- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.161
Teşekkür ederim kaptanımm.Ooooy oy maşallah canım 2 haftadır ne güzel gidiyor tebrik ederim
Teşekkür ederim canım ben derece gelirse düşürmezsem demiştim sen nota diyorsunAnka kuzum bu hafta bayram ertesi artılar çok gibi ama nota gibi bir durum olmazsa tabikiiii listedesinnn
Çok iyi canım hiç moral bozma senin kilon fazla değil derece gelecek belki de
Yaaa sen 2 haftadır hayırdır??? Civciv sandık horoz çıktın sen, tüü tüü maşallah çok iyi gidiyorsun.Ben şu anlık -1,2 yim ama bekliyorum belki 85 i ucundan görürüm diye
Sen de bu kilolara geleceksin tatlım, az kaldıAyy inşallah o günleri de görürümm.Çok heyecanlıyım, bi yandan da korkuyorum ya yeniden bozarsam diye. Motivasyonum iyi gerçi, o kadar zorda kaldığım halde bozmadım. Ama insan korkuyor.
Haklısın canımcım. Yemediğime pişman mıyım? Hayır. Çünkü şimdi telefonla sipariş etsem gelir. Bu kadar her şey elimizin altındayken ilk kez görüyormuş gibi yememek lazım.
Köyde olmak yürüyüş için falan çok güzel aslında. Bence o yönde değerlendirebilirsin. Ay o nasıl laf ya?Ben çok üzülürdüm ama sen zaten çok kilolu da değilsin, neden öyle dedi... Ayrıca yuvarlak popo iyidir.
Teşekkür ederim canımcımm. Sizlere de bakıcam.
Senin kilonda 1.3 versem göbek atardım hahahaha. Çok iyisin bebiş. Tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim.
Muhteşemsim ortim.... Maaşallah kilon az olmasına rağmen süper gitmiş..
Kaptanım ya ben sabah tartıldım ama evden çıkmam gerektiği için uyku sersemi foto çekmeyi unutmuşum listede olmadığım için etkilemez diye düşündüm sonradan aklıma gelinceTmm canım sağolasın paylaşımlara dikkat ederseniz sevinirim benim gözümden kaçabilir gün ay foto doğru mu diye
Aynen öyle dışarıda yiyebileceğimiz çok temiz sağlıklı tercihler var ☺isteyince yiyebileceğimizi biliyoruz ama zamanı var diyoruz bir şekilde olacak yiyeceğiz elbetteHaklısın canımcım. Yemediğime pişman mıyım? Hayır. Çünkü şimdi telefonla sipariş etsem gelir. Bu kadar her şey elimizin altındayken ilk kez görüyormuş gibi yememek lazım.
Köyde olmak yürüyüş için falan çok güzel aslında. Bence o yönde değerlendirebilirsin. Ay o nasıl laf ya?Ben çok üzülürdüm ama sen zaten çok kilolu da değilsin, neden öyle dedi... Ayrıca yuvarlak popo iyidir.
Ne güzel canım incelme de var daha ne olsun. İnstagramda Bi diyetisyenin sayfasında 4günlük Bi program var onu deniycem inşallah bende hatta online olarakta görüşmeyi düşünüyorum.4 gün çok aç gezdim aslında ama şu var, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, açtım evet ama inanılmaz rahatladım. Büyük olasılıkla yağdan gitti diye düşünüyorum çünkü şikayetçi olduğum yerler küçüldüBir de diyetisyene gittiğimde o ölçüm aletine girmiştim ve ben de hiç ödem çıkmamıştı. Ona rağmen 1.3 gitmiş aslında. 4-5 günlük bir detoks programı yapsan ve sende ödem de varsa daha çok kilo verirsin sen . Bol bol yoğurt, kabak, maydanoz ve limon+su tüket canım detoksa başlayınca.
