- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.221
Tebrikler canımKızlar ben de hedefimdeyim tam. İnşallah haftaya daha iyi eksi olur.
Geçen hafta: 57.5
Hedef: 56.9
21 Mayıs: 56.9
28 Mayıs Hedef: 56.2
Kayıp: -0.6, 1.043%
Eki Görüntüle 2853600
Cherry Mom Kaptanım listeye girebilir miyim uygun görürsen?
Cherry Mom M monarosaa muhursuzpusula ummhnisa
O zaman orti olsun bu hafta hemşehriler
Kaptanım çok geçmiş olsunGeldik canım hastaneden valla birşey yaptırabilene Zaten aşkolsun
Ultrason filmler teee temmuza
Tahliller pazartesiye ölmezsek iyi yani vay halimizeşu saate kadar ne yaptık ancak kendimize sıra randevusu alabildik işte bayılmayla ilgilisi var mı yok mu anlayamadığımız bir idrar yolları durumu vardı ki onuda tam anlamadık taş mı kummu idrar yolları mı antibiyotik verdiler onun için onu kullanıyor iki gündür. Bugün normal ama birşeyi yok gibi tabi o bayılma neyin nesiydi bir daha olur mu sanırım hiç bilemeyeceğz bu gidişle
İp atlamak her yerde her zaman en kolay en hızlısıİp atlamak işe yarıyor mu kızlar? Yani mesela günde kaç tane ip atlamak gerekir? Tr......l da görüyorum ben de atlama iplerini, alsam mı acaba diye düşündüm şu an, ne dersiniz?
Ortimm tebrik ederim harika eksiGeçen cuma 85.5
Bugün 84.8
Fark 0.7
Yüzde 0.81
Hedef 84
Cherry Mom , ummhnisa , Hedef60kgolmak , matteroftime
Aldım bile tatlım decathlondan, bu hafta deneyip tecrübe edeceğim bakalımİp atlamak her yerde her zaman en kolay en hızlısı
Canım ödem atmak için bir şeyler içiyor musun hiçGeçen hafta:70.4
Bu hafta:70.7
Fark:+300
Haftaya şu 7lerden kurtulayım artık nasıl olacaksa bir ileri iki geri gidiyorum malesef
Cherry Mom pacman
Bizim ev müsait aslında ip atlayabilirim. Hatta ipi aldım bile, deneyeceğim bu hafta bakalım sonuç nasıl olacak. Sen ne durumdasın orticim? Geliyor mu eksiler?aman cağnımm grubuma nazar değmiş. nazar boncuğu olsun bu.hep iyimi olacaz
Geçtin sınavııı
Senin veaman cağnımm grubuma nazar değmiş. nazar boncuğu olsun bu.hep iyimi olacaz
canım ben bu iki haftayı anlamadım gitti ....2 hafta önce cumartesi günkü kilomu bulamıyorum.Bizim ev müsait aslında ip atlayabilirim. Hatta ipi aldım bile, deneyeceğim bu hafta bakalım sonuç nasıl olacak. Sen ne durumdasın orticim? Geliyor mu eksiler?
hadi inşallah canım. bir gün öncesi artılardaydım. su beni şişirdiğinden suyumu gün içine yaydım. 4 te işten çıkar hemen atarımSenin vemuhursuzpusula nın bildirimi kaldı belki ortalamayı yükseltirsiniz merakla sizi bekliyorum benim listeye girmem size bağlı
kaç gr sana yeterli olurSenin vemuhursuzpusula nın bildirimi kaldı belki ortalamayı yükseltirsiniz merakla sizi bekliyorum benim listeye girmem size bağlı
ben hedefi çok yüksek tutmuşum ya..geçen hafta az verince gaza gelmiştim...Geçtin sınavıııistediğin gün spora devam edebilirsin kuşum
kaç gr sana yeterli olur
Hayırlısı bakalım haftaya girerim olmadıhadi inşallah canım. bir gün öncesi artılardaydım. su beni şişirdiğinden suyumu gün içine yaydım. 4 te işten çıkar hemen atarım
Ben de atlarım sizinlecanım ben bu iki haftayı anlamadım gitti ....2 hafta önce cumartesi günkü kilomu bulamıyorum.Cherry Mom kaptanım kızacak ama detokslara başlıyacam artık. gitmiyo normal şekilde....birde ben de ip atlamak istiyorum gel beraber atlayalım. bir hedef belirleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?