- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.181
İnşaAllah kuzmOlur öyle canım bu hafta biraz dikkat edersin haftaya inersin mezuniyet kilona
Sağol kuzmOlsun kuzum verilir en iyisi zaten strese giememek ama senin de olayın o be lolcumbu hafta ortaklar listesine alayım mı seni ne dersin
Buralardayım canım sadece bu hafta başlamıcam listeylecanım ben mezun olduğum gibi buralardan uzaklaşmıştım....bana yaramamıştı....seninde dönmen lazım...
Sağol kuzmPazartesiye göre baya vermişsin, böyle devam canım
Tebrikler canım bak ne güzel eksiye geçmişsinGunaydin kizlar
Gecen hafta 69.4
bu hafta 68.8
yuzde 0.864
haftaya hedef 68muhursuzpusula
Cherry Mom S seyrulsefer
Eki Görüntüle 2853620
5li kilolarda böyle gel git olması çok doğal canım haftaya toparlarsınGeçen cuma 56.3
Bu cuma 57.8 tam bir rezillik ama hakettim ben bunu yani başka bir şey beklenemezdi
Yüzde : -2.66 amanın ben nerelere gidem ne edem ben vurun beni gömün beni
Haftaya hedefim de 57 olsun
Cherry Mom muhursuzpusula @Kendinin en iyi hali ol ortim kusura bakma sonuncuyuz bu hafta galiba
Tebrikler canımEki Görüntüle 2853648
Geçen hafta 72.6
Bugün 71.9
Fark 700gr
Yüzde 0.96
Hedefim 70.9
Cherry Mom muhursuzpusula Anka
Gayet iyi canım ödemdir o zatenGeçen cuma kilom 55.4 kg
Bugün kilom 56.0
Olur canım öyle sizin kilolarda stres filan da yapmıştın ondan olmuştur takma kafana hiçGeçen hafta: 55.2
Bu hafta: 56.4
Fark: +1.2 kg
Aynen cnmTebrikler canım bak ne güzel eksiye geçmişsin
5li kilolarda böyle gel git olması çok doğal canım haftaya toparlarsın
Tebrikler canım
Gayet iyi canım ödemdir o zaten
Olur canım öyle sizin kilolarda stres filan da yapmıştın ondan olmuştur takma kafana hiç
Yok ya erkek değil bende kuzen çokyarimuhendis kuzenin erkek di mi erkekler pat diye söyleyiveriyo bazen malesef gerçi bazı kızlar da öyle aaa sen kilo mu aldın bi dön bakayım
Eee o kadar alet dambıl getirdi çalışmadın çocuk napsın
Yanıma hoş geldin cınımGeçen hafta: 55.2
Böyle söyleyince çok kolay geliyor da...Aynen öyle dışarıda yiyebileceğimiz çok temiz sağlıklı tercihler var ☺isteyince yiyebileceğimizi biliyoruz ama zamanı var diyoruz bir şekilde olacak yiyeceğiz elbette
Köyde evet yürüyüş yapabiliyorum ip atlıyorum o şekilde değerlendireceğim bu haftayı zaten☺kuzenimle de aramızdaki ilişki çok çok farklı o yüzden dediğine çok takılmadım zayıfladığımda zayıfladığımı söylüyor bu durumda da söylemesi beni tekrardan harekete geçirmeye yaradı diyelim
Çok şükür. İyi düşün, iyi olsun canım benim. Emin ol pozitif olursan tüm işlerin de daha kolay olacak.Biraz daha iyi hissediyorum bugün yine yollara vurucam kendimi hem yürüyüş olacak hem de ev bakıcam. Nasibimiz böyleymiş
Hahahahahaha keşkeee. Emin ol doktorlar da bunu çok isterdi.Aayy keşke olsa ya ne güzel olur var ya sihirli değneğini dokundursa ve pıt diye geçse
Çok iyisin canımcım. Tebrikleer.Kızlar ben de hedefimdeyim tam. İnşallah haftaya daha iyi eksi olur.
Geçen hafta: 57.5
Hedef: 56.9
21 Mayıs: 56.9
28 Mayıs Hedef: 56.2
Kayıp: -0.6, 1.043%
Eki Görüntüle 2853600
Cherry Mom Kaptanım listeye girebilir miyim uygun görürsen?
