- 23 Mart 2016
- 31.010
- 92.269
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.141
Olur canım 4 de bekliyorumCherry Mom kaptanım en son kaçta bildirim yapalım. İşten 4 gibi çıkacam ozaman bildirsem geç olur mu
Evet canım bu kapanmalar esnek çalışmalar inan çok zorladı şükür ki bizler maaşlarımızı aldık ama dediğin gibi esnaf çok kötü durumda. Hakkımızda hayırlısı diyoruz artık napalmNeyse canım en azından eşin memurmuş maaş konusunda sıkıntı yaşamamıştır bu pandemi sürecinde, olan küçük esnafa oldu. Valla biz avukatlar da bu süreçte epey zorlandık açıkçası, uzun bir müddet adliyeler kapandı, kapalı olmayan zamanda da esnek çalışmaya geçildi sen de bilirsin eşinden dolayı. Yine de halimize bin şükür.
İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz, ev fiyatları aldı başını gitti haklısın ve bu evler bu fiyatları haketmiyor asla. Pandemi sürecinde taşınmak zorlayacak seni belki ama böylesi daha hayırlıdır belki sizin için. Amaan boşver hep derim kilo alınır verilir, her şeyin değiştiği gibi kilolarımız da değişiyor. Yeter ki sağlığımız yerinde olsun.
Bende şok oldum resmen canım duyunca biran evvel ev bulup çıkmak istiyoruz öyle olmalıda 45 50 gün. İçinde çıkın diyor ve stres beni hep kötü etkiliyor inşallah güzelce atlatırız bu süreciHay Allah... Şu zamanda keşke böyle bi durum yaşamasaydınız, çok üzüldüm orticim.Umarım bir an önce halledebilirsiniz... Allah gönlünüze göre versin. Kiloyu da kafana takma. Bu hafta gitmez, sonraki hafta gider.
Yansımadı sanırım.
Tabii ki git canımcım, ihmal etme. Aaah ah keşke öyle bi şey olsa. Ama doktorlar size yine yardımcı olabiliyor. Kendilerine hiç bakamıyorlar.Terzi kendi söküğünü dikemez misali hahahah
Offf hiç sorma canım kışın 62 65 bin burası yazın 120bini geçiyor pandemi. De 150bini geçti sezonluk evler de 30bin den başlıyor buradaTatil beldelerinde iyice artmış kiralar hele sezonluk kiralar uçmuş
Günün en güzel haberi geldi bile tebrik ederim ortim seni emin adımlarla harika Bi şekilde ilerliyorsun
Canım Biara bende alıyordum en az 500 600 tane ama genelde 1000 tane oluyordu ve o haftalar güzel kilo verdim dene canım ilk. Günler çok. Zor oluyor ağrı oluyor ama sonuç gayet iyi oluyorİp atlamak işe yarıyor mu kızlar? Yani mesela günde kaç tane ip atlamak gerekir? Tr......l da görüyorum ben de atlama iplerini, alsam mı acaba diye düşündüm şu an, ne dersiniz?
Evet canım adımızın böyle birşeyle anılmasını istemiyoruz o yüzden biran önce çıkmamız lazımçok güzel menü canım spor da varr, inşallah eksi görürüz
inşallah canım, daha tartılmadım birazdan tartılırım
1 sene kala ev bul taşın o kadar efor ve masraf gidecekama eşin icra müdürüyse en doğrusu taşınmak olur sonradan dedikodu vs çıkmasındansa
Süper bir açılış yaptın tebrik ederim, 5 lere kaldı son 5
Dün biraz video izledim internette, herkes çok işe yaradığını söyledi. Cardio olarak sayılıyormuş, o yüzden tavsiye ediyorlar bazı günler için. 15 dk/1000 atlama civarı. Ben de merakla bekliyorum cevapları buradaki arkadaşlardan
Halledersin sen canım, bu hafta detoks günlerin de oldu aslında spor da yapıyorsun. Köyden geldin bence artık daha düzene girer
Canım tebrik ederim bence güzel Bi eksi bende bu hafta Bi detoks uygulamaya çalışacağım bakalım 4 günlük inşallah şu. 7lerden kurtulurum artıkEvet geldik zurnanın zırt dediği yere. 4 günlük detoks programı sonucunda (aslında 5 günlük, yani bu akşam da dahil ve en zor gün bugün aslında) ve o kadar aç gezmeme rağmen gide gide 1.3 kilo gitmiş, püüüüü.. Kesin TARTI BOZUK!!!!
Geçen hafta kilom:57,5
Güncel kilom: 56,2
Oran: %2,26
Cherry Mom melita09 muhursuzpusula ummhnisa
Kaptanım asıl takıma dahil olabilirim bu hafta. Hem yüzdem fena değil hem de artık kendimi hazır hissediyorum
Allah yolunuzu açık etsin kaptanım hayırlı yolculuklar inşaAllahKızlar geçmiş olsun dileklerimizi teşekkür ederim alıntılarla döneceğim ilk vakitte inşallah bugün yola çıkacağız bakalım nasıl olacak hem liste hem yol
Günaydın canımm bence hiç fena değil kilona göre çok güzel bir eksi hiç moralini bozma sporlarına bakamadım ama detoksta olsa her detoksta illa spor yapın derler yapabildin mi onu bilmiyorum tebrik ederim iradene yine hayran kaldımEvet geldik zurnanın zırt dediği yere. 4 günlük detoks programı sonucunda (aslında 5 günlük, yani bu akşam da dahil ve en zor gün bugün aslında) ve o kadar aç gezmeme rağmen gide gide 1.3 kilo gitmiş, püüüüü.. Kesin TARTI BOZUK!!!!
