- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.265
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.021
İf e başla dengelersin tutarsın biraz canım kendiniDikkat etmeyince maalesef pat diye geliyo yaoruçken bi şekilde dengeledim bende ama oruç bitince gerçekle yüzleştm resmen
Çok geçmiş olsun kaptanım inşaAllah gelip geçici birşeydir Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşaAllahSelam kuzum aynen geriye pişmanlık kalmasın inşallah
Maalesef bizim evde de durumlar pek iyi değil 2 gündür burcu ile konuşuyoruz sağolsun aydınlattı beni eşimde bir takım sağlık sorunları oldu bugün kahvaltıda birden bayılınca sorun sıkıntı katmerlendi bendeki girdim çıktım ama buraya yazacak modu bile bulamadımyarın tekrar hastaneye gideceğiz dualarınızda bize de yer ayırın inşallah
Sağol kaptanımSevindim canım yavrucak sıkıntı çekmesin çok
Acil dönmem lazm yoksa ip elden gidiyor kaptanım +2 2.5 arası gidip geliyorm, daha üstüne koymamam lazmİf e başla dengelersin tutarsın biraz canım kendini
Dünün menüsüydü canım ben de yarın hem kuru kayısı yiyeceğim hem de kayısı çayı içeceğim etkisi olur Cuma’ya inşallahYemeye başladım kuru kaysı hatta zeytinyağı da içiyorum 1 çay, kaşığı
Onuda deneyeyim canım
Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canım, bu, hangi günün menüsü bilmiyorum ama alıntılarda kalkış
İnşallah güzel geçer
Acil dönmem lazm yoksa ip elden gidiyor kaptanım +2 2.5 arası gidip geliyorm, daha üstüne koymamam lazm
Cuma başlıcam inşaAllah
Listeye girmeden denicem önce eğer yapablrsem alt listeden devam edicem
Baktım olmuyor 74ün altına düşünce listeye girerim 68de mezun olurum inşaAllah
Tmm canım cuma bildirimle başlayalım yaparsın ortak veririz birde Sana
Özledik valla takımda ayrı bir renk olduğun kesinözlediniz mi beni ben sizi çok özledim de
Çok iyi geçer inşallahİyi aksamlar kızlar nasılsınız? Yarın iş görüşmesine gideceğim benim icin dua eder misiniz? Pandemi sürecinde uzun bir süre issiz kaldım iyice psikolojim bozuldu dua edin de hayırlısı ile olsun
Özledik tabi kiiiözlediniz mi beni ben sizi çok özledim de
Tartılmazsan bünye dağılır aylardır bir cuması var tartılıp durduğuBen de tartılayım cuma bari
CanımmsınnnÖzledik tabi kiii
Bence her hafta tartıl kontrolü elinde tutarsın canımBen de tartılayım cuma bari
Çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yokturAy maşallah sevindim canım bende toparladım eşim hastalandı bu seferde
Umarım canım umarımÇok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur
Menü çok iyi ortim yürüyüş de yapılmış yarını da atlatalım inşallah bakalım kaç gidecek bu haftaSabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
4 zeytin
2 yemek kaşığı lor
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
2 yemek kaşığı kısır
1 marula sarıp yedim
3 dilim domates ve salatalık
Kısırı alt komşum yollamıştı
Ara
1 elma
Akşam
3 köfte
1 tabak domates salatası
Ve 10.000 adım yürüyüş yapıldı
2 litre su içildi
@ummhnisa
hzlsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?