktor gelmemiş. Böbreğinin alınma durumu vardı almamışlar şükür her şey yolundaymış bi de doktorla konuşulunca daha da rahatlarız inşallah
Amin inşallah canımgözün aydın, inşallah doktor da güzel haberler verir
Sağol canm benmÇok geçmiş olsun kolay gelsin canım
Canım birazdan yürüyüşe çıkıyorum 10 bin atıp döneceğim inşallahGünaydın kızlargece bir türlü uyku tutmadı 6:30 da uyudum 9:30 da zorla kaldırıldım yine bu gün leslie 3 mil yapacağım inşallah @olvidos ortim sen hangi sporu yapacaksın canım
şükür canım iyi haberi geldi bundan sonra da daha iyi olur inşallahKuzenim az önce çıktı ameliyattan gayet güzel geçti hiçbir sıkıntı olmadı demiş doktorun asistanı daha doktor gelmemiş. Böbreğinin alınma durumu vardı almamışlar şükür her şey yolundaymış bi de doktorla konuşulunca daha da rahatlarız inşallah
Gözün aydın canımKuzenim az önce çıktı ameliyattan gayet güzel geçti hiçbir sıkıntı olmadı demiş doktorun asistanı daha doktor gelmemiş. Böbreğinin alınma durumu vardı almamışlar şükür her şey yolundaymış bi de doktorla konuşulunca daha da rahatlarız inşallah
Hahahahahah sadece kendi irademizle değil, evdekilerin de iradesiyle sınanıyoruz resmen.Yaa bende tek başıma daha iyiyim aslında arkadaş ortamında da aklıma yemek gelmiyor iyi oluyor ama evde yaşayanlar vicdan azabı gibi üstünden gitmiyorlar
Tibet hareketleri benim de ilgimi çekti pdf ini bulursam Bi inceliycem kitabı. İlk fırsatta da almayı düşünüyorum
Bende çok içmek kötü etki yaptı şimdi çok zorda kalırsam tartıdan 1 gün önce içiyorum. Bağırsaklarım tembelleşti
Kalbim Bi pıtt etti haaa
Bunu görüncemaşallah kuzum sana sen cuma dan pazartesi ye eriyorsun resmen
Ohh tekrardan çok geçmiş olsun hemşehrim. Gözünüz aydın. İnşallah hemencecik toparlak. Çok mutlu oldum.Kuzenim az önce çıktı ameliyattan gayet güzel geçti hiçbir sıkıntı olmadı demiş doktorun asistanı daha doktor gelmemiş. Böbreğinin alınma durumu vardı almamışlar şükür her şey yolundaymış bi de doktorla konuşulunca daha da rahatlarız inşallah
Ayy ortim soracaktım valla. Senin üstteki cevabı 1-2 saat önce görmüştüm ama kuafördeydim. Dedim eve girince cevaplarken sorarım. O ara sen yazdın.Ben pazartesi tartısını yazmamışım hiç de demiyonuz haaa
Çok değil +300 üm ama bu benim için normal bence ben ne artılar gördüm de yıkılmadım
Cherry Mom pacman
Çok sevindimmmHedef60kgolmak karnesi geldi
Tebrik ederiz canım
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı' Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Koruma donemine gecmeklede kurtulamiyoruz ki ben her sene ayni tarihte ayni yerdeyimSporlarrr yapılıyor mu hanımlarrrr
Eki Görüntüle 2851175
Siz de koruma dönemine geçin siz de yiyin
Haydi tam gaz devammmmm yaz tatili geliyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?