- 31 Temmuz 2020
- 20.459
- 60.420
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.961
Geçmiş olsunSevindim canım en azından baş dönmesi yaşamamışsın günlük yaşantına devam edebiliyor olman güzel inşallah zamanla daha iyiye giderinsan böyle sağlık sorunları atlattıkça gerçekten sağlığının kıymetini anlıyor ben de bir ay öncesine kadar yaşadığım düşük yüzünden müthiş acılar çekmiştim hiç düzelemeyeceğim zannetmiştim ama vücut yavaş yavaş topluyor kendisini
Evet canım tutamadım kendimi özlemişim bidaha olmayacak sözzOrtim gayet güzel ama mantı cıs olmuşsporun da iyi Biraz daha su içebilirsin yatana kadar
Gayet güzel canım inşallah güzel eksiler görürüz cumaya18 mayıs
Kahvaltı:
Maydanozlu lorlu 1 yumurta
1 dilim tahıllı ekmek, yeşil çay
Akşam:
1 servis kaşığı et sote
1 servis kaşığı bulgur pilavı
domates, salatalık, 1 bardak ayran
Ara:
şekersiz çay
Su: 2 litre
Spor: 3 mil leslie + 30 dk yoga
Cherry Mom ummhnisa M monarosaa
Haklısın canım kızlarımda aynısını diyor ve Burdada sürekli ilgileniyorum ordada bırakmam inşallah hakkımızda ne hayırlıysa o olsun artıkOlsun canım ya illa geriye gidecek diye bir şey söz konusu değil sen ilgilenirsen üzerinde durursan ipleri biraz sıkı tutarsan çok bir problem yaşamazsınız tabi inşallah çıkmaz ama çıkarsa da biraz üzerine düşersiniz oğluşun en az zorlanmayla atlatır inşallah ama kendini çok üzme çıkarsa da lise dönemi daha önemli o zamana dönmüş olursunuz zaten
Çok geçmiş olsun canımSağol canımmm, bugün daha iyiyim en azından baş dönmesi ile uyanmadım ama bütün gün başım ağrıdı ve hala uyuşuk gibi kafam böyle hafif dengem yerinde değildi ama günlük işlerimi yapabilecek durumdaydı işe gittim falan çok şükür valla. Yaşadıkça insan yataktan kalkmanın bile ne büyük niimet olduğunu anladım valla. Sen nasılsın canım
Canım çok geçmiş olsun dün de ben rahatsızlandım migrenim var dün kafamı koparmak istedim o kadar neyse bugün zımba gibiyimCherry Mom kaptanım @olvidos ortim. Benim dişim kırıldı dün çürüktü zaten erteleyip duruyordum dün tamemn gitti aadece kök kaldı. O da kırığın bi parçası yan döndü ne eti bıraktı ne geri döndürebildim inanılmaz ağrı acı yapıyor Perşembe çektireceğim inşallah. Sadece çorba içebiliyorum çok aktif olamıyorum o sebeple
Çok geçmiş olsun dün de ben çok kötüyüm bugün eser kalmamış şükürbaş ağrısıyla mücadele ediyorum giremedim hiç nasılsınız kızlar
Anka tatlım sanada geçmiş olsun tmmdır
Neden ayrı kaldın kiGünaydın kızlarilk defa tartımdan bu kadar ayrı kaldım meraklar içerisindeyim aldım mı verdim mi acaba diye cumayı iple çekiyorum
Ay yok nerede bende o irade her akşam yarın kaç çıkacağım acaba diye uyuyorumNeden ayrı kaldın kisadece cumadan cumaya tartılıyorsan tebrik ediyorum ben dayanamıyorum neredeyse hergün bakıyorum sonra stresten ödem tutuyorum
İyi bari tek değilmişimAy yok nerede bende o irade her akşam yarın kaç çıkacağım acaba diye uyuyorum3 günlüğüne başka yerdeyiz tartımı da götürecektim ama son anda vazgeçtim içimde büyük bir merak büyüyor ben de meraktan ödem olmam inşallah
Profil resmin çok güzelGünaydın kızlarilk defa tartımdan bu kadar ayrı kaldım meraklar içerisindeyim aldım mı verdim mi acaba diye cumayı iple çekiyorum
Ortim selam ben geldim, erkek arkadaşımLa ayrıldık evden ayrılıyor son kalan işlerimizi falan hallettik. Koşturmaca ve çok kötü beslenmeyle geçti son 3 gün muhtemelen baya artıyım
Hakkında hayırlısı olsun canımOrtim selam ben geldim, erkek arkadaşımLa ayrıldık evden ayrılıyor son kalan işlerimizi falan hallettik. Koşturmaca ve çok kötü beslenmeyle geçti son 3 gün muhtemelen baya artıyım
Sağ ol canım günün anlamına uygun olsun dedimProfil resmin çok güzel
Sağol şükür iyiyim şimdi eşyalarını topluyor felan girmesini bekliyorum, ayne maydonoz aldım bi detoks şartHakkında hayırlısı olsun canımsaglık olsun ortim sen iyi misin. Su 2 gün detoks yaparsan belki toparlarsın birazcık
Olsun canım şimdi hayatını da beslenmeni de sporunu da güzelce düzene koyarsın artı olsan bile dert etme inşallah bundan sonra her şey senin için çok daha güzel olacakOrtim selam ben geldim, erkek arkadaşımLa ayrıldık evden ayrılıyor son kalan işlerimizi falan hallettik. Koşturmaca ve çok kötü beslenmeyle geçti son 3 gün muhtemelen baya artıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?