Ooo süpersin canımBen şu anlık -1,2 yim ama bekliyorum belki 85 i ucundan görürüm diye
Biraz daha iyi hissediyorum bugün yine yollara vurucam kendimi hem yürüyüş olacak hem de ev bakıcam. Nasibimiz böyleymişAyy inşallah o günleri de görürümm.Çok heyecanlıyım, bi yandan da korkuyorum ya yeniden bozarsam diye. Motivasyonum iyi gerçi, o kadar zorda kaldığım halde bozmadım. Ama insan korkuyor.
Haklısın canımcım. Yemediğime pişman mıyım? Hayır. Çünkü şimdi telefonla sipariş etsem gelir. Bu kadar her şey elimizin altındayken ilk kez görüyormuş gibi yememek lazım.
Teşekkür ederim canımcımm. Sizlere de bakıcam.
Senin kilonda 1.3 versem göbek atardım hahahaha. Çok iyisin bebiş. Tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim.
Aman aman stres yapma. Bedenine yazık. Elbet sizin de kısmetinizde bir ev vardır. Eni sonu bulacaksınız yani. Kendini üzme hiç. Zor zamanlar biliyorum ama hepsi geçiyor. Geriye dönüp baktığında kendimi neden bu kadar harap etmişim diyoruz hep.
Yaa canım benim. Çok teşekkür ederim. Güzel bir ortaklık oldu benim için. Yorumların için, beni bu hafta yalnız bırakmadığın için de teşekkür ederim. İnşallah haftaya bu haftaki ödemlerinle birlikte mükemmel bir eksi yakalarsın.
Ne demek kaptancım. Sen rahat ol. Ve deee iyi yolculuklar.İzmir şimdi pek güzeldir.
Yaaa sen 2 haftadır hayırdır??? Civciv sandık horoz çıktın sen, tüü tüü maşallah çok iyi gidiyorsun.
Sen de bu kilolara geleceksin tatlım, az kaldı
Sağ ol canımNe güzel canım incelme de var daha ne olsun. İnstagramda Bi diyetisyenin sayfasında 4günlük Bi program var onu deniycem inşallah bende hatta online olarakta görüşmeyi düşünüyorum.
Ooo süpersin canım
Biraz daha iyi hissediyorum bugün yine yollara vurucam kendimi hem yürüyüş olacak hem de ev bakıcam. Nasibimiz böyleymiş
Ananaslı su dediğin nasıl canım. Ben inanılmaz ödem topladım. Dün de baya abartılı yedim çok feci bişey gördüm tartıdaBu hafta reglim bir de ama herhalde şu içtiğim ananaslı su işe yaradı gitsin gitsin bir an önce 7lere geleyim
Sağ ol canımbeklediğimden iyi gidiyor şükür
Aayy keşke olsa ya ne güzel olur var ya sihirli değneğini dokundursa ve pıt diye geçseHay Allah... Şu zamanda keşke böyle bi durum yaşamasaydınız, çok üzüldüm orticim.Umarım bir an önce halledebilirsiniz... Allah gönlünüze göre versin. Kiloyu da kafana takma. Bu hafta gitmez, sonraki hafta gider.
Yansımadı sanırım.
Tabii ki git canımcım, ihmal etme. Aaah ah keşke öyle bi şey olsa. Ama doktorlar size yine yardımcı olabiliyor. Kendilerine hiç bakamıyorlar.Terzi kendi söküğünü dikemez misali hahahah
Elimizden geldiği kadarıyla yardımcı oluruz kaptanımKızlar geçmiş olsun dileklerimizi teşekkür ederim alıntılarla döneceğim ilk vakitte inşallah bugün yola çıkacağız bakalım nasıl olacak hem liste hem yol
Evet gerçekten öyle. Şimdi nasılsın daha iyisin inşallah
Hahahahahaha dersimi çalışıyorum halbuki ama farklı zamanlarda. Bu bir suçsa, suçluyum hakim bey!
