- 23 Mart 2016
- 31.010
- 92.273
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.401
21 mayıs
Sabah
2kk katmer
2kk süzme peynir
Akşam
Yarım tavuk dürüm
Su:2lt
Spor:4000 adım
Cherry Mom hzlsel
Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 dilim patates kızartması
4 dilim domates
4 dilim salatalık
3 tane zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
5 yemek kaşığı taze fasulye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase kuru fasülye
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 dilim ekmek
1 kase cacık
5000 adım Yürüyüş
Maşallah bu kadar uğraşacağına kilo ver şıp diye gir listeyeTam 55.5 olmam lazım en düşük üst listeye girebilmek için 55.3 olursam yüzde 5lik gidiyor ama ben 20 güne 55.9 göreyim öpüp başıma koyarım
Yok canım çok ağır da değil çok hafif de değil. Bi de ayakkabı var mı ayağında ayakkabı da çok farkediyor. Çok da acele etme bu hafta 100 atla haftaya 200 sonra 300 çoğaltırsın yavaş yavaş ama gerçekten ip ayakkabı çok farkediyor kendine haksızlık etme yani.Ben de decathlondan aldım ama sayaçlı olanından değil. Halat gibi olan bir tane aldım ağır da baya, seninki de mi öyle?
Kaptanım kaptanım 54leri 53leri ne kadar özledim bi bilsenMaşallah bu kadar uğraşacağına kilo ver şıp diye gir listeye
Baya varmış yaa ben az sandım çok pardonTam 55.5 olmam lazım en düşük üst listeye girebilmek için 55.3 olursam yüzde 5lik gidiyor ama ben 20 güne 55.9 göreyim öpüp başıma koyarım
Ben de çok özledim 55 leri yıllar yıllar geçtiKaptanım kaptanım 54leri 53leri ne kadar özledim bi bilsenama istikrarlıyım artık başladım bi kere geri dönüşü yok bunun dış etkenler misal akrabalar da kilo aldığımı söyledikleri için ben de bu halimden rahatsız olduğum için kesin bir başlangıç oldu benim için
Al benden de o kadar en son 2009 yılında görmüşümdürBen de çok özledim 55 leri yıllar yıllar geçti
Pazartesi detoksa başla canım bir de bu hafta katmer gibi kalorisi yüksek beslenme ödem için su mutlaka yap ben de pazartesi ödem için su yapmaya başlayacağım 4 gün içeceğim hoş bugün çok motive oldum 85 i gördümCanım ilk günler zorlar ama ben atlarken faydasını görmüştüm bu hafta 2 gün bende katılayım size pazartesi çarşamba
Ben tek seferde 1000 atlamıyorum 100 ya da 150 atlayıp ara veriyorum öyle dene sende
İnan hiç anlamıyorum canım spor azda olsa yapıyorum ama yok olmuyor bugün düne göre +1buçuk gördüm ve şık oldum resmen reglime son 4 gün kaldı onun etkisidir inşallah
Yapalım yapalım canım en az günlük 300 500 olsun atlayalım hatta bende atlıyayım birazdan uzun zamandır atlamıyordum bakalım nasıl olacakBen zorlaya zorlaya 300’e tamamladım fakat alt kattan yukarı çıkamadım ayağıma ağırlık bağlanmış gibi süründüm merdivenleri çıkarken resmen. Belki 500 e tamamlarım bugün bakalım.
Evet bu hafta ip atlama challenge haftamız olsun@kollontai de eşlik edecek bize. Birbirimizi gaza getirirsek anca zıplarım ben zaten
Özelliği ne acaba benim ipi de sayaçlı ama denk saymıyor kendim sayıyorum yineCanım bende decathlonun sayaçlı ipi var normal iplerle 300-400 anca atlıyorum ama decathlonun ipiyle 1000 i rahat geçiyorum.
Son kaçamağımdı kaptanım pazartesi detoks yapıcam bakalım inşallah vücudu şaşırtırımKızlarrr artı gelenlerde gözümüz az bile olsa Kaçamak görmesin lütfen dün eksi gelen kızların menüleri tertemiz sizlerde Kaçamak var valla kızıyorum artık bilesiniz ve kayda değer spor yok gibi bu hafta güzel bir sonuç olsun hadi canlar
Katmerim bitti çok şükür pislenemiycem artık canım. Haftasonunu güzel geçireyim de üztüne koymayalım kilomun başka da bişey istemem artıkPazartesi detoksa başla canım bir de bu hafta katmer gibi kalorisi yüksek beslenme ödem için su mutlaka yap ben de pazartesi ödem için su yapmaya başlayacağım 4 gün içeceğim hoş bugün çok motive oldum 85 i gördüm
Tam lafın üzerine geldin ex orticanım. Az önce çocukluğumdan sonra ilk kez ip atlama macerasına giriştim veeeee aman Allahım didim. 100 tane anca zıplayabildim ki o da 25 zıp zıptan sonra es vere vere anca 100’e tamamladım yani. Arkadaşlar ip atlama konusunda 1000 zıplama ve üstünün spordan sayıldığına emin miyiz gerçekten. Bakın zoru değil imkansızı istiyorsunuz bizdenBöbreğimizi de verelim üstüne isterseniz @hedef54kg Cherry Mom
Oh çok iyi çok ben pazartesi tartılacağım sürpriz olsunboşluk buldum hemen çıkıp 1500 tane ip atladım
Canım ilk günler zorlar ama ben atlarken faydasını görmüştüm bu hafta 2 gün bende katılayım size pazartesi çarşamba
Ben tek seferde 1000 atlamıyorum 100 ya da 150 atlayıp ara veriyorum öyle dene sende
İnan hiç anlamıyorum canım spor azda olsa yapıyorum ama yok olmuyor bugün düne göre +1buçuk gördüm ve şık oldum resmen reglime son 4 gün kaldı onun etkisidir inşallah
Ben zorlaya zorlaya 300’e tamamladım fakat alt kattan yukarı çıkamadım ayağıma ağırlık bağlanmış gibi süründüm merdivenleri çıkarken resmen. Belki 500 e tamamlarım bugün bakalım.
