- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.941
Çok sağ ol canımyarimuhendis canım çok sevdindim kuzenine Allah acil şifalar versin. Sen nasılsın bugün pek bir şey yememişsin sanki
Çok güzel ortim suyu da arttırırsak süperSabah
Yogurt ve müsli içine 2 çilek 1 kayısı doğradım bol tarçınla onu yedim
Ara
10 fındık
3-4 karadut
Akşam
1 karnıyarık
1 bardak ayran
1 dilim tb ekmeği
10 bin adım su çok içemedim
yarimuhendis Cherry Mom
Ohh yarın kendine güzel bi kahvaltı hazırla canımÇok sağ ol canımbugün erekenden evden çıkmam getekti hazırlanırken kahvaltı hazırlayamadım dışarıda da her yer kapalı alıp bir yere gitmek için alernatifim yoktu eve gelmeyi bekledim iki gündür düzgün beslenemedim yarın bi güzelce besleneyim
Vallahi kahvaltı yapmayı özledim şu an hayaliyle duruyorumOhh yarın kendine güzel bi kahvaltı hazırla canım
Oyyy bu kupa herşeye bedelllGenel listede birinci olmasan ne farkedeeer, sen bizim gönlümüzün birincisisin
Bu kupada benden sana
geçmiş olsun cnm başağrısı hemen geçmenz sıvının hücrelere ulaşıp normal şekillerini alması lazımDün sadece serum taktı ilaç verdiler onlar iyi geldi baş dönmesi bulantı kusma yok ama başım ağrıyo sürekli hiç geçmeden. Randevu vs uğraşamadım direk acile gittim
Yok canım manevra hareketleri falan yaptırmadı doktor, tekrar kbbye gidicem
kuzum mikrop kapmaz hiç değilse ve biraz da uyuşturuyor :)Sağol canım gargara napcak ki o kırık diş batıyor ete o acıyor
aynenn tatil=yemek hahahahahaDoğru.Yazmasam da hiç hiç unutmadım kelebeğim, merak etme ama. Lav yu.
Hahahaha biliyorum canımcım. Buradaki herkesin tatil anlayışı yemek yemek.Güzel şeyler yedin miii?
Bence çok iyi yapmışsın. İnsan alışıyor bi' müddet sonra zaten. Bir de önemli olan verdiğimiz kiloyu korumak. Ben ondan çok kötüyüm.
Anladım orticimm. Yine de kaçamak da yapacak olsan hep normal düzeninde devam da etsen vücut onu kiloya çevirmez bence. Tabii her gün kaçamak yaparsak ona yapacak bi şey olmaz daArada bir için kendini yorup harap etmesen de olur. Enerjin düşmesin yeter ki.
ayyy sen çok kafa bir kızsın yaaaCherry Mom @Anka Çok geçmiş olsun. Takıma ne oldu böyle yahu, patır patır dağıldı herkes. Elemtere fiş kem gözlere şiş.
Marmarise keşke gitseymiş Marmaris çok güzel, benim büyük kız üniversite 2nci sınıf o okuluna gider küçük kızda bu sene girecek üniversite sınavına 1 oğlan var 5nci sınıf onun okulu için gitmek istemiyorum ama eşim 4 yıl ayrı, kalamam diyor emeklisinede 4 yıl kaldı, ben okulundan öğretmenlerinden çok memnunum okul için istemiyorum çocuğun, hayatı araya gidecek gibi geliyor yapan ordada yapar diyorlar ama bilemiyorum sizde öğretmensiniz ne düşünüyorsunuz bu konuda yazdığımız şehirler Diyarbakır Mardin batman Bingöl Tunceli Siirt ve ŞırnakYaa kötü olmuş canım inşallah gönlünüzden geçen bir yer olur bir arkadaşımın da eşi polis onlarda iki senedir Iğdırdalar bu tayin işleri tabi düzeni etkiliyorkuzenimin eşi de denizci tayini Marmarise çıkmıştı kız gitmedi kocasıyla düzenini bozmadı adam geldikçe görüştüler
UYE | 17 mayıs |
| ------ |
| 2 |
@olvidos | 1 |
| ----- |
M monarosaa | 1 |
| 1+6 |
| 1+2 |
C Cagrihilal1 | 1+2+6 |
| 1 |
S seyrulsefer | 1+2+6 |
| ----- |
| |
| 1 |
| 2+4 |
| 1 |
| 6 |
Ya çok sevindim senin adınaBebişleer nabersiniz? Bugün hastaneye gittiim.Değişik bir duyguydu hahahaha Baya da yoruldum. 11500 adım atmışım. Hiç oturmadan. Sporum tamamlanmış oldu
Benim eşim de beni bırakmazdı kesin o yüzden anlayabiliyorum illa etkilenir buradaki okulu gibi olmama ihtimali çok yüksek zorlanabilir orada ama sonuçta çalışacak öğrenci her türlü çalışır gerekirse takviyede de bulunursunuz ama adapte olma süreci sancılı geçebilirK
