Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bildirimleri topluyorum bu mesaj burda dursun kaybetmeyeyim geçen haftaki bildirim. :))

Cuma: 66.3
Güncel: 65.2
Fark: 1.1
Yüzde: %1.659
Hedef: 64.5

Cherry Mom @muhursuzpusula @ummhnisa
Tebrikler cok iyi gidiyorsun
Odem falan fazla olmayinca giden kilo çok olmuyor ama senin kilon icin gayet iyi bir sonuc detokstan sonrasi daha zor o surece dikkat etmen lazim tebrik ederim
Tebrik ederim
Eki Görüntüle 2853648
Geçen hafta 72.6
Bugün 71.9
Fark 700gr
Yüzde 0.96
Hedefim 70.9
Cherry Mom @muhursuzpusula Anka
Tebrik ederim
Geçen hafta: 55.2
Bu hafta: 56.4
Fark: +1.2 kg
Haftaya gider insallah canim motivasyonunu dusurme
Bu saat oldu değişiklik yok paylaşayım artık
Geçen Hafta: 87,4
Bu Hafta: 86,2
Fark: 1,2
Yüzde:1,372
Hedef: 85,5

Cherry Mom @muhursuzpusula @karabiber01
Masallah tebrik ederim
Geçen hafta 55,9
Bu hafta 56,4
Fark +0,50
Hedef 55,6
Cherry Mom C Cagrihilal1 @muhursuzpusula

Cherry Mom C Cagrihilal1
Ancak bu kadar düşebildim ortim bu hafta böyle oldu üzgünüm.Seni tebrik ederim
Haftaya fazlasiyla gider insallah ortim motivasyonunu kaybetme kilo dustukce is zorlasiyor. Bana da tarti supriz yapti bugun hic beklemiyordum bu kadarini dun 70.1 di tarti bugun biraz daha iner kalanini sporla indiririm demistim ama sonuca bende cok sasirdim. Kabus gibi bi hafta oldu resmen

Canım bende kahvaltımı ettim tartılmayı unutmuşum üzülme bende feci bir hafta geçirdim eşim eve yavru kedi getirmiş off ne maceralar 3 gündür bütün hayatım alt-üst oldu. Çok küçük kendini temizleyemiyor elimde viledayla 3gündür savaşıyordum. Bugün aldığımız yere geri verdik evde kedi bakmak bana göre değilmiş hayvanseverler hiç kızmasın bütün halıları kaldırdığım halde baş edrmedim sabahtan beri evi çamaşır suyuyla siliyorum inanılmaz tiksindim

Antrenör olan kuzenin demedi mi cnm onu sandım ben o yüzden dedim dambıl da getirdi çalışmadın diye

Büyüdükçe daha zor oluyor canım tüyüydü kılıydı uğraşmak zor hakikaten hele evde deri sandalye veya koltuk varsa eyvah benim yatak başlığımı mahvettiler yerine ahşap aldım

Cuma: 66.3
Güncel: 65.2
Fark: 1.1
Yüzde: %1.659
Hedef: 64.5

Cherry Mom @muhursuzpusula @ummhnisa

Geçen hafta 68.7
Güncel 68.9
Hedef 68.5
Fark artı 200

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 69.4
bu hafta 68.8
yuzde 0.864
haftaya hedef 68 @muhursuzpusula
Cherry Mom S seyrulsefer
Eki Görüntüle 2853620

Eki Görüntüle 2853648
Geçen hafta 72.6
Bugün 71.9
Fark 700gr
Yüzde 0.96
Hedefim 70.9
Cherry Mom @muhursuzpusula Anka

Geçen hafta: 55.2
Bu hafta: 56.4
Fark: +1.2 kg

Bu saat oldu değişiklik yok paylaşayım artık
Geçen Hafta: 87,4
Bu Hafta: 86,2
Fark: 1,2
Yüzde:1,372
Hedef: 85,5

Cherry Mom @muhursuzpusula @karabiber01

Geçen hafta 55,9
Bu hafta 56,4
Fark +0,50
Hedef 55,6
Cherry Mom C Cagrihilal1 @muhursuzpusula
Zipzip- kaptanım bu haftaki bildirimler böyle. 4 kişi daha var onlar bildirim yapınca onları da etiketlerim

Bilmeeem. Cherry Mom kaptancığımıza soralım, o bilir. Eksimin şerefine bir ödül olabilir mii?
Ortakları ben belirliyorum ya canısııııikimiz de takımda aktifiz bence bi sorun olmaz kaptanım da sorun etmez
Hadi ya tüh neyse artık yapacak bir şey yok maalesef
Antrenör olan kuzenin demedi mi cnm onu sandım ben o yüzden dedim dambıl da getirdi çalışmadın diye
Yok yok o demedi o bana hiç kilo aldığımı söylemez zayıflayıp ne yapacaksın diyor başın göğe mi erecekzayıflasam da zayıflamışsın demez

hzlsel sağolasın canım inşallah düzenim oturacak yavaş yavaş :)
Ben de bugün aksam dısardan yedim avm ye gittik gec oldu fast food oldu biraz . Ben de detoks tarzı yapayım
0rtim erkek arkadaşım dün evden ayrıldı, mesajları alıntılandım cevap bile yazamadım bu hafta fena bi orti oldum kusuruma bakma :/ umarım iş görüşmende herşey yolunda gide güzel bir kapı açılır hayırlısıyla
Hakkında en hayırlısı olsun canım. Hangisinin daha iyi olduğunu bilemiyor insan. İnşallah bundan sonrası senin için çoook ama çok daha güzel geçer
İnşallah canım
Hakkında hayırlısı olsun canım
Yeni düzeninde her şey daha güzel olsun inşallah
İnşallah kaptanım bugünden itibaren toparlanacağım
Bundan sonra güzellikler sizinle olsun belki daha hayırlı iyi biri çıkacaktır karşınıza
Umarım canım

Biliyorum biliyorum ama kaptanımız da bilsin istedim, o yüzden yazdım. Bence de bayaa aktifiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…