Ahh kaptancım. Sonraki mesajlarını da okudum. Topluca cevap yazmış olayım. Çok üzüldüm, neden böyle oldu ki... Doktorlar zaten bayılma şeklini falan sormuştur. O anları detaylıca anlatmak sorununuzun çözümünü daha rahat bulmanızı sağlar inşallah. Çok garip gelişmiş olaylar. İlk defa böyle bi şey duydum. Şehir hastanesi biraz yavaş maalesef. Ama sorunun çözümünü bulmadan bırakmıyorlar. Ben ne zaman gitsem hep memnun kaldım. Umarım siz de bir an önce bu sorundan kurtulursunuz. Sizin için dua edicem.İçinizi ferah tutun. Zaten sık sık tekrarlayan bi şey olsa onlar da daha temkinli yaklaşıp daha hızlı davranırlardı sanırım. Şimdi iyi di mi eşin?
Hahahahaha karabibercim bizim bu çilemiz nedir yaa valla bi şeyler yaptım hep ama 0 puan gözüküyor. Bu nasıl iş?
Tabii ki tartıl bebeğim. Sensiz olmaz, olamaz.
Eveeet.Ama bu yendiğimi annem kendisi yaptı. Tadı aynı tabii ki ama içinde ne olduğunu bildiğim için daha rahat yedim.
Canım, başlıyorum yarım, kalıyor yine tam 1 hafta yaptım 2nci hafta 1 gün, yapmadım kaldı birde 3 aylık bir proğram belki bitirsem vücut olarak çok farkedecek inşallah yarın tekrar başlayacağımcanım ben de kepekli ekmek üstüne fıstık ezmesi,hurma,tarçın koyuyorum bazen kahveyle süper gidiyoafiyet olsun
şu koni şeklinde olan salçalı peynir mi
canım şu p90x e tekrar başlasan
Tebrik ederim canımKızlar ben de hedefimdeyim tam. İnşallah haftaya daha iyi eksi olur.
Geçen hafta: 57.5
Hedef: 56.9
21 Mayıs: 56.9
28 Mayıs Hedef: 56.2
Kayıp: -0.6, 1.043%
Eki Görüntüle 2853600
Cherry Mom Kaptanım listeye girebilir miyim uygun görürsen?
Cherry Mom M monarosaa muhursuzpusula ummhnisa
Olur öyle canım bu hafta biraz dikkat edersin haftaya inersin mezuniyet kilonaMezuniyet kilom 74.0
Geçen hafta 75.1
Pazartesi 76.6
Bu gün 75.5
Fark geçen cumaya göre +1.5
Pazartesiye göre -1.1
Haftaya hedefim 75.0
Kaptanım ben kendimi başladım sayıyorum ama bu hafta menü paylaşmadan olsun istiyorum rahat olmak istiyorum böyle yaparsam böyle devam etmek istiyorum
Çok gitmesin az gitsin öz gitsin yiyerek strese girmeden gitsin istiyorum
Bu arada ablamgil gelmeyecek küçük kızı nezle olmuş ateşi falan varmış
Ama ben yinede listelere girmeye kendimi hazır hissetmiyorumkızma bana olurmu Cherry Mom
Çok bir artı değil ortim ödemdir o zaten haftaya biraz daha spor yapabilirsen daha güzel gider inşallahGeçen hafta 68.7
Güncel 68.9
Hedef 68.5
Fark artı 200
Oh çok iyi canımKızlar ben de hedefimdeyim tam. İnşallah haftaya daha iyi eksi olur.
Eki Görüntüle 2853600
Olsun kuzum verilir en iyisi zaten strese giememek ama senin de olayın o be lolcumMezuniyet kilom 74.0
Geçen hafta 75.1
Pazartesi 76.6
Bu gün 75.5
Pazartesiye göre -1.1
Haftaya hedefim 75.0
Kaptanım ben kendimi başladım sayıyorum ama bu hafta menü paylaşmadan olsun istiyorum rahat olmak istiyorum böyle yaparsam böyle devam etmek istiyorum
Ama ben yinede listelere girmeye kendimi hazır hissetmiyorumkızma bana olurmu Cherry Mom
Güzel eksi canım tebriklerKızlar ben de hedefimdeyim tam. İnşallah haftaya daha iyi eksi olur.
