- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.509
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.121
Neyse canım en azından eşin memurmuş maaş konusunda sıkıntı yaşamamıştır bu pandemi sürecinde, olan küçük esnafa oldu. Valla biz avukatlar da bu süreçte epey zorlandık açıkçası, uzun bir müddet adliyeler kapandı, kapalı olmayan zamanda da esnek çalışmaya geçildi sen de bilirsin eşinden dolayı. Yine de halimize bin şükür.Günaydın canım oğlu gelecekmiş İstanbul dan urla ya tayini çıkmış iki katlı burası ikimizi de çıkarıp dubleks yapacakmış burayı. Kanunen bizi çıkarması çok zor biz günü gelmeden kiramızı yatırıyorduk. Ama gelgelim uğraşmak istemiyoruz. Yoksa benim eşim de icra müdürü tahliyeye o bakıyor da adliye de de böyle bir konuda adımız anılsın istemiyoruz. 1 senemiz kaldı urla sonra tayinciyiz zaten. Ama ev yok arkadaşım 60 70metrekare evlere 2500 lira kira istiyorlar anlam veremiyorum bu duruma
Hay Allah... Şu zamanda keşke böyle bi durum yaşamasaydınız, çok üzüldüm orticim.Biraz zor görünüyor canım bu hafta büyük Bi kaçamağı olmadı ama bugün baya Bi artıdaydım. Reglime de 5 6 gün kaldı biraz da stresliyim ev sahibimiz bir an da çıkın dedi ama ev bulamıyoruz maalesef yine stresten ellerim titremeye başladı. Sanırım vücudum da strese girince ödem mi yaptı ne
Yansımadı sanırım.Evet canım biraz eziyet olmuş sana ama yarına yansıyacağını düşünmüyorum.
Tabii ki git canımcım, ihmal etme. Aaah ah keşke öyle bi şey olsa. Ama doktorlar size yine yardımcı olabiliyor. Kendilerine hiç bakamıyorlar.İlaçları içince daha iyiyim yine tamamen baş dönmesi geçmedi ama ilaç bitince yine aynı olur diye korkuyorum sadece ama bakalım yine gidicem doktora, keşke dokunsa geçse hemen
Tatil beldelerinde iyice artmış kiralar hele sezonluk kiralar uçmuşGünaydın canım oğlu gelecekmiş İstanbul dan urla ya tayini çıkmış iki katlı burası ikimizi de çıkarıp dubleks yapacakmış burayı. Kanunen bizi çıkarması çok zor biz günü gelmeden kiramızı yatırıyorduk. Ama gelgelim uğraşmak istemiyoruz. Yoksa benim eşim de icra müdürü tahliyeye o bakıyor da adliye de de böyle bir konuda adımız anılsın istemiyoruz. 1 senemiz kaldı urla sonra tayinciyiz zaten. Ama ev yok arkadaşım 60 70metrekare evlere 2500 lira kira istiyorlar anlam veremiyorum bu duruma
Ben de atlardım düzenli önce 50 atlayıp biraz nefes alıp yine devam ederdim sonra 100 oldu öyle yapabilirsinCanımyarimuhendis sen 1000 ip atlıyordun dimi arada. İpim kargodan geldi de çok zorlanıyorum . 1000 tane art arda ip atlamak aşırı zor. Sen nasıl yapıyorsun egzersizi? Bir de mesela hepsini aynı anda yapmadan, gün içerisinde 100er tane atlasam her yarım saatte bir mesela, aynı kalori yakılır mı acaba?
Tebrik ederim canım çok iyi sonuç☺☺
Geçmiş olsun kaptanım. İnşallah kötü bişey yokturAy maşallah sevindim canım bende toparladım eşim hastalandı bu seferde
Teşekkür ederim hemşehrim. Umuyorum köy havası gerçekten yaramamıştır sana da.Tebrik ederim canım çok iyi sonuç☺☺
Yaramış ya fenalardayımTeşekkür ederim hemşehrim. Umuyorum köy havası gerçekten yaramamıştır sana da.
