- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.265
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.001
Eki Görüntüle 2852185 14-21 MAYIS HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2852186
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 78.9 78 68.7 68.4 72.6 71.6 55.2 55 85.5 85 69.4 68.8 56.3 56 70.4 70 74.15 73 87.4 86.9 55.9 55.6 66.3 65.8 57.5 56.4 55.3 53.9 57.5 56.9
Arkadaşlar cuma kiloları ve hedefleri yazdım, eğer bir hata vs varsa lütfen söyleyin düzelteyimEksik kimsede yoktur inşallah toplam 15 kişiyiz
Yarın için bol şans canım zor bir dönem inşallah hakkında hayırlısı olsunİyi aksamlar kızlar nasılsınız? Yarın iş görüşmesine gideceğim benim icin dua eder misiniz? Pandemi sürecinde uzun bir süre issiz kaldım iyice psikolojim bozuldu dua edin de hayırlısı ile olsun
Çok geçmiş olsun kaptanım inşallah ciddi bir şey değildir bir an önce toparlarsınızSelam kuzum aynen geriye pişmanlık kalmasın inşallah
Maalesef bizim evde de durumlar pek iyi değil 2 gündür burcu ile konuşuyoruz sağolsun aydınlattı beni eşimde bir takım sağlık sorunları oldu bugün kahvaltıda birden bayılınca sorun sıkıntı katmerlendi bendeki girdim çıktım ama buraya yazacak modu bile bulamadımyarın tekrar hastaneye gideceğiz dualarınızda bize de yer ayırın inşallah
Evde değilim kaptanım yarın geçeceğim ama yemek yemiş olacağım için mecbur cuma ne çıkarsa bahtımaŞok yaşamasaydık ucundan bi baksan
Valla öyle galiba benimde nevrim döndü 3 gündür sağol canımCherry Mom @Anka Çok geçmiş olsun. Takıma ne oldu böyle yahu, patır patır dağıldı herkes. Elemtere fiş kem gözlere şiş.
Çok geçmiş olsun kaptanım, inşallah ciddi bir durum yokturSelam kuzum aynen geriye pişmanlık kalmasın inşallah
Maalesef bizim evde de durumlar pek iyi değil 2 gündür burcu ile konuşuyoruz sağolsun aydınlattı beni eşimde bir takım sağlık sorunları oldu bugün kahvaltıda birden bayılınca sorun sıkıntı katmerlendi bendeki girdim çıktım ama buraya yazacak modu bile bulamadımyarın tekrar hastaneye gideceğiz dualarınızda bize de yer ayırın inşallah
Canım senin problemin devam ediyor mu hâlâtmm öyle yapalım bu kafayla olur ya unutusam cuma günü hatırlat olur mu tatlım
Sağol canım inşallah yoktur çok korktum bayılıncaÇok geçmiş olsun kaptanım, inşallah ciddi bir durum yokturbu aralar nedir böyle ya off
Evet kaptanım maalesef tamamen geçmedi henüztamam hatırlatırım tekrardan
Son dakikaya karar devam pes etmek yok. Eksiye gecemrmek neyse de artiya cikip ondan kurtulmaya calismak cok sinir bozucu ama yapacak bisey yok tam gaz devam surec biraz uzayacak o kadarHilalhiç yakışmıyor böyle yıkık dökük haller. Son saate kadar motivasyonu bozmak yok biliyoruz ki bu kilo günden güne +1 olabildiği gibi -1 de olabiliyor o yüzden hiç bişey bitmedi.
Biz elimizdn geleni yapalım da giden bu hafta gitmezse üstü öbür haftaya -500 Ken -900 gider ama mutlaka gider olsa olsa biraz zamanlamayı şaşarız hiç sıkıntı etme lütfen listeye girdiğinden beri çok güzel eksiler geldi senden diyette böyle şeylerin olması olağan kendimize eziyet etmek yok
Öğretmenleri çok seviyorum ve kıymetlerini bu pandemide çok iyi anladım bilgisayar başında bazen bende dinledim dersleri okadar güzel anlatıyorlar ki dersleri tek tek herkezi derse kaldırıyorlar çok ilgilendiler hatta doğuya o öğretmenlerden kopacağımız içinde istemiyorumSağ ol canım günün anlamına uygun olsun dedimbugünleri evde geçirmek çok kötü en azından okulda öğrencilerimizle törenler hazırlar kutlardık çocuklara da Atatürk sevgisini böylelikle daha güzel kazandırıyoruz çalıştığım bölge de ne yazıktır çocuklar hep aslı astarı olmayan saçma sapan düşüncelerle doldurulmuş oluyorlar biz de elimizden geldiğince gerçeği onlara kazandırmaya çalışıyoruz birkaç öğrenciye bile dokunmak iyiki bu mesleği seçmişim dedirtiyor insana
İyi akşamlar canım
Hayırlısıyla olsun inşallahçok haklısın zor süreçler bunlar alanında uzman kişilerin evde olması bunaltıcı inşallah gönlüne göre olur herşey dua edeceğim
Eksik olmayın teşekkür ederimYarın için bol şans canım zor bir dönem inşallah hakkında hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsun kaptanım inşallah ciddi bir şey değildir bir an önce toparlarsınız
Evde değilim kaptanım yarın geçeceğim ama yemek yemiş olacağım için mecbur cuma ne çıkarsa bahtıma
Bundan sonra güzellikler sizinle olsun belki daha hayırlı iyi biri çıkacaktır karşınızaSağol şükür iyiyim şimdi eşyalarını topluyor felan girmesini bekliyorum, ayne maydonoz aldım bi detoks şart
Bende seni çok seviyorum canım benimYa ben hep yapılması gerekmeyen günlerde spor ekliyorum. Vallahi suçum yok başka.