Evet bu hafta ip atlama challenge haftamız olsun@kollontai de eşlik edecek bize. Birbirimizi gaza getirirsek anca zıplarım ben zaten
Alışırsın canım alışılıyorBen dün aralıklı olarak 500 tane atladım ama ölüyorum sanırımAkşam bayılıp yatmışım bugün de gündüz uyudum biraz, ayaklarımın arka tarafı çok ağrıyor. Bugün spor yapıcam yine zorlanarak. İp atlar mıyım bilmem.
İnşallah alışırız valla, böyle sürünerek nereye kadar1500 ip atlama valla helal olsun,
Ayakkabı yoktu ayağımda, alt katta kış bahçemiz var geniş müsait alan, orada yalın ayak zıpladımYok canım çok ağır da değil çok hafif de değil. Bi de ayakkabı var mı ayağında ayakkabı da çok farkediyor. Çok da acele etme bu hafta 100 atla haftaya 200 sonra 300 çoğaltırsın yavaş yavaş ama gerçekten ip ayakkabı çok farkediyor kendine haksızlık etme yani.
Kız atlarız ne var, müyendizden neyimiz eksik, huhBen dün aralıklı olarak 500 tane atladım ama ölüyorum sanırımAkşam bayılıp yatmışım bugün de gündüz uyudum biraz, ayaklarımın arka tarafı çok ağrıyor. Bugün spor yapıcam yine zorlanarak. İp atlar mıyım bilmem.
İnşallah alışırız valla, böyle sürünerek nereye kadar1500 ip atlama valla helal olsun.
Sana inanmıyoz, her 500 zıp zıptan sonra buraya gelip öpücüklü emoji at asdasdakskskskşaAlışırsın canım alışılıyor
Ayakkabı yoktu ayağımda, alt katta kış bahçemiz var geniş müsait alan, orada yalın ayak zıpladımdediğin gibi ilk olduğu için zorlanmış olabilirim belki de, zamanla alışırım diye umuyorum
Kendimi motive etme şeklim de belli ;yarimuhendis müyendiz yapabiliyorsa ben de yaparım
Kızlar yaparsınız tabi ya inanırsanız yaparsınızKız atlarız ne var, müyendizden neyimiz eksik, huh
Tüh önceden diyeydin atardım ama yarın söz atayım olur muSana inanmıyoz, her 500 zıp zıptan sonra buraya gelip öpücüklü emoji at asdasdakskskskşa
İlk zamanlar ağrı çok oluyor canım ama devam edersen azar azar ilerleyen zamanlarda kalmıyorBen dün aralıklı olarak 500 tane atladım ama ölüyorum sanırımAkşam bayılıp yatmışım bugün de gündüz uyudum biraz, ayaklarımın arka tarafı çok ağrıyor. Bugün spor yapıcam yine zorlanarak. İp atlar mıyım bilmem.
İnşallah alışırız valla, böyle sürünerek nereye kadar1500 ip atlama valla helal olsun.
Bak 2017 de böyle yazmışım. 10 tane bile atlayamıyormuşum.Ayakkabı yoktu ayağımda, alt katta kış bahçemiz var geniş müsait alan, orada yalın ayak zıpladımdediğin gibi ilk olduğu için zorlanmış olabilirim belki de, zamanla alışırım diye umuyorum
Kendimi motive etme şeklim de belli ;yarimuhendis müyendiz yapabiliyorsa ben de yaparım
Bilmiyorum canım özelliğini ama kolay atlanıyor onu biliyorumÖzelliği ne acaba benim ipi de sayaçlı ama denk saymıyor kendim sayıyorum yine
Sağol canım bakayım hemenBilmiyorum canım özelliğini ama kolay atlanıyor onu biliyorumbenimkinin sayacını da bozmuş çocuklar kendin saymak çok sıkıcı yenisini alacağım inşallah. linki ekliyorum bakmak istersen
Arama Sonuçları | Decathlon
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.www.decathlon.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?