Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olur öyle canım bu hafta biraz dikkat edersin haftaya inersin mezuniyet kilona
İnşaAllah kuzm
Olsun kuzum verilir en iyisi zaten strese giememek ama senin de olayın o be lolcumbu hafta ortaklar listesine alayım mı seni ne dersin
Sağol kuzm
Yok bu hafta listeye hazır değilim
canım ben mezun olduğum gibi buralardan uzaklaşmıştım....bana yaramamıştı....seninde dönmen lazım...
Buralardayım canım sadece bu hafta başlamıcam listeyle
Yine dikkat etmeye çalşcm inşaAllah kilo bildirecem
Pazartesiye göre baya vermişsin, böyle devam canım
Sağol kuzm

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 69.4
bu hafta 68.8
yuzde 0.864
haftaya hedef 68 muhursuzpusula
Cherry Mom S seyrulsefer
Eki Görüntüle 2853620
Tebrikler canım bak ne güzel eksiye geçmişsin
5li kilolarda böyle gel git olması çok doğal canım haftaya toparlarsın
Eki Görüntüle 2853648
Geçen hafta 72.6
Bugün 71.9
Fark 700gr
Yüzde 0.96
Hedefim 70.9
Cherry Mom muhursuzpusula Anka
Tebrikler canım
Geçen cuma kilom 55.4 kg
Bugün kilom 56.0
Gayet iyi canım ödemdir o zaten
Geçen hafta: 55.2
Bu hafta: 56.4
Fark: +1.2 kg
Olur canım öyle sizin kilolarda stres filan da yapmıştın ondan olmuştur takma kafana hiç

Aynen cnm spor olmasa daha çok olabilirdi buna da şükür

Yok ya erkek değil bende kuzen çokama diyorum ya ne amaçla dediğini biliyorum diye

O antrenör olan kuzenim de gözümün önünde bi ağırlık çalıştı aklım hayalim durdusonrasında bana da yaptırıyordu yine bir şeyler

Böyle söyleyince çok kolay geliyor da... Ama sonuçta o kadar emek veriyoruz, onun gitmesini de asssla istemeyiz. Arada da yeriz, o kadardan bi şeycik olmaz.

Oh oh çok iyi hemşehrim. Haftaya bu haftaki artılarınla birlikte muhteşem bir dönüş yapacağına eminim. Hadiii hadiiii
Biraz daha iyi hissediyorum bugün yine yollara vurucam kendimi hem yürüyüş olacak hem de ev bakıcam. Nasibimiz böyleymiş
Çok şükür. İyi düşün, iyi olsun canım benim. Emin ol pozitif olursan tüm işlerin de daha kolay olacak.
Aayy keşke olsa ya ne güzel olur var ya sihirli değneğini dokundursa ve pıt diye geçse
Hahahahahaha keşkeee. Emin ol doktorlar da bunu çok isterdi. Bu kadar hasta yığılmazdı, daha çok tatil yaparlardı.
Çok iyisin canımcım. Tebrikleer.
Dün yatılı yemekli, misafirim vardı daha yeni gittiler o, yüzden dün pek gelemedim
Dün baya sessiz gibiydi burası zaten. Herkesin farklı bi derdi vardı. Ben dahil hehe. Artık neşelensin plzz.
Fazla bir artı değil, hemencik halledersiin. Bence de tekrar dön. Daha motive hissedeceğine eminim.
Geçen hafta 68.7
Güncel 68.9
Hedef 68.5
Fark artı 200
Karabibercim, biraz daha beklesen belki sabit bile gelirdin. Kafanı takma. Yarına kadar bile gider.
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 69.4
bu hafta 68.8
yuzde 0.864
haftaya hedef 68 muhursuzpusula
Cherry Mom S seyrulsefer
Eki Görüntüle 2853620
Ooo tebrikler bebişş. Gayet iyi vermişsin.
Jübileni yaptın artık hahahaha Bu da nazar boncuğu olsun. Hayat inişlerle çıkışlarla doludur. Ben ilk izin alışımda 63 küsürler ayrılıp 71.8 döndüm. Üzülme o yüzden. Ama haftaya iyi bir eksi bekliyiciğim senden.
Eki Görüntüle 2853648
Geçen hafta 72.6
Bugün 71.9
Fark 700gr
Yüzde 0.96
Hedefim 70.9
Cherry Mom muhursuzpusula Anka
Tebrikleer!
Geçen cuma kilom 55.4 kg
Bugün kilom 56.0
Hahahaha kuşum seni ilk defa artı görüyorum sübhanallah. 2 gün dikkat etsen 53 geleceğini de biliyorum ya neyyyse. Haziranda muhteşem bir dönüş yap.
Geçen hafta: 55.2
Bu hafta: 56.4
Fark: +1.2 kg
Üzülme canımcım. Dikkat etmediğinden mi oldu yoksa regl falan mı? Sorunun çözümüne odaklanırsak hemencik halledersin. Regl ise zaten problem yok. Fazla kaçırdıysan da yemeği, haftaya dikkat edersin bitti gitti.

Yaaa ben şimdi gördüm. Geçmiş olsun. Allah korusun çok üzüldüm. Rabbim şifa versin. Ne diyor dr.lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…