Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@olvidos huu huuuu selam ortik. Bu hafta orti olmuşuz, malum 5 günlük detokstan çıktım ve meraya salınmış deli dana gibiyim şu an. Açımmm aç diye geziniyorum evde. Sana bu hafta beni dizginlemek için büyük iş düşüyor ortim. Elinde sopayla hizaya çek ki beni verdiğim 1.5 kilo +3 ile dönmesin bana bu hafta

melita09 ex ortim bu hafta şahane iş çıkardık bence. Seni de tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Olsun canım şu an önceliğin bambaşka inşallah ev işini bir an önce halledersiniz küçük yerlerde de ev bulmak zor inşallah uygun bir yer bulabilirsiniz
İnşallah canım bulduğumuz evler 70 m 2500 lira kira istiyorlar bende o evlere sığamıyorum malesef 2 çocuk var nasıl sığayım biraz büyüklerde 3500 lira hakkımızda hayırlısı artık baya bunaldım ama yapacak bişey de yok günlük çıkıp Bi dolanıyorum sokak aralarında

İstiyorsun itiraf et ahahahahaha

Menun gayet olculu ama su az olmus 2 lt ye tamamlaya calis. Sporda eklemeye calis bastan sıkı tutarsan hem bh haftaki artilarindan kurtulursun hem de eksiye gecersin daha rahat olur senin icin

Kahvalti
1 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
domates
salatalik
biber

aksam
100 gr cig kofte
Yaninda bol yesillik
2 bardak ayran

2.5 lt su

Spor
30 dk kardio
30 dk leslie
10 bin adim

Cherry Mom ummhnisa Mathildablue
Hersey cok güzel ortim, ne güzel sadece 2 ögün:) spor ve su da sahane
Menun gayet olculu ama su az olmus 2 lt ye tamamlaya calis. Sporda eklemeye calis bastan sıkı tutarsan hem bh haftaki artilarindan kurtulursun hem de eksiye gecersin daha rahat olur senin icin
Aslında hergün spor yapıyordum dün enerjim cok düşüktü hic birsey yapasım gelmedi. Tekrar devam edicem

Selamlar kızlar, ya ben dün evin bi odası ne zamandır boyanacaktı onunla uğraştım biraz, bugünde devam edeceğim biter diye düşünüyorum. Evin bi odasını airbnb ile kiraya vericem de ona hazırlık kendimi de toparladım biraz biraz, evden sorun gidince aşk acısı bile çekilmiyormuş böyle bi nefes aldım bugün rahat rahat

Mathildablue umarım ikimiz içinde daha verimli bi hafta olur canım

redsonja87 bende dahil olayım bu hafta yaw ip atlayalım hep beraber

Anka ortim selamlar bu hafta birlikte zayıflıyormuşuz
Tam lafın üzerine geldin ex orticanım. Az önce çocukluğumdan sonra ilk kez ip atlama macerasına giriştim veeeee aman Allahım didim. 100 tane anca zıplayabildim ki o da 25 zıp zıptan sonra es vere vere anca 100’e tamamladım yani. Arkadaşlar ip atlama konusunda 1000 zıplama ve üstünün spordan sayıldığına emin miyiz gerçekten. Bakın zoru değil imkansızı istiyorsunuz bizden Böbreğimizi de verelim üstüne isterseniz Hedef60kgolmak Cherry Mom

Bende göremedim canım artı 200 geldim ama inan daha yeni bayramdan çıktık ve grupça toparlanacağız inşallah

Çok sıpalar yaa Evet çok zorlandım. Ağzıma ağzıma sokmaya çalıştı eşdek. Ama başardım. Bugün de tartıldım. Ama söylemeyeyim.

Ben de inanıyorum orticim. Biz yaparız! Bugün Ankara’da hava kötü ve yağmurlu. Muhteşem olsa bile ders çalışacağım şimdi gerçi. Sen havanın tadını çıkar.
İstiyorsun itiraf et ahahahahaha
Evet istiyordum valla. İtiraf edilecek bi şey yok bebiş, gerçekler. Çikolata, bayram şekeri, ekmek ve 3 çeşit cipsle sınandım. Ağzıma tıkmaya çalışmak suretiyle. Ama asla ve kat’a bir lokma dahi almadım.

Biz hâlâ yoldayız kızları gece yarısı varacağız geçmişe detaylı yarın bakacağım

Bugün artı gelenler bu hafta kaçamak hakkınız yok kızlar yarın tüm menülere bakacağım
Kaptanım bende çok geçmiş okumayamadım ve inşallah önemli birşey yoktur

Gayet ideal yürüyüşünde canım tebrik ederim yapabileceklerini yapmışsın şimdi birde ip atlama eklendi o cardio etkisi yapacaktır eminim şahane olacak
Yağmura arada denk geldik ama çok zorlamadı bizi Allah'tan canım teşekkür ederim
Tebrik ederim canım güzel bir eksi
Kızmam canımcımm haftaya hedefi mutlaka tutturalım ama
Geçen hafta 68.7
Güncel 68.9
Hedef 68.5
Fark artı 200
Edacım bu hafta planlı programlı ilerleyelim biraz sallantıda gidiyoruz gibi hem menülerine hem sporlarına bir program belirlemek lazım bence diyetisyene tekrar devam etmek lazım ne dersin ?
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 69.4
bu hafta 68.8
yuzde 0.864
haftaya hedef 68 @muhursuzpusula
Cherry Mom @seyrulsefer
Eki Görüntüle 2853620
Canım pes etmedin bırakmadın artıları gönderdin eksiye geçtin tebrikler valla harikasınnnn
Hem bayram hem sonrasında kuzeninin rahatsızlığı sebebiyle zor bir hafta oldu galiba ama bu hafta telafi edeceğine eminim canım listede olsaydın böyle olmazdı zaten ama bu süreç uzadıkça canım sıkılıyor iyice alıştın alt listelere
Eki Görüntüle 2853648
Geçen hafta 72.6
Bugün 71.9
Fark 700gr
Yüzde 0.96
Hedefim 70.9
Cherry Mom @muhursuzpusula Anka
Tebrikler canım çok güzel eksi
Geçen cuma kilom 55.4 kg
Bugün kilom 56.0
Dikkat burcucum
Geçen hafta: 55.2
Bu hafta: 56.4
Fark: +1.2 kg
Ah ah ah özellikle düşük kilolarda artış azalış yüzdeleri listeri çok etkiliyor kızlar o yüzden sizlerin ekstra dikkat etmesi gerekiyor

