- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.241
Ben de katılırım size vallahi ip atlamak favori sporumdurcanım ben bu iki haftayı anlamadım gitti ....2 hafta önce cumartesi günkü kilomu bulamıyorum.Cherry Mom kaptanım kızacak ama detokslara başlıyacam artık. gitmiyo normal şekilde....birde ben de ip atlamak istiyorum gel beraber atlayalım. bir hedef belirleyelim
Canım reglime 4 5 günüm kaldı bu hafta 2 gün dukan birası içtim 1 seferde yeşil çay valla anlayamıyorum azda olsa sporda yapıyorum. Misafirim varken bile yürüyüş yaptık 10bin adımlık dedim akmasada damlar am olmadı malesefCanım ödem atmak için bir şeyler içiyor musun hiç
Ayyy eksidesin yaşasınnnTelefondan yazmak zor oldu telefondan fotoyu attım pcden düzeltiyorum
Geçen hafta: 78.9
Bu hafta: 78.5
Fark: 0,4 gr
Yüzde: %0,506
Ben izne ayrılmak istiyorumCherry Mom
Eki Görüntüle 2854054
Hadi merak etme eksi geldimmuhursuzpusula en kötü sabit gelirse sen de 73,6 gelirsen listeye girebilirim ben ama o da artı gelirse benim iş yaş
Hadi merak etme eksi geldimBen yedek kulübesine geçicem sen maça çık, tam futbol takımı gibi
Ay canımcım ben de çok artı geldim diyince ben de 1-2 kilo sandımm. Valla buna bile sevindim.Geçen hafta:70.4
Bu hafta:70.7
Fark:+300
Haftaya şu 7lerden kurtulayım artık nasıl olacaksa bir ileri iki geri gidiyorum malesef
Cherry Mom pacman
Hahahaha tişikkir ederiim.Geçtin sınavıııistediğin gün spora devam edebilirsin kuşum
En tatlı kilo alma şekli yaaaGeçen cuma kilom 55.4 kg
Bugün kilom 56.0
Şöyle şeyler paylaşma yahuuuu zaten başım dönüyo bunu gördükçe daha çok dönüyorum
Yani alışkanlık olmuş üzgünüm o yüzden biraz, ama hızla toparlamaya çalışacağım! Aşk acılarıyla ömür geçmiyor yoksa :/ bu hafta bi detoks falan hepimizin toparlanması lazım aslinda takımca nazar değdi vallaAldım bile tatlım decathlondan, bu hafta deneyip tecrübe edeceğim bakalımsen ne durumdasın? Bir nebzede olsa gerginliğin stresin azalmıştır umarım erkek arkadaşın evden gittiği için.
Ayy özür dilerim bebeğimm.Şöyle şeyler paylaşma yahuuuu zaten başım dönüyo bunu gördükçe daha çok dönüyorum
Ayy harikasın canım tebrik ederimGüncel
Anaa mesaj nereye gittiGüncel
Ay ne güzel kuzenOrtakları ben belirliyorum ya canısııııikimiz de takımda aktifiz bence bi sorun olmaz kaptanım da sorun etmez
Hadi ya tüh neyse artık yapacak bir şey yok maalesef
Yok yok o demedi o bana hiç kilo aldığımı söylemez zayıflayıp ne yapacaksın diyor başın göğe mi erecekzayıflasam da zayıflamışsın demez
Kıskandımm bana hiç heyecan dolu gif yollamamıştın orti olunca
İdolünAy canımcım ben de çok artı geldim diyince ben de 1-2 kilo sandımm. Valla buna bile sevindim.Haftaya düzelteceğine eminim.
Hahahaha tişikkir ederiim.Ben de çok mutlu oldum. İnşallah hep böyle devam ederim. İdolüm sensin.
HahaEn tatlı kilo alma şekli yaaa
Hahahahahah seninle de çok heyecanlanmıştımmm. İdolümsün bebek daha ne istiyorsun?Kıskandımm bana hiç heyecan dolu gif yollamamıştın orti olunca
İdolüneheheh
Bi pilini çıkar tak tekrar dene istersen canım. Bilemedim şimdi ben deNe yapayımAnka
Okie dokieHahahahahah seninle de çok heyecanlanmıştımmm. İdolümsün bebek daha ne istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?