- 29 Nisan 2016
- 3.097
- 11.950
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.901
Çok geçmiş olsun canım diş çok zor oluyor Allah kolaylık versinCherry Mom kaptanım @olvidos ortim. Benim dişim kırıldı dün çürüktü zaten erteleyip duruyordum dün tamemn gitti aadece kök kaldı. O da kırığın bi parçası yan döndü ne eti bıraktı ne geri döndürebildim inanılmaz ağrı acı yapıyor Perşembe çektireceğim inşallah. Sadece çorba içebiliyorum çok aktif olamıyorum o sebeple
Kurdela demişim KurdeşanLOL teyzemde oluyor kurdele a ağrı kesici içmesi, bile yasaklandı domates çikolata süt yenemedi gerekiyordu teyzem listeye uyunca rahatladı her ay iğnesi vardı teyzemin limedik yeri kalmamıştı senin kıza yediği birşeyler dokunuyor ve stres kaynaklı
Geçmiş olsun canım diş ağrısı da ayrı bir dert gerçekten Allah kolaylık versin perşembe gününe kadarCherry Mom kaptanım @olvidos ortim. Benim dişim kırıldı dün çürüktü zaten erteleyip duruyordum dün tamemn gitti aadece kök kaldı. O da kırığın bi parçası yan döndü ne eti bıraktı ne geri döndürebildim inanılmaz ağrı acı yapıyor Perşembe çektireceğim inşallah. Sadece çorba içebiliyorum çok aktif olamıyorum o sebeple
Çok geçmiş olsun canım diş çok zor oluyor Allah kolaylık versin
Sağolun kızlarGeçmiş olsun canım diş ağrısı da ayrı bir dert gerçekten Allah kolaylık versin perşembe gününe kadar
Ben dişim kırıldı yazıp gidip paylaşacaktım unutmuşum15- 21 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
muhursuzpusula
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa ,
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
redsonja87
Kendinin en iyi hali ol
kollontai
matteroftime
[USER=647402]Anka [/USER]
Dün sadece serum taktı ilaç verdiler onlar iyi geldi baş dönmesi bulantı kusma yok ama başım ağrıyo sürekli hiç geçmeden. Randevu vs uğraşamadım direk acile gittimAslında pek acıkmadım ama pis boğazlığımdan dolanıp durdum işte
Bugün için biraz dünden dengeliyeyim dedim. Mozaik pasta yapıcam azcık ondan yerim öğlen kahvaltı yapmıycam yine bugün
Ahhh kuzum çok zor annemin de dün emar çekmişler ilaçlara ekleme yapmışlar. Çok dikkat et sende yatarken de bikaç yastıkla biraz daha oturur pozisyonda yatıyor anneciğim dene istersen sende kalkması kolay oluyormuş
Yok canım manevra hareketleri falan yaptırmadı doktor, tekrar kbbye gidicemmuhursuzpusula Pusulacım, öncelikle geçmiş olsun. Doktora gittiğinde vertigon için manevra hareketleri yaptırdı mı sana doktorun? Kulağındaki kristaller yerinden oynadığı için başın dönüyor ve manevra hareketiyle doktor o kristalleri yerine oturtuyor. Manevra hareketleri sonrasında bir yarım saat başın dönebilir ancak sonrasında baş dönmesi tamamen kesiliyor, ilaçlar fayda etmezse manevra hareketleri yaptırabilecek bir doktora gitmeni öneririm.
Benimki sabah başlıyodu akşama ancak geçiyodu akşamdan yatana kadar iyiydim sabah tekrar başlıyoduİnşallah canım ya çok geçmiş olsun annem de sadece yatarken ve uyanırken olmuş onunki tansiyon yüksekliğinden de olabilirmiş emin olamadılar ama teyzemde de vertigo var o boyunluk kullanıyor böyle baş dönmesi zamanlarında iyi geliyormuş aklında bulunsun
Ayy geçmiş olsun. Takıma ne oldu böyle nazar değdi hepimize yaaaaBen dişim kırıldı yazıp gidip paylaşacaktım unutmuşumçorba içtim zaten
LOL teyzemde oluyor kurdele a ağrı kesici içmesi, bile yasaklandı domates çikolata süt yenemedi gerekiyordu teyzem listeye uyunca rahatladı her ay iğnesi vardı teyzemin limedik yeri kalmamıştı senin kıza yediği birşeyler dokunuyor ve stres kaynaklı
Herzaman yiyor çiğ domates çok sever çikolatada yer bunlardan olduğunu sanmıyorum canım, Osmaniyeden dönerken yolu çok zorsundu sıkıldı acaba ondan mı diyorum da bilmiyorumKızarıklar baloncuk gibi şişmi hiç ağrı kesici içirdinmi yakında yada çikolata yedimi çiğ domates teyzemde bunlar tetikliyordu
geçmiş olsun canım....Valla ev göçürdüm sanki daha yerşelemedimkışlıkları kaldırmamştım onlar vs birsürü iş var
Bide büyük kızm ürtiker(kurdeşen) oldu
1 yaşında da olmuştu birkere
Daha önce yaşayan varmı kızlar?
geçmiş olsun canım.benimde diş sorunum var...haftaya oğlumla ikimiz dişçiye gidecez....Cherry Mom kaptanım @olvidos ortim. Benim dişim kırıldı dün çürüktü zaten erteleyip duruyordum dün tamemn gitti aadece kök kaldı. O da kırığın bi parçası yan döndü ne eti bıraktı ne geri döndürebildim inanılmaz ağrı acı yapıyor Perşembe çektireceğim inşallah. Sadece çorba içebiliyorum çok aktif olamıyorum o sebeple
Benimde bacaklarim agridi yuruyus fazla geldi ama yapacak bisey yok 2 gun daha bastirip persembeye vucudu dinlendirecegizOrtim seninde sporların şahane. Hemen hemen aynı yapmışız, ama ben bütün gece uyuyamadım ayağımın ağrısındanşimdi buzla masaj yapıcam.
Tamam canımHedef60kgolmak arkadaşım düz menüyü yazamadım.ama 72 mekik dışında yarım saat cardiom var
Canım ben paylaştıktan sonra gördüm senin diş olayını olsun sorun olmazBen dişim kırıldı yazıp gidip paylaşacaktım unutmuşumçorba içtim zaten
Yok canım senlik bişey yok ben öyle açıklama yapmak istedimCanım ben paylaştıktan sonra gördüm senin diş olayını olsun sorun olmaz
Sana da geçmiş olsun canımgeçmiş olsun canım....
geçmiş olsun canım.benimde diş sorunum var...haftaya oğlumla ikimiz dişçiye gidecez....
Sağol canım benim sanada geçmiş olsungeçmiş olsun canım....
geçmiş olsun canım.benimde diş sorunum var...haftaya oğlumla ikimiz dişçiye gidecez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?