- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.301
| S seyrulsefer |
|
|
C Cagrihilal1 |
|
M monarosaa |
|
|
|
|
|
@olvidos |
|
|
|
eline sağlık canım :)HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
melita09
Veeeee
redsonja87
Tebrikler kızlar bu haftanın geneline göre harikaydı yüzdeleriniz
Sonuncuyu maalesef
yarimuhendis bendeniz olarak söylemek istiyorum çünkü ortağımın yüzdesini bilmediğimiz için kimseyi muallakta bırakmak istemedim
pacman ummhnisa 1,233 C Cagrihilal1 S seyrulsefer -0,029 Deniz ve Kum hzlsel 1,082 Mathildablue kollontai -4,163 yarimuhendis Kendinin en iyi hali ol -? melita09 redsonja87 3,372 M monarosaa matteroftime 1,862 Anka @olvidos 0,250
Yok ortim ilk sefer hep 72 çıkmıştı... Sonra bir daha çıkmadı... Pilide çıkardım.. Olsun eksi varsa haftaya artıkTartının yerini oynatmadan 3-4 kez daha tartıl orticim. Hangisi çıkarsa onu baz al, yani 72 çıkıyorsa sürekli 72 sindir yok 73 çıkıyorsan 73 tür. Hangisi daha çok çıkıyorsa onu yazmakta fayda var nihayetinde 100 gram vermek bile zor kimsenin hakkına girmemiş oluruz böylece
Ortim süpersin... Tebrik ederimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 727. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> % 1.027
2. (4. TAKIM) ==> %0.847
3. (5. TAKIM) ==> %0.400
BİREYSEL DERECELER
1. @Asi Matmazel ==> %3.152==> 4.TAKIM
2. @Eddaak ==> % 2.148==> 10.TAKIM
3.redsonja87 ==> % 2.091==> 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Zerosima ==> %- 2.244 ==> 10. TAKIM
Ellerine sağlık canımORTAKLAR
(21 Mayıs-28 Mayıs )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
Deniz ve Kum S seyrulsefer ummhnisa hzlsel C Cagrihilal1 Mathildablue M monarosaa Kendinin en iyi hali ol melita09 matteroftime pacman yarimuhendis @olvidos redsonja87 Anka kollontai
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Ayrıca tebrik ederim canım çok iyi bak derece demiştim sanaOrtim süpersin... Tebrik ederim
Kaydettim canım deniycem onu daDukan birası içme o zaman canım ananaslı suyun resmini ekliyorum canım tadı da güzeldi ben sevdim
Sağ ol canım bakayım bir detokslar için erken daha ama ödem atıcı içecekler çok iyi oluyor
Yaa orti de olmuşuz ne güzel canım. Ayy ne güzel 69.1 dim ben ramazanın ilk haftası sonra ne olduysa oldu bu 7lerde takıldım kaldım. İnşallah ben 6lara sende 7lere hızlı Bi giriş yaparızDeniz ve Kum bu hafta için teşekkürler canım
ummhnisa bu hafta ortakmışız canım seni 6lı rakamlara indirmeden içim rahat etmeyecek detokslu bol ödem sularının olduğu bir hafta bizi bekliyor
HemşehriiimKendinin en iyi hali ol canım çok çok güzel bir hafta geçiremedik ama olsun bu hafta çok daha iyi olsun
pacman ve canım hemşehrim hoş geliriz inşallah birbirmizeeee
Haftaya birinciyiz ben ödemleri atcam bak birinci olcam
Ooo 3. olmuşuz takım olarakCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 727. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> % 1.027
2. (4. TAKIM) ==> %0.847
3. (5. TAKIM) ==> %0.400
BİREYSEL DERECELER
1. @Asi Matmazel ==> %3.152==> 4.TAKIM
2. @Eddaak ==> % 2.148==> 10.TAKIM
3.redsonja87 ==> % 2.091==> 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Zerosima ==> %- 2.244 ==> 10. TAKIM
Olsun ortim haftaya yarar ne güzel, hahaYok ortim ilk sefer hep 72 çıkmıştı... Sonra bir daha çıkmadı... Pilide çıkardım.. Olsun eksi varsa haftaya artık
Ortim sana güveniyorum bu hafta çok iyi eksi geldi sendenmatteroftime ortim....güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
Toparlayacağız kuzum inanıyorum ben bu takımaBiz neden böyle olduk kaptanımm? Ben de görünce çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?