Kaptanım asıl takıma dahil olabilirim bu hafta. Hem yüzdem fena değil hem de artık kendimi hazır hissediyorum
İyi yolculuklar kaptanım yardım edebileceğim bişey varsa liste konusunda sen yaz hallederiz biz burada elbirliğiyleKızlar geçmiş olsun dileklerimizi teşekkür ederim alıntılarla döneceğim ilk vakitte inşallah bugün yola çıkacağız bakalım nasıl olacak hem liste hem yol
Teşekkürler canım öğlenden sonra çıkacağız ama şimdi toparlanıyorum bir yandanAllah yolunuzu açık etsin kaptanım hayırlı yolculuklar inşaAllah
Tmm canım sağolasın paylaşımlara dikkat ederseniz sevinirim benim gözümden kaçabilir gün ay foto doğru mu diyeİyi yolculuklar kaptanım yardım edebileceğim bişey varsa liste konusunda sen yaz hallederiz biz burada elbirliğiyle
Tamam kaptanım biz hallederiz inşallah burayıTmm canım sağolasın paylaşımlara dikkat ederseniz sevinirim benim gözümden kaçabilir gün ay foto doğru mu diye
Çok iyi canım hiç moral bozma senin kilon fazla değil derece gelecek belki deEvet geldik zurnanın zırt dediği yere. 4 günlük detoks programı sonucunda (aslında 5 günlük, yani bu akşam da dahil ve en zor gün bugün aslında) ve o kadar aç gezmeme rağmen gide gide 1.3 kilo gitmiş, püüüüü.. Kesin TARTI BOZUK!!!!
Ooooy oy maşallah canım 2 haftadır ne güzel gidiyor tebrik ederim
4 gün çok aç gezdim aslında ama şu var, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, açtım evet ama inanılmaz rahatladım. Büyük olasılıkla yağdan gitti diye düşünüyorum çünkü şikayetçi olduğum yerler küçüldüCanım tebrik ederim bence güzel Bi eksi bende bu hafta Bi detoks uygulamaya çalışacağım bakalım 4 günlük inşallah şu. 7lerden kurtulurum artık
Ayy inşallah o günleri de görürümm.Süper bir açılış yaptın tebrik ederim, 5 lere kaldı son 5
Haklısın canımcım. Yemediğime pişman mıyım? Hayır. Çünkü şimdi telefonla sipariş etsem gelir. Bu kadar her şey elimizin altındayken ilk kez görüyormuş gibi yememek lazım.Oh süper işte böyle olmak lazım arada tabi yenecek ama ölçüsünü kaçırmadan☺☺afiyet olsun canım
Köyde olmak yürüyüş için falan çok güzel aslında. Bence o yönde değerlendirebilirsin. Ay o nasıl laf ya?Bakalım işte bugünü hafta sonunu baya hafif geçireceğim iki günde gelen 3 günde gider inşallah☺köyden de dönemiyorum maalesef bir müddet daha buralardayım ama dün kuzenim gördü beni ve bana zeynep toton toplaşmış dedi orda bitti benim için vakit yaza hazırlık vaktidir
Teşekkür ederim canımcımm. Sizlere de bakıcam.Tebrikler canım çok güzel vermişsin
Senin kilonda 1.3 versem göbek atardım hahahaha. Çok iyisin bebiş. Tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim.Evet geldik zurnanın zırt dediği yere. 4 günlük detoks programı sonucunda (aslında 5 günlük, yani bu akşam da dahil ve en zor gün bugün aslında) ve o kadar aç gezmeme rağmen gide gide 1.3 kilo gitmiş, püüüüü.. Kesin TARTI BOZUK!!!!
Aman aman stres yapma. Bedenine yazık. Elbet sizin de kısmetinizde bir ev vardır. Eni sonu bulacaksınız yani. Kendini üzme hiç. Zor zamanlar biliyorum ama hepsi geçiyor. Geriye dönüp baktığında kendimi neden bu kadar harap etmişim diyoruz hep.Bende şok oldum resmen canım duyunca biran evvel ev bulup çıkmak istiyoruz öyle olmalıda 45 50 gün. İçinde çıkın diyor ve stres beni hep kötü etkiliyor inşallah güzelce atlatırız bu süreci
Günün en güzel haberi geldi bile tebrik ederim ortim seni emin adımlarla harika Bi şekilde ilerliyorsun
Ne demek kaptancım. Sen rahat ol. Ve deee iyi yolculuklar.Kızlar geçmiş olsun dileklerimizi teşekkür ederim alıntılarla döneceğim ilk vakitte inşallah bugün yola çıkacağız bakalım nasıl olacak hem liste hem yol
Muhteşemsim ortim.... Maaşallah kilon az olmasına rağmen süper gitmiş..Evet geldik zurnanın zırt dediği yere. 4 günlük detoks programı sonucunda (aslında 5 günlük, yani bu akşam da dahil ve en zor gün bugün aslında) ve o kadar aç gezmeme rağmen gide gide 1.3 kilo gitmiş, püüüüü.. Kesin TARTI BOZUK!!!!
Evet 4 günde 2 kez 7km yürüdüm. Aslında bugün de sabahtan yürüyecektim ancak hava yağmurlu maalesef. Detoksumun son günü bugün. Bugün de bir 200-300 gram gitse bir haftada 1.5 kilo fena değil evet.Günaydın canımm bence hiç fena değil kilona göre çok güzel bir eksi hiç moralini bozma sporlarına bakamadım ama detoksta olsa her detoksta illa spor yapın derler yapabildin mi onu bilmiyorum tebrik ederim iradene yine hayran kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?