- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.201
Kızlar bildirimleri topluyorum bu mesaj burda dursun kaybetmeyeyim geçen haftaki bildirim. :))Selamlar tekrardan
Geçen hafta kilo;57.4
Bu hafta kilo; 57.4
Önümüzdeki hafta hedef 56.4
Cherry Mom Hedef60kgolmak
Hiiiiç merak etme kaptancım, beni biliyorsun zaten. Bu hafta ramazandan sonra iki gün nefsimi doyurdum yeter. Allahtan bir mani olmazsa bu hafta programım belli. Detoksa da başlayacağım, o iş bende
Nazar bu nazarBu hafta herkesin üzerinde bir şey var herhalde bir şey çarptı bizi
Dukan birasında yeşil çay var canım emzirdiğim için yeşil çay içmiyorumHahhaahahaah olsun kalan eksiyi haftaya sakla.Tebrik ederiiim.
Çok artık değil neyse ki. Bir dukan birasına bakar.
Bilmeeem.Diyorssuuunnnnno hafta bu hafta olabilir mi acaba
Bu da burda dursun. :))Günaydın kızlarrr
Başlangıç kilo: 59
Yeni Kilo: 57.5
Ben pazartesiye göre -0.1 im, toplamda -1.5 oldu. Yüzde olarak kayıp -2.54%. Çok mutluyum
Eki Görüntüle 2848866
Nazar bu nazar
Dukan birasında yeşil çay var canım emzirdiğim için yeşil çay içmiyorumbaşka önerilerine açığım
Tebrikler cok iyi gidiyorsun
Odem falan fazla olmayinca giden kilo çok olmuyor ama senin kilon icin gayet iyi bir sonuc detokstan sonrasi daha zor o surece dikkat etmen lazim tebrik ederimEvet geldik zurnanın zırt dediği yere. 4 günlük detoks programı sonucunda (aslında 5 günlük, yani bu akşam da dahil ve en zor gün bugün aslında) ve o kadar aç gezmeme rağmen gide gide 1.3 kilo gitmiş, püüüüü.. Kesin TARTI BOZUK!!!!
Geçen hafta kilom:57,5
Güncel kilom: 56,2
Oran: %2,26
Cherry Mom @melita09 @muhursuzpusula @ummhnisa
Kaptanım asıl takıma dahil olabilirim bu hafta. Hem yüzdem fena değil hem de artık kendimi hazır hissediyorum
Tebrik ederimKızlar ben de hedefimdeyim tam. İnşallah haftaya daha iyi eksi olur.
Geçen hafta: 57.5
Hedef: 56.9
21 Mayıs: 56.9
28 Mayıs Hedef: 56.2
Kayıp: -0.6, 1.043%
Eki Görüntüle 2853600
Cherry Mom Kaptanım listeye girebilir miyim uygun görürsen?
Cherry Mom @monarosaa @muhursuzpusula @ummhnisa
Tebrik ederimEki Görüntüle 2853648
Geçen hafta 72.6
Bugün 71.9
Fark 700gr
Yüzde 0.96
Hedefim 70.9
Cherry Mom @muhursuzpusula Anka
Haftaya gider insallah canim motivasyonunu dusurmeGeçen hafta: 55.2
Bu hafta: 56.4
Fark: +1.2 kg
Masallah tebrik ederimBu saat oldu değişiklik yok paylaşayım artık
Geçen Hafta: 87,4
Bu Hafta: 86,2
Fark: 1,2
Yüzde:1,372
Hedef: 85,5
Cherry Mom @muhursuzpusula @karabiber01
Haftaya fazlasiyla gider insallah ortim motivasyonunu kaybetme kilo dustukce is zorlasiyor. Bana da tarti supriz yapti bugun hic beklemiyordum bu kadarini dun 70.1 di tarti bugun biraz daha iner kalanini sporla indiririm demistim ama sonuca bende cok sasirdim. Kabus gibi bi hafta oldu resmenCherry Mom C Cagrihilal1
Ancak bu kadar düşebildimortim bu hafta böyle oldu üzgünüm.Seni tebrik ederim
Canım bende kahvaltımı ettim tartılmayı unutmuşum üzülme bende feci bir hafta geçirdim eşim eve yavru kedi getirmiş off ne maceralar 3 gündür bütün hayatım alt-üst oldu. Çok küçük kendini temizleyemiyor elimde viledayla 3gündür savaşıyordum. Bugün aldığımız yere geri verdik evde kedi bakmak bana göre değilmiş hayvanseverler hiç kızmasın bütün halıları kaldırdığım halde baş edrmedimGeçen cuma 56.3
Bu cuma 57.8 tam bir rezillik ama hakettim ben bunu yani başka bir şey beklenemezdi
Yüzde : -2.66 amanın ben nerelere gidem ne edem ben vurun beni gömün beni
Haftaya hedefim de 57 olsun
Cherry Mom @muhursuzpusula Kendinin en iyi hali ol ortim kusura bakma sonuncuyuz bu hafta galiba
Antrenör olan kuzenin demedi mi cnm onu sandım benYok ya erkek değil bende kuzen çokama diyorum ya ne amaçla dediğini biliyorum diye
O antrenör olan kuzenim de gözümün önünde bi ağırlık çalıştı aklım hayalim durdusonrasında bana da yaptırıyordu yine bir şeyler
Büyüdükçe daha zor oluyor canım tüyüydü kılıydı uğraşmak zor hakikaten hele evde deri sandalye veya koltuk varsa eyvah benim yatak başlığımı mahvettiler yerine ahşap aldımCanım bende kahvaltımı ettim tartılmayı unutmuşum üzülme bende feci bir hafta geçirdim eşim eve yavru kedi getirmiş off ne maceralar 3 gündür bütün hayatım alt-üst oldu. Çok küçük kendini temizleyemiyor elimde viledayla 3gündür savaşıyordum. Bugün aldığımız yere geri verdik evde kedi bakmak bana göre değilmiş hayvanseverler hiç kızmasın bütün halıları kaldırdığım halde baş edrmedimsabahtan beri evi çamaşır suyuyla siliyorum inanılmaz tiksindim
Su su su! Ben çok su içtiğim için kilo verdiğime eminim. Çok az hareket etmeme rağmen. Hem süt de yapar.
