Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun

Gayet güzel canım inşallah güzel eksiler görürüz cumaya

Haklısın canım kızlarımda aynısını diyor ve Burdada sürekli ilgileniyorum ordada bırakmam inşallah hakkımızda ne hayırlıysa o olsun artık

Çok geçmiş olsun canım

Canım çok geçmiş olsun dün de ben rahatsızlandım migrenim var dün kafamı koparmak istedim o kadar neyse bugün zımba gibiyim

Günaydın kızlar ilk defa tartımdan bu kadar ayrı kaldım meraklar içerisindeyim aldım mı verdim mi acaba diye cumayı iple çekiyorum
Neden ayrı kaldın ki sadece cumadan cumaya tartılıyorsan tebrik ediyorum ben dayanamıyorum neredeyse hergün bakıyorum sonra stresten ödem tutuyorum

Neden ayrı kaldın ki sadece cumadan cumaya tartılıyorsan tebrik ediyorum ben dayanamıyorum neredeyse hergün bakıyorum sonra stresten ödem tutuyorum
Ay yok nerede bende o irade her akşam yarın kaç çıkacağım acaba diye uyuyorum 3 günlüğüne başka yerdeyiz tartımı da götürecektim ama son anda vazgeçtim içimde büyük bir merak büyüyor ben de meraktan ödem olmam inşallah

İyi bari tek değilmişim olmaz insallah

kollontai hu hu ortim. Ben geldim sen kayboldun. Hersey yolunda mı? Nerelerdesin
Ortim selam ben geldim, erkek arkadaşımLa ayrıldık evden ayrılıyor son kalan işlerimizi falan hallettik. Koşturmaca ve çok kötü beslenmeyle geçti son 3 gün muhtemelen baya artıyım

Ortim selam ben geldim, erkek arkadaşımLa ayrıldık evden ayrılıyor son kalan işlerimizi falan hallettik. Koşturmaca ve çok kötü beslenmeyle geçti son 3 gün muhtemelen baya artıyım
Hakkında hayırlısı olsun canım saglık olsun ortim sen iyi misin. Su 2 gün detoks yaparsan belki toparlarsın birazcık

Sıcakta sporda hic cekilmiyor ama yapacak birsey yok malesef. 6 lari gordukten sonra birden 7 lere fırlayıp oradan inatla inememek benim kaderim oldu sanirim gecen yilda böyle olmustu. Hala artiyim anlamıyorum ben ne oluyor bana delirmek uzereyim resmen saclarimj yolasim duvara kafa atasim var resmen ama enerjimj sporla tuketmeye gidiyorum

Profil resmin çok güzel
Sağ ol canım günün anlamına uygun olsun dedim bugünleri evde geçirmek çok kötü en azından okulda öğrencilerimizle törenler hazırlar kutlardık çocuklara da Atatürk sevgisini böylelikle daha güzel kazandırıyoruz çalıştığım bölge de ne yazıktır çocuklar hep aslı astarı olmayan saçma sapan düşüncelerle doldurulmuş oluyorlar biz de elimizden geldiğince gerçeği onlara kazandırmaya çalışıyoruz birkaç öğrenciye bile dokunmak iyiki bu mesleği seçmişim dedirtiyor insana

Olsun canım şimdi hayatını da beslenmeni de sporunu da güzelce düzene koyarsın artı olsan bile dert etme inşallah bundan sonra her şey senin için çok daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…