- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.341
Merhaba yeni ortimS seyrulsefer ortim iyi bir hafta olmadi ama bu hafta telafi edecegine eminim spora devam et kacamaklari pazartesinden sonra tamamen kesersen cumaya guzel bir eksi gorecegine eminim basarilar
Mathildablue merhaba ortim sende kotu bir hafta gecirdin insallah bi hafta fazlasiyla telafi ederiz
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
78.9 | 78 | ||
68.7 | 68.4 | ||
72.6 | 71.6 | ||
55.2 | 55 | ||
85.5 | 85 | ||
69.4 | 68.8 | ||
56.3 | 56 | ||
70.4 | 70 | ||
74.15 | 73 | ||
87.4 | 86.9 | ||
55.9 | 55.6 | ||
66.3 | 65.8 | ||
57.5 | 56.4 | ||
55.3 | 53.9 | ||
57.5 | 56.9 |
Oooo nasıl iştah açıyor görmen lazımHahahahah bi de köy havası iştah da açar azizim.Bakalım bu hafta ne olacak? Şu aralar iki öğün besleniyorum ama tekrar ara öğünlü şeylere geçebilirim her an. Sürekli böyle değiştirerek gidersem vücut şaşırır gibi düşündüm.
Hahaha annem yanımda yok diye kahvaltıyı öyle geçiştirebildim bakalım sabaha ne yaparımÇok iyisin hemşehriim. Tüm haftayı böyle muhteşem diyet, spor ve su üçlüsü gibi bekliyorum.
Senin diğer menülerine göre baya az bi menü olmuş ama güzel ve dengeli olmuşKahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 10 gr ceviz, domates, salatalık, 1 form etimek, yeşil çay
Ara: Sade türk kahvesi
Akşam: 1 kepçe yoğurt çorbası, 6 yk taze fasulye
Cherry Mom ummhnisa yarimuhendis
Ooo 3. olmuşuz takım olarakredsonja87 canım tebrik ederim 3.lüğünü
Olsun ortim haftaya yarar ne güzel, haha
Ortim sana güveniyorum bu hafta çok iyi eksi geldi sendenHaftaya ikimiz de güzel eksiler getiririz inşallah
Hedeflediği kiloya ulaşan herkesi tek tek tebrik ederim helal olsunredsonja87 sen de bireyselde üçüncü olmuşsun seni ayrı tebrik ediyorum canım
Sıcak havada iyi gideriyi yolculuklar bu arada kaptimsağ salim varın inşallah
Biri çizkek mi dedi
yarimuhendis yavrım o nasıl köy yav var mı bana uygun münasip eş adayı
Kuzucuklarım herkesi tebrik ediyorum 3.olmuşuz
redsonja87 cım seni de ayrıca tebrik ediyorm
Normalde 3 öğün yapıyordum ama kahvaltıyı bazen 10 gibi falan yapınca öğle yemeği çok saçma bi saate sıkışıyor. Acıkmayınca da 2 ara öğünle geçiştiriyorum. Ama dün kuzenim çocuğu geldi. Onunla oynadığım için hep, ara öğünleri unuttum.Oooo nasıl iştah açıyor görmen lazımiki öğün candır ama sen erken uyandığın için tabi 3 öğün yapman gerekiyordur nasıl rahat ediyorsan sıkıldıkça sıkıldıkça değişirsin
Hahaha annem yanımda yok diye kahvaltıyı öyle geçiştirebildim bakalım sabaha ne yaparım
Yukarıda dediğim gibi ara öğünleri unuttum bebiş yüzünden.Senin diğer menülerine göre baya az bi menü olmuş ama güzel ve dengeli olmuşbu hafta da 4 gün stajda koşturmacanı hesaba katarsak suyunu da içtiğini düşünüyorum yazmamışsın menüne ama ekstra eksi göreceksin
