Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ORTAKLAR
(21 Mayıs-28 Mayıs )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

eline sağlık canım :)

M monarosaa ortimm ikinci olmuşuz tebrik ederim

iki haftadır ikinciyim ortaklarımla, birincilik görür müyüm acaba

Yok ortim ilk sefer hep 72 çıkmıştı... Sonra bir daha çıkmadı... Pilide çıkardım.. Olsun eksi varsa haftaya artık

Ellerine sağlık canım

redsonja87 melita09 tebrikler kızlar

Dukan birası içme o zaman canım ananaslı suyun resmini ekliyorum canım tadı da güzeldi ben sevdim

Sağ ol canım bakayım bir detokslar için erken daha ama ödem atıcı içecekler çok iyi oluyor
Kaydettim canım deniycem onu da
Yaa orti de olmuşuz ne güzel canım. Ayy ne güzel 69.1 dim ben ramazanın ilk haftası sonra ne olduysa oldu bu 7lerde takıldım kaldım. İnşallah ben 6lara sende 7lere hızlı Bi giriş yaparız

Kendinin en iyi hali ol canım çok çok güzel bir hafta geçiremedik ama olsun bu hafta çok daha iyi olsun
pacman ve canım hemşehrim hoş geliriz inşallah birbirmizeeee
Hemşehriiim Ben eminim çok güzel bir hafta olacak ikimiz için de. 64leri aylar sonra göreceğim inşallah seninle. Çok heyecanlıyım. Sen de müthiş bir eksi yapacaksın bu haftanın ödemi sayesinde hahahaha

Ooo 3. olmuşuz takım olarak redsonja87 canım tebrik ederim 3.lüğünü
Yok ortim ilk sefer hep 72 çıkmıştı... Sonra bir daha çıkmadı... Pilide çıkardım.. Olsun eksi varsa haftaya artık
Olsun ortim haftaya yarar ne güzel, haha
matteroftime ortim....güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
Ortim sana güveniyorum bu hafta çok iyi eksi geldi senden Haftaya ikimiz de güzel eksiler getiririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…