Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarimuhendis canım çok sevdindim kuzenine Allah acil şifalar versin. Sen nasılsın bugün pek bir şey yememişsin sanki
Çok sağ ol canımbugün erekenden evden çıkmam getekti hazırlanırken kahvaltı hazırlayamadım dışarıda da her yer kapalı alıp bir yere gitmek için alernatifim yoktu eve gelmeyi bekledimiki gündür düzgün beslenemedim yarın bi güzelce besleneyim

Ohh yarın kendine güzel bi kahvaltı hazırla canım

Genel listede birinci olmasan ne farkedeeer, sen bizim gönlümüzün birincisisin

Bu kupada benden sana
Oyyy bu kupa herşeye bedelll paraya kıydın hee

geçmiş olsun cnm başağrısı hemen geçmenz sıvının hücrelere ulaşıp normal şekillerini alması lazım çok iyi yapmışsın

Sağol canım gargara napcak ki o kırık diş batıyor ete o acıyor
kuzum mikrop kapmaz hiç değilse ve biraz da uyuşturuyor :)

aynenn tatil=yemek hahahahaha kkdan biraz uzalaşayım diyen biri için hahaha

Cherry Mom @Anka Çok geçmiş olsun. Takıma ne oldu böyle yahu, patır patır dağıldı herkes. Elemtere fiş kem gözlere şiş.
ayyy sen çok kafa bir kızsın yaaa burcun ne

K Marmarise keşke gitseymiş Marmaris çok güzel, benim büyük kız üniversite 2nci sınıf o okuluna gider küçük kızda bu sene girecek üniversite sınavına 1 oğlan var 5nci sınıf onun okulu için gitmek istemiyorum ama eşim 4 yıl ayrı, kalamam diyor emeklisinede 4 yıl kaldı, ben okulundan öğretmenlerinden çok memnunum okul için istemiyorum çocuğun, hayatı araya gidecek gibi geliyor yapan ordada yapar diyorlar ama bilemiyorum sizde öğretmensiniz ne düşünüyorsunuz bu konuda yazdığımız şehirler Diyarbakır Mardin batman Bingöl Tunceli Siirt ve Şırnak

Benim eşim de beni bırakmazdı kesin o yüzden anlayabiliyorum illa etkilenir buradaki okulu gibi olmama ihtimali çok yüksek zorlanabilir orada ama sonuçta çalışacak öğrenci her türlü çalışır gerekirse takviyede de bulunursunuz ama adapte olma süreci sancılı geçebilir

Allahım inşallah çıkmaz tayinimiz bak yine kalbim sıkıştı aklıma gelince bende eminim geriye kesin gider

Allahım inşallah çıkmaz tayinimiz bak yine kalbim sıkıştı aklıma gelince bende eminim geriye kesin gider
Olsun canım ya illa geriye gidecek diye bir şey söz konusu değil sen ilgilenirsen üzerinde durursan ipleri biraz sıkı tutarsan çok bir problem yaşamazsınız tabi inşallah çıkmaz ama çıkarsa da biraz üzerine düşersiniz oğluşun en az zorlanmayla atlatır inşallah ama kendini çok üzme çıkarsa da lise dönemi daha önemli o zamana dönmüş olursunuz zaten

Karantina kapanma vs derken herkesin psikolojisi de alt üst oldu, bağışıklığımızda zayıflamıştır bence iyice dağıldık valla. Hatta ben vertigonun bile bu kapanma, iş stresi, özel hayatta yaşadığım sıkıntılar vs derken bunların patlaması oldu gibi düşünüyorum. Ama bununla gelmiş gitmiş olsun inşallah

14-21 MAYIS HEDEF SONUÇ TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
78.9​
78​
68.7​
68.4​
72.6​
71.6​
55.2​
55​
85.5​
85​
69.4​
68.8​
56.3​
56​
70.4​
70​
74.15​
73​
87.4​
86.9​
55.9​
55.6​
66.3​
65.8​
57.5​
56.4​
55.3​
53.9​
57.5​
56.9​

Arkadaşlar cuma kiloları ve hedefleri yazdım, eğer bir hata vs varsa lütfen söyleyin düzelteyim Eksik kimsede yoktur inşallah toplam 15 kişiyiz

İnşallah canım bugün nasılsın

İnşallah canım bugün nasılsın
Sağol canımmm, bugün daha iyiyim en azından baş dönmesi ile uyanmadım ama bütün gün başım ağrıdı ve hala uyuşuk gibi kafam böyle hafif dengem yerinde değildi ama günlük işlerimi yapabilecek durumdaydı işe gittim falan çok şükür valla. Yaşadıkça insan yataktan kalkmanın bile ne büyük niimet olduğunu anladım valla. Sen nasılsın canım

Sevindim canım en azından baş dönmesi yaşamamışsın günlük yaşantına devam edebiliyor olman güzel inşallah zamanla daha iyiye gider insan böyle sağlık sorunları atlattıkça gerçekten sağlığının kıymetini anlıyor ben de bir ay öncesine kadar yaşadığım düşük yüzünden müthiş acılar çekmiştim hiç düzelemeyeceğim zannetmiştim ama vücut yavaş yavaş topluyor kendisini

Her bir yaşadığımız olay sonrasında bugünümüze şükür diyebiliyoruz valla. Rabbim daha kötü günler yaşatmasın, artık her yaşadığıma Allah beterinden korusun diyip geçmek zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…