- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.264
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.921
Bir nazarda benden geldi bugün dökülüyorumm resmennnnAyy geçmiş olsun. Takıma ne oldu böyle nazar değdi hepimize yaaaa
Bize enerji lazımGünaydın herkese yatakta dönüp duruyorum kalkamadım bir türlü
Geçmiş olsun kaptanımbaş ağrısıyla mücadele ediyorum giremedim hiç nasılsınız kızlar
Anka tatlım sanada geçmiş olsun tmmdır
Canım eczaneden gargara al başla bence çok geçmiş olsun ben de ocakta çektirdim yeni kapandı delikCherry Mom kaptanım @olvidos ortim. Benim dişim kırıldı dün çürüktü zaten erteleyip duruyordum dün tamemn gitti aadece kök kaldı. O da kırığın bi parçası yan döndü ne eti bıraktı ne geri döndürebildim inanılmaz ağrı acı yapıyor Perşembe çektireceğim inşallah. Sadece çorba içebiliyorum çok aktif olamıyorum o sebeple
Bende adanada yaşıyorum mayıs sonuna tayin işimiz belli olacak doğu gelirse doğuya taşınacağız gibiBen İstanbuldayım canım ama şu an pandemiden hiçbir yere kıpırdayamıyoruz sürekli evdeyiz hatta bazen evden tek çıkmayan benim herhalde diyorum burası sessiz sakin insan yok
Geçmiş olsun kapatanımBir nazarda benden geldi bugün dökülüyorumm resmennnn
Yaa kötü olmuş canım inşallah gönlünüzden geçen bir yer olur bir arkadaşımın da eşi polis onlarda iki senedir Iğdırdalar bu tayin işleri tabi düzeni etkiliyorBende adanada yaşıyorum mayıs sonuna tayin işimiz belli olacak doğu gelirse doğuya taşınacağız gibi
Sağol canım gargara napcak ki o kırık diş batıyor ete o acıyorCanım eczaneden gargara al başla bence çok geçmiş olsun ben de ocakta çektirdim yeni kapandı delik
Çok sağol canım sana da geçmiş olsun ne zaman diyete başlasam başıma bi iş geliyorbaş ağrısıyla mücadele ediyorum giremedim hiç nasılsınız kızlar
Anka tatlım sanada geçmiş olsun tmmdır
Tşkler canımGayet güzel canım, sporun da var.
Geçmiş olsunSağol canım gargara napcak ki o kırık diş batıyor ete o acıyor
Doğru.tabloyu yapıyorum ya
tatil derken yemek
çok yerim diye düşünmüştü ama bir cuma çok yedim cnm normal seyirde şu an
Anladım orticimm. Yine de kaçamak da yapacak olsan hep normal düzeninde devam da etsen vücut onu kiloya çevirmez bence. Tabii her gün kaçamak yaparsak ona yapacak bi şey olmaz daAslında pek acıkmadım ama pis boğazlığımdan dolanıp durdum işte
Bugün için biraz dünden dengeliyeyim dedim. Mozaik pasta yapıcam azcık ondan yerim öğlen kahvaltı yapmıycam yine bugün
Ortim gayet güzel ama mantı cıs olmuşÖğle
1.5 bardak kefir, 2 yk yeşil mercimek, 2 servis kaşığı kabak, 1 küçük kase yoğurt
Akşam
1 kepçe yeşil mercimek, 2 servis kaşığı yoğurtlu mantı, şekersiz çay
1.5 litre su
13.000 adım
Cherry Mom , @ummhnisa, Hedef60kgolmak , matteroftime
Kolay gelsin, bu tempoyla kilolar gider zatenBebişleer nabersiniz? Bugün hastaneye gittiim.Değişik bir duyguydu hahahaha Baya da yoruldum. 11500 adım atmışım. Hiç oturmadan. Sporum tamamlanmış oldu
Ay hadi inşallah.Kolay gelsin, bu tempoyla kilolar gider zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?