Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemşehriiim Ben eminim çok güzel bir hafta olacak ikimiz için de. 64leri aylar sonra göreceğim inşallah seninle. Çok heyecanlıyım. Sen de müthiş bir eksi yapacaksın bu haftanın ödemi sayesinde hahahaha
Ben de eminimbugün büyük bir sınav verdim az evvel gerçekleşti hem de cheseecakeli bisküvili bir masa kuruldu önüme ama ben hiç yakınından bile geçmedim

Olsun canım inşallah haftaya cuma günü 69 tekrar göreceksin bu hafta karbonhidratı az tutmaya çalış et de sevmiyordun diye hatırlıyorum sevseydin protein ağırlıklı beslen diyecektim şu detoksu yapabilirsin ben de inceleyim onu belki ben de yaparım 80 lerden hızla kurtulmak için bol su içelim maydanoz kaynatıp limon yeşil elma yeşil çay katıp su hazırlayabiliriz

Toparlayacağız kuzum inanıyorum ben bu takıma
Ben de inanıyorum kaptancım. Hadi inşallah!
pacman canım çok teşekkür ederim yoldaşlığın için ben çok iyi değildim ama enerjin bana iyi geldi
Ne demek bebeğim. Ben de teşekkür ederim. Moralin bozuk olsa bile beni hiç yalnız bırakmadın. Bu hafta da uzaktan takip edeceğim menülerini.
Ben de eminimbugün büyük bir sınav verdim az evvel gerçekleşti hem de cheseecakeli bisküvili bir masa kuruldu önüme ama ben hiç yakınından bile geçmedim
Ya sen ponçik misin? Ortiliğin ilk hamlesi geldi. Ben de bayılırım cheescake’e. Özellikle ahududuluya. Tebrik ederim seni. Bu hafta hep böyle gidelim inşallahh.

Köyde olmak başlı başına bi sınav zatenburayı kolay atlatırsam döndüğümde daha rahat ederimsen zaten müthişli ilerliyorsun teklemeden

Evet canım etle de aram yok bugün istediğim gibi olmadı akşama kadar Bi sütlü kahve planım vardı ama dayanamadım kahvaltı yaptım. Pazar günü en geç pazartesi günü detoksa başlıyacağım. Senin ananaslı suyu da denemek istiyorum sen hergün mü içtin nasıl yaptın
Elimden geldiğince destek olmaya çalıştım canım inşallah bu hafta iyi geçer umudum var olacak olacak

Ay o da su tabancasımıymış ,
Sıcak havada iyi gider iyi yolculuklar bu arada kaptimsağ salim varın inşallah

Biri çizkek mi dedi
yarimuhendis yavrım o nasıl köy yav var mı bana uygun münasip eş adayı

Kuzucuklarım herkesi tebrik ediyorum 3.olmuşuz
redsonja87 cım seni de ayrıca tebrik ediyorm

3 gün yapmak yeterliymiş o yüzden salı-çarşamba- perşembe ara öğün niyetine içtim bu hafta regl olduğum için kilom çok gitmez diye korkuyordum 1,4 gitti benden etkisi olduğuna inanıyorum bu hafta da maydanozlu bir ödem suyu buldum onu deneyeceğim ama yarın kendimce güzel bir kahvaltı yaparım büyük ihtimalle o yüzden yine pazartesiye kilo veremeden başlarım

Hahahaha ay ne güldüm gece gece ilahigel sen buraya bulurız

Menün harika canım sporda yapılmış

Menün harika canım sporda yapılmış
Sağ ol canım güya Leslie yaptıktan sonra yarım saat bölgesel yapacaktım ama kaç gündür yürüyüşten başka bir şey yapmadığım için yoruldum gözüm yemedi
21 mayıs
Sabah
2kk katmer
2kk süzme peynir

Akşam
Yarım tavuk dürüm

Su:2lt
Spor:4000 adım
Cherry Mom hzlsel
Kahvaltıyı daha doyurucu yapabilirsin canım mesela yumurta yeşillik filan ekleyebilirsin biraz az olmuş gibi geldi akşam da bugünlük olur o kadar hem de yarım yemişsin zaten

Aklıma geldi de ev işini ne yaptınız canım

Yavru kedi için tuvalet alıp kum, koymalıydın ve 1 saatte tuvaleti olmasada kumun üserine koyup koklamasını sağlamasını elinle kumu kazıp öğretmek lazım ve yavru kediler kaka yapamaz karnına masaj yapmak lazım sonra yapar ve o, kumu öğrenirse kesinlikle eve kaka yapmaz aslında çok akıllı hayvanlardır bende sokak yavru kedisine baktım annesi terketmişti şimdi köyde arkadaşımda yavruları oldu köyde çok mutlu bahçede de geziyor

Köyde olmak başlı başına bi sınav zatenburayı kolay atlatırsam döndüğümde daha rahat ederimsen zaten müthişli ilerliyorsun teklemeden
Hahahahah bi de köy havası iştah da açar azizim. Bakalım bu hafta ne olacak? Şu aralar iki öğün besleniyorum ama tekrar ara öğünlü şeylere geçebilirim her an. Sürekli böyle değiştirerek gidersem vücut şaşırır gibi düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…