- 31 Temmuz 2020
- 20.459
- 60.420
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.881
tabloyu yapıyorum yaBebeğim hep aklımdasın, olur mu öyle şey? Girmezsin belki diye etiketlemedim. Hazirana kadar tatil yapıcam demiştin ya.Sen mezun olmamış gibi hep gel, ben çok mesut olurum. Nasıl gidiyor takım olmadan hayat?
farketmen güzel cnmBen birşey farkettim spor günlerinde yapmayıp diğer günlerde yapıyormuşum bazen bu günlere hiç dikkat etmiyordum canım hergün yürüyorum bir gün yürümüyorum ogünde liste günü oluyormuş
çok sağol cnm 1.lik bekledim ama kısmetHedef60kgolmak sen bu hafta 2. olmuşsun yaa tebrik ederim canım dereceyle mezun olmak ayrı bi havalı olmuş
Harikasin ortim sporlar sahaneSabah
1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 kk beyaz peynir
Ara 1 çorba kasesi turşu kavurması tuzsuz 1 avuç leblebi 1 avuç çiğ fındık 1 top sade dondurma
Akşam
2 kepçe çorba 2 kepçe sebze türlüsü 1 dilim ekmek
Ara 7 adet çubuk kraker
2 lt su 30 dk Leslie 40 dk kardio 13000 adım
Cherry Mom C Cagrihilal1 ummhnisa Hedef60kgolmak
Evet canım bu sabah yine oldu işe gidemedim artık biraz durulmasını bekleyip öyle hastaneye gittim çünkü yataktan kalkıp oturduğum an bile beynim dönüyor resmen o da bulantı ve kusma yapıyodu. Acile gittik serum falan verdi doktor direk anladı zaten denge ile alakalı bu vertigo dedi. Serum çok iyi geldi ama yine tamamen düzelmedi ama bende yavaş hareket ediyorum bir anda kalkıp oturmuyorum yürürken bile mini mini adımlarOyyy çok şeker bunlar canım
Evet canım kaç gündür iyileşemedi hala onda da kusma falan çoktu eğer devam ederse ihmal etme doktora git lütfen
Canım çok üzüldüm rabbim şifa versin sağsalim çıksın o ameliyattan da
Canım iftardan sonra yazabilirsin tabi ki
Canım çok iyiymiş menün bence bu şekilde devam edip cuma ya güzel Bi eksi göreceksin belli
G Gonulbagi hoşgeldin canım aramıza
Çok geçmiş olsun kuzum, iyi geçmesine sevindim. Geçmişi okurken ilk hasta dediğini gördüm sonra bu mesajı görünce ohh dedim rahatladım valla. Sağsalim hasarsız bir şekilde atlatır inşallahKuzenim az önce çıktı ameliyattan gayet güzel geçti hiçbir sıkıntı olmadı demiş doktorun asistanı daha doktor gelmemiş. Böbreğinin alınma durumu vardı almamışlar şükür her şey yolundaymış bi de doktorla konuşulunca daha da rahatlarız inşallah
Genel listede birinci olmasan ne farkedeeer, sen bizim gönlümüzün birincisisinfarketmen güzel cnm
çok sağol cnm 1.lik bekledim ama kısmet
Ortim seninde sporların şahane. Hemen hemen aynı yapmışız, ama ben bütün gece uyuyamadım ayağımın ağrısındanKahvalti
2 dilim ekmek bayat ekmek uzerine 2 dilim kasar 2 dilim ince sucuk biber domatesle firinlayip yedim
Salatalik
Aksam
1 kase corba
5 tane sarma
1 kase yogurt
salata
2.5 lt su
spor
30 dk kardio
30 dk leslie
11 bin adim
Cherry Mom
ummhnisa
S seyrulsefer
Hedef60kgolmak
Aslında pek acıkmadım ama pis boğazlığımdan dolanıp durdum işteBebiş kalori olarak çok iyisin ama hiç acıkmadın mııKendine eziyet etmeni hiç istemem, çok üzülürümmm...
