Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neyse canım en azından eşin memurmuş maaş konusunda sıkıntı yaşamamıştır bu pandemi sürecinde, olan küçük esnafa oldu. Valla biz avukatlar da bu süreçte epey zorlandık açıkçası, uzun bir müddet adliyeler kapandı, kapalı olmayan zamanda da esnek çalışmaya geçildi sen de bilirsin eşinden dolayı. Yine de halimize bin şükür.

İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz, ev fiyatları aldı başını gitti haklısın ve bu evler bu fiyatları haketmiyor asla. Pandemi sürecinde taşınmak zorlayacak seni belki ama böylesi daha hayırlıdır belki sizin için. Amaan boşver hep derim kilo alınır verilir, her şeyin değiştiği gibi kilolarımız da değişiyor. Yeter ki sağlığımız yerinde olsun.

Hay Allah... Şu zamanda keşke böyle bi durum yaşamasaydınız, çok üzüldüm orticim. Umarım bir an önce halledebilirsiniz... Allah gönlünüze göre versin. Kiloyu da kafana takma. Bu hafta gitmez, sonraki hafta gider.
Evet canım biraz eziyet olmuş sana ama yarına yansıyacağını düşünmüyorum.
Yansımadı sanırım.
İlaçları içince daha iyiyim yine tamamen baş dönmesi geçmedi ama ilaç bitince yine aynı olur diye korkuyorum sadece ama bakalım yine gidicem doktora, keşke dokunsa geçse hemen
Tabii ki git canımcım, ihmal etme. Aaah ah keşke öyle bi şey olsa. Ama doktorlar size yine yardımcı olabiliyor. Kendilerine hiç bakamıyorlar. Terzi kendi söküğünü dikemez misali hahahah

Tatil beldelerinde iyice artmış kiralar hele sezonluk kiralar uçmuş

Ben de atlardım düzenli önce 50 atlayıp biraz nefes alıp yine devam ederdim sonra 100 oldu öyle yapabilirsin

Teşekkür ederim hemşehrim. Umuyorum köy havası gerçekten yaramamıştır sana da.
Yaramış ya fenalardayımburda da pek aktif olamadım bu hafta bi gümledim haftaya iyi bi eksiyle gelirsem kaptanım alabilirse beni asıl listeye alsın o sorumlulukla daha farklı olur her şey çünkü böyle bi istikrar tutturamadım

Neyse olan olmuş. Evet fark ettim, çok göremedim seni. Ama köyde olduğunu bildiğim için bir şey yazmadım. Asıl listede olunca ortalamaya etki ettiğini bilmek çok frenlemeni sağlıyor. Bence de haftaya geçebilirsen geç. Dün arkadaşlarım gözümün önünde çin yemeği yerken, ben tavuk ızgara yediysem sebebi burasıdır. Çok zordu ama başardım. Şimdi çok acıktım, gidiyim de güzeeel bir omlet yapayım.

çok güzel menü canım spor da varr, inşallah eksi görürüz
Harikasın canım yarına eksi gelecek tebrik ederim şimdiden
inşallah canım, daha tartılmadım birazdan tartılırım
1 sene kala ev bul taşın o kadar efor ve masraf gidecek ama eşin icra müdürüyse en doğrusu taşınmak olur sonradan dedikodu vs çıkmasındansa
Cuma: 66.3
Güncel: 65.2
Fark: 1.1
Yüzde: %1.659
Hedef: 64.5

Cherry Mom muhursuzpusula ummhnisa
Süper bir açılış yaptın tebrik ederim, 5 lere kaldı son 5
İp atlamak işe yarıyor mu kızlar? Yani mesela günde kaç tane ip atlamak gerekir? Tr......l da görüyorum ben de atlama iplerini, alsam mı acaba diye düşündüm şu an, ne dersiniz?
Dün biraz video izledim internette, herkes çok işe yaradığını söyledi. Cardio olarak sayılıyormuş, o yüzden tavsiye ediyorlar bazı günler için. 15 dk/1000 atlama civarı. Ben de merakla bekliyorum cevapları buradaki arkadaşlardan
Halledersin sen canım, bu hafta detoks günlerin de oldu aslında spor da yapıyorsun. Köyden geldin bence artık daha düzene girer

Oh süper işte böyle olmak lazım arada tabi yenecek ama ölçüsünü kaçırmadan☺☺afiyet olsun canım

Halledersin sen canım, bu hafta detoks günlerin de oldu aslında spor da yapıyorsun. Köyden geldin bence artık daha düzene girer
Bakalım işte bugünü hafta sonunu baya hafif geçireceğim iki günde gelen 3 günde gider inşallah☺köyden de dönemiyorum maalesef bir müddet daha buralardayım ama dün kuzenim gördü beni ve bana zeynep toton toplaşmış dedi orda bitti benim için vakit yaza hazırlık vaktidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…