Kızlar ben de hedefimdeyim tam. İnşallah haftaya daha iyi eksi olur.
Geçen hafta: 57.5
Hedef: 56.9
21 Mayıs: 56.9
28 Mayıs Hedef: 56.2
Kayıp: -0.6, 1.043%
Eki Görüntüle 2853600
Cherry Mom Kaptanım listeye girebilir miyim uygun görürsen?
Cherry Mom @monarosaa @muhursuzpusula @ummhnisa
Geçen hafta 68.7
Güncel 68.9
Hedef 68.5
Fark artı 200
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 69.4
bu hafta 68.8
yuzde 0.864
haftaya hedef 68 @muhursuzpusula
Cherry Mom S seyrulsefer
Eki Görüntüle 2853620
Eki Görüntüle 2853648
Geçen hafta 72.6
Bugün 71.9
Fark 700gr
Yüzde 0.96
Hedefim 70.9
Cherry Mom @muhursuzpusula Anka
Geçen hafta: 55.2
Bu hafta: 56.4
Fark: +1.2 kg
Bu saat oldu değişiklik yok paylaşayım artık
Geçen Hafta: 87,4
Bu Hafta: 86,2
Fark: 1,2
Yüzde:1,372
Hedef: 85,5
Cherry Mom @muhursuzpusula @karabiber01
Tamam canım acelemiz yok zatenZipzip- kaptanım bu haftaki bildirimler böyle. 4 kişi daha var onlar bildirim yapınca onları da etiketlerim
listeyi hazırlarken alıntıladım. Zormuş böyle yalnızTamam canım acelemiz yok zaten
Ortakları ben belirliyorum ya canısıııı
Hadi ya tüh neyse artık yapacak bir şey yok maalesefCanım bende kahvaltımı ettim tartılmayı unutmuşum üzülme bende feci bir hafta geçirdim eşim eve yavru kedi getirmiş off ne maceralar 3 gündür bütün hayatım alt-üst oldu. Çok küçük kendini temizleyemiyor elimde viledayla 3gündür savaşıyordum. Bugün aldığımız yere geri verdik evde kedi bakmak bana göre değilmiş hayvanseverler hiç kızmasın bütün halıları kaldırdığım halde baş edrmedimsabahtan beri evi çamaşır suyuyla siliyorum inanılmaz tiksindim
Yok yok o demedi o bana hiç kilo aldığımı söylemez zayıflayıp ne yapacaksın diyor başın göğe mi erecekAntrenör olan kuzenin demedi mi cnm onu sandım beno yüzden dedim dambıl da getirdi çalışmadın diye
Yok canım Emnis kaptan İzmir’e gidiyormuş o yüzden ben topladım bildirimleri bu hafta
Olsun canım şimdi hayatını da beslenmeni de sporunu da güzelce düzene koyarsın artı olsan bile dert etme inşallah bundan sonra her şey senin için çok daha güzel olacak
İyi aksamlar kızlar nasılsınız? Yarın iş görüşmesine gideceğim benim icin dua eder misiniz? Pandemi sürecinde uzun bir süre issiz kaldım iyice psikolojim bozuldu dua edin de hayırlısı ile olsun
0rtim erkek arkadaşım dün evden ayrıldı, mesajları alıntılandım cevap bile yazamadım bu hafta fena bi orti oldum kusuruma bakma :/ umarım iş görüşmende herşey yolunda gide güzel bir kapı açılır hayırlısıylaBen de bugün aksam dısardan yedimavm ye gittik gec oldu fast food oldu biraz . Ben de detoks tarzı yapayım
İnşallah canımHakkında en hayırlısı olsun canım. Hangisinin daha iyi olduğunu bilemiyor insan. İnşallah bundan sonrası senin için çoook ama çok daha güzel geçer
İnşallah kaptanım bugünden itibaren toparlanacağımHakkında hayırlısı olsun canım
Yeni düzeninde her şey daha güzel olsun inşallah
Umarım canımBundan sonra güzellikler sizinle olsun belki daha hayırlı iyi biri çıkacaktır karşınıza
Favorilere ekleyip aksam bildiriyorum daha kolay oluyor benim icinlisteyi hazırlarken alıntıladım. Zormuş böyle yalnız
Biliyorum biliyorum ama kaptanımız da bilsin istedim, o yüzden yazdım.Ortakları ben belirliyorum ya canısııııikimiz de takımda aktifiz bence bi sorun olmaz kaptanım da sorun etmez
Hadi ya tüh neyse artık yapacak bir şey yok maalesef
Yok yok o demedi o bana hiç kilo aldığımı söylemez zayıflayıp ne yapacaksın diyor başın göğe mi erecekzayıflasam da zayıflamışsın demez
O zaman orti olsun bu hafta hemşehrilerBiliyorum biliyorum ama kaptanımız da bilsin istedim, o yüzden yazdım.Bence de bayaa aktifiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?