Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim selam ben geldim, erkek arkadaşımLa ayrıldık evden ayrılıyor son kalan işlerimizi falan hallettik. Koşturmaca ve çok kötü beslenmeyle geçti son 3 gün muhtemelen baya artıyım
Hakkında en hayırlısı olsun canım. Hangisinin daha iyi olduğunu bilemiyor insan. İnşallah bundan sonrası senin için çoook ama çok daha güzel geçer

Ya ben hep yapılması gerekmeyen günlerde spor ekliyorum. Vallahi suçum yok başka.
Ya çok sevindim senin adına
Teşekkür ederim karabiberciim. Seni çok seviyorum.

Dostlarım ne kadar çok sıkıntılı kişi varmış. Hepinize tek tek geçmiş olsun diyorum. Umarım bir an önce toparlarsınız. İnsan bu durumdayken sağlıklı beslenme falan da düşünemiyor. Çok çok haklısınız. Ama bunların hepsi geçici süreçler. Kendiniz adına en minik zararla atlatmaya bakın. Her anlamda. Sizden daha değerli kimse yok çünkü.

Aminn canım öyle oluyo gerçekten herkesin canı sağlıkta bitiyo valla. Çünkü başka bişi düşünemiyosun o an

İyi aksamlar kızlar nasılsınız? Yarın iş görüşmesine gideceğim benim icin dua eder misiniz? Pandemi sürecinde uzun bir süre issiz kaldım iyice psikolojim bozuldu dua edin de hayırlısı ile olsun
İyi akşamlar canım
Hayırlısıyla olsun inşallah çok haklısın zor süreçler bunlar alanında uzman kişilerin evde olması bunaltıcı inşallah gönlüne göre olur herşey dua edeceğim

Selam kuzum aynen geriye pişmanlık kalmasın inşallah

Maalesef bizim evde de durumlar pek iyi değil 2 gündür burcu ile konuşuyoruz sağolsun aydınlattı beni eşimde bir takım sağlık sorunları oldu bugün kahvaltıda birden bayılınca sorun sıkıntı katmerlendi bendeki girdim çıktım ama buraya yazacak modu bile bulamadım yarın tekrar hastaneye gideceğiz dualarınızda bize de yer ayırın inşallah

Canım senin problemin devam ediyor mu hâlâ tmm öyle yapalım bu kafayla olur ya unutusam cuma günü hatırlat olur mu tatlım

Hilal hiç yakışmıyor böyle yıkık dökük haller. Son saate kadar motivasyonu bozmak yok biliyoruz ki bu kilo günden güne +1 olabildiği gibi -1 de olabiliyor o yüzden hiç bişey bitmedi.
Biz elimizdn geleni yapalım da giden bu hafta gitmezse üstü öbür haftaya -500 Ken -900 gider ama mutlaka gider olsa olsa biraz zamanlamayı şaşarız hiç sıkıntı etme lütfen listeye girdiğinden beri çok güzel eksiler geldi senden diyette böyle şeylerin olması olağan kendimize eziyet etmek yok

Eline sağlık kuzum
Anka için simgesi kullanabiliriz aslında diş sorunu sebebiyle yemek yiyemediğini söylemişti..
Ankacım ne yaptın gittin mi dişçiye bugün gidecektin galiba çekildi mi yarım kalan parça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…