Cherry Mom @monarosaa muhursuzpusula @ummhnisa
Dün baya sessiz gibiydi burası zaten.Dün yatılı yemekli, misafirim vardı daha yeni gittiler o, yüzden dün pek gelemedim
Fazla bir artı değil, hemencik halledersiin. Bence de tekrar dön. Daha motive hissedeceğine eminim.Mezuniyet kilom 74.0
Geçen hafta 75.1
Pazartesi 76.6
Bu gün 75.5
Fark geçen cumaya göre +1.5
Pazartesiye göre -1.1
Haftaya hedefim 75.0
Kaptanım ben kendimi başladım sayıyorum ama bu hafta menü paylaşmadan olsun istiyorum rahat olmak istiyorum böyle yaparsam böyle devam etmek istiyorum
Çok gitmesin az gitsin öz gitsin yiyerek strese girmeden gitsin istiyorum
Bu arada ablamgil gelmeyecek küçük kızı nezle olmuş ateşi falan varmış
Ama ben yinede listelere girmeye kendimi hazır hissetmiyorumkızma bana olurmu Cherry Mom
Karabibercim, biraz daha beklesen belki sabit bile gelirdin. Kafanı takma. Yarına kadar bile gider.Geçen hafta 68.7
Güncel 68.9
Hedef 68.5
Fark artı 200
Ooo tebrikler bebişş. Gayet iyi vermişsin.Gunaydin kizlar
Gecen hafta 69.4
bu hafta 68.8
yuzde 0.864
haftaya hedef 68muhursuzpusula
Cherry Mom S seyrulsefer
Eki Görüntüle 2853620
Jübileni yaptın artık hahahaha Bu da nazar boncuğu olsun. Hayat inişlerle çıkışlarla doludur.Geçen cuma 56.3
Bu cuma 57.8 tam bir rezillik ama hakettim ben bunu yani başka bir şey beklenemezdi
Yüzde : -2.66 amanın ben nerelere gidem ne edem ben vurun beni gömün beni
Haftaya hedefim de 57 olsun
Cherry Mom muhursuzpusula @Kendinin en iyi hali ol ortim kusura bakma sonuncuyuz bu hafta galiba
Tebrikleer!Eki Görüntüle 2853648
Geçen hafta 72.6
Bugün 71.9
Fark 700gr
Yüzde 0.96
Hedefim 70.9
Cherry Mom muhursuzpusula Anka
Hahahaha kuşum seni ilk defa artı görüyorum sübhanallah.Geçen cuma kilom 55.4 kg
Bugün kilom 56.0
Üzülme canımcım. Dikkat etmediğinden mi oldu yoksa regl falan mı? Sorunun çözümüne odaklanırsak hemencik halledersin. Regl ise zaten problem yok. Fazla kaçırdıysan da yemeği, haftaya dikkat edersin bitti gitti.Geçen hafta: 55.2
Çok iyi canı tebrik ederimBu saat oldu değişiklik yok paylaşayım artık
Geçen Hafta: 87,4
Bu Hafta: 86,2
Fark: 1,2
Yüzde:1,372
Hedef: 85,5
Cherry Mom muhursuzpusula Deniz ve Kum
Bu hafta herkesin üzerinde bir şey var herhalde bir şey çarptı bizi
Hahhaahahaah olsun kalan eksiyi haftaya sakla.Bu saat oldu değişiklik yok paylaşayım artık
Geçen Hafta: 87,4
Bu Hafta: 86,2
Fark: 1,2
Yüzde:1,372
Hedef: 85,5
Cherry Mom muhursuzpusula Deniz ve Kum
Seninle de orti olalım bi ara.
Yaaa ben şimdi gördüm. Geçmiş olsun. Allah korusun çok üzüldüm. Rabbim şifa versin. Ne diyor dr.larDön dön çabuk köyden
Teşekkür ederim ayrıca canım hastaneye gittik geldik pek birşey anlamadık aylarca taşınacağız anlaşılan Allah'tan ağır bir durumu yok Allah beterinden korusun yani bayılma çok garipti kızlar internette bakıyorum bakıyorum ona benzer birşey bulamadım şaşkınım işin kötüsü aynı durum 3 yıl öncede olmuştu ve yine aynı hâlde.
Yemek masasında ilk lokmayı ağzına atar atmaz
Başım dönüyor beni tutun dedi şöyle bir omzundan rastgele tuttum bayılacağını hiç düşünmedim bile
Sonra bir anda gözleri açık donuklaştı tek bir noktaya kitlenti kollarını göğsüne birleştirdi çapraz halde gözler kapandı horlama gibi bir ses çıktı kardeşi vardı evde oda tutuyordu bir yandan uyudu mu diye bağırdım o da bir yandan abi abiii diye sesleniyor uyudu sanki dedi tam ambulansı arıyordum ki pat diye gözlerini açtı nolduuu dedi alnından şıp şıp ter akıyor yüzü bembeyaz3 yıl önceki çok daha fenaydı bunda bayılacağını anladı mesela onda hiç anlamadı sandalyeden direk yana yere düştü hatta yerde oğlum tencere tava ile oynuyordu tencere kapağı gözüne gelmiişti mosmor olmuştu düşmeyle yani cidden kalbim 3.bir bayılmayo kaldırmayacak gibi çocukta evdeyken çok korkuyorum çok
DiyorssuuunnnnnSeninle de orti olalım bi ara.O hafta kilo alırsan..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?