Bu saat oldu değişiklik yok paylaşayım artık
Geçen Hafta: 87,4
Bu Hafta: 86,2
Fark: 1,2
Yüzde:1,372
Hedef: 85,5

Cherry Mom @muhursuzpusula Deniz ve Kum
Harikasınnnnn canım mm
Geçen hafta 55,9
Bu hafta 56,4
Fark +0,50
Hedef 55,6
Cherry Mom C Cagrihilal1 @muhursuzpusula
Yinede artını baya azaltmışsın canım ufak kaçamaklar da olmasaymış onlarda gidecekmiş demek :)
Bu hafta herkesin üzerinde bir şey var herhalde bir şey çarptı bizi
Aynen devamı gelirse bende çarpacağım
Yaaa ben şimdi gördüm. Geçmiş olsun. Allah korusun çok üzüldüm. Rabbim şifa versin. Ne diyor dr.lar
Sağoll canım şimdi iyi valla İzmir'e geldik tahlillerin falan sonucu henüz çıkmadı bakalım
Bilmeeem. Cherry Mom kaptancığımıza soralım, o bilir. Eksimin şerefine bir ödül olabilir mii?
Hayırlı olsun ortaklığınız
@Zipzip- kaptanım bu haftaki bildirimler böyle. 4 kişi daha var onlar bildirim yapınca onları da etiketlerim
Ya ankacımm bunu bile düşünmüşsün çok sağol bitanesin gözüm kapalı emanet edebileceğimi biliyordum zatenn yordum seni
Anka Kaptan mı değişti
Değişcek bu gidişle bu kadar artıya yüreği dayanmadı kaçtı desinler
Geçen cuma 85.5
Bugün 84.8
Fark 0.7
Yüzde 0.81
Hedef 84
Cherry Mom , ummhnisa , Hedef60kgolmak , matteroftime
Tebrikler ümrancım
Kaptanım çok geçmiş olsun
Teşekkürler tatlım
Geçen hafta 55.3
Güncel 56.4
Fark 1.1
Güzel artılarımla bende aranızdayım
Cherry Mom Mathildablue
Zorlu bir haftaydı bundan sonrası süper olacak inanıyorum
Geçen hafta:70.4
Bu hafta:70.7
Fark:+300
Haftaya şu 7lerden kurtulayım artık nasıl olacaksa bir ileri iki geri gidiyorum malesef
Cherry Mom pacman
Ay cidden ne oluyor kuzum böyle
Senin planlı spora ihtiyacın var canım
Yoksa yediğin içtiğin de birşey yok o konuda iyi gidiyorsun ama sporlar az geliyor bence dünkü eksi için ayrıcA tebrik ederim
Telefondan yazmak zor oldu telefondan fotoyu attım pcden düzeltiyorum

Geçen hafta: 78.9
Bu hafta: 78.5
Fark: 0,4 gr
Yüzde: %0,506

Ben izne ayrılmak istiyorum Cherry Mom

Eki Görüntüle 2854054
Tebrikler kuzum kısa zamanda geri bekliyoruz
Canım sen tüm takımın bildirimlerini paylaştın alt listedeyim ben zaten üst listede değilim
Heyecan yaptırmışsın Anka ya hahahaha
Eline sağlık canım teşekkür ederiz

redsonja87
Veee
melita09 tebriklerr kızlar
Ortaklar bu hafta tam bir uyum bekliyorummmm 1. Lik istiyorum sizdennnn çok canım sıkıldı o notadan dönen yüzdeye
Ben de eminimbugün büyük bir sınav verdim az evvel gerçekleşti hem de cheseecakeli bisküvili bir masa kuruldu önüme ama ben hiç yakınından bile geçmedim
Harikasınnnnn
Kalbimmmmmmmmmmm
Eline sağlık canım
Nerde menüler hanımmlarrrrrr
Yapacağız vallahi dediğim gibi bu hafta hedefmiz BİRİNCİLIK kızlar herkes ona göre odaklansın
melita09 ortim nerelerdesin, menünü de yazmamışsın
melita09 bu hafta eksik menü olmasın canım ortakların bu konuda sıkıntı yaşıyor
Zamanla artacak o sayı canım ve kolay yapıyor olacaksın biraz sabır
Kaptanım bende çok geçmiş okumayamadım ve inşallah önemli birşey yoktur
Şimdilik iyi canım ama sonuçları henüz almadkk

Cherry Mom oy oy kaptanım gelmiş buralara hoş gelmiş

Kaptanım aynen bu hafta iyi bi hafta geçiremedim ama haftaya bomba gibi geliyorum ve dediğin gibi alt listeye de alışmak istemiyorum, haftaya güzel yüzdeyle gelirsem beni üst listeye alabilme imkanın var mı acaba kaptanımve izinden döndükten ne kadar süre sonra üst listeye girebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…