Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederiz canım

İyi aksamlar kızlar nasılsınız? Yarın iş görüşmesine gideceğim benim icin dua eder misiniz? Pandemi sürecinde uzun bir süre issiz kaldım iyice psikolojim bozuldu dua edin de hayırlısı ile olsun
Yarın için bol şans canım zor bir dönem inşallah hakkında hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsun kaptanım inşallah ciddi bir şey değildir bir an önce toparlarsınız
Şok yaşamasaydık ucundan bi baksan
Evde değilim kaptanım yarın geçeceğim ama yemek yemiş olacağım için mecbur cuma ne çıkarsa bahtıma

Çok geçmiş olsun kaptanım, inşallah ciddi bir durum yoktur bu aralar nedir böyle ya off
Canım senin problemin devam ediyor mu hâlâ tmm öyle yapalım bu kafayla olur ya unutusam cuma günü hatırlat olur mu tatlım

Evet kaptanım maalesef tamamen geçmedi henüz tamam hatırlatırım tekrardan

Çok geçmiş olsun kaptanım, inşallah ciddi bir durum yoktur bu aralar nedir böyle ya off

Evet kaptanım maalesef tamamen geçmedi henüz tamam hatırlatırım tekrardan
Sağol canım inşallah yoktur çok korktum bayılınca masada gitti birden ambulansı arıyordum ki ayıldı Allah'tan oğlum görmedi o halimizi

Son dakikaya karar devam pes etmek yok. Eksiye gecemrmek neyse de artiya cikip ondan kurtulmaya calismak cok sinir bozucu ama yapacak bisey yok tam gaz devam surec biraz uzayacak o kadar

Öğretmenleri çok seviyorum ve kıymetlerini bu pandemide çok iyi anladım bilgisayar başında bazen bende dinledim dersleri okadar güzel anlatıyorlar ki dersleri tek tek herkezi derse kaldırıyorlar çok ilgilendiler hatta doğuya o öğretmenlerden kopacağımız içinde istemiyorum

İyi akşamlar canım
Hayırlısıyla olsun inşallah çok haklısın zor süreçler bunlar alanında uzman kişilerin evde olması bunaltıcı inşallah gönlüne göre olur herşey dua edeceğim

Eksik olmayın teşekkür ederim

Ya ben hep yapılması gerekmeyen günlerde spor ekliyorum. Vallahi suçum yok başka.

Teşekkür ederim karabiberciim. Seni çok seviyorum.
Bu arada bende hep alakasız günlerde yapmışım geçen hafta kaç spor yaptım ama hepsi yanlış günlerdeymiş haftaya yine başlayacağım

Kaptanım çok geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur

Çok geçmiş olsun kaptanım inşallah ciddi bir şey değildir bir an önce toparlarsınız
İnşallah canım bakalım yarın gideceğiz detaylı kontrole
Son dakikaya karar devam pes etmek yok. Eksiye gecemrmek neyse de artiya cikip ondan kurtulmaya calismak cok sinir bozucu ama yapacak bisey yok tam gaz devam surec biraz uzayacak o kadar
Olsun bayram sonrası yaşanan bir durum en az hasarla kurtarmak için elimizden geleni yapacağız kuzum
Elhamdülillah kaptanım yazdığım günün akşamına geçti 2 gün sürdü
Sevindim canım yavrucak sıkıntı çekmesin çok
Kaptanım çok geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur
İnşallah canım

Sabahları kuru kayısı da yiyebilirsin canım ben de işe yaradı geçen hafta
Yemeye başladım kuru kaysı hatta zeytinyağı da içiyorum 1 çay, kaşığı
Onuda deneyeyim canım
Çok geçmiş olsun

Afiyet olsun canım, bu, hangi günün menüsü bilmiyorum ama alıntılarda kalkış
İyi aksamlar kızlar nasılsınız? Yarın iş görüşmesine gideceğim benim icin dua eder misiniz? Pandemi sürecinde uzun bir süre issiz kaldım iyice psikolojim bozuldu dua edin de hayırlısı ile olsun
İnşallah güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…