Ahhh kuzum çok zor annemin de dün emar çekmişler ilaçlara ekleme yapmışlar. Çok dikkat et sende yatarken de bikaç yastıkla biraz daha oturur pozisyonda yatıyor anneciğim dene istersen sende kalkması kolay oluyormuşEvet canım bu sabah yine oldu işe gidemedim artık biraz durulmasını bekleyip öyle hastaneye gittim çünkü yataktan kalkıp oturduğum an bile beynim dönüyor resmen o da bulantı ve kusma yapıyodu. Acile gittik serum falan verdi doktor direk anladı zaten denge ile alakalı bu vertigo dedi. Serum çok iyi geldi ama yine tamamen düzelmedi ama bende yavaş hareket ediyorum bir anda kalkıp oturmuyorum yürürken bile mini mini adımlar
G Gonulbagi hoşgeldin canım aramızakaptanım o anne çocuk yaş aralığı az olunca da sıkıntı oluyo, mesela annemle ablam arasında 16 yaş var bazen abla kardeş sanıyolar ablam çıldırıyo ben mi yaşlıyım yaniii diyo
Çok geçmiş olsun kuzum, iyi geçmesine sevindim. Geçmişi okurken ilk hasta dediğini gördüm sonra bu mesajı görünce ohh dedim rahatladım valla. Sağsalim hasarsız bir şekilde atlatır inşallah
Gerçekten öyle yaaKiz hep aklimizdasin gozlerimiz seni ariyor
LOL teyzemde oluyor kurdele a ağrı kesici içmesi, bile yasaklandı domates çikolata süt yenemedi gerekiyordu teyzem listeye uyunca rahatladı her ay iğnesi vardı teyzemin limedik yeri kalmamıştı senin kıza yediği birşeyler dokunuyor ve stres kaynaklıSağol canım, üzüldü ama öyle aşırı değil unuttu hemen, burda kuzenleri var onları görünce çok sevindi, dün akşam çıkmaya başladı serum verdiler şurup verdiler
Alerji dr gitmemiz lazm, bayada araşrtdım sebebini bulmak zormuş
Ayy canımsınbenimde aklım hep burda özledim hepinizi
Kızarıklar baloncuk gibi şişmi hiç ağrı kesici içirdinmi yakında yada çikolata yedimi çiğ domates teyzemde bunlar tetikliyorduKaptanım ben sabah uyandığımda +2.6 kiloydum
Şuan kahvaltı yapmış halimle +2 kiloyum
Kızımı öyle kızarık görmek iştahımı kesti kızım iyileşene kadar iştah falan olmaz gider artılar inşaAllah
İnşallah canım ya çok geçmiş olsun annem de sadece yatarken ve uyanırken olmuş onunki tansiyon yüksekliğinden de olabilirmiş emin olamadılar ama teyzemde de vertigo var o boyunluk kullanıyor böyle baş dönmesi zamanlarında iyi geliyormuş aklında bulunsunBu arada bende iki gündür yiyemiyorum diye cumadan bugüne -600 gr olmuşum bile, kötü bir sebeple oldu ama inşallah devam etmez
Çok iyi yapmışsınız canım gelmezmi deniz havası güzel sen nerde yaşıyorsun canımBiz de bugün yazlığa(yazlık dediğime bakmayın batı Karadeniz de)gittik iki üç gün buradayız kimsecikler yok deniz kenarında yürüyüş yaptım ne kadar özlemişim deniz havasını dışarıda yürümeyi 3 haftadır evde kapalı kalmıştık çok iyi geldi
Ben İstanbuldayım canım ama şu an pandemiden hiçbir yere kıpırdayamıyoruz sürekli evdeyiz hatta bazen evden tek çıkmayan benim herhalde diyorum burası sessiz sakin insan yokÇok iyi yapmışsınız canım gelmezmi deniz havası güzel sen nerde yaşıyorsun canım
Afiyet olsun canım çok güzel şifa olsun17 mayıs pazartesi
Sabah 10.00
Yulaflı omlet
1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık
Ara 13.00
Sade Türk kahvesi
Ara 15.30
1 elma
Akşam 19.00
Ton balıklı salata
Su 3 lt
10 bin adım yürüyüş
Cherry Mom ummhnisa Hedef60kgolmak Anka
Menün çok güzel canımSabah (12.00): 1 haşlanmış yumurta, 40 gr lor, 1 form etimek, yeşillik, domates, çay
Akşam (19.00): 1 kepçe yoğurt çorbası, 1 küçük fırında karnıyarık (patlıcanı kızartmadık), bol salata
Su: 2450 ml
Ay resmen ara öğün bile yapmamışım.Çok da hissetmedim. Midem mi küçüldü ki
Cherry Mom ummhnisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?