Eki Görüntüle 2853600
Çok değil artın canım haftaya fazlasıyla verirsinGeçen hafta 68.7
Güncel 68.9
Hedef 68.5
Fark artı 200
Tebrik ederim canım güzel eksiGunaydin kizlar
Gecen hafta 69.4
bu hafta 68.8
yuzde 0.864
haftaya hedef 68muhursuzpusula
Cherry Mom S seyrulsefer
Eki Görüntüle 2853620
Maaşallah canım süpersin
ya canım bende çok atlamak istiyorum ama bizim bina sese çok tepkili...garaja inip atlamayı düşünüyorumİp atlamak işe yarıyor mu kızlar? Yani mesela günde kaç tane ip atlamak gerekir? Tr......l da görüyorum ben de atlama iplerini, alsam mı acaba diye düşündüm şu an, ne dersiniz?
güzel eksi canım tebriklerKızlar ben de hedefimdeyim tam. İnşallah haftaya daha iyi eksi olur.
Eki Görüntüle 2853600
canım ben mezun olduğum gibi buralardan uzaklaşmıştım....bana yaramamıştı....seninde dönmen lazım...Mezuniyet kilom 74.0
Geçen hafta 75.1
Pazartesi 76.6
Bu gün 75.5
Pazartesiye göre -1.1
Haftaya hedefim 75.0
canım bu aralar hepimizde oluyo..şişlik ve ödem. ondandırGeçen hafta 68.7
Güncel 68.9
Hedef 68.5
Fark artı 200
maaşallah arkadaşım uçarak gidiyorsun. bol eksilerGunaydin kizlar
Gecen hafta 69.4
bu hafta 68.8
yuzde 0.864
Cherry Mom S seyrulsefer
Eki Görüntüle 2853620
üzülme canım herzaman iyi olamazsın..Geçen cuma 56.3
Bu cuma 57.8 tam bir rezillik ama hakettim ben bunu yani başka bir şey beklenemezdi
Yüzde : -2.66 amanın ben nerelere gidem ne edem ben vurun beni gömün beni
Haftaya hedefim de 57 olsun
Cherry Mom muhursuzpusula Kendinin en iyi hali ol ortim kusura bakma sonuncuyuz bu hafta galiba
Harika bence! Asıl ağır gün bugünmüş zaten, senin detoks sonraki hafta kilonu da etkiler benceEvet geldik zurnanın zırt dediği yere. 4 günlük detoks programı sonucunda (aslında 5 günlük, yani bu akşam da dahil ve en zor gün bugün aslında) ve o kadar aç gezmeme rağmen gide gide 1.3 kilo gitmiş, püüüüü.. Kesin TARTI BOZUK!!!!
Geçen hafta kilom:57,5
Güncel kilom: 56,2
Oran: %2,26
Cherry Mom melita09 muhursuzpusula ummhnisa
Kaptanım asıl takıma dahil olabilirim bu hafta. Hem yüzdem fena değil hem de artık kendimi hazır hissediyorum
Çok çok iyi, tebrik ederimBen şu anlık -1,2 yim ama bekliyorum belki 85 i ucundan görürüm diye
Pazartesiye göre baya vermişsin, böyle devam canımMezuniyet kilom 74.0
Geçen hafta 75.1
Pazartesi 76.6
Bu gün 75.5
Pazartesiye göre -1.1
Haftaya hedefim 75.0
Artı çok az yarına gider zaten hiç dert değilGeçen hafta 68.7
Güncel 68.9
Hedef 68.5
Fark artı 200
Güzel eksi canım tebrik ederimGunaydin kizlar
Gecen hafta 69.4
bu hafta 68.8
yuzde 0.864
Cherry Mom S seyrulsefer
Eki Görüntüle 2853620
Sen daha güçlü başlarsın hiç merak etmeGeçen cuma 56.3
Bu cuma 57.8 tam bir rezillik ama hakettim ben bunu yani başka bir şey beklenemezdi
Yüzde : -2.66 amanın ben nerelere gidem ne edem ben vurun beni gömün beni
Haftaya hedefim de 57 olsun
Cherry Mom muhursuzpusula Kendinin en iyi hali ol ortim kusura bakma sonuncuyuz bu hafta galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?