Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bebeğim hep aklımdasın, olur mu öyle şey? Girmezsin belki diye etiketlemedim. Hazirana kadar tatil yapıcam demiştin ya. Sen mezun olmamış gibi hep gel, ben çok mesut olurum. Nasıl gidiyor takım olmadan hayat?
tabloyu yapıyorum ya
tatil derken yemek
çok yerim diye düşünmüştü ama bir cuma çok yedim cnm normal seyirde şu an

Evet canım bu sabah yine oldu işe gidemedim artık biraz durulmasını bekleyip öyle hastaneye gittim çünkü yataktan kalkıp oturduğum an bile beynim dönüyor resmen o da bulantı ve kusma yapıyodu. Acile gittik serum falan verdi doktor direk anladı zaten denge ile alakalı bu vertigo dedi. Serum çok iyi geldi ama yine tamamen düzelmedi ama bende yavaş hareket ediyorum bir anda kalkıp oturmuyorum yürürken bile mini mini adımlar

G Gonulbagi hoşgeldin canım aramıza kaptanım o anne çocuk yaş aralığı az olunca da sıkıntı oluyo, mesela annemle ablam arasında 16 yaş var bazen abla kardeş sanıyolar ablam çıldırıyo ben mi yaşlıyım yaniii diyo
Çok geçmiş olsun kuzum, iyi geçmesine sevindim. Geçmişi okurken ilk hasta dediğini gördüm sonra bu mesajı görünce ohh dedim rahatladım valla. Sağsalim hasarsız bir şekilde atlatır inşallah

Ortim seninde sporların şahane. Hemen hemen aynı yapmışız, ama ben bütün gece uyuyamadım ayağımın ağrısından şimdi buzla masaj yapıcam.

Bebiş kalori olarak çok iyisin ama hiç acıkmadın mıı Kendine eziyet etmeni hiç istemem, çok üzülürümmm...
Aslında pek acıkmadım ama pis boğazlığımdan dolanıp durdum işte
Bugün için biraz dünden dengeliyeyim dedim. Mozaik pasta yapıcam azcık ondan yerim öğlen kahvaltı yapmıycam yine bugün
Ahhh kuzum çok zor annemin de dün emar çekmişler ilaçlara ekleme yapmışlar. Çok dikkat et sende yatarken de bikaç yastıkla biraz daha oturur pozisyonda yatıyor anneciğim dene istersen sende kalkması kolay oluyormuş

LOL teyzemde oluyor kurdele a ağrı kesici içmesi, bile yasaklandı domates çikolata süt yenemedi gerekiyordu teyzem listeye uyunca rahatladı her ay iğnesi vardı teyzemin limedik yeri kalmamıştı senin kıza yediği birşeyler dokunuyor ve stres kaynaklı

Kızarıklar baloncuk gibi şişmi hiç ağrı kesici içirdinmi yakında yada çikolata yedimi çiğ domates teyzemde bunlar tetikliyordu

Bu arada bende iki gündür yiyemiyorum diye cumadan bugüne -600 gr olmuşum bile, kötü bir sebeple oldu ama inşallah devam etmez
İnşallah canım ya çok geçmiş olsun annem de sadece yatarken ve uyanırken olmuş onunki tansiyon yüksekliğinden de olabilirmiş emin olamadılar ama teyzemde de vertigo var o boyunluk kullanıyor böyle baş dönmesi zamanlarında iyi geliyormuş aklında bulunsun

muhursuzpusula Pusulacım, öncelikle geçmiş olsun. Doktora gittiğinde vertigon için manevra hareketleri yaptırdı mı sana doktorun? Kulağındaki kristaller yerinden oynadığı için başın dönüyor ve manevra hareketiyle doktor o kristalleri yerine oturtuyor. Manevra hareketleri sonrasında bir yarım saat başın dönebilir ancak sonrasında baş dönmesi tamamen kesiliyor, ilaçlar fayda etmezse manevra hareketleri yaptırabilecek bir doktora gitmeni öneririm.

Çok iyi yapmışsınız canım gelmezmi deniz havası güzel sen nerde yaşıyorsun canım

Çok iyi yapmışsınız canım gelmezmi deniz havası güzel sen nerde yaşıyorsun canım
Ben İstanbuldayım canım ama şu an pandemiden hiçbir yere kıpırdayamıyoruz sürekli evdeyiz hatta bazen evden tek çıkmayan benim herhalde diyorum burası sessiz sakin insan yok

Menün çok güzel canım
Bende ilk zamanlar ara öğünü arıyordum ama artık ara öğün yapmadan daha iyi olduğunu hissettim

Cherry Mom kaptanım @olvidos ortim. Benim dişim kırıldı dün çürüktü zaten erteleyip duruyordum dün tamemn gitti aadece kök kaldı. O da kırığın bi parçası yan döndü ne eti bıraktı ne geri döndürebildim inanılmaz ağrı acı yapıyor Perşembe çektireceğim inşallah. Sadece çorba içebiliyorum çok aktif olamıyorum o sebeple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…