Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet geldik zurnanın zırt dediği yere. 4 günlük detoks programı sonucunda (aslında 5 günlük, yani bu akşam da dahil ve en zor gün bugün aslında) ve o kadar aç gezmeme rağmen gide gide 1.3 kilo gitmiş, püüüüü.. Kesin TARTI BOZUK!!!!

Geçen hafta kilom:57,5
Güncel kilom: 56,2
Oran: %2,26

Cherry Mom melita09 muhursuzpusula ummhnisa
Kaptanım asıl takıma dahil olabilirim bu hafta. Hem yüzdem fena değil hem de artık kendimi hazır hissediyorum

Eklentiler

• 07068E57-DFA7-48C9-8531-31971A8883E3.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 18
Evet canım bu kapanmalar esnek çalışmalar inan çok zorladı şükür ki bizler maaşlarımızı aldık ama dediğin gibi esnaf çok kötü durumda. Hakkımızda hayırlısı diyoruz artık napalm
Bende şok oldum resmen canım duyunca biran evvel ev bulup çıkmak istiyoruz öyle olmalıda 45 50 gün. İçinde çıkın diyor ve stres beni hep kötü etkiliyor inşallah güzelce atlatırız bu süreci
Tatil beldelerinde iyice artmış kiralar hele sezonluk kiralar uçmuş
Offf hiç sorma canım kışın 62 65 bin burası yazın 120bini geçiyor pandemi. De 150bini geçti sezonluk evler de 30bin den başlıyor burada
Cuma: 66.3
Güncel: 65.2
Fark: 1.1
Yüzde: %1.659
Hedef: 64.5

Cherry Mom muhursuzpusula ummhnisa
Günün en güzel haberi geldi bile tebrik ederim ortim seni emin adımlarla harika Bi şekilde ilerliyorsun
İp atlamak işe yarıyor mu kızlar? Yani mesela günde kaç tane ip atlamak gerekir? Tr......l da görüyorum ben de atlama iplerini, alsam mı acaba diye düşündüm şu an, ne dersiniz?
Canım Biara bende alıyordum en az 500 600 tane ama genelde 1000 tane oluyordu ve o haftalar güzel kilo verdim dene canım ilk. Günler çok. Zor oluyor ağrı oluyor ama sonuç gayet iyi oluyor
Evet canım adımızın böyle birşeyle anılmasını istemiyoruz o yüzden biran önce çıkmamız lazım

Canım tebrik ederim bence güzel Bi eksi bende bu hafta Bi detoks uygulamaya çalışacağım bakalım 4 günlük inşallah şu. 7lerden kurtulurum artık

Günaydın canımm bence hiç fena değil kilona göre çok güzel bir eksi hiç moralini bozma sporlarına bakamadım ama detoksta olsa her detoksta illa spor yapın derler yapabildin mi onu bilmiyorum tebrik ederim iradene yine hayran kaldım

Kızlar geçmiş olsun dileklerimizi teşekkür ederim alıntılarla döneceğim ilk vakitte inşallah bugün yola çıkacağız bakalım nasıl olacak hem liste hem yol
İyi yolculuklar kaptanım yardım edebileceğim bişey varsa liste konusunda sen yaz hallederiz biz burada elbirliğiyle

Çok iyi canım hiç moral bozma senin kilon fazla değil derece gelecek belki de

Canım tebrik ederim bence güzel Bi eksi bende bu hafta Bi detoks uygulamaya çalışacağım bakalım 4 günlük inşallah şu. 7lerden kurtulurum artık
4 gün çok aç gezdim aslında ama şu var, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, açtım evet ama inanılmaz rahatladım. Büyük olasılıkla yağdan gitti diye düşünüyorum çünkü şikayetçi olduğum yerler küçüldü Bir de diyetisyene gittiğimde o ölçüm aletine girmiştim ve ben de hiç ödem çıkmamıştı. Ona rağmen 1.3 gitmiş aslında. 4-5 günlük bir detoks programı yapsan ve sende ödem de varsa daha çok kilo verirsin sen . Bol bol yoğurt, kabak, maydanoz ve limon+su tüket canım detoksa başlayınca.

Süper bir açılış yaptın tebrik ederim, 5 lere kaldı son 5
Ayy inşallah o günleri de görürümm. Çok heyecanlıyım, bi yandan da korkuyorum ya yeniden bozarsam diye. Motivasyonum iyi gerçi, o kadar zorda kaldığım halde bozmadım. Ama insan korkuyor.
Oh süper işte böyle olmak lazım arada tabi yenecek ama ölçüsünü kaçırmadan☺☺afiyet olsun canım
Haklısın canımcım. Yemediğime pişman mıyım? Hayır. Çünkü şimdi telefonla sipariş etsem gelir. Bu kadar her şey elimizin altındayken ilk kez görüyormuş gibi yememek lazım.
Köyde olmak yürüyüş için falan çok güzel aslında. Bence o yönde değerlendirebilirsin. Ay o nasıl laf ya? Ben çok üzülürdüm ama sen zaten çok kilolu da değilsin, neden öyle dedi... Ayrıca yuvarlak popo iyidir.
Tebrikler canım çok güzel vermişsin
Teşekkür ederim canımcımm. Sizlere de bakıcam.
Senin kilonda 1.3 versem göbek atardım hahahaha. Çok iyisin bebiş. Tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim.
Aman aman stres yapma. Bedenine yazık. Elbet sizin de kısmetinizde bir ev vardır. Eni sonu bulacaksınız yani. Kendini üzme hiç. Zor zamanlar biliyorum ama hepsi geçiyor. Geriye dönüp baktığında kendimi neden bu kadar harap etmişim diyoruz hep.

Yaa canım benim. Çok teşekkür ederim. Güzel bir ortaklık oldu benim için. Yorumların için, beni bu hafta yalnız bırakmadığın için de teşekkür ederim. İnşallah haftaya bu haftaki ödemlerinle birlikte mükemmel bir eksi yakalarsın.
Kızlar geçmiş olsun dileklerimizi teşekkür ederim alıntılarla döneceğim ilk vakitte inşallah bugün yola çıkacağız bakalım nasıl olacak hem liste hem yol
Ne demek kaptancım. Sen rahat ol. Ve deee iyi yolculuklar. İzmir şimdi pek güzeldir.

Muhteşemsim ortim.... Maaşallah kilon az olmasına rağmen süper gitmiş..

Evet 4 günde 2 kez 7km yürüdüm. Aslında bugün de sabahtan yürüyecektim ancak hava yağmurlu maalesef. Detoksumun son günü bugün. Bugün de bir 200-300 gram gitse bir haftada 1.5 kilo fena değil evet.

Bu arada orada hava nasıl bilmiyorum ancak hava kötü biraz bugün dikkatli gelin, tın tın yavaş yavaş. Hayırlı yolculuklarınız olsun Esra Kaptancım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…