- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.981
Ben de bugün aksam dısardan yedimSağol şükür iyiyim şimdi eşyalarını topluyor felan girmesini bekliyorum, ayne maydonoz aldım bi detoks şart
Hakkında en hayırlısı olsun canım. Hangisinin daha iyi olduğunu bilemiyor insan. İnşallah bundan sonrası senin için çoook ama çok daha güzel geçerOrtim selam ben geldim, erkek arkadaşımLa ayrıldık evden ayrılıyor son kalan işlerimizi falan hallettik. Koşturmaca ve çok kötü beslenmeyle geçti son 3 gün muhtemelen baya artıyım
Ya ben hep yapılması gerekmeyen günlerde spor ekliyorum. Vallahi suçum yok başka.17-23 mayıs tablo spor listesi :)
UYE 17 mayıs @kollontai ------ @yarimuhendis 2 @olvidos 1 @karabiber01 ----- @monarosaa 1 Mathildablue 1+6 @ummhnisa 1+2 @Cagrihilal1 1+2+6 @hzlsel 1 @seyrulsefer 1+2+6 pacman ----- muhursuzpusula @redsonja87 1 @matteroftime 2+4 @Kendinin en iyi hali ol 1 @melita09 6
ayy bir garip oldum kendimi çıkarınca :)
Teşekkür ederim karabiberciim. Seni çok seviyorum.Ya çok sevindim senin adına
Aminn canım öyle oluyo gerçekten herkesin canı sağlıkta bitiyo valla. Çünkü başka bişi düşünemiyosun o anDostlarım ne kadar çok sıkıntılı kişi varmış. Hepinize tek tek geçmiş olsun diyorum. Umarım bir an önce toparlarsınız. İnsan bu durumdayken sağlıklı beslenme falan da düşünemiyor. Çok çok haklısınız. Ama bunların hepsi geçici süreçler. Kendiniz adına en minik zararla atlatmaya bakın. Her anlamda. Sizden daha değerli kimse yok çünkü.
İnşallah hakkında en hayırlısı olsun canımİyi aksamlar kızlar nasılsınız? Yarın iş görüşmesine gideceğim benim icin dua eder misiniz? Pandemi sürecinde uzun bir süre issiz kaldım iyice psikolojim bozuldu dua edin de hayırlısı ile olsun
Arka sırada oturup derste selfie çeken öğrenci gibisin vurcam totonaYa ben hep yapılması gerekmeyen günlerde spor ekliyorum. Vallahi suçum yok başka.
Teşekkür ederim karabiberciim. Seni çok seviyorum.
İyi akşamlar canımİyi aksamlar kızlar nasılsınız? Yarın iş görüşmesine gideceğim benim icin dua eder misiniz? Pandemi sürecinde uzun bir süre issiz kaldım iyice psikolojim bozuldu dua edin de hayırlısı ile olsun
Selam kuzum aynen geriye pişmanlık kalmasın inşallahDostlarım ne kadar çok sıkıntılı kişi varmış. Hepinize tek tek geçmiş olsun diyorum. Umarım bir an önce toparlarsınız. İnsan bu durumdayken sağlıklı beslenme falan da düşünemiyor. Çok çok haklısınız. Ama bunların hepsi geçici süreçler. Kendiniz adına en minik zararla atlatmaya bakın. Her anlamda. Sizden daha değerli kimse yok çünkü.
Canım senin problemin devam ediyor mu hâlâKaptanımCherry Mom ben müsadenle izne ayrılmak istiyorum buralardan çok ayrılmayacağım ama sağlık sorunları vs derken iyice dağıldım biraz toparlanmam lazım ne yemek ne bişey düzen kuramıyorum şuan baya zaten pek yiyemiyorumda bulantı vs derken
Ben de bugün aksam dısardan yedimavm ye gittik gec oldu fast food oldu biraz . Ben de detoks tarzı yapayım
Ay maşallah sevindim canım bende toparladım eşim hastalandı bu seferdeÇok geçmiş olsun dün de ben çok kötüyüm bugün eser kalmamış şükür
Sağol tatlımmuhursuzpusula Cherry Mom Anka @olvidos
Geçmiş olsun kızlar. Umarım herkes iyidir.
Herkese günaydınlar. 19 Mayıs Atatürk ‘ü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun
Şok yaşamasaydık ucundan bi baksanGünaydın kızlarilk defa tartımdan bu kadar ayrı kaldım meraklar içerisindeyim aldım mı verdim mi acaba diye cumayı iple çekiyorum
Hakkında hayırlısı olsun canımOrtim selam ben geldim, erkek arkadaşımLa ayrıldık evden ayrılıyor son kalan işlerimizi falan hallettik. Koşturmaca ve çok kötü beslenmeyle geçti son 3 gün muhtemelen baya artıyım
HilalSıcakta sporda hic cekilmiyor ama yapacak birsey yok malesef. 6 lari gordukten sonra birden 7 lere fırlayıp oradan inatla inememek benim kaderim oldu sanirim gecen yilda böyle olmustu. Hala artiyim anlamıyorum ben ne oluyor banadelirmek uzereyim resmen saclarimj yolasim duvara kafa atasim var resmen ama enerjimj sporla tuketmeye gidiyorum
Eline sağlık kuzum15- 21 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
muhursuzpusula
@karabiber01
@olvidos
@monarosaa
Mathildablue
@yarimuhendis
@melita09
@Cagrihilal1
@ummhnisa,
@hzlsel
@seyrulsefer
pacman
@Samara96
@redsonja87
@Kendinin en iyi hali ol
@kollontai
@matteroftime
[USER=647402]Anka [/USER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?