Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok iyi canım hiç moral bozma senin kilon fazla değil derece gelecek belki de

Ben şu anlık -1,2 yim ama bekliyorum belki 85 i ucundan görürüm diye
Yaaa sen 2 haftadır hayırdır??? Civciv sandık horoz çıktın sen, tüü tüü maşallah çok iyi gidiyorsun.
Sen de bu kilolara geleceksin tatlım, az kaldı

Tmm canım sağolasın paylaşımlara dikkat ederseniz sevinirim benim gözümden kaçabilir gün ay foto doğru mu diye
Kaptanım ya ben sabah tartıldım ama evden çıkmam gerektiği için uyku sersemi foto çekmeyi unutmuşum listede olmadığım için etkilemez diye düşündüm sonradan aklıma gelince
Aynen öyle dışarıda yiyebileceğimiz çok temiz sağlıklı tercihler var ☺isteyince yiyebileceğimizi biliyoruz ama zamanı var diyoruz bir şekilde olacak yiyeceğiz elbette

Köyde evet yürüyüş yapabiliyorum ip atlıyorum o şekilde değerlendireceğim bu haftayı zaten☺kuzenimle de aramızdaki ilişki çok çok farklı o yüzden dediğine çok takılmadım zayıfladığımda zayıfladığımı söylüyor bu durumda da söylemesi beni tekrardan harekete geçirmeye yaradı diyelim

Ne güzel canım incelme de var daha ne olsun. İnstagramda Bi diyetisyenin sayfasında 4günlük Bi program var onu deniycem inşallah bende hatta online olarakta görüşmeyi düşünüyorum.
Ooo süpersin canım
Biraz daha iyi hissediyorum bugün yine yollara vurucam kendimi hem yürüyüş olacak hem de ev bakıcam. Nasibimiz böyleymiş

Yaaa sen 2 haftadır hayırdır??? Civciv sandık horoz çıktın sen, tüü tüü maşallah çok iyi gidiyorsun.

Sen de bu kilolara geleceksin tatlım, az kaldı
Bu hafta reglim bir de ama herhalde şu içtiğim ananaslı su işe yaradı gitsin gitsin bir an önce 7lere geleyim
Sağ ol canım beklediğimden iyi gidiyor şükür

Bu hafta reglim bir de ama herhalde şu içtiğim ananaslı su işe yaradı gitsin gitsin bir an önce 7lere geleyim

Sağ ol canım beklediğimden iyi gidiyor şükür
Ananaslı su dediğin nasıl canım. Ben inanılmaz ödem topladım. Dün de baya abartılı yedim çok feci bişey gördüm tartıda

Aayy keşke olsa ya ne güzel olur var ya sihirli değneğini dokundursa ve pıt diye geçse
Kızlar geçmiş olsun dileklerimizi teşekkür ederim alıntılarla döneceğim ilk vakitte inşallah bugün yola çıkacağız bakalım nasıl olacak hem liste hem yol
Elimizden geldiği kadarıyla yardımcı oluruz kaptanım

canım ben de kepekli ekmek üstüne fıstık ezmesi,hurma,tarçın koyuyorum bazen kahveyle süper gidiyo afiyet olsun

şu koni şeklinde olan salçalı peynir mi

canım şu p90x e tekrar başlasan
Canım, başlıyorum yarım, kalıyor yine tam 1 hafta yaptım 2nci hafta 1 gün, yapmadım kaldı birde 3 aylık bir proğram belki bitirsem vücut olarak çok farkedecek inşallah yarın tekrar başlayacağım

Mezuniyet kilom 74.0
Geçen hafta 75.1
Pazartesi 76.6
Bu gün 75.5

Fark geçen cumaya göre +1.5
Pazartesiye göre -1.1

Haftaya hedefim 75.0

Kaptanım ben kendimi başladım sayıyorum ama bu hafta menü paylaşmadan olsun istiyorum rahat olmak istiyorum böyle yaparsam böyle devam etmek istiyorum
Çok gitmesin az gitsin öz gitsin yiyerek strese girmeden gitsin istiyorum
Bu arada ablamgil gelmeyecek küçük kızı nezle olmuş ateşi falan varmış
Ama ben yinede listelere girmeye kendimi hazır hissetmiyorum kızma bana olurmu Cherry Mom

Eklentiler

• IMG_20210521_100418.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 30
Tebrik ederim canım
Olur öyle canım bu hafta biraz dikkat edersin haftaya inersin mezuniyet kilona
Geçen hafta 68.7
Güncel 68.9
Hedef 68.5
Fark artı 200
Çok bir artı değil ortim ödemdir o zaten haftaya biraz daha spor yapabilirsen daha güzel gider inşallah

Oh çok iyi canım
Olsun kuzum verilir en iyisi zaten strese giememek ama senin de olayın o be lolcumbu hafta ortaklar listesine alayım mı seni ne dersin

Geçen cuma 56.3
Bu cuma 57.8 tam bir rezillik ama hakettim ben bunu yani başka bir şey beklenemezdi
Yüzde : -2.66 amanın ben nerelere gidem ne edem ben vurun beni gömün beni
Haftaya hedefim de 57 olsun
Cherry Mom muhursuzpusula Kendinin en iyi hali ol ortim kusura bakma sonuncuyuz bu hafta galiba

Güzel eksi canım tebrikler
Geçen hafta 68.7
Güncel 68.9
Hedef 68.5
Fark artı 200
Çok değil artın canım haftaya fazlasıyla verirsin
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 69.4
bu hafta 68.8
yuzde 0.864
haftaya hedef 68 muhursuzpusula
Cherry Mom S seyrulsefer
Eki Görüntüle 2853620
Tebrik ederim canım güzel eksi

Cuma: 66.3
Güncel: 65.2
Fark: 1.1
Yüzde: %1.659
Hedef: 64.5

Cherry Mom muhursuzpusula ummhnisa
Maaşallah canım süpersin
İp atlamak işe yarıyor mu kızlar? Yani mesela günde kaç tane ip atlamak gerekir? Tr......l da görüyorum ben de atlama iplerini, alsam mı acaba diye düşündüm şu an, ne dersiniz?
ya canım bende çok atlamak istiyorum ama bizim bina sese çok tepkili...garaja inip atlamayı düşünüyorum
güzel eksi canım tebrikler
canım ben mezun olduğum gibi buralardan uzaklaşmıştım....bana yaramamıştı....seninde dönmen lazım...
Geçen hafta 68.7
Güncel 68.9
Hedef 68.5
Fark artı 200
canım bu aralar hepimizde oluyo..şişlik ve ödem. ondandır
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 69.4
bu hafta 68.8
yuzde 0.864
Cherry Mom S seyrulsefer
Eki Görüntüle 2853620
maaşallah arkadaşım uçarak gidiyorsun. bol eksiler
üzülme canım herzaman iyi olamazsın..

Harika bence! Asıl ağır gün bugünmüş zaten, senin detoks sonraki hafta kilonu da etkiler bence
Çok çok iyi, tebrik ederim
Pazartesiye göre baya vermişsin, böyle devam canım
Geçen hafta 68.7
Güncel 68.9
Hedef 68.5
Fark artı 200
Artı çok az yarına gider zaten hiç dert değil
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 69.4
bu hafta 68.8
yuzde 0.864
Cherry Mom S seyrulsefer
Eki Görüntüle 2853620
Güzel eksi canım tebrik ederim
Sen daha güçlü başlarsın hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…