Marmarise keşke gitseymiş Marmaris çok güzel, benim büyük kız üniversite 2nci sınıf o okuluna gider küçük kızda bu sene girecek üniversite sınavına 1 oğlan var 5nci sınıf onun okulu için gitmek istemiyorum ama eşim 4 yıl ayrı, kalamam diyor emeklisinede 4 yıl kaldı, ben okulundan öğretmenlerinden çok memnunum okul için istemiyorum çocuğun, hayatı araya gidecek gibi geliyor yapan ordada yapar diyorlar ama bilemiyorum sizde öğretmensiniz ne düşünüyorsunuz bu konuda yazdığımız şehirler Diyarbakır Mardin batman Bingöl Tunceli Siirt ve Şırnak
Menü de spor da çok iyi ortimSabah
1 türk kahvesi
Öğlen
5 yemek kaşığı ıspanaklı yumurta
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
3 tane tavuk köftesi
1 tabak salata
2 litre su
Ve 10.000 adım yürüyüş yapıldı
hzlsel
ummhnisa
Cherry Mom
Hedef60kgolmak
Allahım inşallah çıkmaz tayinimiz bak yine kalbim sıkıştı aklıma gelince bende eminim geriye kesin giderBenim eşim de beni bırakmazdı kesin o yüzden anlayabiliyorum illa etkilenir buradaki okulu gibi olmama ihtimali çok yüksek zorlanabilir orada ama sonuçta çalışacak öğrenci her türlü çalışır gerekirse takviyede de bulunursunuz ama adapte olma süreci sancılı geçebilir
Olsun canım ya illa geriye gidecek diye bir şey söz konusu değil sen ilgilenirsen üzerinde durursan ipleri biraz sıkı tutarsan çok bir problem yaşamazsınız tabi inşallah çıkmaz ama çıkarsa da biraz üzerine düşersiniz oğluşun en az zorlanmayla atlatır inşallah ama kendini çok üzme çıkarsa da lise dönemi daha önemli o zamana dönmüş olursunuz zatenAllahım inşallah çıkmaz tayinimiz bak yine kalbim sıkıştı aklıma gelince bende eminim geriye kesin gider
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
78.9 | 78 | | |
68.7 | 68.4 | | |
72.6 | 71.6 | | |
55.2 | 55 | | |
85.5 | 85 | | |
69.4 | 68.8 | | |
56.3 | 56 | | |
70.4 | 70 | | |
74.15 | 73 | | |
87.4 | 86.9 | | |
55.9 | 55.6 | | |
66.3 | 65.8 | | |
57.5 | 56.4 | | |
55.3 | 53.9 | | |
57.5 | 56.9 | | |
| | | |
İnşallah canım bugün nasılsınKarantina kapanma vs derken herkesin psikolojisi de alt üst oldu, bağışıklığımızda zayıflamıştır bence iyice dağıldık valla. Hatta ben vertigonun bile bu kapanma, iş stresi, özel hayatta yaşadığım sıkıntılar vs derken bunların patlaması oldu gibi düşünüyorum. Ama bununla gelmiş gitmiş olsun inşallah
Sağol canımmm, bugün daha iyiyim en azından baş dönmesi ile uyanmadım ama bütün gün başım ağrıdı ve hala uyuşuk gibi kafam böyle hafif dengem yerinde değildi ama günlük işlerimi yapabilecek durumdaydı işe gittim falan çok şükür valla. Yaşadıkça insan yataktan kalkmanın bile ne büyük niimet olduğunu anladım valla. Sen nasılsın canımİnşallah canım bugün nasılsın
Sevindim canım en azından baş dönmesi yaşamamışsın günlük yaşantına devam edebiliyor olman güzel inşallah zamanla daha iyiye giderSağol canımmm, bugün daha iyiyim en azından baş dönmesi ile uyanmadım ama bütün gün başım ağrıdı ve hala uyuşuk gibi kafam böyle hafif dengem yerinde değildi ama günlük işlerimi yapabilecek durumdaydı işe gittim falan çok şükür valla. Yaşadıkça insan yataktan kalkmanın bile ne büyük niimet olduğunu anladım valla. Sen nasılsın canım
Her bir yaşadığımız olay sonrasında bugünümüze şükür diyebiliyoruz valla. Rabbim daha kötü günler yaşatmasın, artık her yaşadığıma Allah beterinden korusun diyip geçmek zorunda kalıyorumSevindim canım en azından baş dönmesi yaşamamışsın günlük yaşantına devam edebiliyor olman güzel inşallah zamanla daha iyiye giderinsan böyle sağlık sorunları atlattıkça gerçekten sağlığının kıymetini anlıyor ben de bir ay öncesine kadar yaşadığım düşük yüzünden müthiş acılar çekmiştim hiç düzelemeyeceğim zannetmiştim ama vücut yavaş yavaş topluyor kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?