Teşekkür ederim karabiberciim. Seni çok seviyorum.
Bu arada bende hep alakasız günlerde yapmışım geçen hafta kaç spor yaptım ama hepsi yanlış günlerdeymiş haftaya yine başlayacağımYa ben hep yapılması gerekmeyen günlerde spor ekliyorum. Vallahi suçum yok başka.
Teşekkür ederim karabiberciim. Seni çok seviyorum.
Bakıyorum da beni aratmıyosunArtının bile eksisine gecemedim henuz ben ya
Kaptanım çok geçmiş olsun inşallah birşeyi yokturSelam kuzum aynen geriye pişmanlık kalmasın inşallah
Bayramda biraz menüler fazla kaçınca canım hemen geri geldi kilolarBakıyorum da beni aratmıyosun
Dikkat etmeyince maalesef pat diye geliyo yaBayramda biraz menüler fazla kaçınca canım hemen geri geldi kilolar
İnşallah canım bakalım yarın gideceğiz detaylı kontroleÇok geçmiş olsun kaptanım inşallah ciddi bir şey değildir bir an önce toparlarsınız
Olsun bayram sonrası yaşanan bir durum en az hasarla kurtarmak için elimizden geleni yapacağız kuzumSon dakikaya karar devam pes etmek yok. Eksiye gecemrmek neyse de artiya cikip ondan kurtulmaya calismak cok sinir bozucu ama yapacak bisey yok tam gaz devam surec biraz uzayacak o kadar
Sevindim canım yavrucak sıkıntı çekmesin çokElhamdülillah kaptanım yazdığım günün akşamına geçti 2 gün sürdü
İnşallah canımKaptanım çok geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur
Yemeye başladım kuru kaysı hatta zeytinyağı da içiyorum 1 çay, kaşığıSabahları kuru kayısı da yiyebilirsin canım ben de işe yaradı geçen hafta
Onuda deneyeyim canımKuru kayısıyı ılık suda bekletip, sonra yumuşayan kayısıları yersen üzerine bir de beklettiğin o suyu da içersen KESİN ÇÖZÜM
Test edildi onaylandıSabah aç karnına yapılmalı ancak bu işlem.Yatmadan yaparsan gece bağırsaklarının hareket sesi uyutmayabilir
Çok geçmiş olsunYa benim kuzenim kanser hastası kızlar bugün son ameliyatına girecek en risksiz ameliyatı diye demişlerdi ama dün doktor gelip aslında en risklisinin bu ameliyat oldığunu ve en uzun sürecek ameliyatın bu olduğunu söylemişlerben dün bu haberi aldığımdan beri ne buluyorsam yiyorum üzüntü moral bozukluğu beni çok etkiliyor kendimi geçtim kuzenimi düşünüyorum 1 saattir uyanığım uyuyamıyorum annem de gidiyor yanlarına ankarada kuzenim sizden çok çok dua etmenizi istiyorum
Afiyet olsun canım, bu, hangi günün menüsü bilmiyorum ama alıntılarda kalkışKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, beyaz peynir, yarım avuç kuruyemiş
Ara
3 erik, nesfit tam tahıllı bar, ödem suyu( yeşil çay, ananas, zencefil, tarçın)
Akşam
Köri soslu tavuk(200 gr), 2 yk makarna, domates, 2 yk yoğurt
3 LT su, 5bin adım
Cherry Mom @ummhnisa Deniz ve Kum
İnşallah güzel geçerİyi aksamlar kızlar nasılsınız? Yarın iş görüşmesine gideceğim benim icin dua eder misiniz? Pandemi sürecinde uzun bir süre issiz kaldım iyice psikolojim bozuldu dua edin de hayırlısı ile olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?