Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba yeni ortim insallah dedigin gibi olur. Bu hafta ugur getirsin bize

14-21 MAYIS HEDEF SONUÇ TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
78.9​
78​
68.7​
68.4​
72.6​
71.6​
55.2​
55​
85.5​
85​
69.4​
68.8​
56.3​
56​
70.4​
70​
74.15​
73​
87.4​
86.9​
55.9​
55.6​
66.3​
65.8​
57.5​
56.4​
55.3​
53.9​
57.5​
56.9​

Oyyy oyyy bir liste

Oooo nasıl iştah açıyor görmen lazımiki öğün candır ama sen erken uyandığın için tabi 3 öğün yapman gerekiyordur nasıl rahat ediyorsan sıkıldıkça sıkıldıkça değişirsin
Çok iyisin hemşehriim. Tüm haftayı böyle muhteşem diyet, spor ve su üçlüsü gibi bekliyorum.
Hahaha annem yanımda yok diye kahvaltıyı öyle geçiştirebildim bakalım sabaha ne yaparım

Senin diğer menülerine göre baya az bi menü olmuş ama güzel ve dengeli olmuşbu hafta da 4 gün stajda koşturmacanı hesaba katarsak suyunu da içtiğini düşünüyorum yazmamışsın menüne ama ekstra eksi göreceksin

Ellerine sağlık canım

redsonja87 melita09 tebrikler kızlar

Ayrıca tebrik ederim canım çok iyi bak derece demiştim sana redsonja87

Cherry Mom koş gııı üçüncü olmuşuz

redsonja87 sen de bireyselde üçüncü olmuşsun tebrik ederim

kötülerin iyisiyiz yaşasınnnn

redsonja87 yine derece ve yine sennn tebriklerr canım

Hedeflediği kiloya ulaşan herkesi tek tek tebrik ederim helal olsun redsonja87 sen de bireyselde üçüncü olmuşsun seni ayrı tebrik ediyorum canım

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Takım olarak da dereceyi gögüslemişiz yine. Ben de bu haftaki bireysel derecemi takımın azimli tüm hanımlarına hediye ediyorum. Şahaneyiz biz

Normalde 3 öğün yapıyordum ama kahvaltıyı bazen 10 gibi falan yapınca öğle yemeği çok saçma bi saate sıkışıyor. Acıkmayınca da 2 ara öğünle geçiştiriyorum. Ama dün kuzenim çocuğu geldi. Onunla oynadığım için hep, ara öğünleri unuttum. Deli çocuk bi de beni nasıl provoke ediyor. 3 yaşında kendisi. Markete götürdüm. Cips istedi aldım. Açtı, yerken bana uzatıyor. İstemiyorum diyorum. İstiyorsun istiyorsun diyip uzatmaya devam ediyor. Bunu birkaç şeyde daha yaptı. Neyse ki yemedim.

Annelere karşı savaşmak diyetten daha zor Bugünkü kahvaltında da yeterli ve dengeli besleneceğine eminim.

Yukarıda dediğim gibi ara öğünleri unuttum bebiş yüzünden. Yoğurt falan yiycektim hep gitti. Ay tabi su da içtim 2250 ml. Yazmayı unutmuşum. İnşallah bebeğim. Seninle birlikte iki iyi eksi yakalarsak çık mutlu olucammm.

Her şeyini kedi gelmeden aldık şekerim gitti ilk geldiğinde kuma yaptı zaten ama sonrasında ben sürekli kuma bıraktım tuvaleti gelirse yapsın diye ayy sürekli ayakları fln dışkı içinde heryerde anlatırken bile elim ayağım titriyor çok küçüktü temizliğini yapamıyordu

Anladım canım doğrudur kumdan çıkarken ayaklarından kumda dökülüyor

Olsun canım bu hafta yavaştan başlarsın tekrar bölgesele
Aslında acıkmıyorum canım ama bu hafta ekliycem. Akşama da yemek yapamadım valla dışarıda ev bakmaya çıktım hep dışarıdaydım buşekilde halletmeye çalıştım

Ay o küçüklee hep öyle galiba ben de yeğenimden dolayı öyleydimama çok tatlılar ya çok şekerler neyse ki o küçük bıdığın seni etkilemesine izin vermemişsin

Ben inanıyorum iyi bir eksi yapacağımızamesela şu anda havanın durumuna göre çıkıp yürüyüş yapacağım

Günaydın herkese
Ay benim yüzdem o kadar kötüydü ki sonuncu olmayı bekliyordum ama olmamışımallahım 400 gram artıyla sonuncu olduğum zamanı unutmayacağım bu yüzdenneyse takım olarak dünü kötünğn iyisi olarak kapattık ve bugünü güzel bir beyaz sayfa olarak açıyoruz haftaya herkes müthiş eksi yapacal inanıyorum

Olsun canım şu an önceliğin bambaşka inşallah ev işini bir an önce halledersiniz küçük yerlerde de ev bulmak zor inşallah uygun bir yer bulabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…