Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de katılırım size vallahi ip atlamak favori sporumdur

Canım ödem atmak için bir şeyler içiyor musun hiç
Canım reglime 4 5 günüm kaldı bu hafta 2 gün dukan birası içtim 1 seferde yeşil çay valla anlayamıyorum azda olsa sporda yapıyorum. Misafirim varken bile yürüyüş yaptık 10bin adımlık dedim akmasada damlar am olmadı malesef

Geçen hafta:70.4
Bu hafta:70.7
Fark:+300
Haftaya şu 7lerden kurtulayım artık nasıl olacaksa bir ileri iki geri gidiyorum malesef
Cherry Mom pacman
Ay canımcım ben de çok artı geldim diyince ben de 1-2 kilo sandımm. Valla buna bile sevindim. Haftaya düzelteceğine eminim.
Geçtin sınavııı istediğin gün spora devam edebilirsin kuşum
Hahahaha tişikkir ederiim. Ben de çok mutlu oldum. İnşallah hep böyle devam ederim. İdolüm sensin.

Aldım bile tatlım decathlondan, bu hafta deneyip tecrübe edeceğim bakalım sen ne durumdasın? Bir nebzede olsa gerginliğin stresin azalmıştır umarım erkek arkadaşın evden gittiği için.
Yani alışkanlık olmuş üzgünüm o yüzden biraz, ama hızla toparlamaya çalışacağım! Aşk acılarıyla ömür geçmiyor yoksa :/ bu hafta bi detoks falan hepimizin toparlanması lazım aslinda takımca nazar değdi valla

Ay ne güzel kuzen

Kıskandımm bana hiç heyecan dolu gif yollamamıştın orti olunca

İdolün eheheh

En tatlı kilo alma şekli yaaa
Haha

Ya resim çektim. Buraya attıktan sonra tekrar bikaçkez çıktım. Tartı biraz değişti.. Sonra yerinden oynattım değişti. Hepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…