Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım eczaneden gargara al başla bence çok geçmiş olsun ben de ocakta çektirdim yeni kapandı delik

Ben İstanbuldayım canım ama şu an pandemiden hiçbir yere kıpırdayamıyoruz sürekli evdeyiz hatta bazen evden tek çıkmayan benim herhalde diyorum burası sessiz sakin insan yok
Bende adanada yaşıyorum mayıs sonuna tayin işimiz belli olacak doğu gelirse doğuya taşınacağız gibi

Bende adanada yaşıyorum mayıs sonuna tayin işimiz belli olacak doğu gelirse doğuya taşınacağız gibi
Yaa kötü olmuş canım inşallah gönlünüzden geçen bir yer olur bir arkadaşımın da eşi polis onlarda iki senedir Iğdırdalar bu tayin işleri tabi düzeni etkiliyor kuzenimin eşi de denizci tayini Marmarise çıkmıştı kız gitmedi kocasıyla düzenini bozmadı adam geldikçe görüştüler

tabloyu yapıyorum ya
tatil derken yemek
çok yerim diye düşünmüştü ama bir cuma çok yedim cnm normal seyirde şu an
Doğru. Yazmasam da hiç hiç unutmadım kelebeğim, merak etme ama. Lav yu.
Hahahaha biliyorum canımcım. Buradaki herkesin tatil anlayışı yemek yemek. Güzel şeyler yedin miii?
Bence çok iyi yapmışsın. İnsan alışıyor bi' müddet sonra zaten. Bir de önemli olan verdiğimiz kiloyu korumak. Ben ondan çok kötüyüm.
Aslında pek acıkmadım ama pis boğazlığımdan dolanıp durdum işte
Bugün için biraz dünden dengeliyeyim dedim. Mozaik pasta yapıcam azcık ondan yerim öğlen kahvaltı yapmıycam yine bugün
Anladım orticimm. Yine de kaçamak da yapacak olsan hep normal düzeninde devam da etsen vücut onu kiloya çevirmez bence. Tabii her gün kaçamak yaparsak ona yapacak bi şey olmaz da Arada bir için kendini yorup harap etmesen de olur. Enerjin düşmesin yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…