Neyse olan olmuş. Evet fark ettim, çok göremedim seni. Ama köyde olduğunu bildiğim için bir şey yazmadım.Yaramış ya fenalardayımburda da pek aktif olamadım bu hafta bi gümledim haftaya iyi bi eksiyle gelirsem kaptanım alabilirse beni asıl listeye alsın o sorumlulukla daha farklı olur her şey çünkü böyle bi istikrar tutturamadım
çok güzel menü canım spor da varr, inşallah eksi görürüzKahvaltı
Yarım dilim haşlanmış yumurta, az maydonoz dereotu, şekersiz çay, 1 çeri domates, 5 zeytin, avuç içi kadar ekşi maya ekmek
1 sade türk kahvesi
Akşam
1 kase tarhana çorbası, 1 servis kaşığı fırında sebzeli tavuk, 1 küçük kase cacık
1.5 litre su
10.000 adım
Cherry Mom , ummhnisa , @hedef54kg, matteroftime
inşallah canım, daha tartılmadım birazdan tartılırımHarikasın canım yarına eksi gelecek tebrik ederim şimdiden
1 sene kala ev bul taşın o kadar efor ve masraf gidecekGünaydın canım oğlu gelecekmiş İstanbul dan urla ya tayini çıkmış iki katlı burası ikimizi de çıkarıp dubleks yapacakmış burayı. Kanunen bizi çıkarması çok zor biz günü gelmeden kiramızı yatırıyorduk. Ama gelgelim uğraşmak istemiyoruz. Yoksa benim eşim de icra müdürü tahliyeye o bakıyor da adliye de de böyle bir konuda adımız anılsın istemiyoruz. 1 senemiz kaldı urla sonra tayinciyiz zaten. Ama ev yok arkadaşım 60 70metrekare evlere 2500 lira kira istiyorlar anlam veremiyorum bu duruma
Süper bir açılış yaptın tebrik ederim, 5 lere kaldı son 5
Dün biraz video izledim internette, herkes çok işe yaradığını söyledi. Cardio olarak sayılıyormuş, o yüzden tavsiye ediyorlar bazı günler için. 15 dk/1000 atlama civarı. Ben de merakla bekliyorum cevapları buradaki arkadaşlardanİp atlamak işe yarıyor mu kızlar? Yani mesela günde kaç tane ip atlamak gerekir? Tr......l da görüyorum ben de atlama iplerini, alsam mı acaba diye düşündüm şu an, ne dersiniz?
Halledersin sen canım, bu hafta detoks günlerin de oldu aslında spor da yapıyorsun. Köyden geldin bence artık daha düzene girerYaramış ya fenalardayımburda da pek aktif olamadım bu hafta bi gümledim haftaya iyi bi eksiyle gelirsem kaptanım alabilirse beni asıl listeye alsın o sorumlulukla daha farklı olur her şey çünkü böyle bi istikrar tutturamadım
Oh süper işte böyle olmak lazım arada tabi yenecek ama ölçüsünü kaçırmadan☺☺afiyet olsun canımNeyse olan olmuş. Evet fark ettim, çok göremedim seni. Ama köyde olduğunu bildiğim için bir şey yazmadım.Asıl listede olunca ortalamaya etki ettiğini bilmek çok frenlemeni sağlıyor. Bence de haftaya geçebilirsen geç. Dün arkadaşlarım gözümün önünde çin yemeği yerken, ben tavuk ızgara yediysem sebebi burasıdır. Çok zordu ama başardım. Şimdi çok acıktım, gidiyim de güzeeel bir omlet yapayım.
Bakalım işte bugünü hafta sonunu baya hafif geçireceğim iki günde gelen 3 günde gider inşallah☺köyden de dönemiyorum maalesef bir müddet daha buralardayım ama dün kuzenim gördü beni ve bana zeynep toton toplaşmış dedi orda bitti benim için vakit yaza hazırlık vaktidirHalledersin sen canım, bu hafta detoks günlerin de oldu aslında spor da yapıyorsun. Köyden geldin bence artık daha düzene girer
Tebrikler canım çok güzel vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?