Her şeyini kedi gelmeden aldık şekerim gitti ilk geldiğinde kuma yaptı zaten ama sonrasında ben sürekli kuma bıraktım tuvaleti gelirse yapsın diye ayy sürekli ayakları fln dışkı içinde heryerdeYavru kedi için tuvalet alıp kum, koymalıydın ve 1 saatte tuvaleti olmasada kumun üserine koyup koklamasını sağlamasını elinle kumu kazıp öğretmek lazım ve yavru kediler kaka yapamaz karnına masaj yapmak lazım sonra yapar ve o, kumu öğrenirse kesinlikle eve kaka yapmaz aslında çok akıllı hayvanlardır bende sokak yavru kedisine baktım annesi terketmişti şimdi köyde arkadaşımda yavruları oldu köyde çok mutlu bahçede de geziyor
Ortaklığın çok çok güzeldi teşekkür ederim bu, hafta bana çok morel verdin, grupta çoğunluk kilo almış ama bayramda yediklerimizden dolayı aslında vermesi zor oldu
Anladım canım doğrudur kumdan çıkarken ayaklarından kumda dökülüyorHer şeyini kedi gelmeden aldık şekerim gitti ilk geldiğinde kuma yaptı zaten ama sonrasında ben sürekli kuma bıraktım tuvaleti gelirse yapsın diye ayy sürekli ayakları fln dışkı içinde heryerdeanlatırken bile elim ayağım titriyor çok küçüktü temizliğini yapamıyordu
Çok çok çok teşekkür ederimDeniz ve Kum bu hafta için teşekkürler canım
ummhnisa bu hafta ortakmışız canım seni 6lı rakamlara indirmeden içim rahat etmeyecek detokslu bol ödem sularının olduğu bir hafta bizi bekliyor
Olsun canım bu hafta yavaştan başlarsın tekrar bölgeseleSağ ol canım güya Leslie yaptıktan sonra yarım saat bölgesel yapacaktım ama kaç gündür yürüyüşten başka bir şey yapmadığım için yoruldum gözüm yemedi
Kahvaltıyı daha doyurucu yapabilirsin canım mesela yumurta yeşillik filan ekleyebilirsin biraz az olmuş gibi geldi akşam da bugünlük olur o kadar hem de yarım yemişsin zaten
Aklıma geldi de ev işini ne yaptınız canım
Ay o küçüklee hep öyle galiba ben de yeğenimden dolayı öyleydimNormalde 3 öğün yapıyordum ama kahvaltıyı bazen 10 gibi falan yapınca öğle yemeği çok saçma bi saate sıkışıyor. Acıkmayınca da 2 ara öğünle geçiştiriyorum. Ama dün kuzenim çocuğu geldi. Onunla oynadığım için hep, ara öğünleri unuttum.Deli çocuk bi de beni nasıl provoke ediyor. 3 yaşında kendisi. Markete götürdüm. Cips istedi aldım. Açtı, yerken bana uzatıyor. İstemiyorum diyorum. İstiyorsun istiyorsun diyip uzatmaya devam ediyor. Bunu birkaç şeyde daha yaptı. Neyse ki yemedim.
Annelere karşı savaşmak diyetten daha zorBugünkü kahvaltında da yeterli ve dengeli besleneceğine eminim.
Yukarıda dediğim gibi ara öğünleri unuttum bebiş yüzünden.Yoğurt falan yiycektim hep gitti. Ay tabi su da içtim 2250 ml. Yazmayı unutmuşum. İnşallah bebeğim. Seninle birlikte iki iyi eksi yakalarsak çık mutlu olucammm.
Ortaklığın çok çok güzeldi teşekkür ederim bu, hafta bana çok morel verdin, grupta çoğunluk kilo almış ama bayramda yediklerimizden dolayı aslında vermesi zor oldu
Ne demek canım ya bayram bu hafta kötü vurdu herkesi önümüzdeki hafta güzel eksiler gelir o yüzdenÇok çok çok teşekkür ederim
Olsun canım şu an önceliğin bambaşka inşallah ev işini bir an önce halledersiniz küçük yerlerde de ev bulmak zor inşallah uygun bir yer bulabilirsinizOlsun canım bu hafta yavaştan başlarsın tekrar bölgesele
Aslında acıkmıyorum canım ama bu hafta ekliycem. Akşama da yemek yapamadım valla dışarıda ev bakmaya çıktım hep dışarıdaydım buşekilde halletmeye çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?